60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız hügoşşşşşşşşşşşş iyileştin miiiii,bende ders çalışıyomm artıkınnn haftaya bol bol görüşürüz he miiiii.hadi öpüyom seni

Tam haliyle yazarsam şekil çıkıcak tabüüüüü hepsinin başında ve sonunda iki nokta var bıliysıııııınnn

125 :125:

118 :118:

122 :122:

124 :124:

nazar

57

22

74

92 :92:

68

60

24

48

73

53

39

84 :84:

16

Şimdilik bukadar özel bir isteğin avrsa sülleeeee

pepeti günaydın canım tebrik ederim seni :92:

tesekurler canımmm...

canım benım afıyet olsun yalnız degılsın canımcım bende bi öğrencimin d günüydü bende pasta yemiştim ama az 5 catal falandıolsun gıdıyo kılolarrrrr

bende denıycem bundan bole seker

bu bahsedılen yurume bandımı arkadslar

canım saan bişi sormustum dun de görmedın galıba ağırlıla ne kadar calısınca yeterli oldu hanı demıssınya agırlıkla calışmıycam artık dıye ?

kardıyoda ne yapıosun merak ettım nasıl bişi cehalşetımı bagoslayınnn

desene doğumgünüydü diye sen bunu çok kullanıyon al bunu kaydet:18:

aa koç erkeeyle mi evlisin. doomgünü kutlu olsun eşinin ben kendi doomgünümde yemedim valla. geçen çarşambaydı.
gerçi ortada pastada yok olsa bir çatal alırdım sanırım

ahhhhhhhhhhhhhhhh canım benimmmmmmmmmmmmmm
:125:

senin yaptığını kardeşim yapmaz beeeeeeeeee,neruşummm benimmmmm

ara öğün tamamdır 1 adet elma.
arkadaşlar haşlama patates ceviz büyüklüğünde kaç tane yiyebilirz ki ??:44:

aa koç erkeeyle mi evlisin. doomgünü kutlu olsun eşinin ben kendi doomgünümde yemedim valla. geçen çarşambaydı.

heeeeeeeeeee malesef bir koç erkeğiyle evliyimmm,burcu aslan olupta bekar olanlara şiddetle tavsiye etmiyorum
geçmiş doğum günün gurtlu ossssunnnnnnnnnnnnnnn

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım

sizde pek güzel kutlamışsınız doğumgününü pastasız

Afiyet olsun tatlım ama sanki sen hergün yumurta yiyiosunnn hergün çok fazla olur haftada 2 ern fazla3 kez yiyioruz yumurta

dediğini yapceeezz yaptıını yapmayceeezzzzzz hep destek tam destek hugoommmm kardiyoya abanıyoruzz ben de dün yaptım 50 dk koşu bandı sonra 12 dk karın egzersileri videomla karın çalıştım arada da 2 tane 25erli dambıllı iç bacak hareketi yaptımmm benim de mümkünse önce yağlar gitsin bi iyice mevcut yağlar kas olmasın ben ince olmak istiyorum yağlar gitsin sıkılaşıyım bennn yaaa lütfeeeeeeeen

günaydınnnnn livciiiiiiiiiiimmmmmmm afiyet olsun midenin geçmesine de sevindim canımmm

ahhhhhhhhhhhhhhhh canım benimmmmmmmmmmmmmm
:125:

senin yaptığını kardeşim yapmaz beeeeeeeeee,neruşummm benimmmmm

he yapmaaazzzzzzzzzzzzz sevmiiii senii ben daha çok seviiiimmm ama yumrut neden kii yani yumrut niyeeeee:84::84::84::84:

ara öğün tamamdır 1 adet elma.
arkadaşlar haşlama patates ceviz büyüklüğünde kaç tane yiyebilirz ki ??:44:

aslında hiç yemesen daha iyi canımmmm yani patates prinç beyaz un çok çabuk acıktırıyor keşke yemesen ama mecbursan ne biliyim o varsa menüde falan o zaman bence 2 -3 tane ye en fazla

