- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
yahu hazır çorba deeel yemek firmasından geliyo mantarda taze mantar ayrıcana da her gün içtiğim bişi de deel niye bu kadar takıldınız anladım ki yaawyolandacım o kremalı hazır çorbaların içindeki krema kilo vermeyi yavaşlatıyo o yüzden canım kremalı çorba içme
kız yolanda okudunmu bak gınalı guzumun yazdığını nedii bak hele
bende kendim alıyorum canım benim benimde bıyık için bir tel var onunla alıyorum gitmişken alayım demiştim iyikide almamışım...
yahu hazır çorba deeel yemek firmasından geliyo mantarda taze mantar ayrıcana da her gün içtiğim bişi de deel niye bu kadar takıldınız anladım ki yaaw
yahu okudumm da her gün yediim bişi değil kii. sankim nutellalı ekmek yimişimmm dollma kısır yimişim su böyreeee yimişim gibi şeediyonuz yaa ne var burası işyerii. çıkanlardan ne vars aonu yiyorum her gün dişime göre bişi çıkmıyo içtim işte yaa zaten reglim paso canım bişi çekiyo içtim işte pişman deelimm içtim içtim :111::111::111::122::122::122::122:
telle mi alıyorsun ?
evet canım telle alıyorum.bıyık için özel eğiliyor her iki ucundan tutunca, yuvarlak hareketlerle 2-3 çevirmede tertemiz...yahu okudumm da her gün yediim bişi değil kii. sankim nutellalı ekmek yimişimmm dollma kısır yimişim su böyreeee yimişim gibi şeediyonuz yaa ne var burası işyerii. çıkanlardan ne vars aonu yiyorum her gün dişime göre bişi çıkmıyo içtim işte yaa zaten reglim paso canım bişi çekiyo içtim işte pişman deelimm içtim içtim :111::111::111::122::122::122::122:
telle mi alıyorsun ?
olsun kremalı kramalı bana banane ehehe
tatloş arada olur künefe değilya allah allah ne olacak sadece bil diye dedim krema kilo vermeyi yavaşlatıyo aklının köşeceğinde dyrsun
iyi aman iç hıh napalım
evet canım telle alıyorum.bıyık için özel eğiliyor her iki ucundan tutunca, yuvarlak hareketlerle 2-3 çevirmede tertemiz...
canımm çok tebrik ediyorum ne kadar güzell. ne kadardır tartılmamıştın ?Afiyet ossun ayrıeten..slm kızlar. bu aralar pek topikle ilgilnemiyorum. dışarıdaki ve evdeki işlerim yüzünden pc başına oturamıyorum fazla. arada girdikçe de yediklerimi yazmaya çalışıyorum. size katılamıyorum diye da yediklerimi abartmıyorum. dikkat etmeye devam... bugün oğlumun ve benm menümüz şöyle:
Eki Görüntüle 177055
yağsız ve çok az tuzlu fırında müçver
nuget
yeşil zeytin
ekmek
yoğurt
mikrodalgada yağsız közlenmiş biber
(miktarları fotoda güründüğü için yazmıyorum.)
bu arada sabah hastaneye gittiğim için bişi yememiştim.çok acıktığım için biraz abarttım ama yağsız olduğu için sorun olmaz diye düşündüm.
ayyy az kalsın unutuyordum. 60 oldum bu arada kızlarr... eee sabrın meyvelerini alıyoruz hee :92::92::92::92:
slm kızlar. Bu aralar pek topikle ilgilnemiyorum. Dışarıdaki ve evdeki işlerim yüzünden pc başına oturamıyorum fazla. Arada girdikçe de yediklerimi yazmaya çalışıyorum. Size katılamıyorum diye da yediklerimi abartmıyorum. Dikkat etmeye devam... Bugün oğlumun ve benm menümüz şöyle:
Eki Görüntüle 177055
nuget
yeşil zeytin
ekmek
yoğurt
bu arada sabah hastaneye gittiğim için bişi yememiştim.çok acıktığım için biraz abarttım ama yağsız olduğu için sorun olmaz diye düşündüm.
