60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilmısraaaaaaaaa
liga koşu bandı bende var canım
m3 modeli
ben memnunum ama çin malı
zaten çin malı olmayan bi biz kaldık heralde artıkın
neysseee
benimki düzgün kurulmadığı için ses çıkartıyo ama bunun sebebi yetkili servis tarafından kurulmaması, anlayan biri kurmuştu
hatta bi ara satmayı düşündük, yazın taşınıcaz çünkü, bi sürü spor aleti var evde, gideceğimiiz evde yer olmayabilir diye elden çıkarmayı düşündük yani

canım benimki liga m3 modeli
geçen sene 780 liraya almıştım
düğün öncesi daha fazlasını alamadıydım
ben memnunum, biraz gürültü çıkartıyo ama benimki düzgün kurulmadı yani yetkilisi kurmadı, sanırım ondan öyle ama onun dışında 1 yıldır kullanıyorum ben gayet memnunum

anladım canım.

bu model c3 2.25 hp diyor 800 küsürden bu fiyata düşmüş

eswcim fotolarını gördüm senin yapmana gerek yok zati gayet ince ve güzelsin spor yapsan yeter sana daha nerene eriyecen nen

ayyyyyyyyy kızlar başım öyle fena dönüyorduki.açlıktan sanırsam....bir portakal soydum yedim.anında kendime geldim...saat 10 da elma yemiştim ama yeterli gelmedi sanırsam...

açlıktan olmuştur bende dün öyleydim. atıştır bişeyler.Aman valla ben akşam başımın ağrısından ölüyordum.

spor yapan arkadaşlara soruyorum
sporu hergün mü yapalım yoksa haftada 3-4 gün mü
vücudumuz alışır mı:97::97::97::97:

yağ yakmak için haftada 4 gğn kardiyo yeterli. tempolu yürürsün. sorunlu bölgeler içinde egzersiz yapabilirsin ama boş günlerde yapaarsın birgün kardiyo diğğergün pilates en iyisi

kızlar bişey soruciim size belkim bilginiz vardır hamilelikte 9 ay boyunca spor yapmak mümkünmüdür veya hadi 8 ay olsun. misal yürüyüş hergün 1 saat yürünebilinirmikine. veya ne kadar süre spor yapılınabiliyor bilen varmı.

özel mesaj attım biraz önce o mesajı saklayın kimseye demeyin nen gizlidir saklıdır heee bahsetmeyin kimselere çok önemli sırdır

Hani banaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84:

Neroşcum oldu mu bu şimdi ?

hergün menümü okuyosun beni yeni uyarıyorsun.

ne bileyim yememde sakınca yok diye yiyip duruyorum yani hergün hergün yumurtayı

hayır bu gidişle bıkıcam yumurtadan :84:

neyse biraz ara vereyim benim içinde iyi olacak

neruş bana diyetisyenin dediği mantıklı geldi. misal hergün antibiyotiğe vücut alışıyo etkisi olmuyo veya başka bir ilaca alışıyo dozaj yükseltmek gerekiyo. bu zayıflamaya takviye bitkisel çaylar içinde geçerli olabilir bu durum. alışır vücut bencede bir hafta içilip diğer hafta bırakılsa böyle periyotlar halinde yapılsa daha etkili olur mantıken

evet canım yapılıyor hatta son ay daha önemliymiş normal yapmayı sağlıyormu.ben hamileliğimde sürekli yürüyordum....işten eve evde işe 1 saat günde 2 saat o yüzden o kadar çok yiyordumki genede fazla kilo almamıştım.9 kilo aldım....ve doğum sonrası ertesi gün hemen eski kiloma dönmüştüm...

Hani banaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84:
sana yok
ehehe senin aktardan aldığın karışım varya onun aynısı sayılır onu verdi diyetisyen banada bir hafta iç diğer hafta içme dedi yanında kardiyo ve tatlı şeker hamurişi kızartma kesinlikle yasak ufak kaçamakta olmayacak listeye tam uyulacak yağlar daha kısa sürede erir özellikle göekte işe yarıyo dedi.

ayy ne güzelll
inşallah bizde böle bi hamilelik geçiririz. tatloş bir bebek kucakta ve alınan acıcıck kilocukkk ama hamilelik döneminde spor için doktora danışmak en mantıklısı bence cunku bazen riskli gebeliklerde olabiliyo

ayy çok sağol. banada diyetisyen liste verecek ona uyacam sporda yapıcam yağ oranın yükselmez dediklerime uyarsan dedi sporda yaparsan dedi. bende yaparım doğumdan sonra eski haline hemen dönersin bikaç aya toparlarsın dedi. bak sende kilo almamışsın hemen vermişsin sporla böyle oluyo. ben zati mecburum yapmazsam hasta bile olabilriim

eswcim fotolarını gördüm senin yapmana gerek yok zati gayet ince ve güzelsin spor yapsan yeter sana daha nerene eriyecen nen

ayyyyy teşekkür ederim canımmm benimmm
darısı herkesin başına inşallahhh
tamam yapmiyim ben de bi kenarda dursun, lazım oliur belkim, inşallah olmaz ama
ilerde belki
e ozaman ben karidyo, pilates ve dambıl çalışayım dimi?
spor manyağı olcam bu gidişle
kociş de eeehhh yeter gari dicek bi gün

sen plates yapıosunya ona devam edrsin ebru sallı gibi

yürüyüşte oluyo rahat rahat merak etme canımmm... zaten doktor yürümemizi istiyo insallh en kısa zamanda yasarsın mükemmmel bişi şimdi eşimle kızıma bakıyoruz Allhm bu benim içimde buyüdü diyorum ininamıyorum mucizeee kımıldayişlrı vs

çalış tatlım çalış. ileriye yatırım oluyo o zaman bence sporla çokta daha güzel olursun yaşlanmazsın genç kalırsın kilo almazsın yağlanmazsın sağlığın içinde süper olur bence

keşşşkeeee bizde görebilsekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…