60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ne bileyim ceza aldığımda giörmedim şimdi gördüm
yine mi ceza alcam yoksa nen
nese vardır bunda da bi hayır
maşallah diyim o zaman sana güzel arkadaşım benim, nazar değmesin

ya var ya, kafa bi milyon olmuş yorgunluktan, bide 2-3 kere sürttüm pamuğu gözüme niye çıkarmıyo bu diye, sonradan dank etti kafama
dedim allah müstehakını versin, yakıyodun gözünü diye kendi kendime sölendim ama allahtan yanmadı yani
yoksa ne olurdu bilmiyorum ((

en güzeli havluya silmek de işte bazen çımkıyo havludan göz kalemi veya rimel
gerçi ben beyazları çamaşır suyuyla yıkadığım için pek kalmıyo ama bazen de oluyo yani :)))))))))

şu yeşilcayı keske ben de icebilsem. eskiden bardak bardak icerdim. simdi tık yok. icemiyorum midem bulanıyo. acı geliyo tadı filan..

yahu yıkadım çıktı zaten tatlıcanım ( patlıcanım değil hee ). havluya sürülmedi ki rimel ve göz kalemi. gerçi benimki waterproof makyaj malzemesi değildi. assolist miyim ki ben yalancıktan aglayınca majyacım akmasın die waterproof makyacc mazlemesi kullaniim ki dimi. suyla yıkadım çıktı

ay benimkiler pek bi proof
o yüzden çıkmıyo suyla :))))
hatta göz kalemi temizleyici ile bile çıkmıyo
kalanını havluya siliyom bende :))))))))))))))))

kızlar napıyonuzzz bakimmm?çıkış saati gelmiş,herkes kaçar şimdi,siz gitmeden haber vereyim dedim,,iyirdiyomu yaptımm 40 dk,hız 4,6 km,nabız 160a çıktı en cok,iyi mi hugocuk?

nerudam valla 38. dakkada wc ye gitmem gerekti,sana söz verdim diye tuttum kendimi,40 dk ya tamamladım zar zor.ay ne komiğim yaaaa

ay benimkiler pek bi proof
o yüzden çıkmıyo suyla :))))
hatta göz kalemi temizleyici ile bile çıkmıyo
kalanını havluya siliyom bende :))))))))))))))))

ivett benimkide eskiden waterproof idi siliyorum siliyorum gözümü çıkmıyo gözüm kıpkırmızı oluyordu amaaaaaaaaany yettter üleyyyn hiyeyyttt didim attım hepsini çöpe proof olmayanları aldım bence gerenkk yok be güzelim onnara sende waterproof alma bence. hee savunma avukatıysan ve müvekkilini savunurken gözyaşı dökmene gerekk kalıyorsa o ayrı

maşallah canım sana
ay bana da oluyo o tuvalete gitme isteği ama tutuyorum ben de kendimi :)))))X

nabzın da süper atmış hee, yansın yağlar yansııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn

güzel canım aferin sana dimek koşu bandın var tamam o zaman spor için bahanende yokmuş k
sel küsel çok küsel :86:

Ben de bir hevess aldım bir süre tezgahta durdu sonra gözüme dağınıklık gibi göründü dolaba kaldırdımmm anlamsız manasız bir şey oldu yaneeee

canımmmm tebrik ediyorummmm süperrrsiinnnnnn:92::92::92:

afiyet olsun cınımmmmmmmmmmmmm karışmasın kafan bak o listeye kaç gün avr makarna pilav ona göre ayarlarsın bugün böyle olmuş artık yarından itibaren başlarsınnn

canımmmmmmmmm süpersinnnn tebrik ediyorummmmmmmmm arkası da böyle güzel gelsinnn inşallahhhh gitsinn tüm fazla yağlarr kilolarrrrrrr:13::13:

ya bende cecilein göz kalemleri var, ben çok beğeniyorum da onları
onlarda biraz kalıyo, özellikle alt kirpik diplerinde üstü temizliyorum da
onlar bitsin öyle yapayım ben de
indirimde gördüğünme bi kaç tane birden aldığım için baya bi stoğum var yani :)))

heee ağlak bi avukatım benn
aman hakimim canım hakimim diyip iki ağlıyom, işimi hallediyom walla, tübe tübeeee

sen böyle marka ismi verir durursan biride şikayet eder ceza alırsın rüyan çıkar bak

maşallah canım sana
ay bana da oluyo o tuvalete gitme isteği ama tutuyorum ben de kendimi :)))))X

nabzın da süper atmış hee, yansın yağlar yansııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn

güzel canım aferin sana dimek koşu bandın var tamam o zaman spor için bahanende yokmuş k
sel küsel çok küsel :86:

sağolun kızlar ya,iyi ki varsınız.hergün beni böle gaza getirin olur mu?tembel topişim benn

akşam arkadaşım gelcek yemeğe,fırında tavuk yapim şimdiyanındada sade makarna yiycem bide yogurt ve salata

hee hatun ucuz bulmuş stoklamış afferin kızzz. üstü bizde kolay siliyoruss heraldeee ama alt kalıyoo silerken altı çıksın diye canım çıkıyo valla bende üste kalın çekiyorum alta sadece dokunduruyorum hem gözlerim büyük görünüyo hemi de temizlemesi kolayy...
takıldıkk kıss o zaman bi daa da şaka yapmayıss yanee sarı kafa da var belli olmuyo gülüyonnnu yoksa kafamı atıyon

sen böyle marka ismi verir durursan biride şikayet eder ceza alırsın rüyan çıkar bak

ama ama ama
hep veriliyo burda
ben diğer topiklerde görüyorumm
resim bile koyuyolar
olur mu ki (((

kızlarr ben şimdi netten at kılı fırçası sipariş vermek üzereyim
kendimi fırçalıcam kaçamakları abarttığımda

ya bacaklarımı fırçalamaya karar verdim hem selülite iyi gelişyomuş hem de batıkları temizler heralde diye düşünüyorum ama bakalım

foramda da başlık vardı kullanıp memnun kalmışlar hatun kişiler

unutmuşum len sarı kafa koymayı
ben de çok sürmem alta ama
üste sürerken alta da geçiriyorum nasıl beceriyosam
gerçi siyah kalemi üste hiç çekemezdim ama artık iyi kötü beceriyorum walla :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…