60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen başla istersen benim kızımı uyutmadan yapamıyorum.tam sporun içinde çişi geliyor sürekli birşeyler istiyor.sana kolay gelsin...bende kızı uyutup yapacağımm...hadi bakalım...

kızlar yürüyüş bandı kullananlar 40dk 50 dk yürüdük dyorsunuz ya
40 dk da kaç km yürüyorsunuz
tamamen meraktan soruyorum
yürüyüş bandı alacak gibiyiz de

Canım nabız hızın önemli kardiyoda yani yağ yakmak için belirli bir nabız hızında sabit yapmak gerekiyo mesela benim için bu 115 ile 153 arası bu aralıkta yapmam lazım iyi yağ yakmak için ben genelde 45dk-1 saat arası yürüyorum ve 6.2 de falan yürüyorum nabzım o km hızda iyi oluyor 130-145 arası oluyor genelde ve 1 saatte 5.5 - 6 km falan yürüyomuşum ve 450-500 kalori yakıyomuşum koşu bandımın dediğine göre ama bazen 45dk bazen 50dk yürüyorum değişken yanii

bugün misafirlerim 15.00 gibi geldiler 18.15 te gittiler mesaimiz bitti ancak gidebildiler. neyse tabi onlarla beraberken ara filan güme gitti tabi akşam yemegi de öyle
ögle yemegimde iki kepçe tavuk çorba yarım kk rulo kofte bol salata yemiştim
ardından 1 şekersiz türk kahvesi yanına1 hurma bir saat sonra 10 badem 5 kayısı yedim ki misafirler gelince acıkmiim.iyi de oldu onlarla beraberken aşırı açlık çekmedim birtane yeşilçayla eşlik ettim onlara yabancı oldukları için paso türk kahvesi içirmişler bende teklif ettim yeter bugun zaten herhalde 5 tane içmişizdir dediler
neyse geç çıktıımız için akşam eve 19.30 da geldim yolda 15-20 tane sarı leblebi yemiştim o biraz tuttu akşam bişi yemiim dedim ama yemekte lazımdı 5 yk yeşil mercimek yemeg yarım dilim ekmek yedim
bugün spor yok eve gelirken yaparım diyordum çünkü yapmadığım zaman böle bi tuhaf vicdan yapıyorum ama baktım olmucak yorulmuşum bugün car car konuşmaktan zaten agrılarım da var bugünde kaldı...
şimdi yataym bu sabah çok erken kalkmıştım uyku önemli regliken iyice dinleniim
herkese iyi geceler. yolişte şimdi beni taciz ediyo ben kaçar

havalar ısınıyo ya milleti bi kilo verme telaşı aldı en azından biz erken başladık yolun yarısını aldık şükür

canımcım benim komşumda ben diyete başladığım ilk zamanlar tabak tabak dolma getiriyordu.

ama ben kibarca geri çevirdim tabi kadıncağız önce afalladı sonra anlayış gösterdi

reddetmeseydim malesef çöpe giderdi o yüzden geri göndermek en iyisi

içimde bi sıkıntı var ya kızlar.. bu kilo meselesi cidden cok canımı sıkıyo..aksam yemeği yiyemedim bi de of... cok sacma sapan yaa

içimde bi sıkıntı var ya kızlar.. bu kilo meselesi cidden cok canımı sıkıyo..aksam yemeği yiyemedim bi de of... cok sacma sapan yaa

sıkmayacak. güçlü olmalısın yoksa başaramazsın. bir kere şu var sen kilolarını bikaç ayda almadın o yüzden vermekte uzun sürebilir sabredeceksin. sabredeceksin çalışacaksın kazanırsın

sıkmayacak. güçlü olmalısın yoksa başaramazsın. bir kere şu var sen kilolarını bikaç ayda almadın o yüzden vermekte uzun sürebilir sabredeceksin. sabredeceksin çalışacaksın kazanırsın

çok haklısın tatlım.. sabır sabır sabır... ama ev arkadaşımın laf sokması ve bakışları cidden artık dayanılmaz hal aldı yaa.. gören de obezim sanacak!

çok haklısın tatlım.. sabır sabır sabır... ama ev arkadaşımın laf sokması ve bakışları cidden artık dayanılmaz hal aldı yaa.. gören de obezim sanacak!

boşver sen önemseme onu biz destek oluruz sana onu takarsan başaramazsın çok kilolu olduğuna inandırır seni

o ne biçim ev arkadaşı be
geliyim de yumrutlayayım onu

ben de 56 kilo olsam ben de tanımazdım galiba

canım ben ilk başlarda da yapmıyodum, en fazla 55 dk falan yaptım leslieyi

katzicim ev arkadaşın nasıl biri

ay bak sinir oldum şimdi

ev arkadaşlarımla ben de problem yaşadım fakültedeyken, o yüzden daha da bi sinirlendim

ev arkadaşı hep sorun tatlım yaa.. kendisi zayıf çıtır bi hatun.. hea benden daha güzel değil.. ama zayıf.. götü de kalkık bu yüzden.. bir de ben psikolojik rahatsızlık gecirdiğim için pasif kaldım baya bi.. biraz ezmeye calısıyor aklınca beni.

çok su içip de böbreklerime zarar gelsin istemiyorum 2 lt ideal geliyor bana tabi doğru düşünüyorsam
ben genelde 2.5-3 lt arsında içiyorumm

bunu neye göre ayarlıyosun cnm nerden bilicez yani

Günaydınnn kızlar
erkenden kalktım ama ne kalkış. kendimi yataktan sürükledim resmen
şimdi kahvatlı yapıyorum
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
2 domates 1 minnak salatalık
1 kk peynir
taze demmlenmişşş miss gibi siyah çaaaaayyy ayy özlemişim ya

boşver sen üzme kendini biz sana destek oluruz hem moralman düzelirsin hemde zayıflamana yardımcı oluruz. ancak kendini artık çokta ezdirme sert çık. o egolarını senin üzerinde tatmin ediyo anlaşılan. havalı durduğuna bakma kimbilir ne kompleksleri vardır onları bastırmaya çalışıyodur. ayy sinirlendim bak şimdi. niye dersen aynı durumu bende yaşadım üniversitede. aynen bende kiloluydum arkadaş zayıf havalı herkesi kendine aşık zanneden insanları çıkarı doğrultusunda kullanan biriydi bana kiloluyum diye küçük görüyodu. sabrettim sabrettim sonra ne mi oldu kavga ettik dayağı yiyen o oldu. ama sen sakın benim yaptığımı yapma

günaydınn hugocummm
kız dövdün mü kızı afferin sanaaa
ne demişler nush ile uslanmayan etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı kötektir..

günaydınn hugocummm
kız dövdün mü kızı afferin sanaaa
ne demişler nush ile uslanmayan etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı kötektir..

ttalım o benim üzerime geldi sonu böyle oldu. hoş değildi zaten ama insanlar doluyo yani. hem suçlu hem güçlü çıkmaya çalıştı yapamadıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…