boşver sen üzme kendini biz sana destek oluruz hem moralman düzelirsin hemde zayıflamana yardımcı oluruz. ancak kendini artık çokta ezdirme sert çık. o egolarını senin üzerinde tatmin ediyo anlaşılan. havalı durduğuna bakma kimbilir ne kompleksleri vardır onları bastırmaya çalışıyodur. ayy sinirlendim bak şimdi. niye dersen aynı durumu bende yaşadım üniversitede. aynen bende kiloluydum arkadaş zayıf havalı herkesi kendine aşık zanneden insanları çıkarı doğrultusunda kullanan biriydi bana kiloluyum diye küçük görüyodu. sabrettim sabrettim sonra ne mi oldu kavga ettik dayağı yiyen o oldu. ama sen sakın benim yaptığımı yapma
hahaa aslanım hugocum yaaa yerim seni. dövmüş kızı bi de
Günaydınnn kızlar
erkenden kalktım ama ne kalkış. kendimi yataktan sürükledim resmen
şimdi kahvatlı yapıyorum
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
2 domates 1 minnak salatalık
1 kk peynir
taze demmlenmişşş miss gibi siyah çaaaaayyyayy özlemişim ya
ev arkadaşı hep sorun tatlım yaa.. kendisi zayıf çıtır bi hatun.. hea benden daha güzel değil.. ama zayıf.. götü de kalkık bu yüzden.. bir de ben psikolojik rahatsızlık gecirdiğim için pasif kaldım baya bi.. biraz ezmeye calısıyor aklınca beni.
Günaydınnn kızlar
şimdi kahvatlı yapıyorum
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
hava nasıl berbat burda anlatamam gece gibi göz gözü görmüyor soğuk değilde çok yağmur yağıyor karanlık kuşlarım bile çıkmıyo dışarıya gece diye
slm kızlar nasılsınız.ben bugünde felaket baş ağrısıyla uyandım. birde nefes alırken kaburgalarım ciğerlerim ağrıyor.şifayı kaptım sanırsam...ya kızlar dün ben regli oldum.pet taktım ama bu sabah kadar bir damla gene gelmemiş.pedte bir leke gene yoktu..ne oldu şimdi ben anlamadım....:26::26::26:
slm kızlar nasılsınız.ben bugünde felaket baş ağrısıyla uyandım. birde nefes alırken kaburgalarım ciğerlerim ağrıyor.şifayı kaptım sanırsam...ya kızlar dün ben regli oldum.pet taktım ama bu sabah kadar bir damla gene gelmemiş.pedte bir leke gene yoktu..ne oldu şimdi ben anlamadım....:26::26::26:
1 bardak maydanoz kürü,
1 haşlanmış yumurta (minicikti)
1 tatlı k.peynir,
4 adet zeytin,
1 minik domates,
2 kaşık yoğurt,
yarım dilim üzüm çekirdeği ekmeği...
1 bardak çay...
herkese günayyydddddddddıııııııııııııııınnnlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nörüyonuz bakemmmm
bende sınavlara girip girip çıkıyorum işteeeeeeee
son 3 sınavım kaldııııııı,dua edin bana hemi
yine çalışmaya dalacağım birazdan
akşam menümmmm şöleee oldu
1 yk patates yemeği
1 yk pirinç pilavı
4 yk yoğurtlu mantar
4 zeytinn yidimmmmmmmmmmmmmm
2-3 yaprak lahana yidimmmmmmmm(çiğ olarak pek severimde)
azcık da leblebi yidimmmmmmmmmmmkız nugggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama ders çalışıyom idare ediver artıkınnnn
sabah
2 dlm light ekmek
domates
nane
1 kk light beyaz peynir
3 zeytinnnnnnnnn
herkese günayyydddddddddıııııııııııııııınnnlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nörüyonuz bakemmmm
1 yk patates yemeği
1 yk pirinç pilavı
4 yk yoğurtlu mantar
azcık da leblebi yidimmmmmmmmmmmkız nugggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama ders çalışıyom idare ediver artıkınnnn
sabah
2 dlm light ekmek
domates
nane
1 kk light beyaz peynir
3 zeytinnnnnnnnn
herkeslere günaydııınnnn
sabah acele evden çıkmama gerekiyodu, ama ben oyalandığım için kahvaltı biraz uyduruk kaldı malesef
2 tane poğaça
1 kk beyaz peynir
2-3 çk bal ( poğaçaya sürdüm sürdüm yedim, tam miktarını bilmiyorum o yüzden)
1 bardak sallama yeşil çay