Ayyy az kalsın unutuyordum. 60 oldum bu arada kızlarr... Eee sabrın meyvelerini alıyoruz hee :92::92::92::92:
slm kızlar. bu aralar pek topikle ilgilnemiyorum. dışarıdaki ve evdeki işlerim yüzünden pc başına oturamıyorum fazla. arada girdikçe de yediklerimi yazmaya çalışıyorum. size katılamıyorum diye da yediklerimi abartmıyorum. dikkat etmeye devam... bugün oğlumun ve benm menümüz şöyle:
Eki Görüntüle 177055
nuget
yeşil zeytin
ekmek
yoğurt
ayyy az kalsın unutuyordum. 60 oldum bu arada kızlarr... eee sabrın meyvelerini alıyoruz hee :92::92::92::92:
canımm çok tebrik ediyorum ne kadar güzell. ne kadardır tartılmamıştın ?Afiyet ossun ayrıeten..
tebrik ediim don ve südyenle adettir kısss :92::92::92::92::92::92:
tebrikler tebriklerrr:92::92::92::92::92::92::92: :92::92::92::92::92::92::92:
Ben de görebilsem keşke 60 ıı
teşekkürler kızlar. cnm sen de görürsün inş. ben 65le başlamıştım. şuanda 59ları görebiliyorum. çok mutluyum. ben nerdeyse hergün tartılıyorum cnm... 15günde bir de neredeyse 2 kilo verdim şimdiye kadar.
canıım benim afiyet olsun...mrb kızlar.öğle yemeği yedim ama garip oldu biraz.şöyle ki:
2 tbk kıymalı nohut yemeği(aslında 1 tbk yiyecektim,yanında karnıbahar sote yapmıstık,ama haslanmıs karnıbahar buzluktan cıktı,5 ay kadar kalmıs sanırım ıcerdetadı bozuk gibiydi,yiyemedik,koca tencere sote,çöpe gitti)başka da yemek olmadıgı için 2 tbk nohut yidim.hugocum bu 2. tbk nohutun yerine 1 tbk yağsız makarna yesem daha mı iyiydi acaba:44:iyice kafam kaaıstı yahu
1dlm tam bugday ekmeği
1 kase yogurt
1 tbk yagsız salata
çocuklar çok yaramazlık yaptılar,hep kavga ettiler,kafam kazan gibi oldu,neyse şimdi ikiside uyuyolar,yediklerimi biraz sindirip yürüyüş yapcam bantta
canım benim afiye olsunn...tebrik ederim.......slm kızlar. bu aralar pek topikle ilgilnemiyorum. dışarıdaki ve evdeki işlerim yüzünden pc başına oturamıyorum fazla. arada girdikçe de yediklerimi yazmaya çalışıyorum. size katılamıyorum diye da yediklerimi abartmıyorum. dikkat etmeye devam... bugün oğlumun ve benm menümüz şöyle:
Eki Görüntüle 177055
nuget
yeşil zeytin
ekmek
yoğurt
ooo ,tebriklerrr,harikasınnn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
aaa valla ilk kez duyuyorum cimicim. araştırayım ben onu bak merak ettim çatlarım şimdi duramam ki ben yerimde amaaa :122::122::122::122::122:
canım msallah ya seninle aynı başladık diye hatırlıyorum 1.5 ayınn sadece 3 haftasında tatlı yemedim ancak 1.5 kılo vedım sen baya verdin kız maşşllahhh hızlı senınn vücüd benden bende görseydymm 5 li kiloları
bugun deli gibi kısır yedimgörmemmi gibi amma cok guzeldiii ama kalori olaraktoplam 500 daha alabilirim ve aksam 7-8 kaşık kabak ve yoort yiycem günümü tamamlıycammm bol bol su iiçemmmmmm
teşekkürler kızlar. cnm sen de görürsün inş. ben 65le başlamıştım. şuanda 59ları görebiliyorum. çok mutluyum. ben nerdeyse hergün tartılıyorum cnm... 15günde bir de neredeyse 2 kilo verdim şimdiye kadar.
ayy neruş bana linkini attı böle kıvrık bi yay. abimin kol çalışmak için onun dev boyutlu versiyonundan bi aleti vardı aklıma onu getirdi. bi taaf geldi bana yaa ben ipime devam ediimcanım benim gitti gidiyorda yüz tüy alma yayı diye gir görürsün.ben elazığda 3,5 tl ye almıştım.ama gerçekten tertemiz yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?