60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar öğle yemeğimi yedim.

2 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1yarım dilim tahıllı ekmek

bugün canım hiçbir şey çekmiyor.

evde kabak ve patlıcanım var akşama bundan ne yapsam kızlar bana akıl verin.

zeytinyağlı önermeyin yeni bitirdim.

kızz famırcan pasta mı yidin seennnnnnnnhemen de cozuttun iyi ki 38 beden pantolona girdin.üstüne de leblebi yimiş utanmaz.artıkın 1 ay kaçamak yok sana ,tüm haklarını kullandınnnnnn.ceza olarak da 50 mekik çekcen ona göreeeee

Ben de yemeğimi yedim, yürüyüşümü yaptım geldim...
sayfalar sayfalar olmuş gene...
herkese topluca AFİYET OLSUN diyorum ve çok değişik olan öğlen menümü yazıyorum..

2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 pt kıvırcık salata

şimdi de yeşil çay içtim..

Slmm kızlar,nasıl keyifler. Bu sabah kahvltı tıka basa yaptım;
2 dilim k.ekmek
5 zeytin
2kk peynir
domates-salatalık (bolbol yedim)
ekmek üstü tarçınlı+çörek otlu ball sürdüm yedim
1 brdk çay
ama sabah ilkönce limonlu sıcak su içtim,

ara ögün 1 muz yedim
öğlen için daha bişi yemedim,su içiyorum sadece

çatlak ya illa kahkaları attıttıracak bana yemeseydin sende hep böyle olii zaten ye ye sonra pişman ol.üstündeki krem şantisini bari alsaydın bi sürü kalori şimdi onlar çerezlere artık bişey demiyom onlar sabit olmazsa olmazların arasında leblebiler

yemekte
patlıcan musakka
pilav
cacık var
evden pırasa yemeği getirdim onu yicem 2 dilim kepek ekmeği ve cacıkla beraber

afiyet olsun nugi
bizde de patlıcan musakka var yaaa. geçende fambuklarda barbunya vardı bizde de barbunya çıktı sizde de musakka var bizdede çıktı iyi mi
ekstradan pilav çorba salata vardı ben akşam yemegimi getirdim ama ögle için evde bakla vardı onu akıl edemedim getirmeyi
3 kepçe mercimek çorba
1 dilim ekmek
salata yedim bolda su içtim şişirsin diye

he valla,leblebi ağacı çıktı artık içinde

afiyet olsun canım.valla zeytinyağlı yeni bitti diye tekrar yenilmicek diye bişey yok biz hergün zeytinyağlı yiyoruz.ama hadi sana bi fikir kabakla patlıcanları iri iri doğra haşla sarımsaklı yoğurtla canım afiyet olsunn
loxandra leblebilerle fambuk bir bütün fambığın simgesi onlar bırakamaz onları kızma ne olu ona onun suçu yok esas suçlu benim hayır benim
afiyet olsun canım
afiyet olsun şeker
sağol yolandacım bazen yemekhanedekilerle denk geliyo menülerimiz işte sanada afiyet olsun canım
beyaz nohut yiyebilirmiyiz:44:
beyaz nohut derken çerez olanmı :44:
he valla,leblebi ağacı çıktı artık içinde

evet canım çerez olan beyaz nohut

afiyet olsun canım benim...
süpersin nasılda değişiklik yapmışsın.....

hugocum ya ben yumurtu olunca et yoktu. senin dediklerin doğru ben sadece et seze şeklinde yapamıyorum salatayı seze sayıp yumurtuyı protein olarak alıyorum bide iş yerindeyim,,,

canım salata sebze yerine sayılmıyor. diyette sebzenin yanında sınırsız salata tüketebiliyosun yani. iş yerinde zor ama bak nugyada çalışıyo evde kendine az yağlı yemecikler pişirip getiriyor iş yerine birde yumurta et yerine sayılmıyor haftada 3 kez yumurta zatş yeniyor ve hergünde et veriyo diyetisyenler hftada 3 gün ben ton balığı yerim yağını süzerim 3 gün tavuk 1 günde yağsız dana eti yerim. et yemeklerimi yağsız pişiriyorum. sebze yemeklerinde et varsa yani etli bir yemekse o zaman ilave et yemeğe gerek yok

üffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84: eşim aradı.eve gitmiş mutfağı su basmış.halı su içindeymiş...yağan fala yağmurdan lağamsuları her yerde taşıyormuş...eşim kokmuyor ev sadece halı sırılsıklam dedi...yaaaaa bu mutfağın halısının çektiği ney ya...daha geçende makia suyu patlamıştı berbattı...gönderirim gene yıkamaya...

bende pazara gittim bişeyler aldım market filan onları yerleştirdim kocişin pilavını yaptım pudinge bisküvi koyunca çok seviyo onu yaptım çorbamda ateşte. çok yoruldum daha düzelemedimya ondan. hastayım ama mubişlerim anlamazki gözümün içine bakıyorlar bugündemi bişey vermeyeceksin bize diye. onlarada yumurta maması vericem birazdan yoksa gün boyu sararlar bana

kızlar öğle menümü yazayım size...herkese afiyet olsun öncelikle

1 dilim k ekmeği
1 kase yoğurt
8 yemek kaşığı ıspanak kavurma
1soda

arada 6 çilek
1 yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…