60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hava nasıl berbat burda anlatamam gece gibi göz gözü görmüyor soğuk değilde çok yağmur yağıyor karanlık kuşlarım bile çıkmıyo dışarıya gece diye

hahaa aslanım hugocum yaaa yerim seni. dövmüş kızı bi de

katzicim durumuna çok üzüldüm etkiledi beni. yaşadıklarını bi zamanlar bende yaşadım çünkü. bak benim boyum 170 kilom 6 ay önce 83 kiloydu. kocaman bir göbeğimm vardı. ben çok uğraştım kilo vermeye üstelik bilgimde vardı her konuda fakat başaramadım ben en sonunda diyetisyene gittim. başaramadım derken şöyle kilo veriyordum fakat karnım hep kalıyodu heryerim inceliyodu karnım kocaman kalıyodu olmadı bir türlü. sonra diyetisyene gittim meğer herkesin metabolizması farklıymış metabolizma hızı farklıymış. tahlillerim yapıldı sonrada uygun liste verildi. sporla beraber verdim. haladaha veriyorum birde çok yağ verdim yağ oranım düşük benim ama senelerdirde spor yapmaktan kasım fazla benim. diyetisyenim derdiki hep kas oranın fazla senin o yüzden zayıflarken kasta kaybedeceksşn korkma dedi. ancak ben hemen hemen hiç kas kaybetmediğim gibi kasımında arttığı dönemler oldu. mesela geöen ay 800 gram yağ vermişim 1 kiloda kas yapmışım kilom yine 67 çıktı. oysaki 800 gram yağ kaybım var az değil yani. zaten önemli olanda yağ verebilmek canım. sana kısaca durumumu anlattım. ben şu anda 3 kilo daha yağ verebilirsem en düşük seviyede yağa sahip olacağım daha aşarısı riskli oluyormuş. manken değiliz sonuçta demi o kadara gerek yok. bu arada karnımda hala yağ var azda olsa sebebi karın en son en zor eriyen yermiş canım. karnım erisin diye şekeri tatlıyı hamurişini pirinç pilavını patatesi kızartmayı tamamen bıraktım. sebze yemekleri yedim az yağlı et yemekleri yedim meyvemi yedim süt yoğurt esmer ekmek yedim hiç aç kalmadım sporumu gün aşırı yaptım tempolu yürüdüm pilatese başladım kolay değildi fakat zorda değildi. heleki burdaki arkadaşların bana olan ilgisi sevgisi dostluğu beni çok motive etti. bende elimden geldiğince destek oldum arkadaşlarıma. sende bizle beraber olursan sende zayıflarsın. 5-10 kilo fazlan varsa burda bizle verirsin herkes diyetisyene gitmiyo gidende var gitmeyende. fakat kilon 10 kilo ve üzeri ise tavsiyem diyetisyene gitmen canım çünkü u<un bir zaman dilimi gerekiyo zayıflamak için bu dönemde veriyomusun vermiyomusun yağmı veriyosun kasmı bunları bilmen sana destek olur. mesela bu ay 2 kilo yağ versen ve 2 kilo kas yapsan tartıda hiç kilo vermemeiş gibi olursun oysaki vermişsindir ancak bu tartıda anlaşılmaz diyetisyene gidersen eğer ölçümlerde çıkar. eğer sağlık güvencen varsa üniversite hastanelerinde bu işi ücretsiz yapıyorlar ben çok memnun kaldım canım

Son düzenleme:
GÜNAYDIN CİCİŞŞŞŞLEEEERRR ERKENCİYİMMMM GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZREEEEE UYANDIM BİR BAKAYIM DEDİM KAHVALTI YAPICAM ŞİMDİ SONRA GELİRİM YİNEEEE HEPİMİZEE GÜZELLİKLERLE DOLUU BİR GÜN DİLİYORUMMMYAĞLAR GİTSİİİİİİİİİNNN İSTEDİĞİMİZ KİLOLARA EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLAA!!! ULAŞALIM İNŞALLAHHHHHHH

Afiyet olsun kuzummmmmm çokkk güzelmişş ben de çok benzer bir kahvaltı yapıciiim azzz sonraaa

herkeslere günaydııınnnn

sabah acele evden çıkmama gerekiyodu, ama ben oyalandığım için kahvaltı biraz uyduruk kaldı malesef

2 tane poğaça
1 kk beyaz peynir
2-3 çk bal ( poğaçaya sürdüm sürdüm yedim, tam miktarını bilmiyorum o yüzden)
1 bardak sallama yeşil çay

öğle içinde yanımda barbunya, kabak, yooort ve 1 dilim ekmek getirdim

slm kızlar nasılsınız.ben bugünde felaket baş ağrısıyla uyandım. birde nefes alırken kaburgalarım ciğerlerim ağrıyor.şifayı kaptım sanırsam...ya kızlar dün ben regli oldum.pet taktım ama bu sabah kadar bir damla gene gelmemiş.pedte bir leke gene yoktu..ne oldu şimdi ben anlamadım....:26::26::26:

günaydın canımmm
kimseye kendini ne olursa olsun ezdirme. zaten kişilikli bir insan karşısındakinin dış görünüşüyle dalga geçmez.Herkes zayıf olmak çok güzel olmak herkes tarafından beğenilmek ister.Ama herkes aynı olamaz ki.benimde kocaman bi göbeğim var herkes hamilemisin diye soruyor beni sinirlendiriyolar ayrıca herkesin bambaşka güzellikleri vardır. Bence senin ev arkadaşının zayıf olması dışında hiç bi güzelliği olmadığı için seni kıskanıyor ve ondan böyle davranıyor .bende yeniyim burda ama sana tam destek verir herkes bende. eğer gerçekten kg veremiyorsan belki bir sorun vardır bi diyetisyene git istersen. ve asla moralini bozma

günaydın afiyet olsun tatlımmm bende şimdi yapcam kahvaltımı

hava nasıl berbat burda anlatamam gece gibi göz gözü görmüyor soğuk değilde çok yağmur yağıyor karanlık kuşlarım bile çıkmıyo dışarıya gece diye

günaydın hugocum burasıda aynı

Son düzenleme:
1 bardak maydanoz kürü,
1 haşlanmış yumurta (minicikti)
1 tatlı k.peynir,
4 adet zeytin,
1 minik domates,
2 kaşık yoğurt,
yarım dilim üzüm çekirdeği ekmeği...
1 bardak çay...

