60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara öğünümü tedim:
1 bardak yeşil çay,
1 elma,
500 ml.su,

birde ben dün akşam 5 mil leslie yaptım.sonra duş.uyuduğum zaman tüm kaslarım kalp gibi atıyordu.iyi çalıştırmışım ..

yada haftada bir ödül gününüz olsun ama ölçülü yiyin neruş gibi yapın yani. ama sporuda ihmal etmeyin. neruş bir spor canavarı

afiyet olsun cicimmm

1 bardak maydanoz kürü,
1 haşlanmış yumurta (minicikti)
1 tatlı k.peynir,
4 adet zeytin,
1 minik domates,
2 kaşık yoğurt,
yarım dilim üzüm çekirdeği ekmeği...
1 bardak çay...

afiyet olsun tatluşşşş

afiyet olsun leb - i fambıkkkk Allah zihin açıklığı versin kuzummmm başarıyla atlatırsın inşallah sınavlarııı

ivetttttaslında 1 - 1,5 saat erken yatıp 1 saat erken kalkıyorum ama o bile daha iyi hissettirmeye başladııı 2'de yatıp 8.30 da kalkıyodum artık 12.30da yatıp 7.30 da kalkıyorum

geçmiş olsun nugiiiiiiiiiiiimmm havalardan mıdır nediiiirrrrrr, herkeste bir baş ağrısı yani tabii göz,ya da migren falan da olabilirrr ama genel bir baş ağrısı durumu var sanırım havalr da çok etkiliyorrr

yediklerin de süperr canım afiyet olsunnn

Afiyet olsunnn tatlımmmm süpersin tebrik ediyorum seni ben de bi pazarları kaçamk yapıyorum ama diğer günler hiçbişeyin tadına bile bakmıyorum bende de arkası gelebilir çünkü riske atmaya gerek yokkk

Allahımmmm bayılıyorum senin kaçamak anlayışına yaaaa delüüüüüüüü afiyet olsunnnn

afiyet olsun tostimmmm süpersinnn

ben kaçıyomm görüşürüzzzzzzzzzzzzz:79::79::79::79:

Kolay gelsinnn bebeeemmmm

afiyet olsun cicim çok güzellll

hee kessss ben de kollarımı kesmeyi planlıyorummm hatta erkek arkadaşıma diyorum kess şunları diyee ama kesmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

esw hariç bu yazdıklarım onu kapsamıyo kendisinin resimlerini gördüm bir gram fazlası yok süper ötesi. ancak o da ilerde kilo almamak böyle kalmak için yapıyo sporda yapıyo

Günaydın canım..
Arkadaşlar yapmış yorum zaten.. Ben de aynılarını diyecekti sonuçta..
Ben dün 1 tatlı kaşığı kısır yedim de onu kaçamaktan saydım..
Düşün işte..

günaydın arkadaşlar
görev yerim değişti
karmakarışık oldum artıkk ama istedğim oldu
1 gün kendi çalıştığım okulda
1 gün üniversitede
3 gün rehberlik araştırma merkezinde olacağım

bugün ise kahvaltıda

*şekersiz kış çayı
*bir küçük kase nesfit kırmızı meyveli bir çay bardağı süt ile
bugün geçiştirmek zorunda kaldım biliyorum kahvaltım iyi değil

günaydın kızlar.öncelikle akşamki kaçamağımı itiraf ederek başlıyorum,yaptıgım kekten ogluma yedirirken yarım dilim yedim
bugunku icraatim:
ssabah kalkınca 1 muz
kahvaltı 2,5 dlm t.b. ekmeği
3 kk peynir
5 zeytin
2 y.k. pekmez
2 kırmızı biber(tost makinesinde çok güzel oluyor,tavsiye ederim)
yarım domates
şimdide çayımı içiyorumm

bugunde spor yapmalıyım,ama halim yok,dünkü misafirler yordu beni.biraz motive edin nolur

yada haftada bir ödül gününüz olsun ama ölçülü yiyin neruş gibi yapın yani. ama sporuda ihmal etmeyin. neruş bir spor canavarı

hee bennnn sportmen bilyyyyy bu kimdi yaaa ben spor yapınca annem bana böyle diiiii kesin biz küçükken olan bir çizgifilmin karakteri, bir ayıcık yavrusu falandır

