herkeslere günaydııınnnn
sabah acele evden çıkmama gerekiyodu, ama ben oyalandığım için kahvaltı biraz uyduruk kaldı malesef
2 tane poğaça
1 kk beyaz peynir
2-3 çk bal ( poğaçaya sürdüm sürdüm yedim, tam miktarını bilmiyorum o yüzden)
1 bardak sallama yeşil çay
öğle içinde yanımda barbunya, kabak, yooort ve 1 dilim ekmek getirdim
1 bardak maydanoz kürü,
1 haşlanmış yumurta (minicikti)
1 tatlı k.peynir,
4 adet zeytin,
1 minik domates,
2 kaşık yoğurt,
yarım dilim üzüm çekirdeği ekmeği...
1 bardak çay...
herkese günayyydddddddddıııııııııııııııınnnlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nörüyonuz bakemmmm
bende sınavlara girip girip çıkıyorum işteeeeeeee
son 3 sınavım kaldııııııı,dua edin bana hemi
yine çalışmaya dalacağım birazdan
akşam menümmmm şöleee oldu
1 yk patates yemeği
1 yk pirinç pilavı
4 yk yoğurtlu mantar
4 zeytinn yidimmmmmmmmmmmmmm
2-3 yaprak lahana yidimmmmmmmm(çiğ olarak pek severimde)
azcık da leblebi yidimmmmmmmmmmmkız nugggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama ders çalışıyom idare ediver artıkınnnn
sabah
2 dlm light ekmek
domates
nane
1 kk light beyaz peynir
3 zeytinnnnnnnnn
günaydın neruşum valla artık sabahları erken kalkman daha güzel olur hem metabolizman için değişiklik olacak ben çok erken kalkıyorum daha enerjik oluyorum gün boyu ama eğer geç kalkarsam uyuşuk oluyorum erken kalkmak çok faydalı canım
herkezeeeee günaydınnnnnnnnlarrrrrrr nasılsınız bakemmm bugün benim iki gündür öğleden sonraları başımm çok ağrıyor hep ağrı kesici atıyorum çok sık baş ağrısı yaşıyorum ve sık ilaç kullanıyorm iyi bişey değil aslında ama napayım doktora gitmiştim geçen sene sık başım ağrıyo diye hiçbişey çıkmadı pskolojik dediydiinşallah bugün ağrımazz işten çıktım servise bindim baş ağrısına bide mide bulantısı eklendi tansiyonum düşüyo gibiydi eve vardım üzerimi değiştim anneme çıktım yemeğimi yiyeyimde ağrı kesici atayım dedim biraz uzandım annem salata yapacaktı ama dayanamıyacaktım ağrısına baş dönmeside var gibiydi yada ben öyle hissettim bulgur pilavı yapmış annem ben ağrı kesici atıcam diye hemen tabağa 4 yk bulgur pilavı koydum onu yedim ağrı kesiciyi attım sonra 3 çatal ıspanak yemeği ve cacık içtim sonrasında kakaolu süt içtim ve bir elma yedim
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 tane minnak biber közledim yedim
maydanoz-nane
2 küçük dilim yine bilmediğim ekmek çavdar olabilir ama:26:
günaydınlar fıstıklar güzeller
akşam yemeğe davetli olduğumuzu söylemiştim.neler yoktu ki :96:
közlenmiş kırmızı biber
sarma
kızartma hem yoğurtlu hem domatesli
börek
salata
tavuklu yayla corbası
etli bamye yemeği
et yemeği -pilav
masayı görünce isyan ettim içimden:95:
önce kayınpederimin görmeyeceği bi yer seçtim oturdum. yediklerimi yazayım
1 kepçe çorba
1 yk bamye
2yk et yemeği
1 yk pilav
1 adet sarma
salata-közlenmiş kırmızı biber 1 adt
eşim çok şaşırdı.kızarma ve börek yemeğince
sabah işe yürüyerek geldim.
sabah kahvaltım
önce maydonuz körü içtim.
1 kk peynir
1 tam tahıllı buğday ekmeği
1 domates
1 yeşil biber
2 marul
3 adt maydonuz
Günaydın cici kızlar.....
Ben de sabah sürünerek yataktan kalkıp, sürünerek işe geldim..
Eğer şu kahvaltı işini akşamdan hazırlamasam kesin aç kalırım..
