şu yeşilcayı keske ben de icebilsem. eskiden bardak bardak icerdim. simdi tık yok. icemiyorum midem bulanıyo. acı geliyo tadı filan..
herkese iyi akşamlar
eşim evde olduğundan bilgisayar elime geçmiyor. :84:
biraz geçmişi okuyayım dedim nafile yine yazmışsınız da yazmışsınız
okuya okuya bitiremedim
bugün ben neler yedim ;
sabah kahvaltı öncesi ılık su içtim kahvaltıda ;
yeşillikli salata
3 bardak çok az şekerli çay
biraz peynir
4 adet zeytin
2 dilim light tost ekmeğiyle yağsız tost
arada ;
tarçınlı 1 su bardağı süt
elma
bol su.
öğlen ;
2 ç.k. bulgur pilavı
2 ç.k. mantarlı sote
2 ç.k. yoğurt
arada bol su içtim
çay ve yanında mini minnacık 2 adet rulokat yidim
akşam yemeği için yoğurt çorbası
bol salata
mantar sote yiceem
ama az tabii ki de..
öptüm hepinizi.
eşimin halı saha maçı var gitti hemen geldim bende napıyonuz bakem
ç.k. ne olakiiçay kaşığımı
canımm çok tatlısınnn
evet gaz oluyo olsun kıızz benim ideal kilom 57 ama ben 55 olmak istiyorummmmsalona gerek yok bence evde de yapablirsin ben her akşam yapmaya çalışıyorum sadece 12 dk lık bir karın hareketleri videosu. neruşta yapıyo umarım faydasını uzun vadede alıciz. ama şöle sölim o videoyu yapmaya başladıgım hafta her hafta 300-400 gram veren ben tamm 800 gram verdim karından gitti sanıyoırum bide dabe huogcukum tavsiyesi üzerine sporda değişiklik yaptım onun hakkını ödeyememm
bende bayıldım valla çok yaşa emi cimicim kıssburada bu seferde parlak bi güneş çıktı gözümü alıyo bide uykum var ki anlatamam
canım hiç merak etme azimle herşiyin hakından gelirsin sıkma canını pilatese hemen başla hiç vaz geçme yediklerine dikktat tatlıdan uzak elma sirkesini mutlaka denemeni tavsiye ederim hoca verir talkımı kendi yutar salkımına döndübirileri birsey yazsin da uygulamaya geçelim arkadaslar
inanamiyorum yaa...bu grupta oldugumda inanamiyorum
ben ki hem 55 en fazla 58 olan...
mahfetti bu evlilik beni yaa ama derhal rejime girmeliyim 3 ayda 10 kilo alirsam gerisini siz dusunun
ne olurrrr guzel rejim bilenler yazsinnnn
bende özendim hadi biraz çalışalım harekete isterseniz birazda roman,oryantel müzikle bol vücüt çalışalıvallihi ben markete gittim geldimmmm çokkk soğuutttttttttttttttttt ve yağmurlu burası ama iyiyimmm hala spor yapmadımmm birazdan başlıyciiim inşallahhhhhhhh
ç.k. ne olakiiçay kaşığımı
ama ama ama
hep veriliyo burda
ben diğer topiklerde görüyorumm
resim bile koyuyolar
olur mu ki(((
kızlarr ben şimdi netten at kılı fırçası sipariş vermek üzereyim
kendimi fırçalıcam kaçamakları abarttığımda
ya bacaklarımı fırçalamaya karar verdim hem selülite iyi gelişyomuş hem de batıkları temizler heralde diye düşünüyorum ama bakalım
foramda da başlık vardı kullanıp memnun kalmışlar hatun kişiler
ben geldimmm
50 dk koşu bandında yürüdümm
ilk 15 dksında sırtımda 4 kiloluk yük vardı, sonra sırtım ağrıdı indirdim yükümüm :)))))))
şimdi de banyo yaptım, kil maskemi yaptım, demleme yeşil çayımı içiyorum bi yandan da
kızzzz yolandaaaaaaa
bana yollıcaktın ya o linkiiiiiiiii
oh oh hatun güzelleşiyooo .e bizde boş durmuyoruz dabe
tamm bir saat spor yaptım 30 dk eliptik bisiklet üzerinde iken dambıl yaptım son 6 dakikasında da tersten çevirip arka bacak çalıştım. eliptikten sonra dambılla bacak hareketleri yaptım sonra karın hareketleri videosu.
canlarım bende link yok saklamamışım valla bakayım bana yollayan arkadaştan sorayım size de yollarım bulunca
ben yatıyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?