Ben evettt 4,5 aydır istisnasız her pazar görevv misali kaçamak yapıyorummm ama bu hafta az yaptım bu ara biraz azaltıcam ki vücut kaçamağa da alıştı şaşırsın çok ciddi kaçamkalr yapıyodum belki daha hızlı verirdim yapmasaydımm ama şaşırtmanın iyi olduğunu düşünüyorum ve ilerde de bu şekilde yesem hem bana yetecek hem de kilo almıycammm tabii spora ahayt bpyu devam inşallahhh Allah sağlık sıhhat versinnn de hep yapalımm hep yağsız incecik fitt fıstıklar ollaım inşallahhh:13:

Mesut Yar 40kg vermiş 8 ayda onu isliyorum bir yandan neredeyse bizim yaptığımız şeyleri yapmış çok benziyor ama kesinlikle şaşırtmak çok önemli diyorrr; 2 haftada bir haftada bir mutlaka canının istediği şeyleri yeiş bir gün ve daha güzel kilo verdiğimi gördüm diyo yani ki ben de katılıyorumm ama ben 4,5 aydır düzenli kaçamk yaptımm o yüzden geçen haftadan itibaren biraz küçülttüm kaçamakları yine yapıyorum ama azzzzz normal porsiyon yiyiodum kaçamkları yemek oluyodu genelde geçen hafta yarıya indirdim mesela

nerudaaaaaaaaaaa sen anlarsın ne demek istediğimi kaç aydır spor yapıyosun
ben kescem bu göbeğiiiiiiiiiiiiiiiiii

anlıyorummmmm anlamamııı hacııııııııııııııııı ayynene bende de meğer göbek varmışşş spor yaptıkça etrafı bacaklar falan eriyince loptik gibi göbek çıktıı yani ben de tabii başka yerlerde de hala var fazlalık ama orta da loptik bir göbek var gel ben senin göbee kesyim sen de benim kolları kessss

günaydın canım. hımmm böyle olmayacak. ben sana netten emziren anne diyeti bulup koyayım ona uygun davranmaya çalış birde spor yapacaksın düzenli olurmu

neruşum sana katılıyorum canım. haftada 1 gün kaçamak olursa vücut şaşırıyo. ben birde sporda değiişiklikler yapıcam mesal bi kardiyo günümde 3 kilo ağırlıkla koşucam diğerinde 3 kilo diğerinde ağırlıksız ama dereceyi arttırarak böyle daha güzel kilo verdiğimi gördüm. mesela geçen ay 3 hafta diyet yapmadım düzenli 3 hafta yaptım yinede 800 gram yağ gitmiş eğer ağırlıkla çalışmasaydım kasta artmayacak şimdi 66 kiloya inmiş olacaktım ama olsun kiloyu takmıyorum diyetisyeniminde dediği gibi en düşük seviyeye ulaşma sansım var yağ konusunda. ben şnu kabul ettim 1 kilo değil 3 kilo yağ vereceğim göbeğimle uğraşacağım. bunun içinde kardiyo yoğun ve pilates olacak ağırlık yok bu ay sistemli çaılmayla 2 haftada toparlandım ben demekki 2 haftada toparlanırım yine o yüzden karına ve kalan 3 kilo yağa yüklenmem lazım benim. o da gittimi bitmiştir 2 haftayada toparlanrım tamamdır artık sağlıklı fit kalmak için spor yaparım o zaman ağırlıkta olur hem kilo verme derdi olmazsa çalışmak spor yapmak daha güzel olur bence göbek derdi olmaz hem

rüzgarcım alnından öpüyorum seni canımmm,şappadanakkk,anladın sen onu

asla yılmak vazgeçmek yok canımmm
ben dün işten eve yürüyerek gittim 30dk falan sonra çarşıda gezdim yürüdüm.eve geldim hareketleri yaptım.duş aldım yemeğe gittik.6.katta oturuyolar ben asansöre binmedim merdivenleri kullandım. 12 de geldik hareketleri yaptım yine.yattım sabah her yanım ağrıyodu :93::85: uykumda cok vardı kalk özge dedim hemen elimi yüzümü yıkadım su içtim hareketleri yaptım giyindim yürüyerek işe geldim.şuan çok yorgun ve uykusuz hissediyorum ama kendi kendime canlan hadi diyorum.arada mutfağa gidip hareket yapıyorum
hadi oğlun tv izlesin sen biraz hareket yap
zaten cok güzeliz iice fıstık olucaz koçişlerimiz aşık olucak yeniden