Sabah asla hazırlayamam sanırım..
Neyse akşam yemeğimi yazayım önce
4 yk kabak yemeği
1 yk pırasa - ikisi de pirinçsiz
1 dilim denge ekmek
1 yt marul
sonra da 1 bardak yeşil çayla geceyi bitirdim..
sabah
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 sivri biber
azıcık kaçamak yaptım
1 yerine 1,5 kk beyaz peynir
1 fincan çay
yetmedi 1 fincan daha içiyorum şimdi...
günaydın kızlar
kahvaltım:
250 ml su (önce)
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
2 dilim köy peyniri
6 zeytin (küçük oldukları için)
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı çikolata
1 bardak şekersiz çay
250 ml su (sonra)
1 lt suyumu bitirdim şimdiye kadar
ben kaçıyomm görüşürüzzzzzzzzzzzzz:79::79::79::79:
herkese günaydınlarrrrrrrnasılsınız havaya inat kıpır kıpırıs demiiii.. sıcak limonlu suyumu içtimmm sonraaaaaa
bende kahvaltımı yaptım,
1 kk peynir
1 yumurta
3 zeytin
yarım domates (domates büyüktü)
minnacık salatalık
2 dilim ekmek
1 brk çay
herkese afiyet olssunn
ya ben size anlatmayı unuttum. bizim kayınvalidenin komşusu var çok kilo vermiş filan baktım yağları duruyo. ama benden daha küçük beden giyiyor hava atıyodu bana. bak ben kısa sürede verdim gibisinden. geçen yeni aldığı gömleği denedik önce ben giydim dar oldu özellikle kollar omuzlar dar oldu ama hiçbiryerimden bişey fışkırmadı çok güzel durdu ama içinde rahat edemedim zati eşim dar giydirmez bana neyse sonra bu giydi rahat oldu ama heryanıda bıngıl bıngıl boyu bana yakın. şaşırdı bu sende daha güzel duruyo dedi bende anlattım sanırım anladı bazı şeyleri o da diyetisyene gidecek. eskiden bende kas kaybederken her beden oluyodu küçük bedende giyebiliyodum ama bıngıldak yağlar belli oluyodu şimdiyse her beden olmuyo ama yağda yok. karnımdaki 1 kilo kalan yağ hariç amao işi bozuyo ama o da gidecek en son en zor göbek eriyomuş alt karnım kaldı sadece diyetisyen 1 kilo fazlalık yağın kaldı o da göbekte dedi bana kesecem bu göbeği
seviiiiiiiiiyosan candannnnnnnnnn boşannnnnnnnnnn gel kocandannnnnnnn
haydi kızlar:87::87: :118:
:92::92::92:
kızçeler nasılsınız bakayımm herkese iyilikyer diliyorumm
sabah metabolima suyuyla başladı
1 dl tam buğday ekm
2 ç kaşğı tahin pekmez
1kk peynir
1 biber
maydonoz 1 dal dere otu
27: öğle için kısır yaptım arkadaslarla yıycez sabh ta yaparken tadına baktım 3 kaşık )
ara 1 halley
1 yeşl çay
500ml su
yada haftada bir ödül gününüz olsun ama ölçülü yiyin neruş gibi yapın yani. ama sporuda ihmal etmeyin. neruş bir spor canavarı
nerudaaaaaaaaaaa sen anlarsın ne demek istediğimi kaç aydır spor yapıyosun
ben kescem bu göbeğiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın canım. hımmm böyle olmayacak. ben sana netten emziren anne diyeti bulup koyayım ona uygun davranmaya çalış birde spor yapacaksın düzenli olurmugünaydın kızlar.öncelikle akşamki kaçamağımı itiraf ederek başlıyorum,yaptıgım kekten ogluma yedirirken yarım dilim yedim
bugunku icraatim:
ssabah kalkınca 1 muz
kahvaltı 2,5 dlm t.b. ekmeği
3 kk peynir
5 zeytin
2 y.k. pekmez
2 kırmızı biber(tost makinesinde çok güzel oluyor,tavsiye ederim)
yarım domates
şimdide çayımı içiyorumm
bugunde spor yapmalıyım,ama halim yok,dünkü misafirler yordu beni.biraz motive edin nolur
günaydınlar fıstıklar güzeller
akşam yemeğe davetli olduğumuzu söylemiştim.neler yoktu ki :96:
közlenmiş kırmızı biber
sarma
kızartma hem yoğurtlu hem domatesli
börek
salata
tavuklu yayla corbası
etli bamye yemeği
et yemeği -pilav
masayı görünce isyan ettim içimden:95:
önce kayınpederimin görmeyeceği bi yer seçtim oturdum. yediklerimi yazayım
1 kepçe çorba
1 yk bamye
2yk et yemeği
1 yk pilav
1 adet sarma
salata-közlenmiş kırmızı biber 1 adt
eşim çok şaşırdı.kızarma ve börek yemeğince
sabah işe yürüyerek geldim.
