sabahları burda ziyaretçi olmaya başladı
ayy kalksanıza kızlar ziyaretçi bilenem gelmiş topiğe sizz hala daha uyuyosunuz
kızlar ya ben çok fena halde dikişe merak saldım. diyorumki biçki dikiş kursuna yazılayım gideyim diyorum. çok güzel şeyler yapıyorlar bende diyorum şöyle öğreneyim sonra işlemeli falan örtüler dikerim yaparım koltuklarıma masalarıma diyorum
ayy hiçte anlamam ama öğrenirim demi. herkesle aynı olmasın örtülerim diyorum aslınd azcık bilsem dikiş kesim falan yapacamda işte bilmiyorum o yüzden yapamıyorum. dikiş makinası alırım yaparım diyorum
yettim hugocuk yettimmmmmm.hasta halinle ziyaretçi ağırlatırmıyım sana,çaylar bendeen,buyrunnnnnn
bugun erken yaptım kahvaltımı 07:40
1 yumurta
2/3 avokado
3 ceviz
1 kk peynir,çay
pekmez yemeyi unutmusum,ilerleyen saatlerde tatlı ıstemez canım inş.
günaydın arkadaşlar...kendimi çok iyi hissediyorum 4 kiloya veda ettim ve şuanda 4 kiloyu verdiğime göre 10 kiloyuda veririm..sabırrrrr.
akşamki spordan bugün her yerim ağırıyor biraz arttırdı hocasporu ama olsun ben yinede kendimi iyi hissediyorum..
sabah
sirkeli su
1 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates ve çay
herkese afiyet olsun
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün ben şükür iyiyim.nisanın 12 si ve antalyada çok soğuk bir hava var .
akşam menüm
bazlama (annem yapmış 2 dilim kadar eder yediğim)
1 kepçe tarhana çorbası
5-6 yk bezelye yemeği
salata
ayran
sonrasında doymadığımı hissedip
2 yk mısır gevreğiyle çok az süt ekleyip yedim
sabah kahvaltım
bir bardak ılık su
4 yk mısır gevreği
3 yk kellogs mısır gevreği
yarım elma doğradım
bir bardak süt ve tarçın ekleyip yidim
valla benim 2 gündür iştahım çok regli olucam ona bağlıyorum ama bilemiyorum yinede
kızlar günaydınnnn
dün kusura bakmayın aniden çıkmak zorunda kaldım
akşam da giremedim misafir olunca
ya eve gidince hem kociş hem de dayısı yoldan geldiği için çay demledim onlara
çayın yanına da kek, börek ve keşkül koymuştum
kendim de 1 dilik kek ve 4-5 tk keşkül yedim
o yüzedn akşam yemeğini çok hafif geçirdim
1 kepçe tarhana çorbası
bol salata
1 er lokma tavuk, havuç ve patates yedimm
gözünü sevdiğimin elması, dün yeşil elma almıştım pek miniklerdi, yatmadan 2 tane yedim ben de, gece 4te tuvalete koşuşumu görmeniz lazımdı
bugün 4 tane elma getirdim yanımda
çok minikler çünkü, 2şer 2şer yicem ben de :))))))))
sabah kahvaltısı olarak da
aç karna elma sirkeli su
sonna iki tane mikemmel (!) poğaçalarımdan
1/2 kk beyaz peynir
3 çk kadar tahin pekmez yidimmm
biraz geçmişi okuyayamı barikkkk
ha bide rüzgarözgecim özelden sürem dolmadığı için gönderemedim tatlım mesaj, ben merkezdenim, ailem orda yaşıyo zaten
benim ikincisi de bitti
menümü de yaziim tam olsun
sabah kalkınca olmadı ama 07.20 de 1 bardak ılık süt içtim
07.40 kahvaltı
2 domates
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
1 tk peynir
bir kupa çay içtim ( içine bir çay kaşığı şeker koymak zorunda kalıyorum, bal filan yemiyorum ondan düşün artık , zaten siyah çayı sadece kahvaltıda içiyorum)
ofise gelince 09.30 1 findan şekersiz türk kahvesi yanında hurma hüplettim
afiyet olsun yolandacım
benim ikincisi de bitti
menümü de yaziim tam olsun
sabah kalkınca olmadı ama 07.20 de 1 bardak ılık süt içtim
07.40 kahvaltı
2 domates
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
1 tk peynir
bir kupa çay içtim ( içine bir çay kaşığı şeker koymak zorunda kalıyorum, bal filan yemiyorum ondan düşün artık , zaten siyah çayı sadece kahvaltıda içiyorum)
ofise gelince 09.30 1 findan şekersiz türk kahvesi yanında hurma hüplettim
dün akşam
çeyrek ekmekten daha küçük köy peynirli,domates ve biberli tost
1 fincan şekersiz çay içtim
sabah
250 ml su
1 kuru kayısı,
1 zeytin
1 yk kaymak(ev yapımı yogurdumun kaymagı)
1 dilim köy peyniri
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay
500 ml suyumu içiyorum şu anda
ortalığı birbirine kattın karıştırdın kız ycl
bende valla. ilk başlarda incirle filan içeyim dedim ı ıh olmadı. yeşilçayı kahveyi diger bitki çaylarını incir kayısı vs ile içiyorum yok siyah çayı içemiyorum şekeri azalttım epey ama uzun vadede bırakıcam inşallah
GÜÜÜÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN MİNNAK SULTANLARRRRRRRRRRRRRRRR FINDIK KURTLARIIII BİTTER ÇUKULARIMMMMMMMMMMMMMMMMM
ÖPÜCÜKLERRR SEVGİLERR HEPİNİZEEEEE VE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR DOLU BİR GÜN BİZLERİN OLSUNNNNNNN KALBİMİZDEN NEŞE EKSİLMESİN AMAAAAA POPCUKLARDAKİ GÖBECİKLERDEKİ YAĞLAR EKSİLSİNNN YOK OLSUN ERİSİN GİTSİN İNŞALLLLLLAAAAAAAAAH
kızlar günaydınnnn
1 kepçe tarhana çorbası
bol salata
gözünü sevdiğimin elması, dün yeşil elma almıştım pek miniklerdi, yatmadan 2 tane yedim ben de, gece 4te tuvalete koşuşumu görmeniz lazımdı
aç karna elma sirkeli su
1/2 kk beyaz peynir
ha bide rüzgarözgecim özelden sürem dolmadığı için gönderemedim tatlım mesaj, ben merkezdenim, ailem orda yaşıyo zaten
Günaydın cici kızlar...
