seviiiiiiiiiyosan candannnnnnnnnn boşannnnnnnnnnn gel kocandannnnnnnn
haydi kızlar:87::87: :118:
ay ne güzel canım benim...benimde bir gömleğim vardı kızıma hamileyken eşim antep e maça gitmişti benden habersiz aniden arkadaşları bilet alınca...dönüşte gönlümü almak için 1 gömlek almıştı.doğumdan sonra giyersin dedi.doğumdan sonra kış geldi.sonrada kilolar giyemedim.geçen kış 60 a bir ara düşmüştüm çok güzel oluyordu...bu sabah birden aklıma geldi 2 hafta önce denemiştim düğmeler kapanmıyordu tam olarak ama bu sabah süper oldu...hiç biryerimde fırlamadı ama genede pazartesiye kadar giymeyeceğim azıcık daha vereyim ki birazda bolluk olsun daha şık duracak çünkü....ya ben size anlatmayı unuttum. bizim kayınvalidenin komşusu var çok kilo vermiş filan baktım yağları duruyo. ama benden daha küçük beden giyiyor hava atıyodu bana. bak ben kısa sürede verdim gibisinden. geçen yeni aldığı gömleği denedik önce ben giydim dar oldu özellikle kollar omuzlar dar oldu ama hiçbiryerimden bişey fışkırmadı çok güzel durdu ama içinde rahat edemedim zati eşim dar giydirmez bana neyse sonra bu giydi rahat oldu ama heryanıda bıngıl bıngıl boyu bana yakın. şaşırdı bu sende daha güzel duruyo dedi bende anlattım sanırım anladı bazı şeyleri o da diyetisyene gidecek. eskiden bende kas kaybederken her beden oluyodu küçük bedende giyebiliyodum ama bıngıldak yağlar belli oluyodu şimdiyse her beden olmuyo ama yağda yok. karnımdaki 1 kilo kalan yağ hariç amao işi bozuyo ama o da gidecek en son en zor göbek eriyomuş alt karnım kaldı sadece diyetisyen 1 kilo fazlalık yağın kaldı o da göbekte dedi bana kesecem bu göbeği
ay ne güzel canım benim...benimde bir gömleğim vardı kızıma hamileyken eşim antep e maça gitmişti benden habersiz aniden arkadaşları bilet alınca...dönüşte gönlümü almak için 1 gömlek almıştı.doğumdan sonra giyersin dedi.doğumdan sonra kış geldi.sonrada kilolar giyemedim.geçen kış 60 a bir ara düşmüştüm çok güzel oluyordu...bu sabah birden aklıma geldi 2 hafta önce denemiştim düğmeler kapanmıyordu tam olarak ama bu sabah süper oldu...hiç biryerimde fırlamadı ama genede pazartesiye kadar giymeyeceğim azıcık daha vereyim ki birazda bolluk olsun daha şık duracak çünkü....
hımmm halley filan olmamış hele göbek varsa unut tatlıyı şekeri. kısırında 3 kaşık değilde keşkem 1 kaşık tadına baksaymışındıkızçeler nasılsınız bakayımm herkese iyilikyer diliyorumm
sabah metabolima suyuyla başladı
1 dl tam buğday ekm
2 ç kaşğı tahin pekmez
1kk peynir
1 biber
maydonoz 1 dal dere otu
27: öğle için kısır yaptım arkadaslarla yıycez sabh ta yaparken tadına baktım 3 kaşık )
ara 1 halley
1 yeşl çay
500ml su
nerudaaaaaaaaaaa sen anlarsın ne demek istediğimi kaç aydır spor yapıyosun
ben kescem bu göbeğiiiiiiiiiiiiiiiiii
evelsi akşam eşimle tvde victoria secret meleklerinin röportajına bakıyoduk eşim dediki karnın olmasa sende aynı onlar gibi olanac dediayy sinir oldum ya. bir beden düşünün kaslı uzu bacaklar taş gibi göbeğindede 1 kilo yağ kyun ahanda ben işte aslında bu kadar spor yapmasaydım şimdi bu kadar göze batmazdı bence birde spor yaptığım belli oluyo artık kıyafetlerden bile. eee sporcunun göbeği olurmu hiç . göbekli sporcu olurmu hiç ıyyyykkkkkkkkk
hımmm halley filan olmamış hele göbek varsa unut tatlıyı şekeri. kısırında 3 kaşık değilde keşkem 1 kaşık tadına baksaymışındı3 kaşık olunca 1 dilim ekmeği geçiyo dikkat et canım
afiyet olsun canım ohhhhhhhh 3 kaşık kısır yenmiş.birde öğlen yenecek...acaba kaç kaşıkkızçeler nasılsınız bakayımm herkese iyilikyer diliyorumm
sabah metabolima suyuyla başladı
1 dl tam buğday ekm
2 ç kaşğı tahin pekmez
1kk peynir
1 biber
maydonoz 1 dal dere otu
27: öğle için kısır yaptım arkadaslarla yıycez sabh ta yaparken tadına baktım 3 kaşık )
ara 1 halley
1 yeşl çay
500ml su
tatloşum sen şimdilik giyme rahatlarsan diyeti boşlayabilirsin bende şu lanet göbekten kurtulayım valla spor mağazalarından çıkmayacağım ama işte şimdi gidersemde olurda şımarırım ben ondan almıyorum hiçbişey zorda kalmadıkça
canım ya gecen göbek işin eriten bi karısım demıstin canım neydi o bana fısıldasannn
yimin ossun 3 haftadır ağzıma datlı sürmedimmm öğrencilere almıştım bi tane artınca yutuverdimdi affet cnm gızmayın bi daha tüvbe ossunnnn
off offf heryanım gitti toparlandımda sarmada yok göğüslerde azcık var yumuşama heryanım taş gibi ancak şu lanet olasıca göbek delirtecek benikescem atcam en sonunda ya işin sonuna doğru yaklaştıkçada zorlaşıyo ya. yani heryanım zayıf olunca karındaki 1 kilo kalan yağ belli oluyo o sinir bozucu. diyetisyenim dediki aslında herkeste kalıyo çokta belli olmuyo ama sen spor çok yaptın heryanın kaslandı bacaklar falan kaslı direk karın göze batıyo dedi bana yav valla boy var spor var yani karnımda olmasa inanın manken gibiyim ama işte yani ah bu karın yokmu delirtecek beni. heryanım kaslı heryanım güzel ama karın işi boxuyo ya. kardiyoya ağırlık verecem bu ay ve göbek için egzersizlere artık pilates callanetics karınla ilgili ne varsa devam valla ya göbek çok ama çok zor gidiyo.
afiyet olsun canım ohhhhhhhh 3 kaşık kısır yenmiş.birde öğlen yenecek...acaba kaç kaşık
85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?