valla bu ceza mevzuu gözünü çok korkutmuş anlaşılan aman diyeyim
asetonla mı sildin allah senin cızırtını vermesin kız çok güldüm bebende dün yabancı misafirlerim var diye zoraki makyaj yapmıştım hiiç öle şık şıkıdım giyinmekleee topuklu ayakkabıylaa filan işim olmaz. yani olmazdı diyelim hep tombiş olduum için yakıştıramıyordum belkim incelince artıkın giyerim. dün güseldim beee
neese akşam eve gidince makyajı direkt yüzümü muslugun altında akan suya tutup yüz sabunu ile yıkadıktan sonra havlu ile msaj yaparak kuruladım öle temizledim
kız bu videio hangisi nen
ben de yapayım anam, eksik kalmiyim bişeden
bende alt karın var, o gitsin bari :))))))
yahu yıkadım çıktı zaten tatlıcanım ( patlıcanım değil heeay ne bileyim ceza aldığımda giörmedim şimdi gördüm
yine mi ceza alcam yoksa nen
nese vardır bunda da bi hayır
maşallah diyim o zaman sana güzel arkadaşım benim, nazar değmesin
ya var ya, kafa bi milyon olmuş yorgunluktan, bide 2-3 kere sürttüm pamuğu gözüme niye çıkarmıyo bu diye, sonradan dank etti kafama
dedim allah müstehakını versin, yakıyodun gözünü diye kendi kendime sölendim ama allahtan yanmadı yani
yoksa ne olurdu bilmiyorum((
en güzeli havluya silmek de işte bazen çımkıyo havludan göz kalemi veya rimel
gerçi ben beyazları çamaşır suyuyla yıkadığım için pek kalmıyo ama bazen de oluyo yani :)))))))))
yahu yıkadım çıktı zaten tatlıcanım ( patlıcanım değil hee). havluya sürülmedi ki rimel ve göz kalemi. gerçi benimki waterproof makyaj malzemesi değildi. assolist miyim ki ben yalancıktan aglayınca majyacım akmasın die waterproof makyacc mazlemesi kullaniim ki dimi. suyla yıkadım çıktı
ay benimkiler pek bi proof
o yüzden çıkmıyo suyla :))))
hatta göz kalemi temizleyici ile bile çıkmıyo
kalanını havluya siliyom bende :))))))))))))))))
kızlar napıyonuzzz bakimmm?çıkış saati gelmiş,herkes kaçar şimdi,siz gitmeden haber vereyim dedim,,iyirdiyomu yaptımm 40 dk,hız 4,6 km,nabız 160a çıktı en cok,iyi mi hugocuk?
nerudam valla 38. dakkada wc ye gitmem gerekti,sana söz verdim diye tuttum kendimi,40 dk ya tamamladım zar zor.ay ne komiğim yaaaa
kızlar napıyonuzzz bakimmm?çıkış saati gelmiş,herkes kaçar şimdi,siz gitmeden haber vereyim dedim,,iyirdiyomu yaptımm 40 dk,hız 4,6 km,nabız 160a çıktı en cok,iyi mi hugocuk?
nerudam valla 38. dakkada wc ye gitmem gerekti,sana söz verdim diye tuttum kendimi,40 dk ya tamamladım zar zor.ay ne komiğim yaaaa
şu yeşilcayı keske ben de icebilsem. eskiden bardak bardak icerdim. simdi tık yok. icemiyorum midem bulanıyo. acı geliyo tadı filan..
canım kaş kalemin yoksa normal göz kalemiyle de yapabilirsin ama becerebileceksen
hee ben alırken senin dediğin gibi olanı da vardı da gerek yok diye düşündüm, temizliği falan bide semiyorum ben öyle şeylerin tezgahta durmasını, e çekmecede kalacaksa standa ne gerek var didim, iyi demiş miyim
hee olurdu walla
yolunmuş tavuk gibi
slm kızlar. bu aralar pek topikle ilgilnemiyorum. dışarıdaki ve evdeki işlerim yüzünden pc başına oturamıyorum fazla. arada girdikçe de yediklerimi yazmaya çalışıyorum. size katılamıyorum diye da yediklerimi abartmıyorum. dikkat etmeye devam... bugün oğlumun ve benm menümüz şöyle:
Eki Görüntüle 177055
yağsız ve çok az tuzlu fırında müçver
nuget
yeşil zeytin
ekmek
yoğurt
mikrodalgada yağsız közlenmiş biber
(miktarları fotoda güründüğü için yazmıyorum.)
