at kılımıeşek tüyü fırçası oluyormu peki bizim karakaçanın tüycüklerinden getirem sana köye gidersem hemi parada istemez :86:
oyyyyyyyyyyyyhhhh ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimm sohbetlerr koyuuuuu
ben de sitemin yapım işleriyle uğraşıyorum onların içerik yazılarını falan hazırladım biraz da ev işleri falan derrrrkeeennn ancak gelebildimmm şimdi de ocağa biirokoli ve karnıbahar koydum akşam için haşlanıyo kendime bir ara öğün portakal aldımmmmm kemiriyorummmsonra daaaaa sporumu yapıcam inşallahhh çılgıncaa kardiyooooooo ve sonrasında karın egzersileriiii
unutmuşum len sarı kafa koymayı
ben de çok sürmem alta ama
üste sürerken alta da geçiriyorum nasıl beceriyosam
gerçi siyah kalemi üste hiç çekemezdim ama artık iyi kötü beceriyorum walla :)))))))))
bitince haber verde hemen gelelim canım biliyosun ben bakmayı çok seviyorum. ya ben dedim böye böyle bakır şeyler alıcam arkadaşımdan dedim dedilerki bana bakırı bir süre sonra kalaylamak lazım kararır sonra dediler korkuttular beni bende sana sorayım dedim ne diyosun kuzucum
tamam canım habe veririmmmbakır tabii zamanla kararır ama benimkilerde zarflı ürünler var mesela fincan dışı bakır zarf ve kahveyle temas etmiyo içinde kulpsuz porselen fincan varr ona konuluyo kahve bakırlarını yalnızca arada kuru besle silmek yeterli ama tavaları cezveleri 3-4 yıldabir kalaylatmak gerek yoksa zararlı tabii
haydeeeee kalaycı geldi hanımmmm
zarflı ürünler dahamı pahalı kızz
yoo yani zaten zarfsız fincan yok modele göre de fiyat değişiyo ama sana zaten bir güzellik yaparımmm hugocuk indirimi
yoo yani zaten zarfsız fincan yok modele göre de fiyat değişiyo ama sana zaten bir güzellik yaparımmm hugocuk indirimi
eyvallah canım benim. ben kullanmak için değilde böyle süs dursun seviyorum kenarda öyle şeyleri ondan yani. kullanmam hiçbirini vitrinlik olacak yani
eskiden bende dayanamıyodumda artık alıştım farkına bile varmıyorum tatlı yaptığımın normal bi yemek yapıyo gibi oluyorum sende alışırsın ben alıştım zati bzı alışkanlıklar değişmeden kilo verdikten sonra eski düzene dönersek filan aynen geri gelir o zaman diyette çekilen eziyete yazık
çoook haklısın canım en iyi örnek de benim..eski alışkanlıklarıma döndüm ve verdiğim kiloların hepsini geri aldım..sağlıklı yaşamı yaşam şeklimiz haline getirmeden tam başarıyı elde edemiyoruz..ben saymıyorum ama senin 1 ay tatlıdan uzak dur mesajınından beri tatlı yemiyorum
sen o zamanlar çok güzel gidiyordun bi anda koptun gittin sanırım psikolojikti canım açlıktan canının istemesinden değilde mutlu olmak için yiyordun sanırım
qmq şu var arada olsada öyle zamnalar asla kopma hiçbit zaman kilolar bir iki günde geri gelmiyo o yüzden bugün bozuldumu olsun bozulmasa iyi olurdu ama oan olmuş ama yarın yeni bir gün aynen devam dünü düşüünmek yok yaşandı bitti geleceğe bakıcizz
çok haklısın tatlım.. sabır sabır sabır... ama ev arkadaşımın laf sokması ve bakışları cidden artık dayanılmaz hal aldı yaa.. gören de obezim sanacak!
valla linkini evde almıştım bulursam sana da atarım bebik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?