60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim afiyet olsun...ayrıca çok geçmiş olsun.dünden beri bende baş ağrısı çekiyorum çıldıracağım ya nerdeyse..bende şimdi ilaç attım inşallah keser.benimki migren...tuttumu mahvediyor.bir zamanlar bende doktora giderdim.sürekli sana dedikleri gibi pisikoljik derlerdi...ne piskolojiği be canım benim.böyle piskolojik ağrımı olur.insan başını duvarlara vurmak istiyor...:84::84:
tatlım sen sigara kullanıyormusun

yok canım benim ben hayatımda kullanmadım hatta daha elime almış değilim...

ders çalışırken çok acıkırsın leblebi ye bence şişirir seni sonra yemezsin

günaydın yolandacım kız ne olduki uykunmu verdı halen yoksa hastamı oldun gerçi hastayım diye yazmamışsın uykun vardı heralde halen hepimizde oluyo canım ya napcaz işte kalkmak zorundayız hayat şartları işte
hava nasıl berbat burda anlatamam gece gibi göz gözü görmüyor soğuk değilde çok yağmur yağıyor karanlık kuşlarım bile çıkmıyo dışarıya gece diye
günaydın balım antalyada bulutlu bugün yağdı yağacak
günaydın neruşcum erken yatıyosun galiba artık
afiyet olsun esw poğaçalar kendi yaptığın minik poğaçalardı galiba afiyet olsun canım

1 bardak maydanoz kürü,
1 haşlanmış yumurta (minicikti)
1 tatlı k.peynir,
4 adet zeytin,
1 minik domates,
2 kaşık yoğurt,
yarım dilim üzüm çekirdeği ekmeği...
1 bardak çay...

günaydın cimcime afiyet olsun geçmiş olsun canım havalardan galiba ya benimde sürekli baş ağrım var valla antalyada havalar sabah güneşli öğleden sonra bulutlu yada yağmur yağıyor dün de sabahtan akşama kadar güneşliydi bugünde tam tersi yağacak galiba bulutlu.ne yapacağımzı nasıl giyineceğimizi şaşırdık

günaydın famircim afiyet olsun.iyi çalışmalar başarılar

günaydın canım geçmiş olsun afiyet olsun. benimde bi ara çok yoğundu baş ağrılrım dr gittik psikolojik dedi. Eşim başka dr da gidelim dedi araştırdık daha iyi bi dr gittik migren dedi. belki migren olabilir :44:

cimcimecim bende sigara kullanmıyorum. ancak zatürre mikrabu pnomokok kapmışım bi yerden. tam 2 kere zaturre oldum . üstelik birde benimkinde öksürük yoktu ancak tahlillerde röntgende çıkıyoduç ben bir hafta yattım grip dediler hergün gittim doktora olmadı olmadı gündüz iyiyim gece uyku yok. ateş berbat hiçbişey yiyemiyodum sonra sanki içime doğdu rüyamda annem sırtıma bal sürerken gördüm. iyi gelir ciğerlerine kızım diyordu bana.o zaman üniversitedeydim annem yoktu. ertesi günü göğüs hastalıklarına çıktım. birde özel muhayenehanesine gittim dinledi sırtımı filan çok ilgilendi hiçbiey yok dedi. ben ısrar ettim o da git hastaneye adımı ver röntgen çeksinler dedi. gittim çektirdim doktorda geldi yanımdaydı röntgeni beklerken. konuşuyorduk dediki bana sanmam bunca yıllık doktorum bişey çıkmaz rahat ol diyordu. adam uzman yani düşün. röntgen geldi adam şoka girdi. meğer zatürre 1 haftada ilerlemiş iltihap tüm vücuduma yayılmaya başlamış. ve bir kere öksürük yok yani düşün hiçbir belirti yok. hemen hastaneye yatırdı beni. çok ilerlediği için ne yesem çıkartıyordum. 2 gün kaldım hastanede ateşi düşürdü. ne kadar iğne yedim bilmiyorum. sonra bir yıl olmadım sonraki yıl ise grip oldum yine geçmedi bir hafta grip oldum sonraki haftada geçmedi ilerliyodu burdaki doktorlar ağır grip dedi durdu tabiki ben biliyorum ne olduğunu hemen gittim aynı doktora başlangıçmış. yine zaturre. neyse tedavi oldum geçti. ve ben şimdi aşıyla korunuyorum 5 yıllık pnomokok aşısı yaptırdım
diyeceğim ihmal etme. nefes alırken sırtım acıyo diyosun nefes almada güçlük çıkarıyor dışarıya atmak istiyosun kendini. sen bence hemen bi göğüs hastalılarına git pnomokok bulaşıcıdır