Afiyet olsun loxiiiii bence de emziren anne diyeti senin için mantıklııı hugo koyucakmış yani en azından ana hatlarıyla uygularsın daha kontorlllü olurrr spor da seni çok iyi anlıyorumm ben de ilk başlarda k...mı asla kaldıramıyodum sürekli erteliyodummm ama olmuyoooo sporla çok daha sağlıklı ve verimli gidiyoo bak insanın yaptıkça yapası geliyooo ve daha enerjik oluyosunn yağları yaktığımızdan çok daha enerjik ve zinde oluyoruzzz tüm falza yağlarrr daaa gidiyoooo spor bu işin püsf noktasııı haydiiiiiiiiii kaldırr popişiii hem seninki küçükmüşş bak ben bile kaldırdıysam sen de kaldırırsın hem hiç yapmamaktansa az da olsa yapmanda fayda varrr ben genelde başlayana kadar zorlanırdım başlayınca heh yağlar eriyo biraz daha biraz daha derkennn tamamlıyodum o günki sporuuuu hadi loxıııııııııııııııııı kalkkkk yağlarr erisinnnnnnnnnnnnnnnnnnn yeter bunca gün oturduğumuzzzz elmizde 20-30kg lik yağ dolu bavullarla dolaştığımı vücudumuzaa yazıkkkkkkkkkkkkk hadi kalkkkkkkkkkkkkkk

hee bennnn sportmen bilyyyyy bu kimdi yaaa ben spor yapınca annem bana böyle diiiii kesin biz küçükken olan bir çizgifilmin karakteri, bir ayıcık yavrusu falandır

Neruşum al sana ansiklopedik bilgi...

1.adı üzerinde spor hakında bir çizgi filmdi. billy başka bir gezegenden gelmiş kahramanımızdı. hayatta tek derdi zeki, çevik ve ahlaklı bir sporcu olmak ve dünyada sporu korumaktı. tabii düşmanı da vardı, he-man'deki kötü lin'e benzeyen vanda! billy'nin yardımcıları da sportmen küçük bir kızla bir köpekti. bunların ne zaman başı derde girse billy o çirkin spor çantasını çıkartır içinden illa tam işine yarayacak bir spor malzemesi bulurdu. o çantanın içinden kompile spor salonu bile çıkartırdı ben size öyle söyleyeyim! işte bu billy'i hiç sevmezdim, koca kafalı itici bir tipti!
fotosu da var da ekleyemedim...

dimek kilo vermiş mesut yarr.geçen haftalarda bizim eski tv de gördümm,ayy bu adam ne kadar zayıfmış bizim plazma şişman gösteriyordu demek diye düşündümadam 40 kilo vermiş yaa

günaydın hugocumm.

niye ya,yanlış mı yemişim?

tatloş yanlış değil ama sen bizimle aynı diyeti aynı beslenmeyi yapamazsın emzirdiğin için metabolizman daha hızlı bizden. bizim gibi yaparsan sütün kesilebilir. emzirerek doktor listesiyle çok kilo veren var manken gibi olanları gördüm ben emzirerek zayıflamış. bizim mahallede vardı öğretmen bayan valla çocuğunu emzire emzire dal gibi kaldı. çocukta topaç gibi toraman oldu 3 yaşına kadar emzirdi. biz onu evlenmeden biliyoduk dombilik bişeydi gelinliği bile yakışmamıştı düğünde ama doktora gitmiş doğumdan sonra doktor liste vermiş hem sütü kesilmemiş hemde dal gibi olmuş genç kız gibi oldu ama o abarttı sürekli zayıf kalayım diye çocuğunu 3 yaşına kadar emzirdi

Sağlıklı doğumun ardından her annenin, hamilelik döneminde alınan 10-12 kiloyu vermek için gayret sarf ettiğini belirten Uzman Dr. Erdoğan Yürük, diyete en az 3 hafta sonra başlanmasını tavsiye ederek, "Emziren anne en az günlük 2 bin kalori almalı, proteinlere önem vermeli, günde 2.5-3 litre sıvı tüketmeli, limonata, papatya ve ıhlamur çayı içmeli" dedi.

