60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla en son 97 yılında gittim göz doktoruna sonrada hiç gitmedim.14 yıl olacak nerdeyse olabilir tabi bazen çünkü bilgisayarın ekranını kapatıyorum gözlerim dinlensin diye rahatsız oluyorum çünkü sürekli ışığından gözlerim dinleniyo valla.bi ara gözede gideyim en iyisi.boğazların içinde nane limonu kaynatki dahada kötülemesin canım arada ıhlamur adaçayı iç

1 bardak maydanoz kürü,
1 haşlanmış yumurta (minicikti)
1 tatlı k.peynir,
4 adet zeytin,
1 minik domates,
2 kaşık yoğurt,
yarım dilim üzüm çekirdeği ekmeği...
1 bardak çay...

cok güzel zengin bir kahvaltı ben çeşitten yanayım herzaman afiyet olsun cimcime rahatsızmışsın geçmiş olsun tatlım

afiyet olsun famircim sınavlarında başarılar dilerim allah zihin acıklıgı versin ceviz yemeği unutma zihni açar bende ders çalışırkan cok atıştırırdım seni anlıyorum canımcım

geçmiş olsun canım kahvaltını beğendim afiyet olsun
benimde başım cok agrıyordu ben sinüzitten şüpheleniyordum çünkü hep duş alınca agrıyordu saçım ıslanınca yani dr film çekti evet sinüzit cıktı bir antibiyotik verdi şimdi iyiyim cok şükür sende bir film çektir istersen tatlım

herkese günaydınlarrrrrrr nasılsınız havaya inat kıpır kıpırıs demiiii.. sıcak limonlu suyumu içtimmm sonraaaaaa
bende kahvaltımı yaptım,
1 kk peynir
1 yumurta
3 zeytin
yarım domates (domates büyüktü)
minnacık salatalık
2 dilim ekmek
1 brk çay

herkese afiyet olssunn

afiyet olsun rüzgarcım bravo sana o kadar yemegin içinden kaçamak yapmadan ayrılmışsın
kahvaltında cok güzel bol yeşillikli

canımcıafiyet olsun m tek kaçamağımız peynir olsun ne olacak calsiyum olsun bol bol

afiyet olsun rüzgarcım bravo sana o kadar yemegin içinden kaçamak yapmadan ayrılmışsın
kahvaltında cok güzel bol yeşillikli

napayım canım ben kendimi biliyorum bir kacamak yaparsam sonu gelmez. hadi bununda tadına bakayım falan derim sürekli

afiyet olsun canımcım tam benlik bir kahvaltı tebrikler
teşekkür ederim canımcım. domates ve salatalık üzerine az bir z. yagı gezdiriyorum limon ve biraz tuz. sabahları çok iştahım olmuyo böle salata tarzı güzel yiyorum güzel doyuyorum

nugicim teşekkür ederim. göze baktırmayalı çok uzun zaman olmuş gözden olma ihtimali yüksek. bende devamlı pc başında olduğum için anti-refle camlı gözlük kullanıyorum. pc ekranından gelen ışıkları geri yansıtıp gözünü koruyor. gözde bişi çıkarsa tavsiye ederim bu camı.

günaydın canım
afiyet olsun
yandan fadimem yandan severim seni candan

günaydın canım benim...aynen burda yazlıkları tam çıkarmıştık tekrar kışlıklara döndük...çizmeleri çektik..
afiyet olsun şeker...
afiyet olsun...
afiyet olsun...tebrik ederim...
bacım sen gez gez buralardakilo vercem diye biiricik kardeşini unut sen
aaaaaaa güzel bacım gelmiş yok ya unuturmuyum seni...bugün toplantıda var daha msn ye geçemedim.nette çok yavaş anlamadım açıyorum hemen...
canım benim benim sürekli ağrımıyor sadece bu iki gündür ağrıyor...üşüttüm sanırsam ama devam ederse doktora gideceğim.çok teşekkür ederim...
afiyet olsun canım benim...
cok güzel zengin bir kahvaltı ben çeşitten yanayım herzaman afiyet olsun cimcime rahatsızmışsın geçmiş olsun tatlım

evet seviyorum bende çeşidi vakit buldukça çeşitlendirmeye çalışıyorm.sabah geç kalıyordum yoksa yeşillik ve salatalıkta olacaktı...

bende kpss çalışırken gözlerim ağrıyodu doktora gittim bi sürü makinaya soktu filan ben işey öıkar kesin dedim. adam en sonunda bana yani pes hiçbir göz rahatsızlığın yok çok iyi dedi çok bilgisayar ekranına bakmaktan ders çalışmaktan batma oluyomuş dinlendir dedi dinlendirici gözlük verdi. sonra gözlüğün üzerine oturdum gözlük kırıldı bi sapı yok gözlüğün yaptırmadımda duruyo öyle

Ya benımde kılom bi67- 68- 69 bu orantı arası degısıyorum hap kullansam zayıflarmıyım 2 ay sonra dugunum var cok mutsuzum yemek bıle yememeye gayret edıyorum hatta yemıyorum ama hala 65 e dusemıyorum neyapmalıyım fıkrı olan varmı

bugün burası çok yağmurlu birde hava karanlıktı şimdi azcık açıldı benim kuşları aldım salonu silince hava karanlıkya gece daha diye kafeslerinden çıkmıyorlar normalde ben işleri bitirmeden bağırırrlar çıkar diye ama karanlık olunca sesleri bile çıkmıyor. güneşli havaya bayılıyorlar karanlık olunca gece sanıp uyuyorlar

evet var bizde fikir hep var 2 ay az zaman değil dengeli beslenme ve sporla en az 5 kilo verirsin ama hap yok ilaç yok onlar kilo verdirmiyor kas verdiriyor o zaman kasların gider küçülürsün küçük beden giyebilrsin belki ama yağların kalır

günaydın canım
afiyet olsun
yandan fadimem yandan severim seni candan

seviiiiiiiiiyosan candannnnnnnnnn boşannnnnnnnnnn gel kocandannnnnnnn

bende durmadan otururum üstüne. çok gözlük kırdım öle hem çerçeve hem camm. bu seferki titanyum iyi dayandı bana maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…