60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün gece ryamda ceza aldığımı gördüm

hugoda benim arkamdan neden ceza aldığımla ilgili bişiler yazmıştı foruma ama iyi şeylerdi tabe, hatat uyandım, güldüm kendi kendime, dedim unutmayayım foruma yazayım ama unutmuşum işte

bide ben dün gece göz makyajını asetonla silmeye kalktım yaa

pamuğu sürüyorum sürüyorum gözüme, bişi çıkmıyo, sonra o keskin kokuyu aldım, ay dedim ne salaksın, allahtan gözümü sımsıkı kapatmışım da yakmadan kurtardım walla

hangi sporlarla uğraşıyosun

hangi sporlarla uğraşıyosun

cimcimeee bence şık ve sıkı, biraz yukardan bağlanmış bi at kuyruğu yaptırabilirsin
sanki boyu müsait buna
ya da postiş taktırırısın tek seferlik
bence çok hoş olur tabi kıyafetini bilmiyorum ama

inşallah canım benim..:92::92:
evet canım bayanlar arasında...

canım abiye giyecektim ama abrtılı olur diye vaz geçtim...gerek yok artık eve gidince birşeyler ayarlarım... ne çıkarsa bahtıma...:26::26:ayrıca yaptığın kötü şey içinde

timam ya timam
bidaha yapmıcamm

hugoooooooo kızzzzzzzzzzzz
sen de övüp durma beniiiii
bak şımarırım yoksaaaaa
çikinsin de, şuran fazla buran kötü falan deeeeeeeeeeeee

olsun o günlerine yine dönersin canım benim

benim profilimde fotoğraflarım vardı yaa.. arkadaş listenize ekleyip bakabilirsiniz. gerçi onlar 56kiloykendi ama olsun özel yapmıştım fotoğraf ayarlarını

o kadar kendimizi buraya kaptırmışızki rüyalarımıza giriyor artık ....
boy 160ya aslında saç yaptırmayı çok istyorumda eşime bağlı yaptır derse yaparım artık.o ailesini benden iyi tanıyor.gerek yok derse yapmam çok şık eşerbımı örter birde güzel makyaj.süper olurum.zaten urfada makyaj asla kuförde yapmamalı maymuna benzetiyorlar.tüm düğünlerde benim makyajım konuşulur.ayıptır söylemesi yüzüme en yakışan şakilde yaparım.kuförden gelenler sen nerden yaptın derler.

kıslar fıstıklar ben çıkıyorum.
akşam yemeğimide yazayım
ızgara tavuk göğsü
corba
bol salata
ara öğünde de meyva yerim
hepinize ii akşamlar yarın görüşmek üzere

canım benim geçmiş olsun.sağlığına inşallah tez vakitte kavuşursun.sen moralini yüksek tut.

canımm çok tatlısınnn
evet gaz oluyo olsun kıızz benim ideal kilom 57 ama ben 55 olmak istiyorummmm salona gerek yok bence evde de yapablirsin ben her akşam yapmaya çalışıyorum sadece 12 dk lık bir karın hareketleri videosu. neruşta yapıyo umarım faydasını uzun vadede alıciz. ama şöle sölim o videoyu yapmaya başladıgım hafta her hafta 300-400 gram veren ben tamm 800 gram verdim karından gitti sanıyoırum bide dabe huogcukum tavsiyesi üzerine sporda değişiklik yaptım onun hakkını ödeyememm

cimcime sen kapalı değilmisin kız fotoda kapalısın yoksa böyle hani özel günlerde açıyomusun tarifinede bayıldım demek sütyen bağla yeri ha

bende bayıldım valla çok yaşa emi cimicim kıss burada bu seferde parlak bi güneş çıktı gözümü alıyo bide uykum var ki anlatamam

wallahi ya, ben de senin gibi düşündüm aynı
neden ceza aldığımı da gördüydüm amma velakin unutmuşum işte

maşallah canım sana
ne güzel, kendin becerebiliyosan

bence çok abartı olmasa da saçını yaptır
sonra arkandan bak saçını bile yaptırmamış, özenmeden gelmiş demesinlerr

kız oralarda hala gelinin gözüne mavi far yanaklarını da kıpkırmızı allık sürüp öyle mi yolluyolar yoksa

kız bu videio hangisi nen
ben de yapayım anam, eksik kalmiyim bişeden

bende alt karın var, o gitsin bari :))))))

valla bu ceza mevzuu gözünü çok korkutmuş anlaşılan aman diyeyim
asetonla mı sildin allah senin cızırtını vermesin kız çok güldüm be bende dün yabancı misafirlerim var diye zoraki makyaj yapmıştım hiiç öle şık şıkıdım giyinmekleee topuklu ayakkabıylaa filan işim olmaz. yani olmazdı diyelim hep tombiş olduum için yakıştıramıyordum belkim incelince artıkın giyerim. dün güseldim beee
neese akşam eve gidince makyajı direkt yüzümü muslugun altında akan suya tutup yüz sabunu ile yıkadıktan sonra havlu ile msaj yaparak kuruladım öle temizledim

benim profilimde fotoğraflarım vardı yaa.. arkadaş listenize ekleyip bakabilirsiniz. gerçi onlar 56kiloykendi ama olsun özel yapmıştım fotoğraf ayarlarını

canım benim baktım.çok şeker bir kızmışsın sen.sıkma canını inşallah eski günlere tekrar döneceksin önce sağlık biliyorsun..

canımm ya kıyamam ben sanaaa. sen gel bize ablalarının kollarına bak seni iyi de edicez psikolojik olarakta fizikende. yine çıpçıpp çıtttır bi kız olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…