60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yağlarını yak, kaslarını sıkılaştır
Hiçbir ekipmana ihtiyaç olmadan her yerde yapabileceğiniz bu kardiyo egzersizleri tepeden tırnağa tüm kaslarınızı sıkılaştıracak, enerji patlaması yaratarak daha fazla kalori yakmanızı sağlayacak.

YERDEN TOPLA

Çalıştırdığı bölgeler: Karın, kalça ve bacaklar.
Ayaklarınızı kalça hizasında açarak ayakta durun, kollar yanlarda… Sağ ayağınızla öne doğru hamle yapın ve dizinizi 90 derece açıyla bükün, sol bacağınızı geriye uzatın ve “lunge” pozisyonu alın. Sağ elinizi sağ ayağınızın yanında yere uzatın. Başlangıç pozisyonuna dönün. Hemen yön değiştirerek diğer yönde de aynı şekilde tekrarlayın. Her bacak için 10 tekrar olacak şekilde seri bir tempoda uygulayın.

İpucu: Yere doğru alçaldığınızda, belinizi desteklemek için karnınızı mata doğru tutun.

SAĞA-SOLA LUNGE

Çalıştırdığı bölgeler: Kalça, iç ve dış bacaklar.
Ayaklarınızı omuz hizasından daha fazla açın, kollar yanlarda başlangıç pozisyonu alın. Ağırlığınızı sağ bacağın üzerine verin, sağ bacağı 90 derece bükerek yere doğru alçalın. Sol bacak düz, bükülü olan sağ dirsek arkada, sol dirsek önde (A)... Sağ topuğunuzun üzerine basarak doğrulurken, sol dizinizi kırarak kalçanıza doğru çekin. Aynı anda sağ dirseği öne, sol dirseği arkaya hareket ettirin (B). 16 kez tekrarlayarak yön değiştirin ve 16 tekrar daha yapın.

İpucu: Sağa doğru hamle yaptığınızda dizinizi desteklemek için gücü sağ ayağınızın dışına verin.

MELEK

Çalıştırdığı bölgeler: Kalça ve dış üst bacaklar.
Ayaklar kalça hizasında açık olacak şekilde ayakta durun, eller göğsünüzün önünde, avuçlar birbirine yapışık (A)... Sağ bacağı öne alarak çapraz bir şekilde lunge yaparak alçalın. Her iki diz de 90 derece bükülü. Aynı anda kollarınızı omuz hizasında öne uzatın. Avuçlar birbirine yapışık. Omuzları oynatmadan gövdenizi ve kollarınızı sağa çevirin (B). Başlangıç pozisyonuna dönerek 12 kez tekrarlayın. Yön değiştirerek diğer yöne de 12 tekrar yapın.

KIVRIL-UZAN

Çalıştırdığı bölgeler: Karın, sırt ve arka bacaklar.
Ayaklarınızı kalça hizasında açarak ayakta durun. Dirsekler bükülü ve yanlarda, eller göğüs hizasında, avuç içleri birbirine bakıyor… Sol dizinizi kalça hizasına kaldırın, belden öne doğru eğilerek gövdenizi toparlayın (A). Sağ bacağın üzerinde durarak kollarınızı öne, sol bacağınızı arkaya doğru, vücudunuz yere paralel oluncaya kadar uzatın (B). Tekrar A pozisyonuna dönün ve seri bir şekilde 12 kez tekrarlayın. Yön değiştirerek diğer yöne de 12 tekrar yapın.

KAYIK

Çalıştırdığı bölge: Karın
Kollar yanlarda, dizler bükülü olarak matın üzerine oturun. Gövdenizi 45 derece geriye doğru yaslayın. Bu sırada kollarınızı başınızın üzerinde geriye doğru, bacaklarınızı da bitişik bir şekilde yukarı doğru 45 derece açıyla kaldırın (A). Ellerinizi indirip bacaklarınızı yanlardan ellerinizle kavrayın. Dizlerinizi büküp geriye doğru matın üzerinde yuvarlanın, sırtınızın üst kısmını yere getirin (B). Hemen öne doğru yuvarlanarak A pozisyonuna gelin. Egzersizi A pozisyonundan B’ye akarak 12 kez tekrarlayın.

KURBAĞA ZIPLAMASI

Çalıştırdığı bölgeler: Omuzlar, arka kollar ve tüm bacaklar.
Matın üzerinde ellerin ve ayak uçlarının üzerinde denge sağlayarak şınav pozisyonu alın. Dirsekler açık, kollar yere dik ve uzun, vücudunuz baştan topuklara kadar düz bir çizgi çiziyor (A). Kolları gövdenize yapışık tutarak, dirsekleri bükün ve göğsünüzü mata yaklaştırın. Kolları düzleştirerek tekrar yukarı doğru kalkarken ayaklarınızla da ileri doğru sıçrayın ve ellerinizin dışına doğru basın (B). A pozisyonuna seri bir şekilde dönüp, hareketi 12 kez tekrarlayın.

