3 hafta diyete uydum 800 gram yağım gitmiş kasım artmasaydı şimcik 66 kilo olurdumda işte kas arttı kilo aynı kaldı 200 gram arttı kilodiyetisyenim çok abartma sporu yoksa genişlersin dedi. niyse bakem benim 1 kilo kalmış yağım ama 3 kilo yağ verebilirmişim daha sağlık sorunum çımadığı için. bu fikir bana küsel geldi valla. 1 ayda 1 kilo yağ bu sefer garanti veririm yüklenirim kardiyoya kolay zaten demi. bak gene takacak bişeyler buldum
3 kilo yağ fazlam var diye kabul ettim kendimiöyle düşünüyorum ondan kurtulucam artıkın. hadi bakem hugocuğunuzdan desteklerinizi esirgemeyin nen
birde hiçkimse en düşük yağ seviyesine sahip olayım diye istemesiz bakın bu konuda beni örnek almayın ben bu konuda uç noktada düşünüyorum sizin ne kadar yağ fazlanız varsa o kadar verin. diyetisyen benle başedemedi en sonunda kabul etti zati diyo artık bebek yapsana diyonapsın baktı tırlattım dikkatimi başka yöçne çekmeye çalışıyii :86:
ama eşimin doğumgünüydüüüüüüüüüüüüüü,yılda bi kere oldu işte
bide kızmın bide kendi doğumgünümde yerim artıkın:101:
küçük pasta alıyo kızızma eşim arada yalancıktan doğumgünü yapıyoruz ozamnlar hiç yemeiyorummm,hiç bilenme gayette iradeliyim,irademle döverim valla:101:
yeni numara diyin abna hep bunlaraımı kullanicimmmm
pepeti günaydın canım tebrik ederim seni :92:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nsılsınız bakemmmmmmmmmm
bende iyiyim şükürrrrr,ders çalışmalarım devam ediyorrrrr,notlarım geçer not alır almaz burdayımmmmmmmmm,bekleyin beni anacımmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaa bi yol buldumm bana şu sarı kafaların nosunun söyleyin bakemmmmmmm öyle yazimmde kullanam bariiii,ne zekiyim dimii(buraya saftirik sarı kafa yakışırdı:))
akşam neler yedimmmmmmm(((
1 yk ton balığı
3 yk erişte
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı
20 leblebi yedimmmm
bunları evdeki pastadan yememek için yemiştim ama başarılı olamadımm(((
ama az yedim çok azzzz,amninnn pek dazeydi emme dayanamadımmmmm
sabah ise
2 dlm light ekemk
1 kk beyaz peynir
domates
3 zeytin
canımcım merhaba.
ohh afiyet olsun burada kereviz yok malesef yiyemiyoruz.
küçücük but için fırını açmaya değmez diye düşündüm.
tost mak. 15-20 dk içinde oluyor. güzel de oldu yani.
bundan sonra balığımı da tost. mak. pişiricem.