İstanbul'da da hava buz...
Akşam menümü yazayım..
5 yk kabak yemeği pirinçsiz
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
1 yt salata
yatmadan da 1 bardak demleme yeşil çay
sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatiz
1 köy biberi
1 fincan çay
herkese günaydın
istanbul içerden bakınca güneşli
dışardan bakılınca soğukk
mesai yine başladı
bugün kahvaltıda
*bir kupa şekersiz kış çayı
*1 buçuk dilim köy ekmeği(şileden geldi)
*1 yk krem peynir(normal peynir kalmamış,alışveriş zamanı gelmiş)
*2 zeytin
*salatalık,roka,maydanoz
şimdide ilk 500 ml suyuma başladım
yolanda neruda+ hugocuk+ loxandra+ nazende_87 cimcimesude+ ycl nugya+ eebruli Neyusa
günaydın sevgili arkadslar be 300 gr daha vermişişm su an 64.5 kiloyummmm mutluyum ve yola devam bakalımmmm
gecmiş olsun cnm tekkrar. bence yapma dınlen bugun aaa yuklenme kendıne
günaydın cnmmm.... kış geldi ya tekrar:18::18::18:
bencede git bulursan senın için eglenceli olur hem yenı arkadslar edınırsın güzel olur ya herseyını dıkersınn vallaa
gunaydın afıyet olsun canımmm
gunaydın evet cnm ya ne guzel kılo vermek inşallah yaza vercez bu kılolarııı afıyet olsunnn
ne cok yemışşın masllah amam afıet olsun cnm ya... burasıda cokk sogukkk kıs geldı vallaaa:18::18::18:kar bile yagmıs arabaların ustu karlıydı
afiyet olsun canım ...donuyoruz vaalla
kahvaltım evde bişi kalmayınca cookkk renksızdiii
1 kk peynir
3 çay kaşıgı tahın pekemez
1dilim bugday ekmegı
1 dal maydonoz(cok az dı)
cayy sekersız tabıkııı
gidince kılolar mutluyum canlarımmmm:92::92::92::92::92::92:
hugocuk nasıl oldun canım? ben de geçen hafta hastaydım biliyorsun ama yalnız olsam bukadar çabuk iyileşemezdim annem sağolsun sıcak su torbaları,limon suyu+tuz,ilaçlar,bitki çayları... ile beni bir hafta olmadan kurtardı...sen çok ağır geçiriyorsun canımbol bol bitki çayı falan iç,sıcak su torbası da koyabilirsin ayaklarının altına,annem sana dün söylemiş herhalde boğazlardaki iltihap için de limon suyu+tuz karışımı gargara yapılıp,ardından yutuluyor..ben çocukluğumdan beri çok faydasını gördüm bademcik ameliyatından sonra bile...acil şifalar dilerim tatlım
kızlar günaydınnnn
1 kepçe tarhana çorbası
bol salata
aç karna elma sirkeli su
1/2 kk beyaz peynir
deneme kontrol
:101:
:102:
:103:
günaydın hugocuk evdeydim canım ama pek fırsat bulupta giremedim nasılsın
ebruuuuuuuuuuuu:79::79::79: afiyet olsunn cicim süpersin elbet de vereceksin vericezzz inşallah gidnler de bizden gitiiiiiiiiiii kalanları da sağlıkla göndericez inşallahhh gidecek tüm fazla yağlarrr kilolarrrrrr
nerudaaaaaaaaateşekkür ederim hayatım...vericez vericez kurtulacaz inşallah kilolardan sonrada devam edicez kilomuzu korumaya başa dönmemek için
Günaydınnn tatloşlarımm minnoşlarımm günaydınnn
günaydın cimcimesude ycl ruzgarozge nugya pepeti nazende_87 neruda+ loxandra eebruli
12 nisanda 6 derece gibi düşük sıcaklıklardaki istanbul ve kocaelinden selamlar getirmişsem size cinconlarımmmm benimm
neruşumm daha gelmedi ama uyanmıştır sana da erken bir günaydın öpücüü yolliyim burdanpirelerimi evde bıraktım geldim marşş marş işee oh oh yaptım sporcukları iyi oldu regl öncesi çok zorladı ama faydası daha çok
hugocukcumm tatlım bende çok isterdim dikiş ögrenmek ilk gençliimde annem nkışa yollamıştı zorla.. accıkta dikiş gördüm ama sadece 15 gün şimdiki aklım olsa ögrenirdimm bence git tatlım hem sendeki şu spor takıntısına bir çözüm olur[/B][/I][/COLOR]
