ayy ne güzel 15 günde 2 kilo harikaaa. ben sadece ayda 2 kilo verebiliyorum maksimumm. olsun yaa gidiyor da gelmiyor sonuçtaa.. gidiyordaaa gelmiyooor giiidiyoordaaa gelmiyo( magdurumda magdurum makamında sölüyorum )benim 50 li sayıları görmem 2,5 ayı bulur sanırım
ayy neruş bana linkini attı böle kıvrık bi yay. abimin kol çalışmak için onun dev boyutlu versiyonundan bi aleti vardı aklıma onu getirdi. bi taaf geldi bana yaa ben ipime devam ediim
ayy ne güzel 15 günde 2 kilo harikaaa. ben sadece ayda 2 kilo verebiliyorum maksimumm. olsun yaa gidiyor da gelmiyor sonuçtaa.. gidiyordaaa gelmiyooor giiidiyoordaaa gelmiyo( magdurumda magdurum makamında sölüyorum )benim 50 li sayıları görmem 2,5 ayı bulur sanırım
ayy neruş bana linkini attı böle kıvrık bi yay. abimin kol çalışmak için onun dev boyutlu versiyonundan bi aleti vardı aklıma onu getirdi. bi taaf geldi bana yaa ben ipime devam ediim
tşkkrler cnm. evet benm benin bünye yakıyo çok şükür. zaten başta da söylemiştim. benim sadece doğumdan kalan 7 kiloyduç hatta hamile kalırke 61dim ben. doğumdan öncesinin de altına indim artık. aslında bi havalar ısınsa da yürüsem acık da daha da hızlı giderdi. çok şükür ama yaa. 2senedir 5leri göremiyordum. bugün tartıya çıkınca şok oldum adeta. çok sevindim. valla sayenizde kızlar. siz olmasaydınız hala başlamazdım ben diyete felan. 66-67 gidiyodum şuanda...
yaa toplam ne kadar zamanda 67 den 59 lara geldin ? ben çok kilo başladım yaa 75 kiloydum offf. bugün bi arkadaşa eski saç rengim için eski resimlerimden birini gösteriyordum. baktı baktı yaa yolanda iyi ki kilo vermişsin çok daha genç gösteriyorsun dediii... saçlarını da sarı boyatma dedii. şimdi diplerim geldi boyatıcaktım vzgeçtimm. olsun çok gür dğeil ama benim saçım yine de sarı marı olmuycek artık kendi rengi olucakk. nasılsa 33 olsamda çok beyazım yokk. baştan sona yeni bir yolanda geliyor yaza inşalllah hheheeeeeeeyyyttttt
bu arada eşim çok kıskançlık yapmaya başladı. bana çok kilo verme ben etli seviyorum derdi şimdi de kız sen ne güzel bişi oldun böle diyo. yolda saga sola bakma oyarım diyo bişiler oldu bu adama
slm kızlar... ben de artık kilo vermek istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz? bikaç haftadır takip ediyorum sizi ama cesaret edemedim açıkcası katılmaya aranıza. bana da yardım edin lütfen. ne yemeliyim ne yememeliyim ne yapmalıyım. boyum 170 kilom 65 ideal kilom 58... yaşım25 16 aylık da bi oğlum var. yani doğum kilolarım bunlar
Selam kızlar
Bu arada benim menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 tane zeytin
1 yumurtanın beyzı
1çk tahinpekmez
domates,salatalık ve peynir
1 kupada 5i 1 yerde
Ara
tane form bisküvi(limonlu)
Öğle
3 kaşık mercimek çorbası
çok az salata
ve biraz yağlı et döner
birkaç dilim lavaş ekmeği
1 bardak ayran
Ara
1 tane sitick çikolata
4 badem
1 kuru incir
1 kuru kayısı
4 tane kuru üzüm ve 15 tane leblebi...
Akşam
1 kutu ayçiçek yağlı ton balık ve salata 1 dilim ekmek
cnm 67den düşmedim. 65le başladım. 22martta başladım. aslında bir ay bile olmadı daha 60a düştüm şükür.
kızlar bu da benm ilk mesajım size. 22martta yazdım. şimdi çok mutluyum :))):92::92:
ne güzel yaa sen şu anda benim bulunduğum kilodasın ve benden 5 cm uzunsun. çok ince bi fıstık olmuşsundur zaten sen yaaa
bak bak ilk msjını da yazmış . evet mesajnı hatırlıyorum ben canım yaa ne güzel çabuk sonuç almışsın. artık accık kilo alsan dikkat edip hemmen verirsin. yaşında genç zaten işin daha kolay
ya kızlar acaba akşam saçlarımı nasıl yapsam...
saçımın uzunluğu südyen bağlama yerine kadar.katlı bir kesimi var nasıl yapsamki acaba...:26::26::26:
ya kızlar acaba akşam saçlarımı nasıl yapsam...
saçımın uzunluğu südyen bağlama yerine kadar.katlı bir kesimi var nasıl yapsamki acaba...:26::26::26:
canım kıyafetin nasıl bişi?
kızlaaaaaaaaaaaaar ben geldimmmmmmmmmm
kötü bişi yaptım ama söyleyememm
akşam telafi edicem artıkınnnnn
şimdi yeşil çay içiyorummmm
shadowcan seni de tebrik ederim tatlımmm:92::92::92::92::92:
cimcime sen kapalı değilmisin kız fotoda kapalısın yoksa böyle hani özel günlerde açıyomusun tarifinede bayıldımdemek sütyen bağla yeri ha
geldim canlarım. hepinizin yazdığını okudum. kilo verme sıkıntımın en büyük nedeni kullandıgım antidepresanlar. biliyorsunuz çok kilo yapıyor onlar. diyetistene gittim. ama tahlil filan yapmadan normal bi diyet listesi yazdı gönderdi ilgilenmedi filan. onun yazdıklarını ben zaten biliyordum ki. .. 5yıllık sporcuyum yani ben.. artık sizin desteğinizle ve kendi yöntemlerimle bu işi sürdüreceğim
kadınlar arasındadır kız belki kına
çoğu yerde öyle oluyo ya
ben geçen sene bi arkadaşımın kınasına gitmiştim
kadınları görmen lazımdı, dekolteler miniler falan
damat geliyo denince herkesin bi kapanışı vardı, görülmeye değerdi yani
oy canlarım benim hepinizi çok seviyorum
ben 45kilodan 66ya çıktım balım yaa.. yapıcak bişey yok çok ağırdı benim durumum çünkü. yarın tekrar ankaraya kontrole gidicem doktora..bakalım ne diyecek belki artık bırakırım ilaçları..
don sutyen sallamışız bi de oh oh
cimcime sen kapalı değilmisin kız fotoda kapalısın yoksa böyle hani özel günlerde açıyomusun tarifinede bayıldımdemek sütyen bağla yeri ha
kadınlar arasındadır kız belki kına
çoğu yerde öyle oluyo ya
ben geçen sene bi arkadaşımın kınasına gitmiştim
kadınları görmen lazımdı, dekolteler miniler falan
damat geliyo denince herkesin bi kapanışı vardı, görülmeye değerdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?