Zayıflama Merkezi Uzmanı Dr. Erdoğan Yürük, hamilelik döneminde alınan kiloların doğumdan sonra verilmek istendiğini kaydederek, "Amaç, ne şekilde olursa olsun kilo vermek değildir; sağlıklı beslenerek kilo vermektir. Kilo vermek için yapılan sağlıksız diyetlerde bazı temel gıdalar az veya hiç alınmamakta, bunu sonunda anne sütü azalmakta veya kalitesi bozulmakta ve neticede annede ve bebekte sağlık problemleri oluşmaktadır" dedi. Bebeklerin beslenmesinde anne sütünün en önemli besin kaynağı olduğunun unutulmamasını isteyen Yürük, "Anne sütü bebeğin beslenmesi, gelişmesi ve büyümesi için en önemli gıda olduğu gibi anne ile bebek arsında psikolojik bağ oluşmasını da sağlıyor. Bu nedenle annenin beslenirken özellikle sütünün yeterli miktarda olmasına özellikle dikkat etmesinde sonsuz fayda var" uyarısında bulundu. Emzirme süresince sütün ayda 2 kilodan fazla verilmemesini öneren Yürük şunları söyledi:

"Beslenmede proteinlere özellikle yer vermeli. Hayvansal proteinin yanında bitkisel protein (fasulye-nohut-soya) alınmalıdır. Balık haftada 1-2 öğünde yer almalı. Vitamin ve mineral yönünden zenginliği tartışmasız olan meyve ve sebzeler asla ihmal edilmemelidir. Bu dönemde sigara ve alkolün yasak olduğu da akıllardan çıkarılmamalı. Kilo vermede diyetin değişmez yardımcısı olan hareket de ideal kilolarınıza gelmenizde size yardımcı olur. Kilo verme ve tokluk meydana gelmesi konusunda akupunktur uygulamalarını da tercih edilebilir. Emziren annenin günlük kalorisi 600-750 kalori fazlalık içerir. Bu yüzden de günlük alınacak kalorinin en az 2 bin-2 bin 200 olmasına dikkat etmelidir. Diyette unutulmaması gereken diğer konu bol miktarda sıvı alınmasıdır. Sıvı alınması yaklaşık 2.5-3 litre civarında olmalı, suyun yanında az şekerli limonata, papatya çayı, ıhlamur gibi sıvılar da tüketmelidir."

Bir haftalık diyet programı

Dr. Yürük emziren anneler için 1 haftalık diyet programını ise şöyle açıkladı:

1. Gün

Sabah :

- Bir Bardak Şekersiz Süt,
- Bir Yumurta,
- Bir Kibrit Kutusu Kadar Beyaz Peynir,
- Bir Dilim Kepek Ekmeği

Arada Acıkırsanız Bir Elma.

Öğle :

- Bir Porsiyon Yağ Konmadan Yapılan Etli Türlü,
- Bir Ufak Tabak Makarna (Yağ Koymadan Haşlanacak)
- Bir Kase Yoğurt,
- Bir Dilim Kepek Ekmeği.

Akşam Üstü Bir Dilim Kepek Ekmeği ile Bir Dilim Beyaz Peynir.

Akşam :

- Bir Kase Domates Çorbası,
- Bir Balık Izgara,
- Bol Salata,
- Serbest Meyve.

2. Gün

Sabah :

- Bir Yumurta,
- Bir Kaşık Bal,
- Bir Dilim Kepek Ekmeği,
- Bir Domates-

Arada Bir Muz.

Öğle :

- Bir Tabak Etli Taze Fasulye (Yağ Konmayacak),
- Bir Porsiyon Yağsız Yapılmış Pilav,
- Bir Kase Komposto (Sakarin İle Tatlandırın),
- Bir Dilim Ekmek.

