Neroşcum oldu mu bu şimdi ?
hergün menümü okuyosun beni yeni uyarıyorsun.
ne bileyim yememde sakınca yok diye yiyip duruyorum yani hergün hergün yumurtayı
hayır bu gidişle bıkıcam yumurtadan :84:
neyse biraz ara vereyim benim içinde iyi olacak
neruş bana diyetisyenin dediği mantıklı geldi. misal hergün antibiyotiğe vücut alışıyo etkisi olmuyo veya başka bir ilaca alışıyo dozaj yükseltmek gerekiyo. bu zayıflamaya takviye bitkisel çaylar içinde geçerli olabilir bu durum. alışır vücut bencede bir hafta içilip diğer hafta bırakılsa böyle periyotlar halinde yapılsa daha etkili olur mantıken
slm kızlar. herkeslere afiyet olsun:
dün akşam: yoğurtlu havuç haşlama-salata-yeşilzeytin-domates-salatalık
bu sabah: yağsız omlet-domates-salatalık-1kkpeynir-4yeşil zeytin-2parmak kadar çeçil-2dilim ekmek-meyve çayı
meraba kızlar nehaber nasıl gidiyor ben burda yeniyim yardımlarıızı bekliyorum birlikte inşallah başaracağız
yimamı yidimmmmm
1 yk bulgur pilavı
1 dlm kepek ekmeeeeeeeeee
4 yk çoban kavurma(sadece etleri)
8-9 yk cacık yidimmmm
yemeemi yidim ben de
2 kepçe tarhana çorbası
bulgurlu sebze salatası
yoort
1 dilim yoğun kepek ekmee
hoşgeldin canımmeraba kızlar nehaber nasıl gidiyor ben burda yeniyim yardımlarıızı bekliyorum birlikte inşallah başaracağız
öğle yemeğim
1 kase yyoort corba yağsız, pul bıber atmştım cok olmuş bu sğkta iy oldu ateş kulağımdan cıktı
1 haslmş yumurta
1 dlm ekmek
yarım domates
1 portakal
eylemeyin beni leyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnn
neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,sarıkafalrın üzerine tıklamadan geldiğimizde kod nosu gözüküyooooooooooooooooooo
Allahımmmmmmmmmmmmmm nelerle uğraşıyorummmmmmmmmmmmyalnız bişeye muhtaç olunca nası inciğinıni cıncığını kurcalayıp buluyo insan valli pessssssssssssss diyorum kendimeeeeeeee
evde diyet yapmak daha kolay vakit oluyo kendine yemek yapmaya ama çalışıncada isteyince oluyo. maşallah nugişime kendine uygun yemek olmayınca evden getiriyor ne küsel örnek alınacak idol bir arkadaşımızdır kendisi
evettt oluyooooo ama ben o sarı kafa bölümünü hiç göremiyosun zannediyodummmmm :82::82::82::82:
yaa işte eskiden neden bukadar çok şey icat ediliyoduuu çünküü ihtiyaç vardı şimdiii ohh armut pişş ağzıma düşşşşş herrşey hazırrrrr
afiyet olsun kızlar....
sağol cicim
yok yaaww,ne koyuyolarsa onu yidim işte,yaklaşık okadardı demk istediğimden didimdimdi:103:
yeşil mercimek yememelimiyiz?
ben öğle yemeği olarak
4 yk yeşil mercimek yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt hazırladım çünkü
ekmek bi sabah kahvaltısında ararım başka yemem.
söz bundansonra cok dikkat edicem
benim kilo vermem gerekiyor çünkü
Ama amaa canımın içi ben bunu sana geçen hafta da yazdım da sanırım arada kaynadı baktım devam ediyosun tekrar yazayım dedimmmhaftada 2 en fazal 3 kez yumurta yiyoruz ,1tk yağ ile omlet ya da sahanda da yapbilirsin ya da haşlaya da bilirsinnn
evet hugocukcuğum bana da mantıklı geldi
Afiyet olsun tatlımm
merhabaaaaaaaaa:79::79::79:
afiyet olsun gayet güzelll fambıkkkkkk
afiyet olsun cınımmmmmm
yeşil mercimek yememelimiyiz?
ben öğle yemeği olarak
2 yk bulgur pilavı
gızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr hepinize afiyet olsunnn,toplu alıntıd yapamıyommm,buna nasıl çare bulsam bilemediğimden toplu olarak afiyet olsun demeyi uygun gördüm:101:
beğenme butonunda kullanamıyorumm,bu nedenle forumun eskihalini düşünüp beğenmiyom bende
5 kaşık taze fasulye,
1 ,5 kaşık bulgur pilavı,
2 dilim kepek ekmek:125:
1 kepçe cacık...