NEHRİ GEÇ

Çalıştırdığı bölgeler: Karın, yan karın, kalça ve uyluklar.
Matın sağ tarafında ayaklarınız kalça açıklığında durun, dirseklerinizi bükün. Eller göğüs hizasında önde. Sola doğru matın üzerinden atlayarak diğer tarafa geçin ve sol bacağınızın üzerine basın. Seri bir şekilde bu kez ters tarafa atlayarak sağ bacağınızın üzerinde durun. Bu bir tekrardı. Bunun gibi 20 tekrar yapın.

yolandacım o kremalı hazır çorbaların içindeki krema kilo vermeyi yavaşlatıyo o yüzden canım kremalı çorba içme
yahu hazır çorba deeel yemek firmasından geliyo mantarda taze mantar ayrıcana da her gün içtiğim bişi de deel niye bu kadar takıldınız anladım ki yaaw

kız yolanda okudunmu bak gınalı guzumun yazdığını nedii bak hele

yahu okudumm da her gün yediim bişi değil kii. sankim nutellalı ekmek yimişimmm dollma kısır yimişim su böyreeee yimişim gibi şeediyonuz yaa ne var burası işyerii. çıkanlardan ne vars aonu yiyorum her gün dişime göre bişi çıkmıyo içtim işte yaa zaten reglim paso canım bişi çekiyo içtim işte pişman deelimm içtim içtim :111::111::111::122::122::122::122:
bende kendim alıyorum canım benim benimde bıyık için bir tel var onunla alıyorum gitmişken alayım demiştim iyikide almamışım...

telle mi alıyorsun ?

yahu hazır çorba deeel yemek firmasından geliyo mantarda taze mantar ayrıcana da her gün içtiğim bişi de deel niye bu kadar takıldınız anladım ki yaaw

olsun kremalı kramalı bana banane ehehe
tatloş arada olur künefe değilya allah allah ne olacak sadece bil diye dedim krema kilo vermeyi yavaşlatıyo aklının köşeceğinde dyrsun

iyi aman iç hıh napalım

evet canım telle alıyorum.bıyık için özel eğiliyor her iki ucundan tutunca, yuvarlak hareketlerle 2-3 çevirmede tertemiz...

Son düzenleme:
olsun kremalı kramalı bana banane ehehe
tatloş arada olur künefe değilya allah allah ne olacak sadece bil diye dedim krema kilo vermeyi yavaşlatıyo aklının köşeceğinde dyrsun

iyi aman iç hıh napalım

aylardır sizi takip ediyorum sölemiştiniz kremalı içme diye bende zaten kaçamk oldu diye agladımm yaaa :84::84::84::84: künefe değil yane zatti öle yaglı künefe tarzı şeyleri seemem ama böle yaglı kremalı çorba tarzı şeyler beni çozutuyo :78::78::78:

evet canım telle alıyorum.bıyık için özel eğiliyor her iki ucundan tutunca, yuvarlak hareketlerle 2-3 çevirmede tertemiz...

aaa valla ilk kez duyuyorum cimicim. araştırayım ben onu bak merak ettim çatlarım şimdi duramam ki ben yerimde amaaa :122::122::122::122::122:

slm kızlar. bu aralar pek topikle ilgilnemiyorum. dışarıdaki ve evdeki işlerim yüzünden pc başına oturamıyorum fazla. arada girdikçe de yediklerimi yazmaya çalışıyorum. size katılamıyorum diye da yediklerimi abartmıyorum. dikkat etmeye devam... bugün oğlumun ve benm menümüz şöyle:

yağsız ve çok az tuzlu fırında müçver
nuget
yeşil zeytin
ekmek
yoğurt
mikrodalgada yağsız közlenmiş biber
(miktarları fotoda güründüğü için yazmıyorum.)
bu arada sabah hastaneye gittiğim için bişi yememiştim.çok acıktığım için biraz abarttım ama yağsız olduğu için sorun olmaz diye düşündüm.

ayyy az kalsın unutuyordum. 60 oldum bu arada kızlarr... eee sabrın meyvelerini alıyoruz hee :92::92::92::92:

canımm çok tebrik ediyorum ne kadar güzell. ne kadardır tartılmamıştın ?Afiyet ossun ayrıeten..
tebrik ediim don ve südyenle adettir kısss :92::92::92::92::92::92:

tebrikler tebriklerrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Ben de görebilsem keşke 60 ıı

mrb kızlar.öğle yemeği yedim ama garip oldu biraz.şöyle ki:

