iyi etmişsin canım ellerine saglık bitanemmmmkaşınmış sende kaşımışsın ne olacaktı yani demi
afiyet olsunnn dadlummmm. minnak sultanımm günaydınlar sanadaaa
canım çok geçmiş olsun. sonuçta adı diyet olmasada besin alışkanlıklarımızı değiştirdik . bundan kaynaklı bu tür değişiklikler olabilir. eger uzun süre gelmezse regl söktürücü otlar var onları kullanabilirsin . ben bu "dikkat etme" durumuna ve yeşilçaya başlamadan önce pre-menstruasyon sıkıntılarım çok oluyordu. 10 gün boyunca aşırı iştah ve sinirlilik oluyordu çok sıkıntıydı yaa şimdi o kadar rahatım ki. sadece son 3-4 gün kala belirtileri hissediyorum aşırı açlık bir güncük oluyor canım fazla tatlı çekmiyor ve eskiden 7 gün süren periyodum 4-5 günde bitiyor bende olumlu sonuçlandı yani
günaydın özgeciğim valla istanbul ve kocaelide aynı. dün sabah evden çıkarken sıcaklık 6 derece idi akşam mesai çıkışı 19 derece idi. bu kadar hızlı ve büyük hava sıcaklığı değişimine bünyelerimiz alışık değil. aman dikkat diyorum kızlar. bende ciddi bişi yok ama sabahtan beri hafif bir bogaz agrısı var. hemen ilaç alacam önlemini almak için
nugicimmm geçmiş olsun tatlımm. herkes bir çok şey söylemiş biri migren demiş ama benim göz aklıma geldi. oda olabilir yani. gözlük kullanıyor musun ? ben gözlük kullanıyorum 17 yaşımdan beri. bende göz agrısı yada gözde görme düşüklüğü olarak farkedilmedi yani zaten düşüktü göz derecesi bozukluğu. özellikle senin gibi ögleden sonra baş ağrısı vardı yaşlı bir teyze kızım senin gözün bozuk dedi. ben ve annem gözde agrı yok ki dedik ama kadın israr etti. doktora bi gittik gözüm bozuk çıktı.yine sonraki yıllarda korkunç baş agrısı ögleden sonralarında baş göstermeye başladı. öyle ki ilaç filan kar etmiyordu geçmesi için uyumam lazımdı. sonra gittim göz doktoruna bu seferde astigmat çıktı ki çok baş belası bişidir. bi baktır gözlerine istersen.
sana da günaydın tatlım
nugicim günaydın canım. yaa akşam erkende yattım saat 22.15 filandı ama havalar dengemi alt üst etti. yorgun uyanıyorum her yerim dökülüyo. akşam spor yapsam demek hiç kalkamicaktım. şimdilik hasta değilim ama bogazlarım yokluyo
1 bardak maydanoz kürü,
1 haşlanmış yumurta (minicikti)
1 tatlı k.peynir,
4 adet zeytin,
1 minik domates,
2 kaşık yoğurt,
yarım dilim üzüm çekirdeği ekmeği...
1 bardak çay...
herkese günayyydddddddddıııııııııııııııınnnlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nörüyonuz bakemmmm
bende sınavlara girip girip çıkıyorum işteeeeeeee
son 3 sınavım kaldııııııı,dua edin bana hemi
yine çalışmaya dalacağım birazdan
akşam menümmmm şöleee oldu
1 yk patates yemeği
1 yk pirinç pilavı
4 yk yoğurtlu mantar
4 zeytinn yidimmmmmmmmmmmmmm
2-3 yaprak lahana yidimmmmmmmm(çiğ olarak pek severimde)
azcık da leblebi yidimmmmmmmmmmmkız nugggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama ders çalışıyom idare ediver artıkınnnn
sabah
2 dlm light ekmek
domates
nane
1 kk light beyaz peynir
3 zeytinnnnnnnnn
herkezeeeee günaydınnnnnnnnlarrrrrrr nasılsınız bakemmm bugün benim iki gündür öğleden sonraları başımm çok ağrıyor hep ağrı kesici atıyorum çok sık baş ağrısı yaşıyorum ve sık ilaç kullanıyorm iyi bişey değil aslında ama napayım doktora gitmiştim geçen sene sık başım ağrıyo diye hiçbişey çıkmadı pskolojik dediydiinşallah bugün ağrımazz işten çıktım servise bindim baş ağrısına bide mide bulantısı eklendi tansiyonum düşüyo gibiydi eve vardım üzerimi değiştim anneme çıktım yemeğimi yiyeyimde ağrı kesici atayım dedim biraz uzandım annem salata yapacaktı ama dayanamıyacaktım ağrısına baş dönmeside var gibiydi yada ben öyle hissettim bulgur pilavı yapmış annem ben ağrı kesici atıcam diye hemen tabağa 4 yk bulgur pilavı koydum onu yedim ağrı kesiciyi attım sonra 3 çatal ıspanak yemeği ve cacık içtim sonrasında kakaolu süt içtim ve bir elma yedim
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 tane minnak biber közledim yedim
maydanoz-nane
2 küçük dilim yine bilmediğim ekmek çavdar olabilir ama:26:
günaydınlar fıstıklar güzeller
akşam yemeğe davetli olduğumuzu söylemiştim.neler yoktu ki :96:
közlenmiş kırmızı biber
sarma
kızartma hem yoğurtlu hem domatesli
börek
salata
tavuklu yayla corbası
etli bamye yemeği
et yemeği -pilav
masayı görünce isyan ettim içimden:95:
önce kayınpederimin görmeyeceği bi yer seçtim oturdum. yediklerimi yazayım
1 kepçe çorba
1 yk bamye
2yk et yemeği
1 yk pilav
1 adet sarma
salata-közlenmiş kırmızı biber 1 adt
eşim çok şaşırdı.kızarma ve börek yemeğince
sabah işe yürüyerek geldim.
sabah kahvaltım
önce maydonuz körü içtim.
1 kk peynir
1 tam tahıllı buğday ekmeği
1 domates
1 yeşil biber
2 marul
3 adt maydonuz
Günaydın cici kızlar.....
Ben de sabah sürünerek yataktan kalkıp, sürünerek işe geldim..
Eğer şu kahvaltı işini akşamdan hazırlamasam kesin aç kalırım..
Sabah asla hazırlayamam sanırım..
Neyse akşam yemeğimi yazayım önce
4 yk kabak yemeği
1 yk pırasa - ikisi de pirinçsiz
1 dilim denge ekmek
1 yt marul
sonra da 1 bardak yeşil çayla geceyi bitirdim..
sabah
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 sivri biber
azıcık kaçamak yaptım
1 yerine 1,5 kk beyaz peynir
1 fincan çay
yetmedi 1 fincan daha içiyorum şimdi...
