canım zeytin sevmiyorumpeynir de süzme beyaz peynir, yağlıdır diye az yiyorum. sonra onun yarısı kadar daha takviye yaptım zaten hihihihih 1 dilim de beyaz ekmek yedim kızarmış halde, üşendim gidip esmer ekmek almaya, evde vardı beyaz ekmek.
tatloş 1 kibrit kutusu kadar peynir yiyebilirsin normal peynir ama yağsızsa daha fazla yiyebiliyosun. ben peynir güzelse iyi yerim değilse azcık yerim
iyiim canım bugün daha iyiyim ama halsizlik var elbette ama en azından ateşim yok bugün
çok şükür canım maden suyu falan içiyor musun?
bi sigara içtim geldim sayfalar koşmuş
famircim Allah yardımcın olsun.
Ews hemşom nasılsın bugün?
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz yağların pıt pıt döküldüğü, herkesin birbirine destek olan grubumuza
3 hafta diyete uydum 800 gram yağım gitmiş kasım artmasaydı şimcik 66 kilo olurdumda işte kas arttı kilo aynı kaldı 200 gram arttı kilodiyetisyenim çok abartma sporu yoksa genişlersin dedi. niyse bakem benim 1 kilo kalmış yağım ama 3 kilo yağ verebilirmişim daha sağlık sorunum çımadığı için. bu fikir bana küsel geldi valla. 1 ayda 1 kilo yağ bu sefer garanti veririm yüklenirim kardiyoya kolay zaten demi. bak gene takacak bişeyler buldum
3 kilo yağ fazlam var diye kabul ettim kendimiöyle düşünüyorum ondan kurtulucam artıkın. hadi bakem hugocuğunuzdan desteklerinizi esirgemeyin nen
birde hiçkimse en düşük yağ seviyesine sahip olayım diye istemesiz bakın bu konuda beni örnek almayın ben bu konuda uç noktada düşünüyorum sizin ne kadar yağ fazlanız varsa o kadar verin. diyetisyen benle başedemedin sonunda kabul etti zati diyo artık bebek yapsana diyonapsın baktı tırlattım dikkatimi başka yöçne çekmeye çalışıyii :86:
kızlar ya ben çok fena halde dikişe merak saldım. diyorumki biçki dikiş kursuna yazılayım gideyim diyorum. çok güzel şeyler yapıyorlar bende diyorum şöyle öğreneyim sonra işlemeli falan örtüler dikerim yaparım koltuklarıma masalarıma diyorum
ayy hiçte anlamam ama öğrenirim demi. herkesle aynı olmasın örtülerim diyorum aslınd azcık bilsem dikiş kesim falan yapacamda işte bilmiyorum o yüzden yapamıyorum. dikiş makinası alırım yaparım diyorum
neruşum diyetisyenim dedi son kalan yağlar geç gidermiş en sonra göbek gidermiş pes etmeyin dedüühaberin olsun direnmeye devam
tatloş şöyleki sen yağlardanmı kurtulmak istiyosun yoksa kaslanmakmı istiyosun. kaslanırsan kilon tartıda artar zayıflamak istiyosun sen o yüzden kardiyo yapacaksın. kardiyo belli nabız aralığında belli sürede yağ yakmaktır kısaca. tempolu yürüyüş yüzme kürek çekme tempolu dans vss. bunlar yağ yaktırır sana. kardiyo olmadan yağlardan kurtulamazsın. o yüzden gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüş yaparsın yağcıkların erir. sonrada zayıfladıktan sonra kas miktarını arttırabilirsin. ya bu çok derin uzun bir konu aslında. ama şu var yağ yakmak için bikere kardiyo şart onun yanında düzenli eksiksiz beslenmelisin yoksa kasın gider spor yapsanda yapmasanda. az yiyeyim çok vereyim hızlı vereyim olmuyor malesef. 5 kilo versende 1 ayda bu 5 kilo eğer kassa verdiğin kıymeti yok. yağ vermelisinki gerçek zayıflama olsun. bunun için düzenli beslenmeli düzenli spor yapmalısın. hem spor yaparsan zaten kasında artar. belli bir süre yoktur beslenmene spordan alabileceğin verime yaşına herşeyine bakar. ben 3 yıldır düzenli yağpıyorum bu 4. yılım. sporun bana en büyük kazancı bu sürede yağ oranımı yüzde 45 lerden yüzde 22 ye düşürdü. birde kas miktarımı çok arttırdı sağlık faktörüde var elbette
iyiym canım da çok yoğunum yaaa(((
takıntılı delüüüüüüüüü
tamam deset oluciim sana şeker
ben dün bakamadım bebişim ya, akşama inşallah
bide sana bişi sorcam
ben kardiyoya devam ediyim dimi
yanında pilates mi yapayım bide
bide iç bacak için olan hareketi yapcam da kaç tane ile başliyim canım, onu bilemedim
bu arada ne çene var sizde lenn
10 dk gittik, sayfalar dolmuş yine
allah kocalarınıza sabır versin walla
tatloş kardiyo ömür boyu yap güzel olur ama pilatesle aynı gün yapma bi gün pilates bigün kardiyo yap. kollar için filan birer kiloluk ağırlık yeter cola şişelerine su doldurdum onla yaptım ben 15 sayısı ile başla her hafta bir sayı arttır önemli olan aynı sayıda yapmak her kol için her hareketi. 15 ten az olmasın kaslar şişer 15 ile başla yenisin çünkü zamanla haftalar içinde sayı artar zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?