tatloş şöyleki sen yağlardanmı kurtulmak istiyosun yoksa kaslanmakmı istiyosun. kaslanırsan kilon tartıda artar zayıflamak istiyosun sen o yüzden kardiyo yapacaksın. kardiyo belli nabız aralığında belli sürede yağ yakmaktır kısaca. tempolu yürüyüş yüzme kürek çekme tempolu dans vss. bunlar yağ yaktırır sana. kardiyo olmadan yağlardan kurtulamazsın. o yüzden gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüş yaparsın yağcıkların erir. sonrada zayıfladıktan sonra kas miktarını arttırabilirsin. ya bu çok derin uzun bir konu aslında. ama şu var yağ yakmak için bikere kardiyo şart onun yanında düzenli eksiksiz beslenmelisin yoksa kasın gider spor yapsanda yapmasanda. az yiyeyim çok vereyim hızlı vereyim olmuyor malesef. 5 kilo versende 1 ayda bu 5 kilo eğer kassa verdiğin kıymeti yok. yağ vermelisinki gerçek zayıflama olsun. bunun için düzenli beslenmeli düzenli spor yapmalısın. hem spor yaparsan zaten kasında artar. belli bir süre yoktur beslenmene spordan alabileceğin verime yaşına herşeyine bakar. ben 3 yıldır düzenli yağpıyorum bu 4. yılım. sporun bana en büyük kazancı bu sürede yağ oranımı yüzde 45 lerden yüzde 22 ye düşürdü. birde kas miktarımı çok arttırdı sağlık faktörüde var elbette

heeeeeeeeeee malesef bir koç erkeğiyle evliyimmm,burcu aslan olupta bekar olanlara şiddetle tavsiye etmiyorum
geçmiş doğum günün gurtlu ossssunnnnnnnnnnnnnnn
gurtlu olsun derkeeen ben hep kurtluyum zatti bi ara gdim bi dansa filan dökmek lazım bunnarı

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

sizde pek güzel kutlamışsınız doğumgününü pastasız

yafrımm kociş yoktu geçen çarşamba haftasonu da rahatsızdı aklına bile gelmedi pasta filan bende durmadım üstünde o kadar saglık olsun dimi

güüünaaaydııın herkeşlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsınız bayanlarr uzun bi aradan sonra yine sizlerleyim veee 1 kilo vermiş durumdayımmm =)
bilgisayarım bozuldu tüm arşivlerim 2 yıllık emeklerim yok oldu 10 dk içinde
saat 9 gibi kahvaltımı yaptım az önce de 5i bi yerde çay içtim

nasılsınız napıyosunuz canlar?

he aynen naruşum dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :86: olur olur o da olur toplanma 1 aya tamamdır. sen kardiyoya devam et toplanma içinde özellikle iç bacak için verdiğim linkteki egzersiz çok işe yarıyo 3 haftada toparladı beni. ama benim azcık daha kardiyo yapmam lazım. birde pilates karın egzersizleri tabii. bu ay böyle karın gitsin toplanma koruma dönemindede olur zaten 1 aya toplanırsın sıkılaşırsın. ama şuda var kilo verdiğin müddetçe tamda sıkılaşmıyosun sende anlamışsındır zaten yağlar eridikçe gevşiyo vücut

öğlene başka yicek bişey yok ki yanımda
domates salatalık almayı yine unuttum:44:

biz iyiyizde bu ne yaw şabanın hanimiş zeytin hanimiş peynir diye zam geldikçe yemekten vazgeçtiği olaya dönmüş kızz bu kadarcık peynir az değilmi bari peynir azcık fazla olaydı.

biz iyiyizde bu ne yaw şabanın hanimiş zeytin hanimiş peynir diye zam geldikçe yemekten vazgeçtiği olaya dönmüş kızz bu kadarcık peynir az değilmi bari peynir azcık fazla olaydı.

canım zeytin sevmiyorum peynir de süzme beyaz peynir, yağlıdır diye az yiyorum. sonra onun yarısı kadar daha takviye yaptım zaten hihihihih 1 dilim de beyaz ekmek yedim kızarmış halde, üşendim gidip esmer ekmek almaya, evde vardı beyaz ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…