60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de geldim. 2 haftadır diyet yapıyorum 67 ile başladım. Bu sabah tartıldım 62.6yım. Hayırlısıyla 50li rakamları görseydim bi :)

canım benim herşey çok güzel oluyorda bizde yemiyoruz.dikkat etseydin keşke biraz.afiyet olsun genede...sen kaç kalorilik diyet yapıyorsun şeker...
canım ben 1200 kalorıyı gecmıyorum

ahmet maranki günde 2 bardak için demiş de,
yapımında da 1 litre suya demiş
belki içilebilir diye düşünmüştüm
canım ben kaynattım 2 lıtre dolaba koydum cıkarıyorum ıcecegım kadarını kalorıferın ustune koyup ılıyınca yatarken ve sabah içiyorum böle seyler dolapta 3 gun duruyo metabolızma hızlandırıcı su da aynı ayrıca ben maydonoz suyundakı kokusunu sevmıyodum bı kac karanfil ve tarcın attım ıyı oldu

herkese iyi akşamlar
ben 64 kiloyum normalde olmam gereken 58 yani 6kilo fazlam var son iki kiloyu son 20günde aldım 2yasında oglum var emzirmeyi keser kesmez 2kilo aldım
20 gündür hiç tartılmamıştım dün tartılınca şok oldum belimide olçtum 4cm artmıs delirecektim neredeyse
neyse bu sabah hemen hem spora hem diyete basladım daha önce ihtiyacım olmadığından hiç bi hazırlııgım yoktu netten baktım bi iki yere ve basladım aslında benim asıl sorunum göbeğim cünkü en zayıf halımde bile belim 80i asağı inmez hep bi ayva göbeğim var uuzun oldu ama bugün yaptıklarımı yazsam bana yanlıslarımı ve yapabileceklerimi söler misiniz tecrübelerinize güveniyorum

gece boyunca uyku tutmadı kızlar. yarın ankaraya gidicem psikiyatriye. kontrolüm var hadi hayırlısı... umarım bırakırım şu ilaçları. heycanlıyım biraz spor salonuna mı üye olsam diye düşünmeye başladım. gerçi evimde kondisyon aletim ve bi dünya dvdm var ama... yapamıyorum tembelliğimden

merhabalar,

kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum; 65 kiloyum ve 50'li kilolarıma dönmek çoook istiyorum, 59 bile olsam yeter; söylemesi bile daha güzel oluyor :)

1 aydır yediklerime çok dikkat ediyorum, daha fazla hareket ediyorum ve yaz gelsin de yürüyüşe başlayayım istiyorum..

valla uyurlerken az takılayım dedim ama hemen açtılar gözlerini kız mama istiyo oğlan da kayu.... allahım bu kayu yüzünden bilgisayara oturamaz oldum... artık kayunun kel kafasına bi şaplak atasım geliyo...
neyse canım kahvaltılarını yaptırayım de gelirim az sonra...seviyorum seni unutma

sorma canım gribe yakalandım yine. boğazlarım tam düzelmedi daha ama şükü iyiyim

geçmiş olsun canım yaa senin bağışıklık baya zayıfladı herhalde... dikkat et kendine bol bol vitamin al canım...ayyy geçen bi çılgınlık yapıp çanakkaleye gelecektim ama korktum kıza kim bakacak zor olur onunla diye...yapsasydım şimdi çanakkaledeydim ne güzel...

tamam canım ilgilen kuzucuklarınla
bende seni seviyorum çokk

gelecek olursan haberim olsun. kıskanç kocamdan izin alabilirsem gelirim
canım aslında çabuk hastalanmıyorumda hastalanınca geç toparlıyorum değişiklikler oldu elbette eskisi gibi değilim

kısçaslar üzmeyin canınızı hepsi olur gider anlamadan külolarda gider çok genç siniz yaş45,boy.165.kilo..68...arada oynamak istiyo onunla ugraşıyorum hareketi bırakmayın:emir_:

gelecek olursan haberim olsun. kıskanç kocamdan izin alabilirsem gelirim
canım aslında çabuk hastalanmıyorumda hastalanınca geç toparlıyorum değişiklikler oldu elbette eskisi gibi değilim

hadi hugucuk bukadar hastalığa pabuç bırakma hasta olduğunu düşünme iyim iyim dersen gerçekten daha çobuk geçiş oluyor ben çogunlukla böyle başarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…