geldim canlarım. hepinizin yazdığını okudum. kilo verme sıkıntımın en büyük nedeni kullandıgım antidepresanlar. biliyorsunuz çok kilo yapıyor onlar. diyetistene gittim. ama tahlil filan yapmadan normal bi diyet listesi yazdı gönderdi ilgilenmedi filan. onun yazdıklarını ben zaten biliyordum ki. .. 5yıllık sporcuyum yani ben.. artık sizin desteğinizle ve kendi yöntemlerimle bu işi sürdüreceğim
geldim canlarım. hepinizin yazdığını okudum. kilo verme sıkıntımın en büyük nedeni kullandıgım antidepresanlar. biliyorsunuz çok kilo yapıyor onlar. diyetistene gittim. ama tahlil filan yapmadan normal bi diyet listesi yazdı gönderdi ilgilenmedi filan. onun yazdıklarını ben zaten biliyordum ki. .. 5yıllık sporcuyum yani ben.. artık sizin desteğinizle ve kendi yöntemlerimle bu işi sürdüreceğim
evet canım benim kapalıyım ama bayanlar arsında .düğün sahipleriyle konuştum.erkek kesinlikle olmayacakmış.herkeste kuaföre gidiyormuş.ama vaz geçtim..ben normal bir şekilde giyinip gideceğim.şimdi herkes zaten açılıp saçılacak aralarında farklı olmak lazım değilmi..şaka ya öylesine vaz geçtim hanım hanımcık olmayı tercih ettim.güzel bir makyaz güzelde giyindim mi tamam..
inşallah canım benim..:92::92:oy canlarım benim hepinizi çok seviyorum
ben 45kilodan 66ya çıktım balım yaa.. yapıcak bişey yok çok ağırdı benim durumum çünkü. yarın tekrar ankaraya kontrole gidicem doktora..bakalım ne diyecek belki artık bırakırım ilaçları..
don sutyen sallamışız bi de oh oh
evet canım bayanlar arasında...kadınlar arasındadır kız belki kına
çoğu yerde öyle oluyo ya
ben geçen sene bi arkadaşımın kınasına gitmiştim
kadınları görmen lazımdı, dekolteler miniler falan
damat geliyo denince herkesin bi kapanışı vardı, görülmeye değerdi yani
canım kıyafetin nasıl bişi?
kızlaaaaaaaaaaaaar ben geldimmmmmmmmmm
kötü bişi yaptım ama söyleyememm
akşam telafi edicem artıkınnnnn
şimdi yeşil çay içiyorummmm
shadowcan seni de tebrik ederim tatlımmm:92::92::92::92::92:
balım bugünkü zamanımı sana ayırdım bilmem farkındamısın
hangi sporlarla uğraşıyosun
inşallah canım benim..:92::92:
evet canım bayanlar arasında...
canım abiye giyecektim ama abrtılı olur diye vaz geçtim...gerek yok artık eve gidince birşeyler ayarlarım... ne çıkarsa bahtıma...:26::26:ayrıca yaptığın kötü şey içinde
5 sene fitness yaptım tatlım. 2 senedir de tango yapıyordum. ama hastalanınca hepsini bıraktım. değil evden cıkabilmek... yataktan cıkamaz oldum.. toparlanıyorum işte yavaş yavaş. artık bitsin istiyorum tüm bunlar. yeter.
dün gece ryamda ceza aldığımı gördüm
hugoda benim arkamdan neden ceza aldığımla ilgili bişiler yazmıştı foruma ama iyi şeylerdi tabe, hatat uyandım, güldüm kendi kendime, dedim unutmayayım foruma yazayım ama unutmuşum işte
bide ben dün gece göz makyajını asetonla silmeye kalktım yaa
pamuğu sürüyorum sürüyorum gözüme, bişi çıkmıyo, sonra o keskin kokuyu aldım, ay dedim ne salaksın, allahtan gözümü sımsıkı kapatmışım da yakmadan kurtardım walla
boy 160cimcimeee bence şık ve sıkı, biraz yukardan bağlanmış bi at kuyruğu yaptırabilirsin
sanki boyu müsait buna
ya da postiş taktırırısın tek seferlik
bence çok hoş olur tabi kıyafetini bilmiyorum ama
5 sene fitness yaptım tatlım. 2 senedir de tango yapıyordum. ama hastalanınca hepsini bıraktım. değil evden cıkabilmek... yataktan cıkamaz oldum.. toparlanıyorum işte yavaş yavaş. artık bitsin istiyorum tüm bunlar. yeter.
cnm senin de iyi gidiyo ama. bayaa azimlisin sen de. inan gaz vermek ,için demiyorum bunları. ben burda siizn çizelgelere baktım millet bu kadar kilo vardiyse ben de veririm demiştim. maşşallah senin de çok iyi gidiyo. bende şuanda ufak bi göbek kaldı. şimdiki en önemli sorunum çatlaklarım ve göğsüm. emzirmeyi bıraktı oğlum sarkmaya başlıyo. ondan egzersiz yapıorum elimden geldiğice. arkadaşla salona gidelim istiyoruz hatta ama oğlumu bırakamıyorum ki kimseye((
cimcime sen kapalı değilmisin kız fotoda kapalısın yoksa böyle hani özel günlerde açıyomusun tarifinede bayıldımdemek sütyen bağla yeri ha
o kadar kendimizi buraya kaptırmışızki rüyalarımıza giriyor artık ....
boy 160ya aslında saç yaptırmayı çok istyorumda eşime bağlı yaptır derse yaparım artık.o ailesini benden iyi tanıyor.gerek yok derse yapmam çok şık eşerbımı örter birde güzel makyaj.süper olurum.zaten urfada makyaj asla kuförde yapmamalı maymuna benzetiyorlar.tüm düğünlerde benim makyajım konuşulur.ayıptır söylemesi yüzüme en yakışan şakilde yaparım.kuförden gelenler sen nerden yaptın derler.
canımm çok tatlısınnn
evet gaz oluyo olsun kıızz benim ideal kilom 57 ama ben 55 olmak istiyorummmmsalona gerek yok bence evde de yapablirsin ben her akşam yapmaya çalışıyorum sadece 12 dk lık bir karın hareketleri videosu. neruşta yapıyo umarım faydasını uzun vadede alıciz. ama şöle sölim o videoyu yapmaya başladıgım hafta her hafta 300-400 gram veren ben tamm 800 gram verdim karından gitti sanıyoırum bide dabe huogcukum tavsiyesi üzerine sporda değişiklik yaptım onun hakkını ödeyememm
bende bayıldım valla çok yaşa emi cimicim kıssburada bu seferde parlak bi güneş çıktı gözümü alıyo bide uykum var ki anlatamam
valla bu ceza mevzuu gözünü çok korkutmuş anlaşılan aman diyeyimdün gece ryamda ceza aldığımı gördüm
hugoda benim arkamdan neden ceza aldığımla ilgili bişiler yazmıştı foruma ama iyi şeylerdi tabe, hatat uyandım, güldüm kendi kendime, dedim unutmayayım foruma yazayım ama unutmuşum işte
bide ben dün gece göz makyajını asetonla silmeye kalktım yaa
pamuğu sürüyorum sürüyorum gözüme, bişi çıkmıyo, sonra o keskin kokuyu aldım, ay dedim ne salaksın, allahtan gözümü sımsıkı kapatmışım da yakmadan kurtardım walla
benim profilimde fotoğraflarım vardı yaa.. arkadaş listenize ekleyip bakabilirsiniz. gerçi onlar 56kiloykendi ama olsunözel yapmıştım fotoğraf ayarlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?