kaş kalemim yok ki...kullanmadım hiç...alayım artık iş çıkıı ne yapalım.zaten herzaman gittiğim tere gittim.ama herzaman alan kişi ağda yapıyordu.bende mecburen aldırdım ..oldu artık....afiyet olsun datlımm. Ara yapmazsan daha çok acıkırsın ben ara saatim geldimi hemen hissediyorum ki bişeyler yemeliyim
normal yemekte mi yoktu canm ya:44:
tüh kötü olmuş. bitki çayı iç artık.meyvada yersin. inş acıkmazsın akşama cok
afiyet olsun canım sana da.ne güzel herşeyden varmış
tüh ya üzülme canım artık kaş kalemi varsa artık onla çizmeye çalış biraz.keşke her zaman gittiğin yere gitseydin:96:
afiyet olsun canım benim.neyseki akmek yememişsin...yemegimi yedim geldim. ycl ve özge teşekkür ederim canlarımmm
ama kaçamaklı oldu iki kepçe kremalı mantar çorbası içtim.napim çorbaya dayanamıyorum hele de güzel olunca. her allahın günü mercimek çıkıyo bıkmıştım buda çıkınca kaçırmak istemedim ama ekmek yemedimm
8 yk nohut yemegi suyunu süzdüm yedim yagı gelmedi tabldotuma. bide söylemeden geçemicem tabldotta yemek yemekten neffffffffffffff ama nefffffffff ama ama neffffffret ediyorum yaaaaaaaaa
bide bol kıvırcık salata yedim bir tk z.yagı ile
afiyet olsun canım...öğlen menüm
3 adet köfte
2yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 domates
2 marul
3 maydonuz
afiyet olsun canısıbugün yemekte bir sürü şey vardı
tavuk çorbası
pilav
taze fasülye
fatlıcan kızartma
salata
yoğurt
elma
ama ben sadece
*çorbamı içtim 2 kepçe kadar
*2 yk pilav
*4 yk taze fasülye
* salata
*2 yk kadar yoğurt yedim
elma mı arada yiyeceğimmm
herkese afiyet olsun canlarımmmmmmm
afiyet olsun şeker.üzüldüm ya aç kalmana .meyvelerin inşallah vardır...Öğle yemeğim
2 kk beyaz peynir
yarım domates
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
salata yoktu bugün..
aç kaldım yahu...
afiyet olsun...canım benim çoooooooooook teşekkür ederiimmmm
darısı herkesin başına inşallahhh
senden böyle iltifatlar duymak şımarttı walla beni :)))))))
ay ara ara okudum ama yazmaya zamanım olmadı
ara yapamadım
şimdi yemeğimi yedim
4-5 yk barbunya
4-5 yk kabak
yooort
1 dilim ekmek eşliğinde öğle yemeğimi yedim walla
nasıl acıkmışım ya
ara yapamadığım zamanlarda daha iyi anlıyorum ara yapmanın kıymetini
Öğle yemeğim
2 kk beyaz peynir
yarım domates
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
salata yoktu bugün..
aç kaldım yahu...
