60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de iş yerime yemek yapıp,getiriyorum...yoksa daha fazla kilo alacağım böyle dikkat etmesem ki böyle olduğu halde aaah abur cubur ahhhh benim kilo sebebim onlar

neyin kilo yaptığını bilirsen başarıya ulaşman daha kolay olur canım. bak diyosun abur cubur diye. onları bıraktınmı demekki kilolarda gidecek sporla beraber

öğle yemeğim
1 kase yyoort corba yağsız, pul bıber atmştım cok olmuş bu sğkta iy oldu ateş kulağımdan cıktı
1 haslmş yumurta
1 dlm ekmek
yarım domates
1 portakal
afiyet olsun canım benim...
evet sipor önemli ama doktorada danışmak lazım...

spor yaparak istediğin kadar yiyebiliyorsun hiç birşeyde aklın da kalmıyor korkunda.ama benim kayınvalidemler sağolsun doğumdan sonra süt olsun diye sürekli abuk subuk şeyler yedirdiler sütte olmadı doğru dürüst zatiii 69 kiloya çıktım.dokuz ayda almadığım kiloyu 1 ayda aldırdılar sağolsunlar...ama daha sonra yemek yerine sürekli günde 4 bardak felan ısırgan çayı yapıp içiyordum hem süt yapıyor hemde zayıflatıyor....bilgin olsun.

kayınpeder adamotumu ademotumu ne diyorlar bişey almış gelmiş ağrıları geçiriyormuş. senede bir kezmi ne çıkuyormuş. benim belimde incinmeden dolayı daha doğrusu pilatesten dolayı ağrı oluyodu onu sürüyoruz ama çok yakıyo kendimi yere yere vuruyorum. ağrı olmayan yeri yakmıyo ağrı olan yeri acayip yakıyo ama. kaşıntıyla beraber yanma yapıyo. mesela ellerimi yakmıuyo ama ağrıyan yere sürüyorum felaket yakıyo ama bikaç dakikada yanmada geçiiyo ağrılar yok oldu. 1 hafta kullanıyormuşsun geçiriyomuş bakalım bu hafta kullancaz

hugocum ya ben yumurtu olunca et yoktu. senin dediklerin doğru ben sadece et seze şeklinde yapamıyorum salatayı seze sayıp yumurtuyı protein olarak alıyorum bide iş yerindeyim,,,

Son düzenleme:
yemeemi yidim ben de

2 kepçe tarhana çorbası
bulgurlu sebze salatası
yoort
1 dilim yoğun kepek ekmee

yimamı yidimmmmm

1 yk bulgur pilavı
1 dlm kepek ekmeeeeeeeeee
4 yk çoban kavurma(sadece etleri)
8-9 yk cacık yidimmmm

aman yaa off bende bişey yapcam illa bi elime yüzüme bılaştırıyom:18::18:
bundan sonra patetes pilav hamur işi yokkk

aman yaa off bende bişey yapcam illa bi elime yüzüme bılaştırıyom:18::18:
bundan sonra patetes pilav hamur işi yokkk

hemşom dur sakin
başta olur böyle şeyler
bundan sora dikkat edersin sen de
yememeye gayret edersin
pilavı da bulgurdan yaparsın, 2 yk 1 dilim ekmek yapıyo, ona göre hesaplarsın işte

yeşil mercimek yememelimiyiz?
ben öğle yemeği olarak
4 yk yeşil mercimek yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt hazırladım çünkü

hemşom dur sakin
başta olur böyle şeyler
bundan sora dikkat edersin sen de
yememeye gayret edersin
pilavı da bulgurdan yaparsın, 2 yk 1 dilim ekmek yapıyo, ona göre hesaplarsın işte

ekmek bi sabah kahvaltısında ararım başka yemem.
söz bundansonra cok dikkat edicem
benim kilo vermem gerekiyor çünkü

gızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr hepinize afiyet olsunnn,toplu alıntıd yapamıyommm,buna nasıl çare bulsam bilemediğimden toplu olarak afiyet olsun demeyi uygun gördüm:101:
beğenme butonunda kullanamıyorumm,bu nedenle forumun eskihalini düşünüp beğenmiyom bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…