canım benimki liga m3 modeli
geçen sene 780 liraya almıştım
düğün öncesi daha fazlasını alamadıydım
ben memnunum, biraz gürültü çıkartıyo ama benimki düzgün kurulmadı yani yetkilisi kurmadı, sanırım ondan öyle ama onun dışında 1 yıldır kullanıyorum ben gayet memnunum
haklısın canım ya
ama bi aç hissettim kendimi sorma, yedim ben de((
daha çok dikkat etmem lazım biliyorum
akşam da acıkmadım fazla sanırım salata tok tuttu beni
sağol canımmm
biraz daha geçmişi okumaya devam :)))
3 hafta diyete uydum 800 gram yağım gitmiş kasım artmasaydı şimcik 66 kilo olurdumda işte kas arttı kilo aynı kaldı 200 gram arttı kilodiyetisyenim çok abartma sporu yoksa genişlersin dedi. niyse bakem benim 1 kilo kalmış yağım ama 3 kilo yağ verebilirmişim daha sağlık sorunum çımadığı için. bu fikir bana küsel geldi valla. 1 ayda 1 kilo yağ bu sefer garanti veririm yüklenirim kardiyoya kolay zaten demi. bak gene takacak bişeyler buldum
3 kilo yağ fazlam var diye kabul ettim kendimiöyle düşünüyorum ondan kurtulucam artıkın. hadi bakem hugocuğunuzdan desteklerinizi esirgemeyin nen
birde hiçkimse en düşük yağ seviyesine sahip olayım diye istemesiz bakın bu konuda beni örnek almayın ben bu konuda uç noktada düşünüyorum sizin ne kadar yağ fazlanız varsa o kadar verin. diyetisyen benle başedemedi en sonunda kabul etti zati diyo artık bebek yapsana diyonapsın baktı tırlattım dikkatimi başka yöçne çekmeye çalışıyii :86:
küçük pasta alıyo kızızma eşim arada yalancıktan doğumgünü yapıyoruz ozamnlar hiç yemeiyorummm,hiç bilenme gayette iradeliyim,irademle döverim valla:101:
Tam haliyle yazarsam şekil çıkıcak tabüüüüühepsinin başında ve sonunda iki nokta var bıliysıııııınnn
125 :125:
118 :118:
122 :122:
124 :124:
nazar
57
22
74
92 :92:
68
60
24
48
73
53
39
84 :84:
16
Şimdilik bukadar özel bir isteğin avrsa sülleeeee
aa koç erkeeyle mi evlisin. doomgünü kutlu olsun eşininben kendi doomgünümde yemedim valla. geçen çarşambaydı.
gerçi ortada pastada yok olsa bir çatal alırdım sanırım
kız hügoşşşşşşşşşşşş iyileştin miiiii,bende ders çalışıyomm artıkınnn haftaya bol bol görüşürüz he miiiii.hadi öpüyom seni
afiyet olsun canımgünaydın canlarım benim...
oldukça kasvetli ve yağışlı giresun sabahıyla uyandık yine
burda güneşi görebilene aşk olsun...
Maşallah sabahtan sayfa sayfa yazmışsınız yine okuya okuya ancak geldim.
sabah kahvaltı öncesi ;
1 bardak ılık su
2 tatlı kaşığı pekmez içtim.
kahvaltıda ;
yumurtalı bol yeşillikli z.yağlı limonlu salata
1 bardak süt
4 zeytin
biraz peynir
2 dilim tahıllı ekmek.
üzerine 3 bardak az şekerli çay içtim.
afiyet olsun canımGÜNAYDINNNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNGüneşli bir salı sabaha uyandım ama hava hala soğuk olsun göstermelik güneşimizde yetiyor şimdilik Bir kaç gündür midenden dolayı sıkıntı yaşadım ama geçti çok şükür Bugün kahvaltıda
Bir kase cornflakes yedim
Buzamana kadar 1 litrede su içtim
Sabah 7'de 1 saat tempolu yürüdüm
aa koç erkeeyle mi evlisin. doomgünü kutlu olsun eşininben kendi doomgünümde yemedim valla. geçen çarşambaydı.
gerçi ortada pastada yok olsa bir çatal alırdım sanırım
heeeeeeeeeee malesef bir koç erkeğiyle evliyimmm,burcu aslan olupta bekar olanlara şiddetle tavsiye etmiyorum
geçmiş doğum günün gurtlu ossssunnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canlarım benim...
oldukça kasvetli ve yağışlı giresun sabahıyla uyandık yine
burda güneşi görebilene aşk olsun...
Maşallah sabahtan sayfa sayfa yazmışsınız yine okuya okuya ancak geldim.
sabah kahvaltı öncesi ;
1 bardak ılık su
2 tatlı kaşığı pekmez içtim.
kahvaltıda ;
yumurtalı bol yeşillikli z.yağlı limonlu salata
1 bardak süt
4 zeytin
biraz peynir
2 dilim tahıllı ekmek.
