60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaş kalemim yok ki...kullanmadım hiç...alayım artık iş çıkıı ne yapalım.zaten herzaman gittiğim tere gittim.ama herzaman alan kişi ağda yapıyordu.bende mecburen aldırdım ..oldu artık....
afiyet olsun canım benim.neyseki akmek yememişsin...
öğlen menüm
3 adet köfte
2yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 domates
2 marul
3 maydonuz
afiyet olsun canım...
afiyet olsun canısı
Öğle yemeğim
2 kk beyaz peynir
yarım domates
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt

salata yoktu bugün..
aç kaldım yahu...
afiyet olsun şeker.üzüldüm ya aç kalmana .meyvelerin inşallah vardır...
afiyet olsun...

bende zayıfamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yememe düşkünüm biraz yardım ve önerilerinizi bekliyorum

Afiyet olsun tatlımmmm

öğlen menüm
3 adet köfte
2yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 domates
2 marul
3 maydonuz

afiyet olsun cicimmmm

afiyet olsun beeebeeem regl dönemin olur o kadarrr

canım üzülmeeee napalım benim hep seyrek hep kaş kalemi kullanıyorummm hem boyu kısa hem seyrek mecbur biraz rötüşluyorum abartayınca gayet doğal ve güzel oluyo

ohhh güle güle kullan cicimmmm ben de almıştım onlardannn yani yumurta sürmek için fıçası ve altında minnak kabı metal bir çıbıkta takılılarr ama benimki okadar büyük değilll olsunn bir hamlede sürersin artıkkk

afiyet olsun şekerim
oh ne güzel öğlen sporu. burda hava çok kötü acayip rüzgar var yağmurda başladı.akşama yürüyemiyeceğim bende:18: evde spor yaparım artık
hava burda çok güzel.günlük güneşlik...akşamda kınada oynar iyice dökerim yağları yakarım kalorileri tabi inşallah...:26::26:bizim burdakilerin düğünleri bir acayip.teyip çalıp oynuyorlar kınada düğünde genelde mevlütlü oluyor...
öğle yemeğim
1 kepçe tarhana çorbası
pırasa yemeği
salata (evden domates-salatalık biber getirdim kendim yaptım salatamı)
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun...

bir daha asla gitmem bıyıkta aldıracaktım vaz geçtim sinirden kızdım çıktım...evde kendim alırım.şimdi bıyık diyede tüm yüzümü alırdı bu...

neyse artık bende kullanırım..alacağım artık...kullanan arkadaşlarım var benimde ama işte ne bileyim terler yüzümü silersem düşünsene kaşlar hura ortada....

afiyet olsun canım
öğlen menüm
3 adet köfte
2yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 domates
2 marul
3 maydonuz
afiyet olsunnnnn
yolanda yolanda yolandaaaaaaaaaaaaa içme artıkım şu kramalı çorbalarııııııııııııııııııııııııııııııı bizde seviyoruz ama dayanıyoruz bir kepçe içseydin bari bide 2 kepçe içmiş bidaha olmasınn alırım ayağımın üstüne haa afiyet ossuuunnn
cimcime sürekli kaş aldırdığın yere yada bayana gitmedin heralde üzülme canım olan olmuş bendede çok tur maşşallah bu gibi durumlarda hep aldırdığın kişiye aldır canım kaşlarını
güle güle kullan esw cim

afiyet olsun canım

bende ki şansa bak ya hafta sonu tatile gitcez hava bozdu yerimizi bile ayırtmıştım :84::84::84::84:

canım kaş kalemin yoksa normal göz kalemiyle de yapabilirsin ama becerebileceksen

hee ben alırken senin dediğin gibi olanı da vardı da gerek yok diye düşündüm, temizliği falan bide semiyorum ben öyle şeylerin tezgahta durmasını, e çekmecede kalacaksa standa ne gerek var didim, iyi demiş miyim

hee olurdu walla
yolunmuş tavuk gibi

bir daha asla gitmem bıyıkta aldıracaktım vaz geçtim sinirden kızdım çıktım...evde kendim alırım.şimdi bıyık diyede tüm yüzümü alırdı bu...
ben artık bıyıkları kendim alıyorum.. iple.. valla nette videosunu buldum ugraşa ugraşa başardım iple almayı kendim alıveriyorum çıktıkca. yoksa iki günde bir gitmem lazım paso çıkıyorlar bi kaçtanesi de kalın ve siyah bende alıyorum çıktıkça. hem cımbız sürmüyorum yoksa kalınlaşıyorlarmış

nugiiiiiii nugicann nügücümm kepçecibaşının gazabına ugradımm...valla bi kepçe içicektim o kadar cezbetti ki tadı. ama pilav vardı yimedim ekmek yimedim nidennn nidenn yummrutt nidennn çanta kafama kafammaa ben bunu haketmedim küüü ühüüüüüüüüü:78::78::78::78::78:

yolandacım o kremalı hazır çorbaların içindeki krema kilo vermeyi yavaşlatıyo o yüzden canım kremalı çorba içme

bende ki şansa bak ya hafta sonu tatile gitcez hava bozdu yerimizi bile ayırtmıştım :84::84::84::84:

daima gittiğim yere gittim fakat daima alan kişi meşguldu.bende akşam geç kalırım diye mecbur aldırdım işte...soyulmuş hıyara benzedim...yüzüm bir acayip geliyor bana ya...

ayy şuan burda akşam oldu çok kötü yağmur yağıyor gögürüldüyor korkuyorum koçişim nerdesin:84:

bende kendim alıyorum canım benim benimde bıyık için bir tel var onunla alıyorum gitmişken alayım demiştim iyikide almamışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…