2 tbk kıymalı nohut yemeği(aslında 1 tbk yiyecektim,yanında karnıbahar sote yapmıstık,ama haslanmıs karnıbahar buzluktan cıktı,5 ay kadar kalmıs sanırım ıcerdetadı bozuk gibiydi,yiyemedik,koca tencere sote,çöpe gitti)başka da yemek olmadıgı için 2 tbk nohut yidim.hugocum bu 2. tbk nohutun yerine 1 tbk yağsız makarna yesem daha mı iyiydi acaba:44:iyice kafam kaaıstı yahu

1dlm tam bugday ekmeği
1 kase yogurt
1 tbk yagsız salata

çocuklar çok yaramazlık yaptılar,hep kavga ettiler,kafam kazan gibi oldu,neyse şimdi ikiside uyuyolar,yediklerimi biraz sindirip yürüyüş yapcam bantta

ooo ,tebriklerrr,harikasınnn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canımm çok tebrik ediyorum ne kadar güzell. ne kadardır tartılmamıştın ?Afiyet ossun ayrıeten..
tebrik ediim don ve südyenle adettir kısss :92::92::92::92::92::92:

tebrikler tebriklerrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Ben de görebilsem keşke 60 ıı

teşekkürler kızlar. cnm sen de görürsün inş. ben 65le başlamıştım. şuanda 59ları görebiliyorum. çok mutluyum. ben nerdeyse hergün tartılıyorum cnm... 15günde bir de neredeyse 2 kilo verdim şimdiye kadar.

Son düzenleme:

canım msallah ya seninle aynı başladık diye hatırlıyorum 1.5 ayınn sadece 3 haftasında tatlı yemedim ancak 1.5 kılo vedım sen baya verdin kız maşşllahhh hızlı senınn vücüd benden bende görseydymm 5 li kiloları

canıım benim afiyet olsun...
canım benim afiye olsunn...tebrik ederim.......:92::92::92:
ooo ,tebriklerrr,harikasınnn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

aaa valla ilk kez duyuyorum cimicim. araştırayım ben onu bak merak ettim çatlarım şimdi duramam ki ben yerimde amaaa :122::122::122::122::122:

canım benim gitti gidiyorda yüz tüy alma yayı diye gir görürsün.ben elazığda 3,5 tl ye almıştım.ama gerçekten tertemiz yapıyor...

Son düzenleme:
bugun deli gibi kısır yedim görmemmi gibi amma cok guzeldiii ama kalori olaraktoplam 500 daha alabilirim ve aksam 7-8 kaşık kabak ve yoort yiycem günümü tamamlıycammm bol bol su iiçemmmmmm

tşkkrler cnm. evet benm benin bünye yakıyo çok şükür. zaten başta da söylemiştim. benim sadece doğumdan kalan 7 kiloyduç hatta hamile kalırke 61dim ben. doğumdan öncesinin de altına indim artık. aslında bi havalar ısınsa da yürüsem acık da daha da hızlı giderdi. çok şükür ama yaa. 2senedir 5leri göremiyordum. bugün tartıya çıkınca şok oldum adeta. çok sevindim. valla sayenizde kızlar. siz olmasaydınız hala başlamazdım ben diyete felan. 66-67 gidiyodum şuanda...

bugun deli gibi kısır yedim görmemmi gibi amma cok guzeldiii ama kalori olaraktoplam 500 daha alabilirim ve aksam 7-8 kaşık kabak ve yoort yiycem günümü tamamlıycammm bol bol su iiçemmmmmm

canım benim herşey çok güzel oluyorda bizde yemiyoruz.dikkat etseydin keşke biraz.afiyet olsun genede...sen kaç kalorilik diyet yapıyorsun şeker...

ayy ne güzel 15 günde 2 kilo harikaaa. ben sadece ayda 2 kilo verebiliyorum maksimumm. olsun yaa gidiyor da gelmiyor sonuçtaa.. gidiyordaaa gelmiyooor giiidiyoordaaa gelmiyo ( magdurumda magdurum makamında sölüyorum )benim 50 li sayıları görmem 2,5 ayı bulur sanırım

canım benim gitti gidiyorda yüz tüy alma yayı diye gir görürsün.ben elazığda 3,5 tl ye almıştım.ama gerçekten tertemiz yapıyor...
ayy neruş bana linkini attı böle kıvrık bi yay. abimin kol çalışmak için onun dev boyutlu versiyonundan bi aleti vardı aklıma onu getirdi. bi taaf geldi bana yaa ben ipime devam ediim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…