canımcım voit çok pahalı geldi bize.
yani bana göre uygun da eşim sanırım almaz
liga diye bir marka gördüm 667 tl istediğim özelliklere sahip.
8 eloster yastıklı zemin -sessiz çalışıyor ve eğimi de var.
amörtisörlü açılıyor liga ne malı araştırdım bulamadım ama güzel yorumlar yapmışlar
bakalım hayırlısı
Afiyet olsun cicimmmmm yine yenilmiş kekler keşküller kız bi gün yemesen 2 gün yiyiosun haaaaaaa:86::86::86::86: neyse ki akşam hafif geçmiş ama işte onları yedindiye asıl alman gereken besinleri az almış oluyosunnnngerçi hugocuk biyenmiş seni ama hanis en memnun değilsin yağ oranından diye didimmmmm
Çok güzel canımmm afiyet olsunnnnnn
Afiyet olsun tatlımmmmm
canım tebrik ediyorummm devamı da böyle güzel gelsin inşallah hepberaber kurtulalım tüm fazla kilolardan yağlardannnnnnnn inşallahhh ohh sallayalımmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92:
günaydın esw cim afiyet olsunn
işten gelince acıkmıştım hemen dolapta bulunan dümn akşamın yemeği olan bakla dan
3 yemek kaşığı yedim
1 adet kıymalıyumurta,
3 adet közlenmiş biber,
1 k.k peynir,
2 adet zeytin,
yarım domates,
1 salatalık
2 kaşık yoğurt,3 dilim tam tahıllı ekmek.
üffffffffffffff yaaaaaaaa ne kadar çok yemişim
geçmiş olsun hugocuk havalardan da olabilir bir sıcak bir soguk bu sabah burda lapa lapa kar yagıyordu
geçmiş olsun hugocuk havalardan da olabilir bir sıcak bir soguk bu sabah burda lapa lapa kar yagıyordu
günaydın fambıkkcım afiyet olsun dimek pastayı yimemek için yidin emme sözünde duramadın hee ee olcek gari napcan demekki iradesizsinnnnnnnnnnnnngünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nsılsınız bakemmmmmmmmmm
bende iyiyim şükürrrrr,ders çalışmalarım devam ediyorrrrr,notlarım geçer not alır almaz burdayımmmmmmmmm,bekleyin beni anacımmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaa bi yol buldumm bana şu sarı kafaların nosunun söyleyin bakemmmmmmm öyle yazimmde kullanam bariiii,ne zekiyim dimii(buraya saftirik sarı kafa yakışırdı:))
akşam neler yedimmmmmmm(((
1 yk ton balığı
3 yk erişte
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı
20 leblebi yedimmmm
bunları evdeki pastadan yememek için yemiştim ama başarılı olamadımm(((
ama az yedim çok azzzz,amninnn pek dazeydi emme dayanamadımmmmm
sabah ise
2 dlm light ekemk
1 kk beyaz peynir
domates
3 zeytin
deneme kontrol
:101:
:102:
:103:
evet canım bianda oldu hiçbişeyim yokken bikaç dakikanın içinde hasta oldum sabaha kadarda uyutmadı sabaha kadat ateşim düşsün diye ıslak bez koydum hiç uyumadım
günaydın yolandacım
kıskandım ,bende 2. yi aldım şimdik
kahvaltında pek güselmiş
deneme kontrol
:101:
:102:
:103:
Günaydın Neruş Sultan....
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nsılsınız bakemmmmmmmmmm
bende iyiyim şükürrrrr,ders çalışmalarım devam ediyorrrrr,notlarım geçer not alır almaz burdayımmmmmmmmm,bekleyin beni anacımmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaa bi yol buldumm bana şu sarı kafaların nosunun söyleyin bakemmmmmmm öyle yazimmde kullanam bariiii,ne zekiyim dimii(buraya saftirik sarı kafa yakışırdı:))
akşam neler yedimmmmmmm(((
1 yk ton balığı
3 yk erişte
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı
20 leblebi yedimmmm
bunları evdeki pastadan yememek için yemiştim ama başarılı olamadımm(((
ama az yedim çok azzzz,amninnn pek dazeydi emme dayanamadımmmmm
sabah ise
2 dlm light ekemk
1 kk beyaz peynir
domates
3 zeytin
ebruuuuuuuuuuuu:79::79::79: afiyet olsunn cicim süpersin elbet de vereceksin vericezzz inşallah gidnler de bizden gitiiiiiiiiiii kalanları da sağlıkla göndericez inşallahhh gidecek tüm fazla yağlarrr kilolarrrrrr
nerudaaaaaaaaateşekkür ederim hayatım...vericez vericez kurtulacaz inşallah kilolardan sonrada devam edicez kilomuzu korumaya başa dönmemek için
Eveeeeeeeeeeeeeeeetttt inşallahhh tatlımmmmm
günaydın fambıkkcım afiyet olsun dimek pastayı yimemek için yidin emme sözünde duramadın hee ee olcek gari napcan demekki iradesizsinnnnnnnnnnnnnbende bazen böyle oluyom gerçi çoğunluğumuz kaçamaklar yapıyoruz olcak artık arada
hıh mikrofonun sesini ayarlıyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?