60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tam ara öğün yapacaktım ki işim çıktı ...
neyse geç olsun güç olmasın diyelim..
bir küçük elma
bir fincan da yeşil çay...

tatloş 1 kibrit kutusu kadar peynir yiyebilirsin normal peynir ama yağsızsa daha fazla yiyebiliyosun. ben peynir güzelse iyi yerim değilse azcık yerim

tatloş 1 kibrit kutusu kadar peynir yiyebilirsin normal peynir ama yağsızsa daha fazla yiyebiliyosun. ben peynir güzelse iyi yerim değilse azcık yerim

zaten 1 kk büyüklüğünde yedim canım ya ama yarım daha ilave ettim sonradan.

ayyyyyyyyyyyy çıldıracağım tam açıyorum neti elektirik kesiliyor.bu defa jeneratör devreye giriyor gene acıyorum.bu defa da elektirik geliyor gene kapanıyor geçiş sıarasında...:84::84::84:

neruşum diyetisyenim dedi son kalan yağlar geç gidermiş en sonra göbek gidermiş pes etmeyin dedüü haberin olsun direnmeye devam

iyiym canım da çok yoğunum yaaa (((

takıntılı delüüüüüüüüü
tamam deset oluciim sana şeker

ben dün bakamadım bebişim ya, akşama inşallah

bide sana bişi sorcam
ben kardiyoya devam ediyim dimi
yanında pilates mi yapayım bide
bide iç bacak için olan hareketi yapcam da kaç tane ile başliyim canım, onu bilemedim

bu arada ne çene var sizde lenn
10 dk gittik, sayfalar dolmuş yine

allah kocalarınıza sabır versin walla

hügocuk ben 2 yıl dikiş kursuna gittim evet güzel bir uğraş ama pahalıya patlıyor.

heni güzel gösterişli herkesin kinden farklı olsun dersen ona göre kumaş malzeme alman gerekiyor.

inan daha sonradan dışarıda hazır satılanların

hem daha güzel hem de daha ucuz olduğunu düşünmeye başlıyorsun.

ama nakış - resim - yemek - mefruşat bölümleri de çok güzel

bakalım ben seneye kısmat olursa mefruşat düşünüyorum.

hmmm ben kardiyo yapıyorum ozaman hafta da en az 3 gün kan ter içinde dans ediyorum 45 dk sonrada bacak kol göbek hareketleri 20 dk falan. ben kaslanmak istemiyorum sadece sağlımklı zayıflayıp ideal klıloma inmek istiyorum. normal yağ oranımı neyse okadr olsam yeter. tickerında vaya 80 li kilolardan inmişşn 7 aydamı yoksa 3 senedemi spor yaparak mı zayıfladın

ayyyyyyyyy kızlar başım öyle fena dönüyorduki.açlıktan sanırsam....bir portakal soydum yedim.anında kendime geldim...saat 10 da elma yemiştim ama yeterli gelmedi sanırsam...

tatloş kardiyo ömür boyu yap güzel olur ama pilatesle aynı gün yapma bi gün pilates bigün kardiyo yap. kollar için filan birer kiloluk ağırlık yeter cola şişelerine su doldurdum onla yaptım ben 15 sayısı ile başla her hafta bir sayı arttır önemli olan aynı sayıda yapmak her kol için her hareketi. 15 ten az olmasın kaslar şişer 15 ile başla yenisin çünkü zamanla haftalar içinde sayı artar zati

özel mesaj attım biraz önce o mesajı saklayın kimseye demeyin nen gizlidir saklıdır heee bahsetmeyin kimselere çok önemli sırdır

günaydın sevgili arkadslar be 300 gr daha vermişişm su an 64.5 kiloyummmm mutluyum ve yola devam bakalımmmm

ohh verin kilolarınızı bakalım ...

tebrik ediyorum yaniii bu gidişle kilo verenleri okumayacağım

nilmısra da birgün müjde verir İnşallah.

spor yapan arkadaşlara soruyorum
sporu hergün mü yapalım yoksa haftada 3-4 gün mü
vücudumuz alışır mı:97::97::97::97:

canım benim 1 kiloluk minik dambılım var, onlarla yapıyom
en son cmt yapmıştım, 25 tane ama sadece kol çalıştıydım
bugün de yapayım hatta

bugün koşu bandında yürümeyi düşünüyorum
açıyorum bi yabancı dizi walla süper oluyo, 50 dk nasıl geçiyo anlamıyorum :)))))))))
geçen kocişe gösterdim kollarımı, sallanmıyo, iyi durumdalar ama sıkılaştırsan daha iyi olur dedi, timam öyle yapcem didim ben de

neruşum birde diyetisyenim dediki mesela işte kirazsapı vs.. kaynatıp içiyoruzya onlar faydalıymış ama sabah aç karnına içilecekmiş birde bir hafta yapılıp içilecek diğer hafta içilmeyecekmiş metabolizma alışıyomuş sonra etkili olmuyormuş zayıflama için kullanılan bitkisel takviyeli çaylar kardiyo artı düzenli eksiksiz bir diyet tatlı şeker kullanmamak ve periyotlar halinde kullanmayla çok işe yaramış öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…