60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

loxandracım listeyi doktor vermiş buna göre ayarlarsın kendini canım sakın daha az yeme sütün azalmasın birde vakit buldukça spor yapmaya çalış aslında imkanın varsa yürüyüş gün aşırı iyi veya leslie yap veya sevdiğin müziklerde dans et en az 45 en fazla 1 saat olsun spor süren. aslında bu tüm emzirenler için geçerli bence emziren anne muhakkak doktor listesiyle zayıflamalı süt kesilmesin diye onların metabolizması bizden daha fazla çalışıyo dolayısyla daha çok kaloriye ihtiyaçları var

nerudammm canım beniiiimmmmm.benim popiş kalkıyo da göbişşş kalkmıyo yerinden ,o kadar büyükkiiiibıktım şu dogum yaptı kilo aldı imalarındanya onları dövcem böle,yada kilolarımı,döve döve kovalıycam vucuttan inş.söz veriom bugun 40 dk yürüyecem kararlıyım.şimdi komsum aradı kızıyla bizim oglanı oynatmaya getircek(arada oyun grubu yapıyoz böyle)öğleden sonra yapcam inş...biraz alışşam biliyorum çok zevkli spor,çok rahatlatıyor,toksinlerin gittiğini hissediyo insan terle birlikte,aylardır evde oldugumdan hareket etmek çok zor geliyor bana,onu da zorlaya zorlaya yapcaz artık napalım

aman yarabbi 3 yaşına kadarmı emzirdsi zayıflamak uğruna o eziyette çekilmiyor ya...benim kızım birgün memlekete gitmiştik ve 24 saatin 20 si ağzı göğsümdeydi.hiç rahat vermemişti delirecek gibi olmuştum.biri baksa hemen kucağıma atlar çiço çiço der ağlardı..sussun diye veriyordum.dönünce bıraktıracağım dedim.vede bıraktırdım.günbe gün daha çok bağlanıyordu.18 aylıkken kestim..ben hiç emzirirken kilo vermedim ama hep 64-65 deydim.sütten kestikten sonra 69-70 oldum.beslenme şekli çok önemli.herşeyi homidi gırtlak yiyince sonrası böyle oluyor işte...

ivetttt aynen katılıyorum hugocukcuğummmmm

hakkaten varmış yaaaa sağol canım benim çok güldüm valla okurken gerçi benim ev de billynin çantası gibi ama ben bakayım bi şunun tipineeeee sen beğenmemişsin mademmm ben o yanındaki sportmen minnak kız olayım bariiiii annem de öyle derişte dimek ondanmııışşşşş canım annem benimmmmmm

dimek kilo vermiş mesut yarr.geçen haftalarda bizim eski tv de gördümm,ayy bu adam ne kadar zayıfmış bizim plazma şişman gösteriyordu demek diye düşündümadam 40 kilo vermiş yaa

yokk plazmaya rağmennnnn ama kafası hala büyük zaten kendisi de diyo kafam küçülür mü diye bekledim ama küçülmedi diyooo

valla bende emdiği sürece veririm 3 yaşına kadar değil ama emdiği sürece veririm ama dediğim gibi hem hamilelikte hemde hamilelikten sonra diyetisyen kontrolunde besleneceğim spor yapacağım diyetisyenimin dediği spor yapıp hamilelikte ve listesine uyarsam 10-12 kilo en fazla alırmışım ve çoğu doğumda gider sonrada emzirerek geri kalanları verirsin eğer listeme uyarsan dedi hatta mevcut kilolun daha altına bile düşülebiliyormuş emzirmek avantaj ama dediğin gibi homidi gırtlak yememek tatlıya saldırmamak sağlıklı beslenmek lazım

canım benim çok güzelde baktım dikkatimi çekti hergün 3 dilim sadece ekmek var.loxdra bu yapsa herkesten daha çabuk kilo verir bence...

hugocum çok sağol,bu liste güzel de içinde 1 tabak makarna,1 tabak pilav,1 tabak patates püresi faln var,sizin diyet daha sağlıklı geliyor bana,burda ekmeği 1 dlm vermiş öğünlerde ama 1 tabak karbonhidrat var yanında,kilo veremem gibi geliyor bunla.yine de kafama yatan yanlarını yapmaya çalışcam.yürüyüşü haftada 4-5 gün yapsam iyi dimi?

4 gün yapsan yeter. valla bunu doktor vermiş bence verirsin daha azını yesen metabolizman yavaşlar sütün kesilir ama istersen diyetisyene gidip onun verdiği listeyide yapabilirsin canım. ama ne olursa olsun bi doktor listesi olsun emziriyosun bizim gibi değilsin sporda olacak düşünsene şimdi senin metabolizmanın en hızlı olacağı zamanlar yanlış bişey yapmamak lazım. enerji harcar süt yapmak için vücut karbonhidrat lazım sonra protein lazım kaslar için filan doktor ona göre ayarlamıştır. aslında beyaz makarna değilde kepekli makarna pirinç değilde bulgur pilavı yesen elbette daha iyi ama işte bebeğe gaz yapabilir diyorlar o yüzden sen yinede bu listeye benzer ye canım

