ayyyyyyyyy kızlar başım öyle fena dönüyorduki.açlıktan sanırsam....bir portakal soydum yedim.anında kendime geldim...saat 10 da elma yemiştim ama yeterli gelmedi sanırsam...
spor yapan arkadaşlara soruyorum
sporu hergün mü yapalım yoksa haftada 3-4 gün mü
vücudumuz alışır mı:97::97::97::97:
özel mesaj attım biraz önce o mesajı saklayın kimseye demeyin nen gizlidir saklıdır heee bahsetmeyin kimselere çok önemli sırdır
kızlar bişey soruciim size belkim bilginiz vardır hamilelikte 9 ay boyunca spor yapmak mümkünmüdür veya hadi 8 ay olsun. misal yürüyüş hergün 1 saat yürünebilinirmikine. veya ne kadar süre spor yapılınabiliyor bilen varmı.
sana yokHani banaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84:
evet canım yapılıyor hatta son ay daha önemliymiş normal yapmayı sağlıyormu.ben hamileliğimde sürekli yürüyordum....işten eve evde işe 1 saat günde 2 saat o yüzden o kadar çok yiyordumki genede fazla kilo almamıştım.9 kilo aldım....ve doğum sonrası ertesi gün hemen eski kiloma dönmüştüm...
evet canım yapılıyor hatta son ay daha önemliymiş normal yapmayı sağlıyormu.ben hamileliğimde sürekli yürüyordum....işten eve evde işe 1 saat günde 2 saat o yüzden o kadar çok yiyordumki genede fazla kilo almamıştım.9 kilo aldım....ve doğum sonrası ertesi gün hemen eski kiloma dönmüştüm...
eswcim fotolarını gördüm senin yapmana gerek yok zati gayet ince ve güzelsin spor yapsan yeter sana daha nerene eriyecen nen
kızlar bişey soruciim size belkim bilginiz vardır hamilelikte 9 ay boyunca spor yapmak mümkünmüdür veya hadi 8 ay olsun. misal yürüyüş hergün 1 saat yürünebilinirmikine. veya ne kadar süre spor yapılınabiliyor bilen varmı.
ayyyyy teşekkür ederim canımmm benimmm
darısı herkesin başına inşallahhh
tamam yapmiyim ben de bi kenarda dursun, lazım oliur belkim, inşallah olmaz ama
ilerde belki
e ozaman ben karidyo, pilates ve dambıl çalışayım dimi?
spor manyağı olcam bu gidişle
kociş de eeehhh yeter gari dicek bi gün
özel mesaj attım biraz önce o mesajı saklayın kimseye demeyin nen gizlidir saklıdır heee bahsetmeyin kimselere çok önemli sırdır
ayyyyy teşekkür ederim canımmm benimmm
darısı herkesin başına inşallahhh
tamam yapmiyim ben de bi kenarda dursun, lazım oliur belkim, inşallah olmaz ama
ilerde belki
e ozaman ben karidyo, pilates ve dambıl çalışayım dimi?
spor manyağı olcam bu gidişle
kociş de eeehhh yeter gari dicek bi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?