1 adet muz ama yemedim.sabah muz hakkımı yemiştim...yanımda aldım.kalsın artık...
kızzzzzlaaaaaaaaaaarrrr ben akşam yaş pasta yidimm yaaaaaaaaaaaa,hala içimde pişmalık var netcezzzzzzz:26:
ölçüsü aynen şu kadar 6 kk dermişimmmmm
serçe parmağımın kalınlığında
avuç içimin genişliğindeydi kendileriiii(3 kk ediyor sanırsam)
kremalarıda cabası tabiiiiiiiiii
bunu yazmam lazımdı,iştahımıda açtı akşam işin kötüsü,yemekle kalsam iyi yani,üstüne 1 çay bardağı kadar leblebi yidim valla,anca kestii.
öffffffffffffffffffffff
afiyet olsun canımmm gayet güzel bence bakliyat yiyioruz ve 4 yk falan yiyioruz mercimek de gayet uygun miktarda yiyosun bence biraz da salata olabilirdi ama yine de güzelll
ben daha yeedim 2 gibi yiycem bana özel deeee
yimamı yidimmmmm
1 yk bulgur pilavı
1 dlm kepek ekmeeeeeeeeee
4 yk çoban kavurma(sadece etleri)
8-9 yk cacık yidimmmm
kızzzzzlaaaaaaaaaaarrrr ben akşam yaş pasta yidimm yaaaaaaaaaaaa,hala içimde pişmalık var netcezzzzzzz:26:
ölçüsü aynen şu kadar 6 kk dermişimmmmm
serçe parmağımın kalınlığında
avuç içimin genişliğindeydi kendileriiii(3 kk ediyor sanırsam)
kremalarıda cabası tabiiiiiiiiii
bunu yazmam lazımdı,iştahımıda açtı akşam işin kötüsü,yemekle kalsam iyi yani,üstüne 1 çay bardağı kadar leblebi yidim valla,anca kestii.
öffffffffffffffffffffff
afiyet ossun esww
sağol canımcım
hee anladım, timam ozaman
bak kafa nasıl çalışıyo, üstüne gelince kod görünüyomuş, allah iyiliğini versin emi
canım yeşil mercimekten alınan proteinle etten alınan aynı galiba
et yemeyenler mercimekle gideriyolar bu ihtiyacı diye biliyorum
ycl burda söyler ama
canım ekmeği kesme bence
günde 4-5 dilim yemelisin hatta
çünkü ekmek tok tutuyo ve abur cubur aranmıyosun
sağol cicimmm
çay içiyom şimdi
siyah çay ve şekersiz tabe, yıllardır olduğu gibi :)))))))))
hıııııııııııııııııııııı afiyet olsun az olmuş dicem sende bana ben doyuyorum böyle dicen zaten kilo veremiyom dicen.ben kendi kendime dedim kendim cevap verdim yorulma sen fambukk
kızlar bişey soruciim size belkim bilginiz vardır hamilelikte 9 ay boyunca spor yapmak mümkünmüdür veya hadi 8 ay olsun. misal yürüyüş hergün 1 saat yürünebilinirmikine. veya ne kadar süre spor yapılınabiliyor bilen varmı.
yeniliyo canım.4 yada 5 yk kurubaklagilleryeşil mercimek yememelimiyiz?
ben öğle yemeği olarak
2 yk bulgur pilavı
eylemeyin beni leyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnn
neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,sarıkafalrın üzerine tıklamadan geldiğimizde kod nosu gözüküyooooooooooooooooooo
Allahımmmmmmmmmmmmmm nelerle uğraşıyorummmmmmmmmmmmyalnız bişeye muhtaç olunca nası inciğinıni cıncığını kurcalayıp buluyo insan valli pessssssssssssss diyorum kendimeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?