günaydın canım
afiyet olsun.ben evde kahvaltı yapamıyorum geç kalcam işe diye işyerinde yiyorum.hem yürüyorum işe kadar

sağol canım
ben de işe yürüyerek geliyorum zati
burası da acaip rüzgarlı orası gibi :)))

sağol canımmmm

nugişim ya sende de migren olmasın
ağrı enseden giriyosa ve sadece başının bi tarafında ağrı varsa migren olma ihtimali çok yüksek canım
bence sen tekrar bi doktora git

günaydınlar fıstıklar güzeller

akşam yemeğe davetli olduğumuzu söylemiştim.neler yoktu ki :96:
közlenmiş kırmızı biber
sarma
kızartma hem yoğurtlu hem domatesli
börek
salata
tavuklu yayla corbası
etli bamye yemeği
et yemeği -pilav
masayı görünce isyan ettim içimden:95:

önce kayınpederimin görmeyeceği bi yer seçtim oturdum. yediklerimi yazayım
1 kepçe çorba
1 yk bamye
2yk et yemeği
1 yk pilav
1 adet sarma
salata-közlenmiş kırmızı biber 1 adt
eşim çok şaşırdı.kızarma ve börek yemeğince

sabah işe yürüyerek geldim.
sabah kahvaltım
önce maydonuz körü içtim.
1 kk peynir
1 tam tahıllı buğday ekmeği
1 domates
1 yeşil biber
2 marul
3 adt maydonuz

Son düzenleme:
Günaydın cici kızlar.....
Ben de sabah sürünerek yataktan kalkıp, sürünerek işe geldim..
Eğer şu kahvaltı işini akşamdan hazırlamasam kesin aç kalırım..
Sabah asla hazırlayamam sanırım..
Neyse akşam yemeğimi yazayım önce
4 yk kabak yemeği
1 yk pırasa - ikisi de pirinçsiz
1 dilim denge ekmek
1 yt marul

sonra da 1 bardak yeşil çayla geceyi bitirdim..

sabah
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 sivri biber
azıcık kaçamak yaptım
1 yerine 1,5 kk beyaz peynir
1 fincan çay
yetmedi 1 fincan daha içiyorum şimdi...

afiyet olsun canım
bizim oranın kızartması meşhurdur zaten, görünümü bile iştah açar oyüzden tebrik ederim seni yemediğin için
diğerleri de gayet güzel
afiyet olsun

sana da afiyet olsun tatlım
ben de öğle yemeğimi dün akşamdan hazırlamıştım, sabah çok iyi oldu
hem kokusunu da almadım soğanın biberin sabah sabah iyi oldu :))))

Günaydın.. süpersin valla.. seni tebrik ediyorum .... ve senin için zıplıyorum ...

günaydın kızlar

kahvaltım:
250 ml su (önce)
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
2 dilim köy peyniri
6 zeytin (küçük oldukları için)
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı çikolata
1 bardak şekersiz çay
250 ml su (sonra)

1 lt suyumu bitirdim şimdiye kadar

ben üniversitede yakalandım bu hastalığa. sebebi senelerce yanımda çok sigara içildi. bi arkadaşım devamlı hasta ciğerleri parçalanacak öksürmekten hala içerdi. içme derdim dinlemezdi. soğuk yurt odalarındada kaldık bi şekilde yakalandım.
şimdi pimpirikliyim bu konuda. grip olunca hemen acaba zaturreye çevirirmi diye korkuyorum. napayım çok zor günler atlattım. allahtan param vardı özele gidebildim yoksa ben grip deyip deyip yollayacaklardı. doktora gidip zaturre olduğumu öğrenmeden son gece eşimle nişanlıydık o zamanlar bende kalıyordu sabaha karşı bir istifra ettim eşim şoka girdi balkonlara attım kendimi. sadece su içiyordum suyuda çıkartıyordum. geçen grip olunca korktum gittim yine aynı doktora beni tanıyor o bana demiştiki sen bu mikrobu kapmışsın ama çok gençsin kurtulabilirsin aşı yapalım birde devamlı spo yap ceğerlerin açılsın demişti. o zamnalar kiloluydum tabii som gitmemde görünce dedi spor demiştim yapmışsın belli hem sağlığına kavuşmuşsun hemde bak ne güzel zayıflamışsın çok güzel olmuşsun ismini söylemesen tanıyamazdım dedi. birde çok merhametli bir doktor. ilk gittiğimde sen öğrenccimisin demişti evet dedim o zaman özel muayene ücretini ne kadar verirsen ver kiminin parası kiminin duası demişti o zor anımda hiç unutmam allah bin kere razı olsun allah gönlüne göre versin herşeyin en iyisini. şimdi öyle korkulacak bişey yok ama işte evham kaldı. eşimde sigara içmez içseydi bile kuşlarımız var diye evde içmezdi. sigara yasağıda benim için iyi oldu. sporuda yapıyorum böylece çok şükür atlattım.

