kızzzzzlaaaaaaaaaaarrrr ben akşam yaş pasta yidimm yaaaaaaaaaaaa,hala içimde pişmalık var netcezzzzzzz:26:
ölçüsü aynen şu kadar 6 kk dermişimmmmm
serçe parmağımın kalınlığında
avuç içimin genişliğindeydi kendileriiii(3 kk ediyor sanırsam)
kremalarıda cabası tabiiiiiiiiii
bunu yazmam lazımdı,iştahımıda açtı akşam işin kötüsü,yemekle kalsam iyi yani,üstüne 1 çay bardağı kadar leblebi yidim valla,anca kestii.
öffffffffffffffffffffff
yemekte
patlıcan musakka
pilav
cacık var
evden pırasa yemeği getirdim onu yicem 2 dilim kepek ekmeği ve cacıkla beraber
çatlak ya illa kahkaları attıttıracak banayemeseydin sende hep böyle olii zaten ye ye sonra pişman ol.üstündeki krem şantisini bari alsaydın bi sürü kalori şimdi onlar çerezlere artık bişey demiyom onlar sabit olmazsa olmazların arasında leblebiler
beyaz nohut yiyebilirmiyiz:44:
afiyet olsun canım.valla zeytinyağlı yeni bitti diye tekrar yenilmicek diye bişey yok biz hergün zeytinyağlı yiyoruz.ama hadi sana bi fikir kabakla patlıcanları iri iri doğra haşla sarımsaklı yoğurtla canım afiyet olsunnkızlar öğle yemeğimi yedim.
2 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1yarım dilim tahıllı ekmek
bugün canım hiçbir şey çekmiyor.
evde kabak ve patlıcanım var akşama bundan ne yapsam kızlar bana akıl verin.
zeytinyağlı önermeyin yeni bitirdim.
loxandra leblebilerle fambuk bir bütün fambığın simgesi onlar bırakamaz onları kızma ne olu ona onun suçu yokkızz famırcan pasta mı yidin seennnnnnnnhemen de cozuttun iyi ki 38 beden pantolona girdin.üstüne de leblebi yimiş utanmaz.artıkın 1 ay kaçamak yok sana ,tüm haklarını kullandınnnnnn.ceza olarak da 50 mekik çekcen ona göreeeee
afiyet olsun canımBen de yemeğimi yedim, yürüyüşümü yaptım geldim...
sayfalar sayfalar olmuş gene...
herkese topluca AFİYET OLSUN diyorum ve çok değişik olan öğlen menümü yazıyorum..
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 pt kıvırcık salata
şimdi de yeşil çay içtim..
afiyet olsun şekerSlmm kızlar,nasıl keyifler. Bu sabah kahvltı tıka basa yaptım;
2 dilim k.ekmek
5 zeytin
2kk peynir
domates-salatalık (bolbol yedim)
ekmek üstü tarçınlı+çörek otlu ball sürdüm yedim
1 brdk çay
ama sabah ilkönce limonlu sıcak su içtim,
ara ögün 1 muz yedim
öğlen için daha bişi yemedim,su içiyorum sadece
sağol yolandacım bazen yemekhanedekilerle denk geliyo menülerimiz işte sanada afiyet olsun canım
afiyet olsun nugi
bizde de patlıcan musakka var yaaa. geçende fambuklarda barbunya vardı bizde de barbunya çıktı sizde de musakka var bizdede çıktı iyi mi
ekstradan pilav çorba salata vardı ben akşam yemegimi getirdim ama ögle için evde bakla vardı onu akıl edemedim getirmeyi
3 kepçe mercimek çorba
1 dilim ekmek
salata yedim bolda su içtim şişirsin diye
beyaz nohut derken çerez olanmı :44:beyaz nohut yiyebilirmiyiz:44:
he valla,leblebi ağacı çıktı artık içinde
afiyet olsun canım.valla zeytinyağlı yeni bitti diye tekrar yenilmicek diye bişey yok biz hergün zeytinyağlı yiyoruz.ama hadi sana bi fikir kabakla patlıcanları iri iri doğra haşla sarımsaklı yoğurtla canım afiyet olsunn
loxandra leblebilerle fambuk bir bütün fambığın simgesi onlar bırakamaz onları kızma ne olu ona onun suçu yokesas suçlu benim hayır benim
afiyet olsun canım
afiyet olsun şeker
sağol yolandacım bazen yemekhanedekilerle denk geliyo menülerimiz işte sanada afiyet olsun canım
beyaz nohut derken çerez olanmı :44:
Ben de yemeğimi yedim, yürüyüşümü yaptım geldim...
sayfalar sayfalar olmuş gene...
herkese topluca AFİYET OLSUN diyorum ve çok değişik olan öğlen menümü yazıyorum..
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 pt kıvırcık salata
şimdi de yeşil çay içtim..
evet canım çerez olan beyaz nohut
hugocum ya ben yumurtu olunca et yoktu. senin dediklerin doğru ben sadece et seze şeklinde yapamıyorum salatayı seze sayıp yumurtuyı protein olarak alıyorum bide iş yerindeyim,,,
yeşil mercimek yememelimiyiz?
ben öğle yemeği olarak
4 yk yeşil mercimek yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt hazırladım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?