bugicim nugicim afiyet olsun canım.. benim de reglim yakın bir iştah artması haliyle oluyor bol bol su içiyorum ben sende yap belki sende de işe yarar
domatiz diyen dillerini de yirimm domatizini de yirim kıss...dabe eger cherry yada salkım domatiz ise
ilk 500 ml lik su içilmiştir.bilgilerinize arz ederim dostlar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nsılsınız bakemmmmmmmmmm
bende iyiyim şükürrrrr,ders çalışmalarım devam ediyorrrrr,notlarım geçer not alır almaz burdayımmmmmmmmm,bekleyin beni anacımmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaa bi yol buldumm bana şu sarı kafaların nosunun söyleyin bakemmmmmmm öyle yazimmde kullanam bariiii,ne zekiyim dimii(buraya saftirik sarı kafa yakışırdı:))
akşam neler yedimmmmmmm(((
1 yk ton balığı
3 yk erişte
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı
20 leblebi yedimmmm
bunları evdeki pastadan yememek için yemiştim ama başarılı olamadımm(((
ama az yedim çok azzzz,amninnn pek dazeydi emme dayanamadımmmmm
sabah ise
2 dlm light ekemk
1 kk beyaz peynir
domates
3 zeytin
deneme kontrol
:101:
:102:
:103:
GÜÜÜÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN MİNNAK SULTANLARRRRRRRRRRRRRRRR FINDIK KURTLARIIII BİTTER ÇUKULARIMMMMMMMMMMMMMMMMM
ÖPÜCÜKLERRR SEVGİLERR HEPİNİZEEEEE VE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR DOLU BİR GÜN BİZLERİN OLSUNNNNNNN KALBİMİZDEN NEŞE EKSİLMESİN AMAAAAA POPCUKLARDAKİ GÖBECİKLERDEKİ YAĞLAR EKSİLSİNNN YOK OLSUN ERİSİN GİTSİN İNŞALLLLLLAAAAAAAAAH
valla bak 1 saat erkene çektim yatma ve uyanma saatimi ama aşağısı kurtarmazzz 7.30da kalktııımmm artık böyleeeee
Mıhhhteşem bir fikir ben küçükken öğrenmiştim hatta annem etamin falan da öğretmişti bana batik yapardıııııkkkk nakış falan biraz biraz öğrenmiştim ama kapsamlı değil tabii aslında öğrenmek lazımmmm keyifli ve gerekli bir uğraşşş ben severim el işi ama daha çok ahşap oyma,kolye yapımı falan gibi şeyler yapıyorum evde de olduğumdan çok eğlenceli oluyor böyle uğraşlarbence git hugocukkk ne çok zamanımız var pekçok şey yapabilirz kendi yaptıklarımızla donatırız evimizi hem
Günaydınn loxiiiiiii afiyet olsunnn ya ben hiç avakado yiyemiyorumm nasıl yiyiosun öylee sadecikk miii bana yağ yiyomuşum gibi geliyo:26::26:
ebruuuuuuuuuuuu:79::79::79: afiyet olsunn cicim süpersin elbet de vereceksin vericezzz inşallah gidnler de bizden gitiiiiiiiiiii kalanları da sağlıkla göndericez inşallahhh gidecek tüm fazla yağlarrr kilolarrrrrr
Oyyy nugi acıkmışşşşşafiyet olsun tatlımmmm reglden dir oooooooooooo
hastayım bianda boğazlarım şişti hiçbişey anlamadım bikaç dakikanın içinde boğazlarım şişti ateşim çıktı sabaha kadar uyumadımsabah acile gittim ilaçları aldım dün bütün gün uyudum filan şimdi dahah iyiyim.
nilmısracımmm o miik but yanı bagetmi oluyo kaç dk da pişiyo tost makınasında ben öle hiç denemedım de merak ettımm
aksamki menum 4-5 kasık yoortlu az cevızlı kereviz salatası 1 yumurta ekmek yeemdım bunlarıda ayrı ayrı yedım berabernasıl olur bılmıyorum ekmemk öğlen bayz yedım ve bolca kalorı alınca aksam dengelemk ıstedım 1200 kalorıyı gecmıyrım da ben yaaa kalorı hesabıda yaparım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?