bu arada sabah hastaneye gittiğim için bişi yememiştim.çok acıktığım için biraz abarttım ama yağsız olduğu için sorun olmaz diye düşündüm.
ayyy az kalsın unutuyordum. 60 oldum bu arada kızlarr... eee sabrın meyvelerini alıyoruz hee :92::92::92::92:
mrb kızlar.öğle yemeği yedim ama garip oldu biraz.şöyle ki:
2 tbk kıymalı nohut yemeği(aslında 1 tbk yiyecektim,yanında karnıbahar sote yapmıstık,ama haslanmıs karnıbahar buzluktan cıktı,5 ay kadar kalmıs sanırım ıcerdetadı bozuk gibiydi,yiyemedik,koca tencere sote,çöpe gitti)başka da yemek olmadıgı için 2 tbk nohut yidim.hugocum bu 2. tbk nohutun yerine 1 tbk yağsız makarna yesem daha mı iyiydi acaba:44:iyice kafam kaaıstı yahu
1dlm tam bugday ekmeği
1 kase yogurt
1 tbk yagsız salata
çocuklar çok yaramazlık yaptılar,hep kavga ettiler,kafam kazan gibi oldu,neyse şimdi ikiside uyuyolar,yediklerimi biraz sindirip yürüyüş yapcam bantta
ivett benimkide eskiden waterproof idi siliyorum siliyorum gözümü çıkmıyo gözüm kıpkırmızı oluyordu amaaaaaaaaany yettter üleyyyn hiyeyyttt didim attım hepsini çöpe proof olmayanları aldım bence gerenkk yok be güzelim onnara sende waterproof alma bence. hee savunma avukatıysan ve müvekkilini savunurken gözyaşı dökmene gerekk kalıyorsa o ayrı
ya bende cecilein göz kalemleri var, ben çok beğeniyorum da onları
onlarda biraz kalıyo, özellikle alt kirpik diplerinde üstü temizliyorum da
onlar bitsin öyle yapayım ben de
indirimde gördüğünme bi kaç tane birden aldığım için baya bi stoğum var yani :)))
heee ağlak bi avukatım benn
aman hakimim canım hakimim diyip iki ağlıyom, işimi hallediyom walla, tübe tübeeee
maşallah canım sana
ay bana da oluyo o tuvalete gitme isteği ama tutuyorum ben de kendimi :)))))X
nabzın da süper atmış hee, yansın yağlar yansııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
güzel canım aferin sana dimek koşu bandın var tamam o zaman spor için bahanende yokmuş k
sel küsel çok küsel :86:
Ben de bir hevess aldım bir süre tezgahta durdu sonra gözüme dağınıklık gibi göründü dolaba kaldırdımmm anlamsız manasız bir şey oldu yaneeee
canımmmm tebrik ediyorummmm süperrrsiinnnnnn:92::92::92:
afiyet olsun cınımmmmmmmmmmmmmkarışmasın kafan bak o listeye kaç gün avr makarna pilav ona göre ayarlarsın bugün böyle olmuş artık yarından itibaren başlarsınnn
canımmmmmmmmm süpersinnnn tebrik ediyorummmmmmmmmarkası da böyle güzel gelsinnn inşallahhhh gitsinn tüm fazla yağlarr kilolarrrrrrr:13::13:
ya bende cecilein göz kalemleri var, ben çok beğeniyorum da onları
onlarda biraz kalıyo, özellikle alt kirpik diplerinde üstü temizliyorum da
onlar bitsin öyle yapayım ben de
indirimde gördüğünme bi kaç tane birden aldığım için baya bi stoğum var yani :)))
heee ağlak bi avukatım benn
aman hakimim canım hakimim diyip iki ağlıyom, işimi hallediyom walla, tübe tübeeee
sen böyle marka ismi verir durursan biride şikayet eder ceza alırsın rüyan çıkar bak
hee hatun ucuz bulmuş stoklamış afferin kızzz.üstü bizde kolay siliyoruss heraldeee ama alt kalıyoo silerken altı çıksın diye canım çıkıyo valla bende üste kalın çekiyorum alta sadece dokunduruyorum hem gözlerim büyük görünüyo hemi de temizlemesi kolayy.. .
takıldıkk kıss o zaman bi daa da şaka yapmayıss yanee sarı kafa da var belli olmuyo gülüyonnnu yoksa kafamı atıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?