Kız onları başkası yazmış ben de olduğu yapıştırmışım sözde sadece tanım kısmını kesmiştim..
Ben severdim.. zaten başka şansımız mı vardı.. seçenek mi vardı..
ne varsa onu seyreder severdik

Aynı dert bendede var canım ya, spor pek yapmadığım halde vücudum sıkıı kalça basen yookk fakat göbek herşeyi bozuor, spor yapsam belki gidicek ama vakit yok,işim gereği masadan kalkmıorum,
napıcam bilmiorm, mekik çekmeye başladım akşamları ama bakalım işe yaricakmı,,
ben daha veremedim kg.

canım haklısında ...çalışan anne olunca çiçoya çok alışınca biz daha üzülüyoruz.işteyken emziremiyoruz.gögüsler balon gibi oluyor.sancı veriyor...çocukta bekleyen sütü içince çok rahatsız oluyordu.izinli olduğum dönemde çok bağlanmıştı...oda beni çok üzüyordu.çünkü işe giderken tüm gün birşey yemiyor çiço istiyordu...kendim için bıraktırmadım yani aslında kızım için bıraktımki yeme alışkanlığı oluşsun diye.ek gıda çok zor tüketiyordu yoğurt ve çorba dışında birşey yediremiyorduk.ama artık herşeyi yiyiyor allah şükür...

kalkaaaaaaaar göbiş de kalkaaarrr kalkıp spor yaptıkçaaa daha da kolay kalkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugün bekliyorum 40dk yürüyüşümü yaptımhaberleriniii

Hugocukcuğumm benim erkek arakadaşımın ablası da hamile şuan 2. çocuğuna. yani hamile kaldığında kilosu fazlaydı ani bir gelişme oldu hamileliği ve bu ay sonu doğum yapacak hayırlısıyla inşallahhh ama rahatsılzıkları olduğundan diyetisyen kontorlünde devam etti hamilelik süreci ve 68kg ile hamile kaldı şuan 80kg yani 12 kg falan almış ki ilk doğumunda 13kg gitmiş doğumda sanırım bunda da doğumdna sonra hemencik başladığı kiloya dönecek emzirme döneminde de diyetisyenle devam edecekk. Ynai evet başladığı kilo falza ama hamilelik sürecikontorllü gittiğinden aşırı almadı doğumda gidecek kilolar aldı.İnşallah sonrasında da fazlalıkalrı verir ama hamilelik sürecinde diyetisyenle devam etmek gerçekten çok mantıklı

canım benim çok güzelde baktım dikkatimi çekti hergün 3 dilim sadece ekmek var.loxdra bu yapsa herkesten daha çabuk kilo verir bence...
ama ama püre vaar pilav vaarrr 1 er tabak...onlar da düşün 2yk 1 dilim ekmeğe eşit muhtemelen günlük 6-7 dilim ekmek yemiş oluyodur

evet listede makarna patates püresi filan var benimde dikkatimi çekti direk kana karışan karbonhidrat demekki emzirirken çok kalori yakılıyo süt için enerji lazım karbonhidrat lazım. mesela spordada öyledir spor sonrası vücuta enerji için karbonhidrat vermek gerekir eğer kilo sorunu yoksa ve kas gelişimi isteniyorsa protein lazımdır spordan sonra. mesela futbolcular antrenman sonrası yağsız pişmiş pilavı makarnayı ekmekle yiyorlarmış tabak tabak enerji ihtiyacı için. onlarda tabee kilo derdi yok zayıflamamak için kilo vücut yapılarını korumak için böyle yiyorlar vücutçularda öyledir tabak tabak yağsız makarna yerler protein tozları kullanırlar
epeyce okuyorum ilgileniyorm sporcu siteleriyle

1 yaşından sonra oyun haline getiriyolar emmeyi,canı sııkıldıkça gelip emmek istiyor,benimki geceleri uyutmuyordu beni,beraber yatıyorduk zaten gece sağa sola döndükçe emmek istiyordu,dayanamadım 15. ayda kestim artık memeden. 3 yaşına kadar düşünemiyorum yaa,benim oğluş 2,5 yaşında koca adam gıbı oldu,hala emzirecekmiydim onu

neruşum çok büyük akıllılık etmiş doğumda çoğu gidecek eski kilosuna inecek ve eğr emzirirse ve yine diyetisyen kontrolunde olursa inan başlangıç kilosunun altına bile inebilir yani. emizrmek çok büyük avantaj ama işte dediğim gibi uzman kontrolunde uymak lazım hem süt kesilmesin hem kilo verebilmek için. yoksa süt olsun diye sağlıksız şeyler kızartmalar bol tatlılar filan yeniyorsa kıymeti yok direk yağa dönüşüyo yani

kız hugocuk valla çok bilgilisin sen bu konuda,maşallah.o zaman ben öğlenleri yiyim dimi makarna,pilav felan.ama bugun nohut var mesela menüde,o protein yerine geçiyor dimi

yani tabii bizim tanıdık kendini düşünmüş zayıf kalayım diye emzirdi durdu çocuk tosun gibi yemekte yiyo ayrıcada emiyo çok kiloluydu anne zayıfladı çocuk şişti bu sefer kararında olmalı. arkadaş işin kolayına kaçtı bir nevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…