arkadaşlar maydanoz kürü yapacağım da taze olması mı lazım şimdi kaynatsam olur mu
:97::97::97:
canım onu taze yapman gerekiyo galiba
ahmet maranki günde 2 bardak için demiş de,
yapımında da 1 litre suya demiş
belki içilebilir diye düşünmüştüm
canım ben 1200 kalorıyı gecmıyorumcanım benim herşey çok güzel oluyorda bizde yemiyoruz.dikkat etseydin keşke biraz.afiyet olsun genede ...sen kaç kalorilik diyet yapıyorsun şeker...
canım ben kaynattım 2 lıtre dolaba koydum cıkarıyorum ıcecegım kadarını kalorıferın ustune koyup ılıyınca yatarken ve sabah içiyorum böle seyler dolapta 3 gun duruyo metabolızma hızlandırıcı su da aynı ayrıca ben maydonoz suyundakı kokusunu sevmıyodum bı kac karanfil ve tarcın attım ıyı olduahmet maranki günde 2 bardak için demiş de,
yapımında da 1 litre suya demiş
belki içilebilir diye düşünmüştüm
amanın kuzucum gelmişmaicik hoşgeldin
günaydın hugocuğum ben geldim nasılsın
sorma canım gribe yakalandım yine. boğazlarım tam düzelmedi daha ama şükü iyiyim
valla uyurlerken az takılayım dedim ama hemen açtılar gözlerini kız mama istiyo oğlan da kayu.... allahım bu kayu yüzünden bilgisayara oturamaz oldum... artık kayunun kel kafasına bi şaplak atasım geliyo...
neyse canım kahvaltılarını yaptırayım de gelirim az sonra...seviyorum seni unutma
geçmiş olsun canım yaa senin bağışıklık baya zayıfladı herhalde... dikkat et kendine bol bol vitamin al canım...ayyy geçen bi çılgınlık yapıp çanakkaleye gelecektimama korktum kıza kim bakacak zor olur onunla diye... yapsasydım şimdi çanakkaledeydim ne güzel...
valla sürükle beni,benimde ya motiveye ye ya da azarlanmaya ihtiyacim var..baska türlü olmayacak yoksa..bende iki sene önce 58 e kadar düstüm ve bu kilomu bir sene korudum..Daha sonra ne oldu bilmiyorum pc basinda oturmaktan ve sürekli tikinmaktan sanirim iki ayda 8 kilo aldim...simdi de tekrar vermeye calisiyorum.....bakam ne olacak....
gelecek olursan haberim olsun. kıskanç kocamdan izin alabilirsem gelirim
canım aslında çabuk hastalanmıyorumda hastalanınca geç toparlıyorum değişiklikler oldu elbette eskisi gibi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?