kızlar yürüyüş bandı kullananlar 40dk 50 dk yürüdük dyorsunuz ya
40 dk da kaç km yürüyorsunuz
tamamen meraktan soruyorum
yürüyüş bandı alacak gibiyiz de
hafıza kaybı yok birsürü yeni arkadaş geldi karıştırıyorum. benim boyum 170. bende senin gibi başladım 83 kilo ile başladım bende. 6 ayda verdim. diyetisyene git deme sebebim eskiden ben çok diyet yaptım göbeğim hiç erimedi hep zaten ince olan yerler eridi diğer yerler kaldı ancek diyetisyene gidip benim için hazırlanan bana uygun bir liste alınca eridi göbeğim. o yüzden seninde verilecek kilon fazla benim gibi o yüzden diyetisyene gidersen daha kolay verirsin kas kaybın olmadan sütün kesilmeden yağların erir diye dedim
eveeet yemeğimi yedim geldim
3 tahta kaşık barbunya pilaki ( walla çok güzel yapmışım ekşili ekşili, mmmm )
3 tahta kaşık kabak yimaa
bi kase yoort
yemekten önce komşu sarma getirdi(
geri gönderemedim de
2 tane ondan yedim
bide işten gelince leblebi yediğim için ekmek yemedim
ama doydum
acıkırsam sütlü kahve içerim
içimde bi sıkıntı var ya kızlar.. bu kilo meselesi cidden cok canımı sıkıyo..aksam yemeği yiyemedim bi de of... cok sacma sapan yaa
sporumu yaptım 70 dk 5 mil
duşumu aldım
koçiş de geldi
sizler ne yapıyorsunuz
ses soluk kimseden
sıkmayacak. güçlü olmalısın yoksa başaramazsın. bir kere şu var sen kilolarını bikaç ayda almadın o yüzden vermekte uzun sürebilir sabredeceksin. sabredeceksin çalışacaksın kazanırsın
canım bravo walla
leslieyi hiç tamamlamadım ben
70 dk çok bana :)))
çok haklısın tatlım.. sabır sabır sabır... ama ev arkadaşımın laf sokması ve bakışları cidden artık dayanılmaz hal aldı yaa.. gören de obezim sanacak!
çok haklısın tatlım.. sabır sabır sabır... ama ev arkadaşımın laf sokması ve bakışları cidden artık dayanılmaz hal aldı yaa.. gören de obezim sanacak!
ben de 56 kilo olsam ben de tanımazdım galiba
ben genelde 2.5-3 lt arsında içiyorummçok su içip de böbreklerime zarar gelsin istemiyorum 2 lt ideal geliyor bana tabi doğru düşünüyorsam
Canım nabız hızın önemli kardiyoda yani yağ yakmak için belirli bir nabız hızında sabit yapmak gerekiyo mesela benim için bu 115 ile 153 arası bu aralıkta yapmam lazım iyi yağ yakmak için ben genelde 45dk-1 saat arası yürüyorum ve 6.2 de falan yürüyorum nabzım o km hızda iyi oluyor 130-145 arası oluyor genelde ve 1 saatte 5.5 - 6 km falan yürüyomuşum ve 450-500 kalori yakıyomuşum koşu bandımın dediğine göreama bazen 45dk bazen 50dk yürüyorum değişken yanii
ev arkadaşı hep sorun tatlım yaa.. kendisi zayıf çıtır bi hatun.. hea benden daha güzel değil.. ama zayıf.. götü de kalkık bu yüzden.. bir de ben psikolojik rahatsızlık gecirdiğim için pasif kaldım baya bi.. biraz ezmeye calısıyor aklınca beni.
boşver sen üzme kendini biz sana destek oluruz hem moralman düzelirsin hemde zayıflamana yardımcı oluruz. ancak kendini artık çokta ezdirme sert çık. o egolarını senin üzerinde tatmin ediyo anlaşılan. havalı durduğuna bakma kimbilir ne kompleksleri vardır onları bastırmaya çalışıyodur. ayy sinirlendim bak şimdi. niye dersen aynı durumu bende yaşadım üniversitede. aynen bende kiloluydum arkadaş zayıf havalı herkesi kendine aşık zanneden insanları çıkarı doğrultusunda kullanan biriydi bana kiloluyum diye küçük görüyodu. sabrettim sabrettim sonra ne mi oldu kavga ettik dayağı yiyen o oldu. ama sen sakın benim yaptığımı yapma
günaydınn hugocummm
kız dövdün mü kızı afferin sanaaa
ne demişler nush ile uslanmayan etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı kötektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?