üzerine 3 bardak az şekerli çay içtim.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNGüneşli bir salı sabaha uyandım ama hava hala soğuk olsun göstermelik güneşimizde yetiyor şimdilik Bir kaç gündür midenden dolayı sıkıntı yaşadım ama geçti çok şükür Bugün kahvaltıda
Bir kase cornflakes yedim
Buzamana kadar 1 litrede su içtim
Sabah 7'de 1 saat tempolu yürüdüm
ahhhhhhhhhhhhhhhh canım benimmmmmmmmmmmmmm
:125:
senin yaptığını kardeşim yapmaz beeeeeeeeee,neruşummm benimmmmm
ara öğün tamamdır 1 adet elma.
arkadaşlar haşlama patates ceviz büyüklüğünde kaç tane yiyebilirz ki ??:44:
tesekurler canımmm...
canım benım afıyet olsun yalnız degılsın canımcım bende bi öğrencimin d günüydü bende pasta yemiştim ama az 5 catal falandıolsun gıdıyo kılolarrrrr
bende denıycem bundan bole seker
bu bahsedılen yurume bandımı arkadslar
canım saan bişi sormustum dun de görmedın galıba ağırlıla ne kadar calısınca yeterli oldu hanı demıssınya agırlıkla calışmıycam artık dıye ?
kardıyoda ne yapıosun merak ettım nasıl bişi cehalşetımı bagoslayınnn
gurtlu olsun derkeeen ben hep kurtluyum zatti bi ara gdim bi dansa filan dökmek lazım bunnarıheeeeeeeeeee malesef bir koç erkeğiyle evliyimmm,burcu aslan olupta bekar olanlara şiddetle tavsiye etmiyorum
geçmiş doğum günün gurtlu ossssunnnnnnnnnnnnnnn
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
sizde pek güzel kutlamışsınız doğumgününü pastasız
Afiyet olsun tatlım ama sanki sen hergün yumurta yiyiosunnnhergün çok fazla olur haftada 2 ern fazla3 kez yiyioruz yumurta
dediğini yapceeezz yaptıını yapmayceeezzzzzzhep destek tam destek hugoommmm kardiyoya abanıyoruzz ben de dün yaptım 50 dk koşu bandı sonra 12 dk karın egzersileri videomla karın çalıştım arada da 2 tane 25erli dambıllı iç bacak hareketi yaptımmm benim de mümkünse önce yağlar gitsin bi iyice mevcut yağlar kas olmasın ben ince olmak istiyorum yağlar gitsin sıkılaşıyım bennn yaaa lütfeeeeeeeen
günaydınnnnn livciiiiiiiiiiimmmmmmm afiyet olsun midenin geçmesine de sevindim canımmm
he yapmaaazzzzzzzzzzzzz sevmiiii senii ben daha çok seviiiimmmama yumrut neden kii yani yumrut niyeeeee:84::84::84::84:
aslında hiç yemesen daha iyi canımmmm yani patates prinç beyaz un çok çabuk acıktırıyor keşke yemesen ama mecbursan ne biliyim o varsa menüde falan o zaman bence 2 -3 tane ye en fazla
güüünaaaydııın herkeşlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsınız bayanlarr uzun bi aradan sonra yine sizlerleyim veee 1 kilo vermiş durumdayımmm =)
bilgisayarım bozuldu tüm arşivlerim 2 yıllık emeklerim yok oldu 10 dk içinde
saat 9 gibi kahvaltımı yaptım az önce de 5i bi yerde çay içtim
Eki Görüntüle 175788
nasılsınız napıyosunuz canlar?
biz iyiyizde bu ne yaw şabanın hanimiş zeytin hanimiş peynir diye zam geldikçe yemekten vazgeçtiği olaya dönmüşkızz bu kadarcık peynir az değilmi bari peynir azcık fazla olaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?