afiyet olsun rüzgarcım bravo sana o kadar yemegin içinden kaçamak yapmadan ayrılmışsın
kahvaltında cok güzel bol yeşillikli
teşekkür ederim canımcım. domates ve salatalık üzerine az bir z. yagı gezdiriyorum limon ve biraz tuz. sabahları çok iştahım olmuyo böle salata tarzı güzel yiyorum güzel doyuyorumafiyet olsun canımcım tam benlik bir kahvaltı tebrikler
valla en son 97 yılında gittim göz doktoruna sonrada hiç gitmedim.14 yıl olacak nerdeyse olabilir tabi bazen çünkü bilgisayarın ekranını kapatıyorum gözlerim dinlensin diye rahatsız oluyorum çünkü sürekli ışığından gözlerim dinleniyo valla.bi ara gözede gideyim en iyisi.boğazların içinde nane limonu kaynatki dahada kötülemesin canım arada ıhlamur adaçayı iç
herkese günaydınlarrrrrrrnasılsınız havaya inat kıpır kıpırıs demiiii.. sıcak limonlu suyumu içtimmm sonraaaaaa
bende kahvaltımı yaptım,
1 kk peynir
1 yumurta
3 zeytin
yarım domates (domates büyüktü)
minnacık salatalık
2 dilim ekmek
1 brk çay
herkese afiyet olssunn
günaydın canım benim...aynen burda yazlıkları tam çıkarmıştık tekrar kışlıklara döndük...çizmeleri çektik..günaydın yolandacım kız ne olduki uykunmu verdı halen yoksa hastamı oldun gerçi hastayım diye yazmamışsın uykun vardı heralde halen hepimizde oluyo canım ya napcaz işte kalkmak zorundayız hayat şartları işte
günaydın balım antalyada bulutlu bugün yağdı yağacak
günaydın neruşcum erken yatıyosun galiba artık
afiyet olsun esw poğaçalar kendi yaptığın minik poğaçalardı galiba afiyet olsun canım
günaydın cimcime afiyet olsun geçmiş olsun canım havalardan galiba ya benimde sürekli baş ağrım var valla antalyada havalar sabah güneşli öğleden sonra bulutlu yada yağmur yağıyor dün de sabahtan akşama kadar güneşliydi bugünde tam tersi yağacak galiba bulutlu.ne yapacağımzı nasıl giyineceğimizi şaşırdık
afiyet olsun şeker...günaydın kızlar
kahvaltım:
250 ml su (önce)
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
2 dilim köy peyniri
6 zeytin (küçük oldukları için)
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı çikolata
1 bardak şekersiz çay
250 ml su (sonra)
1 lt suyumu bitirdim şimdiye kadar
afiyet olsun...Günaydın cici kızlar.....
Ben de sabah sürünerek yataktan kalkıp, sürünerek işe geldim..
Eğer şu kahvaltı işini akşamdan hazırlamasam kesin aç kalırım..
Sabah asla hazırlayamam sanırım..
Neyse akşam yemeğimi yazayım önce
4 yk kabak yemeği
1 yk pırasa - ikisi de pirinçsiz
1 dilim denge ekmek
1 yt marul
sonra da 1 bardak yeşil çayla geceyi bitirdim..
sabah
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 sivri biber
azıcık kaçamak yaptım
1 yerine 1,5 kk beyaz peynir
1 fincan çay
yetmedi 1 fincan daha içiyorum şimdi...
afiyet olsun...günaydınlar fıstıklar güzeller
akşam yemeğe davetli olduğumuzu söylemiştim.neler yoktu ki :96:
közlenmiş kırmızı biber
sarma
kızartma hem yoğurtlu hem domatesli
börek
salata
tavuklu yayla corbası
etli bamye yemeği
et yemeği -pilav
masayı görünce isyan ettim içimden:95:
önce kayınpederimin görmeyeceği bi yer seçtim oturdum. yediklerimi yazayım
1 kepçe çorba
1 yk bamye
2yk et yemeği
1 yk pilav
1 adet sarma
salata-közlenmiş kırmızı biber 1 adt
eşim çok şaşırdı.kızarma ve börek yemeğince
sabah işe yürüyerek geldim.
sabah kahvaltım
önce maydonuz körü içtim.
