60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız hugocuk valla çok bilgilisin sen bu konuda,maşallah.o zaman ben öğlenleri yiyim dimi makarna,pilav felan.ama bugun nohut var mesela menüde,o protein yerine geçiyor dimi

evet canım. zaten tüm listelerde öğlen ve akşam yemekleri yer değiştirilebiliyo. listeye bak bence yaz kağıda ve dolabına as ordan mesela sebzemi yiyeceksin etmi ona göre ayarlarsın elbette aynısını yapmak mümkün değil listenin mantığını kavradınmı gerisi kolaydır

bende katılıyorum emzirmek bazen işkenceye dönusuyor benim kızım 22 aylık günde iki kez emiyo sık emdiğinde diyetisyenle kilo verdimdi . 1 ay sonra bıraktırcam inşallh psikolojik eğıtim acısındanda dini açıdanda beslenmesi açısındanda 2 yaş yeterli.

canım hugocum emzirirkenmemelerın sut dolmasiı sarkması vs seni etkiler bide sen sıkı sıkı istiyosun ya dayanmak zor vaal ben 80 takardım şimdi 85 büyüyo sut doluyo ayy ayy emzirmek mukemmmeel ama cokk zor bide bi yerde bağırıyo ya meemee diye çıldırıyosun elbise giyemiyosun...ruhutlumk istiyosn

tamam o zamannnnnn yaaa evet trt vardı ama herşey daha sade daha insancıll daha safiyaneydiiiiii şimdi herşey aç gözlülük üzerine kurulu, yalan, sahte ve tamen beyin yıkamaya yönelikkkk bilinçli olmak ve seçerek izlemek izletmek lazımmm

Son düzenleme:

elbette herşeyin güçlüğü vardır napalım dayanırız hem ağırlıkla göğüs çalışıyoruz o zaman sarkma olmuyo toplanıyo göğüs kaslarını çalıştırısan sarmak diğer kaslar gibidir göğüs yağdır onu tutan kaslardır kasları çalıştırırsan düzenli sarkmaz

belki canım ya spor yapmadığım için bilmiyorum insallah dediğin gibi olur, ben nedense sarmayla büyüklüğü doğru orantılı buluyorum arkadasımmın memeler daha büyüktü ve cok sarkık benimki nomald i ona göre daha az sarkıkk belki spor olsaldı daha ıy olcaktı

evet büyüklük ile dogru orantılı tabii sonuçta yer çekimi diye bişi var ayy ben çocuktan korktum şimdi memeeeee diye aglayan bi velet heryerde ayy aman allahımmmm

vakalarım bitti
tabiki öğleden sonrakiler hariççç
12 de öğle yemeği çıkcak bakalım ne var yemekte
:97::97::97:

kahvaltıdan sonra
09.15 1 türk kahvesi 1 hurma
10.15 yarım dilim ekmek çeyrek light peynir yeşilçayla
11.30 5 badem iki kayısı

Ögle menüsünde
mantar çorba
etli nohut
şehriyeli pilav
meyve varmış. sanırım portakaldır.
ben nohut ve çorba yiyicem bol salata ile yiycem. ekmek hakkımı akşam yimeende tamamlicam onda da mercimek yimee yiyicem

nörüyonuz kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

öğle menümmm şöyle olacak
çoban kavurma
salata
yoğurt

pirinç pilavıda var ancak yerine 2 dlm kepek ekmeği yicemmmmmmm,sınavlarım bitsin azcıkkk ekmeğimi azaltıcam kızlarrrrrrrrrrrr,değişikliğe ihtiyacım var yine 63e kazık çaktım maşşllaaah

yine sarıkafaları kullanamıyorummmmm yahuuuu

afiyet olsun canım ...

Fambıkçım sana da afiyet olsun..

fambıııııııııııııııııııııııkkkkkkkk sana okadar yazıyorummmmm seranatlar yapıyorum dualar ediyorummm tıkk yokkkkk okadar yumrutladımmm ona bile yumrutla karşılık vermedinnnn sınavların avr diyeee çok yumrutlamıyorumm amaaaaa haftaya görüşüceeeeeeeeeeeezzz leb-i fambıkkkkk

neruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm valla giremiyorum ya eskileride okuyamıyorum kusra bakma tatlışımmmmmmmmmmmmmmm
ancak 2-3 sayfa kadar gerilere gittim gerisini okuyamadım,
öpüyorum seni canım benim kurban olurum sana(yıldız tilbe tarzında söylüyorum bunu hayal et beni öleeeeeeeeeee

biliyorumm biliyorummmmmm sitemimmmmm sevgimdendiiiirrrrrrcanım benim Allah zihin açıklığı versiin kolaycacık atlat inşallah sınavlarını da haftaya boll boll görüşürüz inşallahhhhhhyinede azcık yumrutlıyımmmmm durrrkafana kafana vurayım daha güzel çalışırrr

esw hariç bu yazdıklarım onu kapsamıyo kendisinin resimlerini gördüm bir gram fazlası yok süper ötesi. ancak o da ilerde kilo almamak böyle kalmak için yapıyo sporda yapıyo

canım benim çoooooooooook teşekkür ederiimmmm

darısı herkesin başına inşallahhh

senden böyle iltifatlar duymak şımarttı walla beni :)))))))

ay ara ara okudum ama yazmaya zamanım olmadı

ara yapamadım

şimdi yemeğimi yedim

4-5 yk barbunya
4-5 yk kabak
yooort
1 dilim ekmek eşliğinde öğle yemeğimi yedim walla

nasıl acıkmışım ya

ara yapamadığım zamanlarda daha iyi anlıyorum ara yapmanın kıymetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…