60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım afiyet olsun ekmek haklarından düş bence.700 gr içinde tebrik ederim canım :92::92:

günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım hem de çok yedim
2 dilim yulaf ekmeği
1 dilim peyner
8 çatal falan maydanozlu çökelek
1 domates
1 salatalık
1 biber

günaydın canım fazla olduğunu sanmıyorum çatal olarak almışsın çökeleği dolu dolu değildir heralde çatal :26: yani yumurtada yememişsin bence normal yani

geçmiş olsun canım benim...afiyet olsun ayrıca....verdiğin 300 gr içinde tebrik ederim....:92::92::92:

Kızlar bende bu sabah uyandım..Yemekten kısmaya başlıycamya içim nasıl midem kıyım kıyım ama irademi kullandım.Sabah kahvaltıda yediklerim.Kibrit kutusu kadar peynir.3 zeytin.vazgeçemediklerimden yarım üzümlü kurabiye..Sınırsız siyah çay onsuz hiçmi hiç yapamam çünkü çay içmediğim gün ben hasta oluyorum..SİZDEN BİR ŞEY RİCA EDİCEM BENDE ÇİZELGE KOYMAK İSTİYORUM NASIL KONULUYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

yolandaa yolanda kız niye canın sıkkın :26: off sabahtan böyleyse böylemi devam edicek yani şimdi üzülme takma sakın kendinize edersiniz bakın lütfen .afiyet olsun 300 gr içinde tebrik ederim seni hadi canlanalım kuzummm:92::92::92::92::92:

canım hoşgeldin sınırsız çay ama şekerlimi içiyosun.birde kurabiyelerden bi müddet uzak kalsan iyi olur canım acıktırır seni.çizelge yapmasını ben bilmiyorum maalesef

geçmiş olsun canım benim...afiyet olsun ayrıca....verdiğin 300 gr içinde tebrik ederim....:92::92::92:

sagol tatlım benim çok teşekkür ederim

ya bazen hayat çok zorluyor nugicanım bee. ne bileyim böle bi tuhafım bugün belkim düzelirim zaman geçtikçe. olmuyor işte stres yapma keyiflen filan olmayınca olmuyo. ama iyi ki varsınız teşekkür ederim

fıstıklar güzeller günaydınlar hayırlı cumalar.

afiyet olsun datlum

afiyet olsun canımm off ben yumurta yiyemiyorum :96:

günaydın canımm afiyet olsun.acaba ara öğünde mi az yiyorsun?

günaydın eylülcüm afiyet olsun. tebrikler :92:

günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım hem de çok yedim
2 dilim yulaf ekmeği
1 dilim peyner
8 çatal falan maydanozlu çökelek
1 domates
1 salatalık
1 biber

günaydın canım fazla yememişsin merak etme.

günaydın datlummm afiyet olsun. neyin var noldu ki :44:
tebrikler :92:

akşam menümü dün yazmıştım ama bi yorum yapmamışsınız :78::78:
çorba
ızgara tavuk göğsü
1 yk bakla yemeği
4 yk yoğurt
salata

sabah kahvaltım
yeşil çay
1 tamtahıllı buğday ekmeği
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
maydonuz
marul

ayyyyyyyyyyyyy kızlar ayaklarımın altı su toplamış sanırsam akşam çok oynadım.oynamadığım zamanda hiç oturmadım.ayağımda 11cm kalem topuk ayakkabıda vardı .mahvoldum ya...hiç yerimden kalkasım bile yok...:96::96:

:18:
maşallah
ben düğünümde o kadar topukla canım cıktı
sen nasıl oynadın kıss

günaydın canım afiyet olsun ekmek haklarından düş bence.700 gr içinde tebrik ederim canım :92::92:

tskr edrım canım.bende aynı senın gıbıyım spor yok malesef fırsat bulunca yapbılıyorum oyuzden bende normalde 1 yada 2dılım ekmek tuketıyorum

nugya+ eylulungulu ruzgarozge+ melankoli59 cimcimesude+ yolanda blackandwhite

günaydın tümmm kıslarraaaa ben kahvaltımı yazım hiçç canım istemedı bende cok az yedımmm yanı renksız 1 dilm lıgt ekmek yarım kk peynir yarım slatalık biarz maydonoz

ara olarakta 2 kayısıkuru 1 elma birazdan da yesşil çay demliycem

bende bu şekilde kalorı hesabı yapıyorum tatlımmm

saol canım
kına nasıldı

canım kınayı hiç beğenmedim.zaten acık havada bu kış günü yaptılar donduk.oturacak yer bile yoktu...müzikler berbattı.bizde sadece 1 halay müziğini çevirip çevirip oynuyorduk.aslında oynamayacaktım da oturunca donuyordum.bende bari yediklerimi eriteyim dedim hiç halaydan çıkmadım oynadım durdum....saç felanda iyiki yapmamışım.hiç gerek kalmadı.herkes abiye giymişti ama çok rüküşlerdi...benceevde kendileri makyajlarını yapmışlardı kendilerini berbat etmişlerdi.herkes beni görünce çok şasşırdı nasıl kilo vermişsin sen dediler.daha verme yeter dediler.güldüm ya size öyle geliyor verilecek çok kilom var dedim.neden kendine eziyet ediyorsun diyiyorlar.aç kalmıyorumki herşeyden yiyiyorum..dedim...siporda yapıyorum fırsat buldukça.asıl kendileri kendilerine eziyet ediyorlar farkında değiller...ben normal bir kıyafet giymiştim.ama eşim çok şık olduğumu söyledi...kayınvalidemde çok beğendi.gerisi de tuaf tuaf beni süzüyorlardı.dün akşam sanki kıskançlık sezdim.bana soğuk davranıyorlardı...:26::26::26::26:

pek kudurukmuşun sende madem oynuyacan niye babet tarzı bişey giymedinki geçmiş olsun canım.yerinden kalkmazsan iyice acır bu sefer arada gezki alışsın ayakların fazla acımasın

günaydın canım benim....hoş geldin.afiyet olsun...bende artık kalori hesabı yapacağım.1200-1300 felam yapıyordum sanıyordum bir bkayım gerçekten öylemi haesaplayacağım artık.aşağı yukarı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…