60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun cnm geç olsun da geri gelmesin yeterki :))

e ee hadi bakalım sana kolay gelsin...

yaa toplam ne kadar zamanda 67 den 59 lara geldin ? ben çok kilo başladım yaa 75 kiloydum offf. bugün bi arkadaşa eski saç rengim için eski resimlerimden birini gösteriyordum. baktı baktı yaa yolanda iyi ki kilo vermişsin çok daha genç gösteriyorsun dediii... saçlarını da sarı boyatma dedii. şimdi diplerim geldi boyatıcaktım vzgeçtimm. olsun çok gür dğeil ama benim saçım yine de sarı marı olmuycek artık kendi rengi olucakk. nasılsa 33 olsamda çok beyazım yokk. baştan sona yeni bir yolanda geliyor yaza inşalllah hheheeeeeeeyyyttttt
bu arada eşim çok kıskançlık yapmaya başladı. bana çok kilo verme ben etli seviyorum derdi şimdi de kız sen ne güzel bişi oldun böle diyo. yolda saga sola bakma oyarım diyo bişiler oldu bu adama

Selam kızlar

Bu arada benim menüm

Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 tane zeytin
1 yumurtanın beyzı
1çk tahinpekmez
domates,salatalık ve peynir
1 kupada 5i 1 yerde

Ara

tane form bisküvi(limonlu)

Öğle
3 kaşık mercimek çorbası
çok az salata
ve biraz yağlı et döner
birkaç dilim lavaş ekmeği
1 bardak ayran

Ara
1 tane sitick çikolata
4 badem
1 kuru incir
1 kuru kayısı
4 tane kuru üzüm ve 15 tane leblebi...

Akşam

1 kutu ayçiçek yağlı ton balık ve salata 1 dilim ekmek

ya kızlar acaba akşam saçlarımı nasıl yapsam...
saçımın uzunluğu südyen bağlama yerine kadar.katlı bir kesimi var nasıl yapsamki acaba...:26::26::26:

cnm 67den düşmedim. 65le başladım. 22martta başladım. aslında bir ay bile olmadı daha 60a düştüm şükür.

kızlar bu da benm ilk mesajım size. 22martta yazdım. şimdi çok mutluyum :))):92::92:

afiyet olsun canım benim...

ne güzel yaa sen şu anda benim bulunduğum kilodasın ve benden 5 cm uzunsun. çok ince bi fıstık olmuşsundur zaten sen yaaa
bak bak ilk msjını da yazmış . evet mesajnı hatırlıyorum ben canım yaa ne güzel çabuk sonuç almışsın. artık accık kilo alsan dikkat edip hemmen verirsin. yaşında genç zaten işin daha kolay

geldim canlarım. hepinizin yazdığını okudum. kilo verme sıkıntımın en büyük nedeni kullandıgım antidepresanlar. biliyorsunuz çok kilo yapıyor onlar. diyetistene gittim. ama tahlil filan yapmadan normal bi diyet listesi yazdı gönderdi ilgilenmedi filan. onun yazdıklarını ben zaten biliyordum ki. .. 5yıllık sporcuyum yani ben.. artık sizin desteğinizle ve kendi yöntemlerimle bu işi sürdüreceğim

cnm senin de iyi gidiyo ama. bayaa azimlisin sen de. inan gaz vermek ,için demiyorum bunları. ben burda siizn çizelgelere baktım millet bu kadar kilo vardiyse ben de veririm demiştim. maşşallah senin de çok iyi gidiyo. bende şuanda ufak bi göbek kaldı. şimdiki en önemli sorunum çatlaklarım ve göğsüm. emzirmeyi bıraktı oğlum sarkmaya başlıyo. ondan egzersiz yapıorum elimden geldiğice. arkadaşla salona gidelim istiyoruz hatta ama oğlumu bırakamıyorum ki kimseye ((

saçımın uzunluğu südyen bağlama yerine kadar.katlı bir kesimi var nasıl yapsamki acaba...:26::26::26:

canım kıyafetin nasıl bişi?

kızlaaaaaaaaaaaaar ben geldimmmmmmmmmm
kötü bişi yaptım ama söyleyememm

akşam telafi edicem artıkınnnnn

şimdi yeşil çay içiyorummmm

shadowcan seni de tebrik ederim tatlımmm :92::92::92::92::92:

cimcime sen kapalı değilmisin kız fotoda kapalısın yoksa böyle hani özel günlerde açıyomusun tarifinede bayıldım demek sütyen bağla yeri ha

sölemezsen söleme sende bunu hak ettin o zaman

cimcime sen kapalı değilmisin kız fotoda kapalısın yoksa böyle hani özel günlerde açıyomusun tarifinede bayıldım demek sütyen bağla yeri ha

kadınlar arasındadır kız belki kına
çoğu yerde öyle oluyo ya

ben geçen sene bi arkadaşımın kınasına gitmiştim

kadınları görmen lazımdı, dekolteler miniler falan

damat geliyo denince herkesin bi kapanışı vardı, görülmeye değerdi yani

ayyy benm de canım evlendikten sonra o antidepresanlar yüzünden ve tabii dikkat etmediğim için 58den 61e çıkmıştım. sadece o da değil ben doğum kontrol hapı da kullanıyodum. ben dayanamadım bıraktım antidepresanları... çookkk dikkat et cnm yaa. ben de tekrar dk haplarına başladım ama bu kullandığım kilo yapmıyomuş umarım yapmaz da... bünyeni bilmiyorum ama ben bu topikten çok memnunum cnm. umarım verirsin fazlalıklarını. dr narıl bi liste yazdı. ben çok fazla bilmiyorum da diyet listelerini. ben de burda öğrendim herşeyi.

ben de kapalıyım ama kına gecemde ben de straptez giydim. benm kınamda erkek sinek bile yoktu. haa bi 6yaşında yiğenim vardı ona torpil geçmiştim. heheehe

oy canlarım benim hepinizi çok seviyorum
ben 45kilodan 66ya çıktım balım yaa.. yapıcak bişey yok çok ağırdı benim durumum çünkü. yarın tekrar ankaraya kontrole gidicem doktora..bakalım ne diyecek belki artık bırakırım ilaçları..
don sutyen sallamışız bi de oh oh

ayyy inşallah bırkabilirsin cnm. çok berbat ilaçlar bunlar yaa... inşallah en kısa zamanda da dönersin ideal kilona.

evet canım benim kapalıyım ama bayanlar arsında .düğün sahipleriyle konuştum.erkek kesinlikle olmayacakmış.herkeste kuaföre gidiyormuş.ama vaz geçtim..ben normal bir şekilde giyinip gideceğim.şimdi herkes zaten açılıp saçılacak aralarında farklı olmak lazım değilmi..şaka ya öylesine vaz geçtim hanım hanımcık olmayı tercih ettim.güzel bir makyaz güzelde giyindim mi tamam..

hıı doğru evet aklıma gelmedi vallahi tabi öyle olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…