nen kepçecibaşı nerdeydin nen çok merak ettim
bugün yemekte bir sürü şey vardı
tavuk çorbası
pilav
taze fasülye
fatlıcan kızartma
salata
yoğurt
elma
ama ben sadece
*2 yk pilav
*4 yk taze fasülye
* salata
*2 yk kadar yoğurt yedim
öğlen menüm
3 adet köfte
2yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 domates
2 marul
3 maydonuz
yemegimi yedim geldim. ycl ve özge teşekkür ederim canlarımmm
ama kaçamaklı oldu iki kepçe kremalı mantar çorbası içtim.napim çorbaya dayanamıyorum hele de güzel olunca. her allahın günü mercimek çıkıyo bıkmıştım buda çıkınca kaçırmak istemedim ama ekmek yemedimm
8 yk nohut yemegi suyunu süzdüm yedim yagı gelmedi tabldotuma. bide söylemeden geçemicem tabldotta yemek yemekten neffffffffffffff ama nefffffffff ama ama neffffffret ediyorum yaaaaaaaaa
43: :85::85: :85::85: :18::18::18::18::18::18::18::18::18:: sinir kırizi geçireceğim yaaaaaaaaaa kuaföre kaş almaya gittim ama kaş kalmadı mahvettiler.okadar da dikkatli olun kaşlarım çok seyrek dedim.çıkanları alın dedim.ama sanki söylememişim tüm kaşlarımı içini dışını oydular yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... kaş kalmadı....akşamda eşimin teyze oğlunu kınası var uzun zamandır uzatıyordum ki güzel şekil versinle.mahvettiler.emeklerime yazık.keşke kendim alsaydım...kınada daha temiz olsun diye gittim. üf yaaaaaaaaaaaa şimdi ne olacak....:26::26::26:
afiyet olsun canım da hakkten pek bi az olmuş seninki de
canım yoğurdu dah afazla yiyebilirdin
pilav da 1 dilim ekmek yapar
fasülyeyi de 2 kaşık daha fazla yiyebilirdin bu arada
canım seninki de az geldi bana
1 dilim daha ekmek yiyebilirdin bence
bu arada netten sipariş verdiğim silikon mutfak eşyalarım geldi
renkli renkli
yumurta sürmek için fırça istemiştim bildiğin kepçe boyutunda geldi yaa, kocaman :)))))))
hava burda çok güzel.günlük güneşlik...afiyet olsun şekerim
oh ne güzel öğlen sporu. burda hava çok kötü acayip rüzgar var yağmurda başladı.akşama yürüyemiyeceğim bende:18: evde spor yaparım artık
afiyet olsun...öğle yemeğim
1 kepçe tarhana çorbası
pırasa yemeği
salata (evden domates-salatalık biber getirdim kendim yaptım salatamı)
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun canımm
olsun o kadarcık kaçamaktan bişi olmaz :)))))
canım benim ya
du bi sakinleş
kı z nedir senin bu başına gelenler kaç gündür, kesin nazara geldin sen
kaş da çok zor hakkaten
işinin ehli olması lazım alan kişinin
şimdiiii akşam için bence gri ve siyah bi kalemle hafif hafif üstten geçerek düzgünleştirebilirsin
siyah kiullanırsan dikkat et, belli olmasın fazla
yarından itibaren de badem yağı sür ki daha çabuk çıksınlar ve bidaha da oraya gitme
d
mesajımı aldınmı balım işte onu yazmakla meşguldüm sonrada gözlerim dinlensin diye girmedim yemeğe gittim geldim bu aradada.
öğle yemeğim
1 kepçe tarhana çorbası
pırasa yemeği
salata (evden domates-salatalık biber getirdim kendim yaptım salatamı)
2 dilim kepek ekmeği
Afiyet olsun tatlımmmm
afiyet olsun cicimmmm
afiyet olsun beeebeeem regl dönemin olur o kadarrr
canım üzülmeeee napalım benim hep seyrek hep kaş kalemi kullanıyorummmhem boyu kısa hem seyrek mecbur biraz rötüşluyorum abartayınca gayet doğal ve güzel oluyo
ohhh güle güle kullan cicimmmmben de almıştım onlardannn yani yumurta sürmek için fıçası ve altında minnak kabı metal bir çıbıkta takılılarr ama benimki okadar büyük değilll olsunn bir hamlede sürersin artıkkk
afiyet olsun canımbugün yemekte bir sürü şey vardı
tavuk çorbası
pilav
taze fasülye
fatlıcan kızartma
salata
