60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eylemeyin beni leyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnn

neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,sarıkafalrın üzerine tıklamadan geldiğimizde kod nosu gözüküyooooooooooooooooooo

Allahımmmmmmmmmmmmmm nelerle uğraşıyorummmmmmmmmmmmyalnız bişeye muhtaç olunca nası inciğinıni cıncığını kurcalayıp buluyo insan valli pessssssssssssss diyorum kendimeeeeeeee

Ama amaa canımın içi ben bunu sana geçen hafta da yazdım da sanırım arada kaynadı baktım devam ediyosun tekrar yazayım dedimmm haftada 2 en fazal 3 kez yumurta yiyoruz ,1tk yağ ile omlet ya da sahanda da yapbilirsin ya da haşlaya da bilirsinnn

evet hugocukcuğum bana da mantıklı geldi

Afiyet olsun tatlımm

meraba kızlar nehaber nasıl gidiyor ben burda yeniyim yardımlarıızı bekliyorum birlikte inşallah başaracağız

merhabaaaaaaaaa:79::79::79:

yimamı yidimmmmm

1 yk bulgur pilavı
1 dlm kepek ekmeeeeeeeeee
4 yk çoban kavurma(sadece etleri)
8-9 yk cacık yidimmmm

afiyet olsun gayet güzelll fambıkkkkkk

yemeemi yidim ben de

2 kepçe tarhana çorbası
bulgurlu sebze salatası
yoort
1 dilim yoğun kepek ekmee

afiyet olsun cınımmmmmm

meraba kızlar nehaber nasıl gidiyor ben burda yeniyim yardımlarıızı bekliyorum birlikte inşallah başaracağız
hoşgeldin canım
öğle yemeğim
1 kase yyoort corba yağsız, pul bıber atmştım cok olmuş bu sğkta iy oldu ateş kulağımdan cıktı
1 haslmş yumurta
1 dlm ekmek
yarım domates
1 portakal

afiyet olsunn

evettt oluyooooo ama ben o sarı kafa bölümünü hiç göremiyosun zannediyodummmmm :82::82::82::82:

yaa işte eskiden neden bukadar çok şey icat ediliyoduuu çünküü ihtiyaç vardı şimdiii ohh armut pişş ağzıma düşşşşş herrşey hazırrrrr

evet canım ben öğrencilerime de hep böyle söylüyorum okadar çok formül hesaplanmış,bulunmuş şimdi onları kullanmak 2 kural ezberlemek zor geliyor..

afiyet olsun kızlar....

sağol canımcım

sağol cicim
yok yaaww,ne koyuyolarsa onu yidim işte,yaklaşık okadardı demk istediğimden didimdimdi:103:

hee anladım, timam ozaman
bak kafa nasıl çalışıyo, üstüne gelince kod görünüyomuş, allah iyiliğini versin emi

yeşil mercimek yememelimiyiz?
ben öğle yemeği olarak
4 yk yeşil mercimek yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt hazırladım çünkü

canım yeşil mercimekten alınan proteinle etten alınan aynı galiba
et yemeyenler mercimekle gideriyolar bu ihtiyacı diye biliyorum
ycl burda söyler ama

ekmek bi sabah kahvaltısında ararım başka yemem.
söz bundansonra cok dikkat edicem
benim kilo vermem gerekiyor çünkü

canım ekmeği kesme bence
günde 4-5 dilim yemelisin hatta
çünkü ekmek tok tutuyo ve abur cubur aranmıyosun

sağol cicimmm

çay içiyom şimdi
siyah çay ve şekersiz tabe, yıllardır olduğu gibi :)))))))))

ben öğle yemeği olarak
2 yk bulgur pilavı

afiyet olsun canımmm gayet güzel bence bakliyat yiyioruz ve 4 yk falan yiyioruz mercimek de gayet uygun miktarda yiyosun bence biraz da salata olabilirdi ama yine de güzelll

ben daha yeedim 2 gibi yiycem bana özel deeee

kızzzzzlaaaaaaaaaaarrrr ben akşam yaş pasta yidimm yaaaaaaaaaaaa,hala içimde pişmalık var netcezzzzzzz:26:

ölçüsü aynen şu kadar 6 kk dermişimmmmm
serçe parmağımın kalınlığında
avuç içimin genişliğindeydi kendileriiii(3 kk ediyor sanırsam)
kremalarıda cabası tabiiiiiiiiii

bunu yazmam lazımdı,iştahımıda açtı akşam işin kötüsü,yemekle kalsam iyi yani,üstüne 1 çay bardağı kadar leblebi yidim valla,anca kestii.
öffffffffffffffffffffff

canım sıkma o tatlı canının bende yedimdi ama bugun az cıkınca tartıda unuttum bileeee haa ama aksam ben az yedimmmm

olmuş bi kere sıkma canının

kız neruşşşşş illa beni yorcan demiiiiii:9.peşinen afiyet olsun sana,kesin ölçülü yersin kaçamağında olmaz ya eminim yani mikemmel bir öğün olur seninküüüüüüüüüüüüüüüüü

afiyet olsun canımmm gayet güzel bence bakliyat yiyioruz ve 4 yk falan yiyioruz mercimek de gayet uygun miktarda yiyosun bence biraz da salata olabilirdi ama yine de güzelll

ben daha yeedim 2 gibi yiycem bana özel deeee

neruşum iş yerindeyim bugün tatlım ancak bu kadar oldu..evde daha iyi olur menüm

yimamı yidimmmmm

1 yk bulgur pilavı
1 dlm kepek ekmeeeeeeeeee
4 yk çoban kavurma(sadece etleri)
8-9 yk cacık yidimmmm

hıııııııııııııııııııııı afiyet olsun az olmuş dicem sende bana ben doyuyorum böyle dicen zaten kilo veremiyom dicen.ben kendi kendime dedim kendim cevap verdim yorulma sen fambukk

kklarını sevsinler senin
canım zaten arkası illaki geliyo böyle durumlarda
ben de dün keki yedim, bastırsın diye bide tatlı yedim, çok mantıklı dimiii
sıkma canını olan olmuş artık, sen de dengelemeye çalış
ben dün akşam öyle yaptım artık
ekmeksiz, çorba ve salatayla doyurdum karnımı

afiyet ossun esww

sağol bebeemm

çoook teşekkür ederim esw cim..ayyy iyi iyi zararlı değilmiş ooohhh

evetttttttttttttttttt nugicimmmmmmmmmmmmmmm,ama şunu unuttun yemek okadar çıkıyorrr,olanı yiyorum bendeeeeeeeeeeeeee:86:

yürünür canım niye yürünmesin.ben ogluma hamileyken annem son ay gelmişti bazen günde 3-4 saat yürütüyordu beni,hiç bir zararı olmadı,faydası oldumu dersen o da olmadı,çok zor bir dogum yaptım vakumla oldu.4035gr..kızımda ise hemen hemen hiç yürümedim tembelliğimden ,çok kolay bir doğum oldu.3575gr.

ben öğle yemeği olarak
2 yk bulgur pilavı
yeniliyo canım.4 yada 5 yk kurubaklagiller

fambık olay şöyle oluyo canım sabah ben sana bi sürü şekiller gönderdim (gerçi teşekkür bile neyn etmedin:97: neyse olsun artık affettim ondan sonacıma zaten sayılarını yazmadım yani o sarı kafaların üstüne gelince sayıları çıkıyodu ben seni biliyodun sandım emme meğerse bilmiyomuşun ama normaldir daha ilk okul bitirme sınavlarına giriyonya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…