60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benimki liga m3 modeli
geçen sene 780 liraya almıştım
düğün öncesi daha fazlasını alamadıydım
ben memnunum, biraz gürültü çıkartıyo ama benimki düzgün kurulmadı yani yetkilisi kurmadı, sanırım ondan öyle ama onun dışında 1 yıldır kullanıyorum ben gayet memnunum

haklısın canım ya
ama bi aç hissettim kendimi sorma, yedim ben de ((
daha çok dikkat etmem lazım biliyorum

akşam da acıkmadım fazla sanırım salata tok tuttu beni

günaydın esw cim afiyet olsunn

sağol canımmm

biraz daha geçmişi okumaya devam :)))

afiyet olsun canım.

bence fazla olmamış. sadece ekmek fazla kaçmış gibi gerisi güzel.

geçmiş olsun hugocuk havalardan da olabilir bir sıcak bir soguk bu sabah burda lapa lapa kar yagıyordu

evet canım bianda oldu hiçbişeyim yokken bikaç dakikanın içinde hasta oldum sabaha kadarda uyutmadı sabaha kadat ateşim düşsün diye ıslak bez koydum hiç uyumadım

günaydın fambıkkcım afiyet olsun dimek pastayı yimemek için yidin emme sözünde duramadın hee ee olcek gari napcan demekki iradesizsinnnnnnnnnnnnn bende bazen böyle oluyom gerçi çoğunluğumuz kaçamaklar yapıyoruz olcak artık arada
deneme kontrol

:101:
:102:
:103:

hıh mikrofonun sesini ayarlıyo sanki

evet canım bianda oldu hiçbişeyim yokken bikaç dakikanın içinde hasta oldum sabaha kadarda uyutmadı sabaha kadat ateşim düşsün diye ıslak bez koydum hiç uyumadım

sıcak şeyler iç sürekli bol bol dinlen eşimde gecen senın gibi oldu ertesi gün bişeyı kalmamıştı cok şükür

günaydın esw basen egzersizlerine bakabildinmi. bak ben bi ara spor salonuna gittimdi. beden öğretmeni biri vardı basende çalıştırıyodu şöyleki duvara yaslanıyoduk ayakta bi ayağımızı hafifikaldırıp daire şeklinde çeviriyoduk 50 defa falan sonrada diğer tarafa çeviriyoduk 50 defa. sonrada diğer bacak için yapıyoduk aynı egzersizi. başkada vardır veya basen egzersizlerini ara görüntülü daha güzel olur netten

selam kızlar,
bu sabah yarım kepekli simit+1/2 kk peynir yedim
artık havalar da ısınıyor zayıflamak istiyorum..

merhaba arkadaşlar.ben de zayıflamaya yeni karar verenlerdenim.nerden başlayacağımı bilemiyorum.yemek yemek hobilerim arasında çünkü :)

deneme kontrol

:101:
:102:
:103:

tepppriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın Neruş Sultan....

günaydınnnnnnnn cınımmmmmmmmmmm

Sınavların varrrr ders çalışıyosunnnnn deyüüüüüüüüüüüü bişey demiyorummmmm afiyet olsunnnnnn

ama eşimin doğumgünüydüüüüüüüüüüüüüü,yılda bi kere oldu işte
bide kızmın bide kendi doğumgünümde yerim artıkın:101:
küçük pasta alıyo kızızma eşim arada yalancıktan doğumgünü yapıyoruz ozamnlar hiç yemeiyorummm,hiç bilenme gayette iradeliyim,irademle döverim valla:101:
yeni numara diyin abna hep bunlaraımı kullanicimmmm

günaydın canlarım benim...

oldukça kasvetli ve yağışlı giresun sabahıyla uyandık yine

burda güneşi görebilene aşk olsun...

Maşallah sabahtan sayfa sayfa yazmışsınız yine okuya okuya ancak geldim.

sabah kahvaltı öncesi ;

1 bardak ılık su
2 tatlı kaşığı pekmez içtim.

kahvaltıda ;

yumurtalı bol yeşillikli z.yağlı limonlu salata
1 bardak süt
4 zeytin
biraz peynir
2 dilim tahıllı ekmek.

üzerine 3 bardak az şekerli çay içtim.

3 hafta diyete uydum 800 gram yağım gitmiş kasım artmasaydı şimcik 66 kilo olurdumda işte kas arttı kilo aynı kaldı 200 gram arttı kilo diyetisyenim çok abartma sporu yoksa genişlersin dedi. niyse bakem benim 1 kilo kalmış yağım ama 3 kilo yağ verebilirmişim daha sağlık sorunum çımadığı için. bu fikir bana küsel geldi valla. 1 ayda 1 kilo yağ bu sefer garanti veririm yüklenirim kardiyoya kolay zaten demi. bak gene takacak bişeyler buldum
3 kilo yağ fazlam var diye kabul ettim kendimi öyle düşünüyorum ondan kurtulucam artıkın. hadi bakem hugocuğunuzdan desteklerinizi esirgemeyin nen
birde hiçkimse en düşük yağ seviyesine sahip olayım diye istemesiz bakın bu konuda beni örnek almayın ben bu konuda uç noktada düşünüyorum sizin ne kadar yağ fazlanız varsa o kadar verin. diyetisyen benle başedemedi en sonunda kabul etti zati diyo artık bebek yapsana diyo napsın baktı tırlattım dikkatimi başka yöçne çekmeye çalışıyii :86:

bi sigara içtim geldim sayfalar koşmuş

famircim Allah yardımcın olsun.

Ews hemşom nasılsın bugün?

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz yağların pıt pıt döküldüğü, herkesin birbirine destek olan grubumuza

öğrencim vardı
şimdi gönderdim sınıfına
yazdıklarınızı daha yeni bitirebildim
maşşallh topik hızlı ilerliyooo
ben de ikinci 500 ml lik suyumu bitirdim:126::126::126::126::126:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNNN Güneşli bir salı sabaha uyandım ama hava hala soğuk olsun göstermelik güneşimizde yetiyor şimdilikBir kaç gündür midenden dolayı sıkıntı yaşadım ama geçti çok şükürBugün kahvaltıda
Bir kase cornflakes yedim
Buzamana kadar 1 litrede su içtim
Sabah 7'de 1 saat tempolu yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…