öğle içinde yanımda barbunya, kabak, yooort ve 1 dilim ekmek getirdim
birazdan özekden ilgilecem senle canımherkezeeeee günaydınnnnnnnnlarrrrrrr nasılsınız bakemmm bugün benim iki gündür öğleden sonraları başımm çok ağrıyor hep ağrı kesici atıyorum çok sık baş ağrısı yaşıyorum ve sık ilaç kullanıyorm iyi bişey değil aslında ama napayım doktora gitmiştim geçen sene sık başım ağrıyo diye hiçbişey çıkmadı pskolojik dediydiinşallah bugün ağrımazz işten çıktım servise bindim baş ağrısına bide mide bulantısı eklendi tansiyonum düşüyo gibiydi eve vardım üzerimi değiştim anneme çıktım yemeğimi yiyeyimde ağrı kesici atayım dedim biraz uzandım annem salata yapacaktı ama dayanamıyacaktım ağrısına baş dönmeside var gibiydi yada ben öyle hissettim bulgur pilavı yapmış annem ben ağrı kesici atıcam diye hemen tabağa 4 yk bulgur pilavı koydum onu yedim ağrı kesiciyi attım sonra 3 çatal ıspanak yemeği ve cacık içtim sonrasında kakaolu süt içtim ve bir elma yedim
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 tane minnak biber közledim yedim
maydanoz-nane
2 küçük dilim yine bilmediğim ekmek çavdar olabilir ama:26:
Günaydınnn kızlar
şimdi kahvatlı yapıyorum
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
GÜNAYDIN CİCİŞŞŞŞLEEEERRR ERKENCİYİMMMM GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZREEEEEUYANDIM BİR BAKAYIM DEDİM KAHVALTI YAPICAM ŞİMDİ SONRA GELİRİM YİNEEEE HEPİMİZEE GÜZELLİKLERLE DOLUU BİR GÜN DİLİYORUMMM YAĞLAR GİTSİİİİİİİİİNNN İSTEDİĞİMİZ KİLOLARA EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLAA!!! ULAŞALIM İNŞALLAHHHHHHH
herkeslere günaydııınnnn
sabah acele evden çıkmama gerekiyodu, ama ben oyalandığım için kahvaltı biraz uyduruk kaldı malesef
2 tane poğaça
1 kk beyaz peynir
2-3 çk bal ( poğaçaya sürdüm sürdüm yedim, tam miktarını bilmiyorum o yüzden)
1 bardak sallama yeşil çay
öğle içinde yanımda barbunya, kabak, yooort ve 1 dilim ekmek getirdim
1 bardak maydanoz kürü,
1 haşlanmış yumurta (minicikti)
1 tatlı k.peynir,
4 adet zeytin,
1 minik domates,
2 kaşık yoğurt,
yarım dilim üzüm çekirdeği ekmeği...
1 bardak çay...
1 yk patates yemeği
1 yk pirinç pilavı
4 yk yoğurtlu mantar
sabah
2 dlm light ekmek
domates
nane
1 kk light beyaz peynir
3 zeytinnnnnnnnn
herkezeeeee günaydınnnnnnnnlarrrrrrr nasılsınız bakemmm bugün benim iki gündür öğleden sonraları başımm çok ağrıyor hep ağrı kesici atıyorum çok sık baş ağrısı yaşıyorum ve sık ilaç kullanıyorm iyi bişey değil aslında ama napayım doktora gitmiştim geçen sene sık başım ağrıyo diye hiçbişey çıkmadı pskolojik dediydiinşallah bugün ağrımazz işten çıktım servise bindim baş ağrısına bide mide bulantısı eklendi tansiyonum düşüyo gibiydi eve vardım üzerimi değiştim anneme çıktım yemeğimi yiyeyimde ağrı kesici atayım dedim biraz uzandım annem salata yapacaktı ama dayanamıyacaktım ağrısına baş dönmeside var gibiydi yada ben öyle hissettim bulgur pilavı yapmış annem ben ağrı kesici atıcam diye hemen tabağa 4 yk bulgur pilavı koydum onu yedim ağrı kesiciyi attım sonra 3 çatal ıspanak yemeği ve cacık içtim sonrasında kakaolu süt içtim ve bir elma yedim
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 tane minnak biber közledim yedim
maydanoz-nane
2 küçük dilim yine bilmediğim ekmek çavdar olabilir ama:26:
kızzzz leblebici başııııı
ne bitmez leblebiymiş arkadaş, ye ye bitiremedin walla
günaydın fambıkk afiyet olsun hıh işte menün böyle olacak leblebisiz olmuyor senin menükız fambık çuvallamı aldı eşin leblebiyi bitmedi gitti ha bitince söyle bi müddet almasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?