1 kk peynir
1 tam tahıllı buğday ekmeği
1 domates
1 yeşil biber
2 marul
3 adt maydonuz
aaaaaaa güzel bacım gelmiş yok ya unuturmuyum seni...bugün toplantıda var daha msn ye geçemedim.nette çok yavaş anlamadım açıyorum hemen...bacım sen gez gez buralardakilo vercem diye biiricik kardeşini unut sen
canım benim benim sürekli ağrımıyor sadece bu iki gündür ağrıyor...üşüttüm sanırsam ama devam ederse doktora gideceğim.çok teşekkür ederim...cimcimecim bende sigara kullanmıyorum. ancak zatürre mikrabu pnomokok kapmışım bi yerden. tam 2 kere zaturre oldum . üstelik birde benimkinde öksürük yoktu ancak tahlillerde röntgende çıkıyoduç ben bir hafta yattım grip dediler hergün gittim doktora olmadı olmadı gündüz iyiyim gece uyku yok. ateş berbat hiçbişey yiyemiyodum sonra sanki içime doğdu rüyamda annem sırtıma bal sürerken gördüm. iyi gelir ciğerlerine kızım diyordu bana.o zaman üniversitedeydim annem yoktu. ertesi günü göğüs hastalıklarına çıktım. birde özel muhayenehanesine gittim dinledi sırtımı filan çok ilgilendi hiçbiey yok dedi. ben ısrar ettim o da git hastaneye adımı ver röntgen çeksinler dedi. gittim çektirdim doktorda geldi yanımdaydı röntgeni beklerken. konuşuyorduk dediki bana sanmam bunca yıllık doktorum bişey çıkmaz rahat ol diyordu. adam uzman yani düşün. röntgen geldi adam şoka girdi. meğer zatürre 1 haftada ilerlemiş iltihap tüm vücuduma yayılmaya başlamış. ve bir kere öksürük yok yani düşün hiçbir belirti yok. hemen hastaneye yatırdı beni. çok ilerlediği için ne yesem çıkartıyordum. 2 gün kaldım hastanede ateşi düşürdü. ne kadar iğne yedim bilmiyorum. sonra bir yıl olmadım sonraki yıl ise grip oldum yine geçmedi bir hafta grip oldum sonraki haftada geçmedi ilerliyodu burdaki doktorlar ağır grip dedi durdu tabiki ben biliyorum ne olduğunu hemen gittim aynı doktora başlangıçmış. yine zaturre. neyse tedavi oldum geçti. ve ben şimdi aşıyla korunuyorum 5 yıllık pnomokok aşısı yaptırdım
diyeceğim ihmal etme. nefes alırken sırtım acıyo diyosun nefes almada güçlük çıkarıyor dışarıya atmak istiyosun kendini. sen bence hemen bi göğüs hastalılarına git pnomokok bulaşıcıdır
afiyet olsun canım benim...herkese günaydınlarrrrrrrnasılsınız havaya inat kıpır kıpırıs demiiii.. sıcak limonlu suyumu içtimmm sonraaaaaa
bende kahvaltımı yaptım,
1 kk peynir
1 yumurta
3 zeytin
yarım domates (domates büyüktü)
minnacık salatalık
2 dilim ekmek
1 brk çay
herkese afiyet olssunn
cok güzel zengin bir kahvaltı ben çeşitten yanayım herzaman afiyet olsun cimcime rahatsızmışsın geçmiş olsun tatlım
Ya benımde kılom bi67- 68- 69 bu orantı arası degısıyorum hap kullansam zayıflarmıyım 2 ay sonra dugunum var cok mutsuzumyemek bıle yememeye gayret edıyorum hatta yemıyorum ama hala 65 e dusemıyorum neyapmalıyım fıkrı olan varmı
kızzz alınma hemencik nugişimin sorunlarıyla ilgileniyorum varsa derdin sende anlat ilgilenirim
günaydın canım
afiyet olsun
yandan fadimem yandan severim seni candan
bende kpss çalışırken gözlerim ağrıyodu doktora gittim bi sürü makinaya soktu filan ben işey öıkar kesin dedim. adam en sonunda bana yani pes hiçbir göz rahatsızlığın yok çok iyi dediçok bilgisayar ekranına bakmaktan ders çalışmaktan batma oluyomuş dinlendir dedi dinlendirici gözlük verdi. sonra gözlüğün üzerine oturdum gözlük kırıldı bi sapı yok gözlüğün yaptırmadımda duruyo öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?