60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜÜÜÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN MİNNAK SULTANLARRRRRRRRRRRRRRRR FINDIK KURTLARIIII BİTTER ÇUKULARIMMMMMMMMMMMMMMMMM

ÖPÜCÜKLERRR SEVGİLERR HEPİNİZEEEEE VE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR DOLU BİR GÜN BİZLERİN OLSUNNNNNNN KALBİMİZDEN NEŞE EKSİLMESİN AMAAAAA POPCUKLARDAKİ GÖBECİKLERDEKİ YAĞLAR EKSİLSİNNN YOK OLSUN ERİSİN GİTSİN İNŞALLLLLLAAAAAAAAAH

sabahları burda ziyaretçi olmaya başladı
ayy kalksanıza kızlar ziyaretçi bilenem gelmiş topiğe sizz hala daha uyuyosunuz

valla bak 1 saat erkene çektim yatma ve uyanma saatimi ama aşağısı kurtarmazzz 7.30da kalktııımmm artık böyleeeee

Mıhhhteşem bir fikir ben küçükken öğrenmiştim hatta annem etamin falan da öğretmişti bana batik yapardıııııkkkk nakış falan biraz biraz öğrenmiştim ama kapsamlı değil tabii aslında öğrenmek lazımmmm keyifli ve gerekli bir uğraşşş ben severim el işi ama daha çok ahşap oyma,kolye yapımı falan gibi şeyler yapıyorum evde de olduğumdan çok eğlenceli oluyor böyle uğraşlar bence git hugocukkk ne çok zamanımız var pekçok şey yapabilirz kendi yaptıklarımızla donatırız evimizi hem

Günaydınn loxiiiiiii afiyet olsunnn ya ben hiç avakado yiyemiyorumm nasıl yiyiosun öylee sadecikk miii bana yağ yiyomuşum gibi geliyo:26::26:

ebruuuuuuuuuuuu:79::79::79: afiyet olsunn cicim süpersin elbet de vereceksin vericezzz inşallah gidnler de bizden gitiiiiiiiiiii kalanları da sağlıkla göndericez inşallahhh gidecek tüm fazla yağlarrr kilolarrrrrr

Oyyy nugi acıkmışşşşş afiyet olsun tatlımmmm reglden dir oooooooooooo

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nsılsınız bakemmmmmmmmmm
bende iyiyim şükürrrrr,ders çalışmalarım devam ediyorrrrr,notlarım geçer not alır almaz burdayımmmmmmmmm,bekleyin beni anacımmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaa bi yol buldumm bana şu sarı kafaların nosunun söyleyin bakemmmmmmm öyle yazimmde kullanam bariiii,ne zekiyim dimii(buraya saftirik sarı kafa yakışırdı:))

akşam neler yedimmmmmmm(((
1 yk ton balığı
3 yk erişte
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı
20 leblebi yedimmmm

bunları evdeki pastadan yememek için yemiştim ama başarılı olamadımm(((
ama az yedim çok azzzz,amninnn pek dazeydi emme dayanamadımmmmm

sabah ise
2 dlm light ekemk
1 kk beyaz peynir
domates
3 zeytin

Afiyet olsun canım..

Dedin de aklıma geldi..
Ben de dün bi anda siteden düştüm bi daha da giremedim.. Şifre falan değiştirdim.. Bi sürü uğraştım..

kıskandım ,bende 2. yi aldım şimdik

kahvaltında pek güselmiş

afiyet olsun yolandacım

günaydın tosti afiyet olsun

Günaydın Neruş Sultan....

Afiyet olsun cicimmmmm yine yenilmiş kekler keşküller kız bi gün yemesen 2 gün yiyiosun haaaaaaa:86::86::86::86: neyse ki akşam hafif geçmiş ama işte onları yedindiye asıl alman gereken besinleri az almış oluyosunnnn gerçi hugocuk biyenmiş seni ama hanis en memnun değilsin yağ oranından diye didimmmmm

Çok güzel canımmm afiyet olsunnnnnn

Afiyet olsun tatlımmmmm

canım tebrik ediyorummm devamı da böyle güzel gelsin inşallah hepberaber kurtulalım tüm fazla kilolardan yağlardannnnnnnn inşallahhh ohh sallayalımmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92:

iyiim canım bugün daha iyiyim ama halsizlik var elbette ama en azından ateşim yok bugün

günaydın esw cim afiyet olsunn

günaydın hugocuk evdeydim canım ama pek fırsat bulupta giremedim nasılsın

hastayım bianda boğazlarım şişti hiçbişey anlamadım bikaç dakikanın içinde boğazlarım şişti ateşim çıktı sabaha kadar uyumadımsabah acile gittim ilaçları aldım dün bütün gün uyudum filan şimdi dahah iyiyim.

aldım opiciiiiinnnnniiiiiiii sporrrrrrrrr süperrrr bişeyyyyyyyyyyyyyyyyy yapalımmm gitsin yağlarrrrrr sımsıkı olalımmm inşallahhhhhhhhhhhh

ilk 500 ml lik su içilmiştir.bilgilerinize arz ederim dostlar

sen saat 7 civarı kahvaltı yaptın ve daha yeni mi 500ml bitti az mı su içiyosun loxı sennnn hı hııııııııııııııııııııııı:86::86::86::86::86:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın tosticiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

deneme kontrol

:101:
:102:
:103:

Günaydın Fambık...
Afiyet olsun.. Pasta da sana ödül olsun azıcık yemişsin madem..
Ve de çook akıllısın sen canım benim.. sarı kafalarına kavuştun şimdi yani ..

günaydın neruşcum sağol canım bendende bi mukavelecanım dileklerin için

geçmiş olsun hugocuk havalardan da olabilir bir sıcak bir soguk bu sabah burda lapa lapa kar yagıyordu

canımcım merhaba.

ohh afiyet olsun burada kereviz yok malesef yiyemiyoruz.

küçücük but için fırını açmaya değmez diye düşündüm.

tost mak. 15-20 dk içinde oluyor. güzel de oldu yani.

bundan sonra balığımı da tost. mak. pişiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…