Akşam :

- Bir Kase Tarhana Çorba,
- 5-6 Adet Izgara Köfte,
- Bir Tabak Püre,
- Bir Kase Yoğurt,
- Bir Tabak Kayısı.

Yatmadan Önce Bir Bardak Şekersiz Süt.

3.Gün

Sabah :

- Bir Bardak Taze Portakal Suyu,
- Bir Dilim Beyaz Peynir,
- Bir Yumurta,

Öğle :

- Bir Tabak Taze Etli Bezelye,
- Bir Kase Cacık,
- Bir Ufak Dilim Börek,
- Bir Kase Komposto (Sakkarin İle Tatlandırın),

Akşam :

* Bir Kase Yayla Çorbası,
* Bir Tavuk But Haşlama,
* İki Havuç,
* Bir Domates,
* Bir Salatalık ve Birkaç Yaprak Maruldan Oluşan Salata Tabağı,

Yatmadan Önce Bir Muz.

4.Gün

Sabah :

- Bir Yumurta,
- Bir Domatez,
- Birkaç Bardak Çay.

Öğle :

- Bir Porsiyon Barbunya Pilaki,
- Bol Salata,
- Bir Ufak Kase Kaymağı Alınmış Yoğurt,

Akşamüstü Bir Muz.

Akşam :

- Bir Porsiyon Bonfile,
- Bir Patates Haşlama,
- Bir Tabak Taze Fasulye,
- Bir Kase Cacık,
- Bir Domates.

Yatmadan Önce Bir Bardak Şekersiz Süt.

5.Gün

Sabah :

- Bir Yumurta,
- Birkaç Bardak Şekersiz Çay.

Öğle :

- 6 Adet Yağsız Kıyma ve Az Ekmekle Yapılmış Izgara Köfte,
- Bir Ufak Kase Kaymağı Alınmış Yoğurt,
- Bir Tabak Süt ile Yapılmış Püre,
- Bir Portakal.

Akşamüstü Bir Muz.

Akşam :

- Bir Kase Mercimek Çorbası,
- Bir Tavuk Göğüs Haşlama,
- Bir Tabak Taze Fasulye,
- Bir Kase Cacık,
- Bir Elma veya Portakal.

6.Gün

Sabah :

- Bir Bardak Süt,
- 8-9 Adet Siyah Zeytin,
- Birkaç Bardak Şekersiz Çay.

Öğle :

- Bir Tabak Yağsız Et İle Yapılmış Türlü,
- Bir Kase Cacık,
- Bir Ufak Tabak Yağsız Yapılmış Pilav,
- İki Portakal.

Akşamüstü Bir Bardak Ayran.

Akşam :

- Bir Dilim Kepek Ekmeği Bir Adet Alabalık Haşlama,
- Bir Domates,
- İki Havuç,
- Bir Salatalık,
- Birkaç Yaprak Maruldan Oluşan Tabak,
- Bir Ufak Tabak Yağsız Makarna (Üzerine İki Kaşık Yoğurt Koyabilirsiniz),
- İstediğiniz Meyveden Bir Porsiyon Yiyin.

7.Gün

Sabah :

- Bir Domates,
-Birkaç Bardak Şekersiz Çay.

Öğle :

- Bir Tabak Taze Bezelye,
- Bir Kase Cacık, İki Havuç,
- İki Domates,
- Bir Haşlanmış Patates,

Akşamüstü Bir Elma Ve Bir Portakal.

Akşam :

- Bir Kase Domates Çorbası,
- Bir Bonfile,
- Bir Dilim Kepek Ekmek,
- Bir Patates Püre,
- Bir Domates,
- Bir Salatalık,
- Bir Havuç,
- Bir Muz.

canın diyet yapalım derken yata düşmeyelim çok geçmiş olsun kontrolü elden bırakmayalım çobuk kilo vermek aferim deyil gr.laolsada kalıcı ve zaman dilimi uzun olmalı yoksa veriyorsun 5.6.ay içinde 2katını alıyorsun.herkese önce sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…