yoğurt
elma
ama ben sadece
*2 yk pilav
*4 yk taze fasülye
* salata
*2 yk kadar yoğurt yedim
afiyet olsunnnnnöğlen menüm
3 adet köfte
2yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 domates
2 marul
3 maydonuz
yolanda yolanda yolandaaaaaaaaaaaaa içme artıkım şu kramalı çorbalarııııııııııııııııııııııııııııııı bizde seviyoruz ama dayanıyoruz bir kepçe içseydin bari bide 2 kepçe içmişyemegimi yedim geldim. ycl ve özge teşekkür ederim canlarımmm
cimcime sürekli kaş aldırdığın yere yada bayana gitmedin heralde üzülme canım olan olmuş bendede çok tur maşşallah bu gibi durumlarda hep aldırdığın kişiye aldır canım kaşlarını43: :85::85: :85::85: :18::18::18::18::18::18::18::18::18:: sinir kırizi geçireceğim yaaaaaaaaaa kuaföre kaş almaya gittim ama kaş kalmadı mahvettiler.okadar da dikkatli olun kaşlarım çok seyrek dedim.çıkanları alın dedim.ama sanki söylememişim tüm kaşlarımı içini dışını oydular yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... kaş kalmadı....akşamda eşimin teyze oğlunu kınası var uzun zamandır uzatıyordum ki güzel şekil versinle.mahvettiler.emeklerime yazık.keşke kendim alsaydım...kınada daha temiz olsun diye gittim. üf yaaaaaaaaaaaa şimdi ne olacak....:26::26::26:
güle güle kullan esw cimafiyet olsun canım da hakkten pek bi az olmuş seninki de
canım yoğurdu dah afazla yiyebilirdin
pilav da 1 dilim ekmek yapar
fasülyeyi de 2 kaşık daha fazla yiyebilirdin bu arada
canım seninki de az geldi bana
1 dilim daha ekmek yiyebilirdin bence
bu arada netten sipariş verdiğim silikon mutfak eşyalarım geldi
renkli renkli
yumurta sürmek için fırça istemiştim bildiğin kepçe boyutunda geldi yaa, kocaman :)))))))
3-4 kaşık etli manter yemeği (içinde 3 parda minnak et,4-5 tane minnak mantar 3 parça domates vardı eri kalanda suyuydu..)
1 kaşık pirinç pilavı
200 ml ayran,
2 dilim de kepek ekmek..
kızlar bizim mutfaktakiler iyice porsiyonları azaltıyor geldi bana...millet ekmekle karnını doyuruyor.doktorun biri dikkatimi çekti yemekten doymayınca yanındaki bayan ekmeğini yememişti beyaz ekmekler sandiviç ekmek..adam koca ekmeği elinde ısıra ısıra yiyiyordu...belliki oda doymayanlardan...
gerçi ben de yediklerimi erittim kuaföre giderken 15 dakika gelirken yolu uzattım 25 dak.da yürüdüm toplam 40 dak.oldu...
kaş kalemim yok ki...kullanmadım hiç...alayım artık iş çıkıı ne yapalım.zaten herzaman gittiğim tere gittim.ama herzaman alan kişi ağda yapıyordu.bende mecburen aldırdım ..oldu artık....
afiyet olsun canım benim.neyseki akmek yememişsin...
afiyet olsun canım...
afiyet olsun canısı
afiyet olsun şeker.üzüldüm ya aç kalmana .meyvelerin inşallah vardır...
afiyet olsun...
Afiyet olsun tatlımmmm
afiyet olsun cicimmmm
afiyet olsun beeebeeem regl dönemin olur o kadarrr
canım üzülmeeee napalım benim hep seyrek hep kaş kalemi kullanıyorummmhem boyu kısa hem seyrek mecbur biraz rötüşluyorum abartayınca gayet doğal ve güzel oluyo
ohhh güle güle kullan cicimmmmben de almıştım onlardannn yani yumurta sürmek için fıçası ve altında minnak kabı metal bir çıbıkta takılılarr ama benimki okadar büyük değilll olsunn bir hamlede sürersin artıkkk
hava burda çok güzel.günlük güneşlik...akşamda kınada oynar iyice dökerim yağları yakarım kalorileri tabi inşallah...:26::26:bizim burdakilerin düğünleri bir acayip.teyip çalıp oynuyorlar kınada düğünde genelde mevlütlü oluyor...
afiyet olsun...
bir daha asla gitmem bıyıkta aldıracaktım vaz geçtim sinirden kızdım çıktım...evde kendim alırım.şimdi bıyık diyede tüm yüzümü alırdı bu...