sabah kahvaltım
önce maydonuz körü içtim.
1 kk peynir
1 tam tahıllı buğday ekmeği
1 domates
1 yeşil biber
2 marul
3 adt maydonuz
günaydın kızlar.öncelikle akşamki kaçamağımı itiraf ederek başlıyorum,yaptıgım kekten ogluma yedirirken yarım dilim yedim
bugunku icraatim:
ssabah kalkınca 1 muz
3 kk peynir
5 zeytin
2 y.k. pekmez
yarım domates
şimdide çayımı içiyorumm
bugunde spor yapmalıyım,ama halim yok,dünkü misafirler yordu beni.biraz motive edin nolur
günaydın canım. hımmm böyle olmayacak. ben sana netten emziren anne diyeti bulup koyayım ona uygun davranmaya çalış birde spor yapacaksın düzenli olurmu
günaydın kızlar.öncelikle akşamki kaçamağımı itiraf ederek başlıyorum,yaptıgım kekten ogluma yedirirken yarım dilim yedim
bugunku icraatim:
ssabah kalkınca 1 muz
3 kk peynir
5 zeytin
2 y.k. pekmez
yarım domates
şimdide çayımı içiyorumm
hee bennnn sportmen bilyyyyy bu kimdi yaaa ben spor yapınca annem bana böyle diiiii kesin biz küçükken olan bir çizgifilmin karakteri, bir ayıcık yavrusu falandır
hee bennnn sportmen bilyyyyy bu kimdi yaaa ben spor yapınca annem bana böyle diiiii kesin biz küçükken olan bir çizgifilmin karakteri, bir ayıcık yavrusu falandır
Ben evettt 4,5 aydır istisnasız her pazar görevv misali kaçamak yapıyorummm ama bu hafta az yaptım bu ara biraz azaltıcam ki vücut kaçamağa da alıştı şaşırsın çok ciddi kaçamkalr yapıyodum belki daha hızlı verirdim yapmasaydımm ama şaşırtmanın iyi olduğunu düşünüyorum ve ilerde de bu şekilde yesem hem bana yetecek hem de kilo almıycammm tabii spora ahayt bpyu devam inşallahhh Allah sağlık sıhhat versinnn de hep yapalımm hep yağsız incecik fitt fıstıklar ollaım inşallahhh:13:
Mesut Yar 40kg vermiş 8 ayda onu isliyorum bir yandan neredeyse bizim yaptığımız şeyleri yapmış çok benziyor ama kesinlikle şaşırtmak çok önemli diyorrr; 2 haftada bir haftada bir mutlaka canının istediği şeyleri yeiş bir gün ve daha güzel kilo verdiğimi gördüm diyo yani ki ben de katılıyorumm ama ben 4,5 aydır düzenli kaçamk yaptımm o yüzden geçen haftadan itibaren biraz küçülttüm kaçamakları yine yapıyorum ama azzzzz normal porsiyon yiyiodum kaçamkları yemek oluyodu genelde geçen hafta yarıya indirdim mesela
anlıyorummmmm anlamamııı hacııııııııııııııııı ayynene bende de meğer göbek varmışşş spor yaptıkça etrafı bacaklar falan eriyince loptik gibi göbek çıktıı yani ben de tabii başka yerlerde de hala var fazlalık ama orta da loptik bir göbek var gel ben senin göbee kesyim sen de benim kolları kessss
günaydın hugocumm.
niye ya,yanlış mı yemişim?
tokken akşamları 62 açken sabahları 60 kiloyum ayrıca 10 gün sıkı rejim yaptım 59 olabıldım ancak...
bu diyet işi bana göre değil kızlar 10 gün rejim yaptım 1 hafta hasta yattım...size kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?