tam bilmiyorum ama antideprasan ilacı bıraktımya acaba etkisi sürüyo olabilirmi diye düşünüyorum.bir hafta geçsin bakıcam çaresine etkisiyse eğer 15 günü bulur normale dönmesi değilse gidicem tabiki
yinede başarılısın canım maşşallah kaçırmamışsın afiyet olsun

afiyet olsun canım ama 1,5 kk peynir çok değilki yumurta yemediğin için 2 kk ye bence.yumurta yersen 1 kk yumurta yemezsen 2 kk ye ben öyle yapıyorum

ttalım o benim üzerime geldi sonu böyle oldu. hoş değildi zaten ama insanlar doluyo yani. hem suçlu hem güçlü çıkmaya çalıştı yapamadıda
iyi etmişsin canım ellerine saglık bitanemmmm kaşınmış sende kaşımışsın ne olacaktı yani demi

afiyet olsunnn dadlummmm. minnak sultanımm günaydınlar sanadaaa

canım çok geçmiş olsun. sonuçta adı diyet olmasada besin alışkanlıklarımızı değiştirdik . bundan kaynaklı bu tür değişiklikler olabilir. eger uzun süre gelmezse regl söktürücü otlar var onları kullanabilirsin . ben bu "dikkat etme" durumuna ve yeşilçaya başlamadan önce pre-menstruasyon sıkıntılarım çok oluyordu. 10 gün boyunca aşırı iştah ve sinirlilik oluyordu çok sıkıntıydı yaa şimdi o kadar rahatım ki. sadece son 3-4 gün kala belirtileri hissediyorum aşırı açlık bir güncük oluyor canım fazla tatlı çekmiyor ve eskiden 7 gün süren periyodum 4-5 günde bitiyor bende olumlu sonuçlandı yani

günaydın afiyet olsun tatlımmm bende şimdi yapcam kahvaltımı
günaydın hugocum burasıda aynı
günaydın özgeciğim valla istanbul ve kocaelide aynı. dün sabah evden çıkarken sıcaklık 6 derece idi akşam mesai çıkışı 19 derece idi. bu kadar hızlı ve büyük hava sıcaklığı değişimine bünyelerimiz alışık değil. aman dikkat diyorum kızlar. bende ciddi bişi yok ama sabahtan beri hafif bir bogaz agrısı var. hemen ilaç alacam önlemini almak için

nugicimmm geçmiş olsun tatlımm. herkes bir çok şey söylemiş biri migren demiş ama benim göz aklıma geldi. oda olabilir yani. gözlük kullanıyor musun ? ben gözlük kullanıyorum 17 yaşımdan beri. bende göz agrısı yada gözde görme düşüklüğü olarak farkedilmedi yani zaten düşüktü göz derecesi bozukluğu. özellikle senin gibi ögleden sonra baş ağrısı vardı yaşlı bir teyze kızım senin gözün bozuk dedi. ben ve annem gözde agrı yok ki dedik ama kadın israr etti. doktora bi gittik gözüm bozuk çıktı.yine sonraki yıllarda korkunç baş agrısı ögleden sonralarında baş göstermeye başladı. öyle ki ilaç filan kar etmiyordu geçmesi için uyumam lazımdı. sonra gittim göz doktoruna bu seferde astigmat çıktı ki çok baş belası bişidir. bi baktır gözlerine istersen.

Günaydın....Afiyet olsun Canım...
sana da günaydın tatlım

nugicim günaydın canım. yaa akşam erkende yattım saat 22.15 filandı ama havalar dengemi alt üst etti. yorgun uyanıyorum her yerim dökülüyo. akşam spor yapsam demek hiç kalkamicaktım. şimdilik hasta değilim ama bogazlarım yokluyo

afiyet olsun canımcım tam benlik bir kahvaltı tebrikler

2 poğaça biraz fazla geldi bana öğlen yemeğin cok güzel afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…