60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu yeşilcayı keske ben de icebilsem. eskiden bardak bardak icerdim. simdi tık yok. icemiyorum midem bulanıyo. acı geliyo tadı filan..

cnm ben başlarda kuru üzümle içtim artık sade içebiliyorum. hatta önceden siyah çaya bi su vardağına 2 çay kaşığı atardım şeker şimdi 1 çaykaşığı atsam bile çok geliyo. alışıyo insan yani. başta kuru üzümle alıştır kendini.

herkese iyi akşamlar

eşim evde olduğundan bilgisayar elime geçmiyor. :84:

biraz geçmişi okuyayım dedim nafile yine yazmışsınız da yazmışsınız

okuya okuya bitiremedim

bugün ben neler yedim ;

sabah kahvaltı öncesi ılık su içtim kahvaltıda ;

yeşillikli salata
3 bardak çok az şekerli çay
biraz peynir
4 adet zeytin
2 dilim light tost ekmeğiyle yağsız tost

arada ;

tarçınlı 1 su bardağı süt
elma
bol su.

öğlen ;

2 ç.k. bulgur pilavı
2 ç.k. mantarlı sote
2 ç.k. yoğurt

arada bol su içtim
çay ve yanında mini minnacık 2 adet rulokat yidim

akşam yemeği için yoğurt çorbası
bol salata
mantar sote yiceem
ama az tabii ki de..

öptüm hepinizi.

ç.k. ne olakii çay kaşığımı

eşimin halı saha maçı var gitti hemen geldim bende napıyonuz bakem

vallihi ben markete gittim geldimmmm çokkk soğuutttttttttttttttttt ve yağmurlu burası ama iyiyimmm hala spor yapmadımmm birazdan başlıyciiim inşallahhhhhhhh

ç.k. ne olakii çay kaşığımı

anlaşılan o kiiiiiiiiiiii nilmısra da fambık familyasından geliyooo ziraaa fambık da heppp ç.k yazarrrrr kuzummmm bak aklıma geldi özledimm accukk yumrutlıyım şurdannn

Son düzenleme:

canım karın kası videosunun linkini bana özel mesaj atabilir misin???

canım hiç merak etme azimle herşiyin hakından gelirsin sıkma canını pilatese hemen başla hiç vaz geçme yediklerine dikktat tatlıdan uzak elma sirkesini mutlaka denemeni tavsiye ederim hoca verir talkımı kendi yutar salkımına döndü

vallihi ben markete gittim geldimmmm çokkk soğuutttttttttttttttttt ve yağmurlu burası ama iyiyimmm hala spor yapmadımmm birazdan başlıyciiim inşallahhhhhhhh
bende özendim hadi biraz çalışalım harekete isterseniz birazda roman,oryantel müzikle bol vücüt çalışalı

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
bugün işiten eve dönerken pazara uğradım
alışverişimi yaptım
sabahtan beri boğazım ağrıyordu eve gelip ilaç alıp yattım 2 saat uyumuşum
hala kendime gelemedim

akşam yemeğinde ne yedim

*yarım kade tarhana çorbası
*2 yk bulgur pilavı
*5 yk nohut yemeği
*bir su bardağı ayran

şimdi de şekersiz kış çayı içiyorum boğazlarıma belki iyi gelir:126::126:

ben bir yerde okudum canım

elektrik süpürgesiyle selülitleri vakumlamak da iyi geliyormuş.

aslında düşününce mantıklı yani

selam kızlar
akşam yimeemi yedimm kaç zamandır kırmızı et canım çekiyordu ya gittim kıyma aldım ayıptır sölemesi üç tane koccaman küfte yuvarladım yanında domates dilimleri ile misss gibii
olsa bi o kadar daha yerim valla bu ne kırmızı et manyaklııdır yaaaaa
kalanı da sabah yiyicimmm
şidmi spor zamanı

benide benide alin araniza benim hikayemde benzer size..bekarken 53 kilodan 55 e cikinca uuuff noldu bana derdim ama simdi bilin bakalim kac kiloyum ..dabbiki 69 hem daha cocugum yokken böle..evlendigimde 63 düm 4 ayda 5 kilo nasil aldim ben ( yarin basliorum diete..herseyden kisicam..ve bol su..basarilar herkese..

sporum u yaptım leslie 4 mil
5 mile tamalayamadım boğazım ağrıyor
hemen halsiz kaldım
toplam 50 dk oldu

ben geldimmm

50 dk koşu bandında yürüdümm

ilk 15 dksında sırtımda 4 kiloluk yük vardı, sonra sırtım ağrıdı indirdim yükümüm :)))))))

şimdi de banyo yaptım, kil maskemi yaptım, demleme yeşil çayımı içiyorum bi yandan da

kızzzz yolandaaaaaaa

bana yollıcaktın ya o linkiiiiiiiii

oh oh hatun güzelleşiyooo .e bizde boş durmuyoruz dabe
tamm bir saat spor yaptım 30 dk eliptik bisiklet üzerinde iken dambıl yaptım son 6 dakikasında da tersten çevirip arka bacak çalıştım. eliptikten sonra dambılla bacak hareketleri yaptım sonra karın hareketleri videosu.
canlarım bende link yok saklamamışım valla bakayım bana yollayan arkadaştan sorayım size de yollarım bulunca
ben yatıyorum bu arada

canım sana da maşallh :)))))))

tamam canım bekliyorm o zaman benn

bide iyi geceler, öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…