ben artık bıyıkları kendim alıyorum.. iple.. valla nette videosunu buldum ugraşa ugraşa başardım iple almayı kendim alıveriyorum çıktıkca. yoksa iki günde bir gitmem lazım paso çıkıyorlar bi kaçtanesi de kalın ve siyah bende alıyorum çıktıkça. hem cımbız sürmüyorum yoksa kalınlaşıyorlarmışbir daha asla gitmem bıyıkta aldıracaktım vaz geçtim sinirden kızdım çıktım...evde kendim alırım.şimdi bıyık diyede tüm yüzümü alırdı bu...
afiyet olsun canım
afiyet olsunnnnn
yolanda yolanda yolandaaaaaaaaaaaaa içme artıkım şu kramalı çorbalarııııııııııııııııııııııııııııııı bizde seviyoruz ama dayanıyoruz bir kepçe içseydin bari bide 2 kepçe içmişbidaha olmasınn alırım ayağımın üstüne haa afiyet ossuuunnn
cimcime sürekli kaş aldırdığın yere yada bayana gitmedin heralde üzülme canım olan olmuş bendede çok tur maşşallah bu gibi durumlarda hep aldırdığın kişiye aldır canım kaşlarını
güle güle kullan esw cim
afiyet olsun canım
canım kaş kalemin yoksa normal göz kalemiyle de yapabilirsin ama becerebileceksen
ya bakacağım artı önce evdekileri denerim olmazsa evin yanında tuafiye var gider alırım.şimdi eşim görse gülmekten ölür.ben nezamn kaföre gitsem hep bir aksilik oluyor.kaşlarımı ben kendim çok güzel alıyorum.ama işte biraz daha temiz parlak olsun dedim..pasparlak oldum.iki kaşımın arasından tır geçiyor...
hee ben alırken senin dediğin gibi olanı da vardı da gerek yok diye düşündüm, temizliği falan bide semiyorum ben öyle şeylerin tezgahta durmasını, e çekmecede kalacaksa standa ne gerek var didim, iyi demiş miyim
hee olurdu walla
yolunmuş tavuk gibi
bende ki şansa bak ya hafta sonu tatile gitcez hava bozdu yerimizi bile ayırtmıştım :84::84::84::84:
daima gittiğim yere gittim fakat daima alan kişi meşguldu.bende akşam geç kalırım diye mecbur aldırdım işte...soyulmuş hıyara benzedim...yüzüm bir acayip geliyor bana ya...afiyet olsun canım
afiyet olsunnnnn
yolanda yolanda yolandaaaaaaaaaaaaa içme artıkım şu kramalı çorbalarııııııııııııııııııııııııııııııı bizde seviyoruz ama dayanıyoruz bir kepçe içseydin bari bide 2 kepçe içmişbidaha olmasınn alırım ayağımın üstüne haa afiyet ossuuunnn
cimcime sürekli kaş aldırdığın yere yada bayana gitmedin heralde üzülme canım olan olmuş bendede çok tur maşşallah bu gibi durumlarda hep aldırdığın kişiye aldır canım kaşlarını
güle güle kullan esw cim
afiyet olsun canım
bende kendim alıyorum canım benim benimde bıyık için bir tel var onunla alıyorum gitmişken alayım demiştim iyikide almamışım...ben artık bıyıkları kendim alıyorum.. iple.. valla nette videosunu buldum ugraşa ugraşa başardım iple almayı kendim alıveriyorum çıktıkca. yoksa iki günde bir gitmem lazım paso çıkıyorlar bi kaçtanesi de kalın ve siyah bende alıyorum çıktıkça. hem cımbız sürmüyorum yoksa kalınlaşıyorlarmış
nugiiiiiii nugicann nügücümm kepçecibaşının gazabına ugradımm...valla bi kepçe içicektim o kadar cezbetti ki tadı. ama pilav vardı yimedim ekmek yimedim nidennn nidenn yummrutt nidennn çanta kafama kafammaa ben bunu haketmedim küüü ühüüüüüüüüü:78::78::78::78::78:
yolandacım o kremalı hazır çorbaların içindeki krema kilo vermeyi yavaşlatıyo o yüzden canım kremalı çorba içme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?