sen plates yapıosunya ona devam edrsin ebru sallı gibi
yürüyüşte oluyo rahat rahat merak etme canımmm... zaten doktor yürümemizi istiyo insallh en kısa zamanda yasarsın mükemmmel bişi şimdi eşimle kızıma bakıyoruz Allhm bu benim içimde buyüdü diyorum ininamıyorum mucizeee kımıldayişlrı vs
kıslar ben haşlanmış patateslerimi yemeye gidiyorum
ayy çok sağol. banada diyetisyen liste verecek ona uyacam sporda yapıcam yağ oranın yükselmez dediklerime uyarsan dedi sporda yaparsan dedi. bende yaparım doğumdan sonra eski haline hemen dönersin bikaç aya toparlarsın dedi. bak sende kilo almamışsın hemen vermişsin sporla böyle oluyo. ben zati mecburum yapmazsam hasta bile olabilriim
hugocuğum hamileliği düşündüğün için soruyorsun değil mi? yoksa hamilesin de ben mi bilmiyorum? :44:
çalış tatlım çalış. ileriye yatırım oluyo o zaman bence sporla çokta daha güzel olursun yaşlanmazsın genç kalırsın kilo almazsın yağlanmazsın sağlığın içinde süper olur bence
keşşşkeeee bizde görebilsekkkkk
yemekte
patlıcan musakka
pilav
cacık var
evden pırasa yemeği getirdim onu yicem 2 dilim kepek ekmeği ve cacıkla beraber
evde diyet yapmak daha kolay vakit oluyo kendine yemek yapmaya ama çalışıncada isteyince oluyo. maşallah nugişime kendine uygun yemek olmayınca evden getiriyor ne küsel örnek alınacak idol bir arkadaşımızdır kendisi
canım zaten ben diyetisyene gittiğimde metabolizma yaşım 23 çıkmıştı, doktor da yaptığın sporun etkisi demişti
bi faydası o oldu zaten heralde bana :)))
doğur söylüyosun canım spor her yaşta gerekli
ben de zaten bırakmayı düşünmüyorum pek
canım kociş izin vermiyo buraya koymama
bide çok polemiği oldu onun zamanında, o kadar şeyden sonra da koymam zaten
evet ama pilatesin tüm egzersizlerini yapmak riskli olabilri çoğüu karnı çalıştırıyo zorlar risk olur. hamile pilatesi yapmak lazım birde koşu bandım var onda yürürüm
öğle yemeğim
1 kase yyoort corba yağsız, pul bıber atmştım cok olmuş bu sğkta iy oldu ateş kulağımdan cıktı
1 haslmş yumurta
1 dlm ekmek
yarım domates
1 portakal
uyguladığın özel bir liste varmı yoksa kafana göremi takılıyorsun canım
kafama göre canımm yaaa
sence nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?