tatlım sen sigara kullanıyormusun

herkese günayyydddddddddıııııııııııııııınnnlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nörüyonuz bakemmmm
bende sınavlara girip girip çıkıyorum işteeeeeeee
son 3 sınavım kaldııııııı,dua edin bana hemi
yine çalışmaya dalacağım birazdan

akşam menümmmm şöleee oldu
1 yk patates yemeği
1 yk pirinç pilavı
4 yk yoğurtlu mantar
4 zeytinn yidimmmmmmmmmmmmmm
2-3 yaprak lahana yidimmmmmmmm(çiğ olarak pek severimde)

azcık da leblebi yidimmmmmmmmmmmkız nugggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama ders çalışıyom idare ediver artıkınnnn

sabah
2 dlm light ekmek
domates
nane
1 kk light beyaz peynir
3 zeytinnnnnnnnn

günaydın neruşum valla artık sabahları erken kalkman daha güzel olur hem metabolizman için değişiklik olacak ben çok erken kalkıyorum daha enerjik oluyorum gün boyu ama eğer geç kalkarsam uyuşuk oluyorum erken kalkmak çok faydalı canım

herkezeeeee günaydınnnnnnnnlarrrrrrr nasılsınız bakemmm bugün benim iki gündür öğleden sonraları başımm çok ağrıyor hep ağrı kesici atıyorum çok sık baş ağrısı yaşıyorum ve sık ilaç kullanıyorm iyi bişey değil aslında ama napayım doktora gitmiştim geçen sene sık başım ağrıyo diye hiçbişey çıkmadı pskolojik dediydi inşallah bugün ağrımazz işten çıktım servise bindim baş ağrısına bide mide bulantısı eklendi tansiyonum düşüyo gibiydi eve vardım üzerimi değiştim anneme çıktım yemeğimi yiyeyimde ağrı kesici atayım dedim biraz uzandım annem salata yapacaktı ama dayanamıyacaktım ağrısına baş dönmeside var gibiydi yada ben öyle hissettim bulgur pilavı yapmış annem ben ağrı kesici atıcam diye hemen tabağa 4 yk bulgur pilavı koydum onu yedim ağrı kesiciyi attım sonra 3 çatal ıspanak yemeği ve cacık içtim sonrasında kakaolu süt içtim ve bir elma yedim
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 tane minnak biber közledim yedim
maydanoz-nane
2 küçük dilim yine bilmediğim ekmek çavdar olabilir ama:26:

1 bardak maydanoz kürü,
1 tatlı k.peynir,
4 adet zeytin,
1 minik domates,
2 kaşık yoğurt,
1 bardak çay...

canım hastasın ya
o yüzden de bi azalma olmuştur belki
bide ilaç aldıysan onun da etkisi vardır
ayrıca afiyet olsun ve geçmiş olsun canım

kızzzz leblebici başııııı
ne bitmez leblebiymiş arkadaş, ye ye bitiremedin walla

günaydın fambıkk afiyet olsun hıh işte menün böyle olacak leblebisiz olmuyor senin menükız fambık çuvallamı aldı eşin leblebiyi bitmedi gitti ha bitince söyle bi müddet almasın.

günaydın canım
afiyet olsun.ben evde kahvaltı yapamıyorum geç kalcam işe diye işyerinde yiyorum.hem yürüyorum işe kadar

birazdan özekden ilgilecem senle canım

geçmiş olsun tatlımm havalarda bi tuhaf bu sene yaz gelmeyecek heralde :44:

Günaydın....Afiyet olsun Canım...

Günaydın Neruş..

Günaydın canım.. bazen olabilyor böyle ne yapalım.. Olsun afiyet olsun, Çıtır hatun...

1 bardak maydanoz kürü,
1 tatlı k.peynir,
4 adet zeytin,
1 minik domates,
2 kaşık yoğurt,
1 bardak çay...

Afiyet olsun

Afiyet olsun fambık...Kolay gelsin sana.. Leblebiler de olsun o kadar ders çalışma hakkı..

Afiyet olsun canım.. Bide geçmiş olsun.. Neden öyle oluyor ki acaba..
Tekrar bi doktora gitsen...

kızzzz leblebici başııııı
ne bitmez leblebiymiş arkadaş, ye ye bitiremedin walla

günaydın fambıkk afiyet olsun hıh işte menün böyle olacak leblebisiz olmuyor senin menükız fambık çuvallamı aldı eşin leblebiyi bitmedi gitti ha bitince söyle bi müddet almasın.

kız demekki az yiyorum baksana şu çikolata kavanozları varya onun içini dolduracak kadardı işte,daha yarısı duruyoooooooooacayip şişiriyo ama yaaaa valla yemek istemiyorum ama işte ders çalışırken tırştırmalık iyi oluyooo,valla sınavlarım bitisn busefer cidden sözzzzzzzzzzzzzzzzz ince hatun sözü hemideeeee yemicem de yemicemmmmmmmmmmmm,(madurumda madurumun temposunda diyiom bunu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…