60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladımk canım çayı zaten çok şekerli içmiyorum tatlıylada pek aram yok o konuda rahatım..aman canım bizde gece sporuna başlarız :92::92::92:

az kalmış canım allah tez zamanda bitirip evine dönmeyi nasip eder inşallah.bende iyi sayılırım canım valla hastalıklarla uğraşıyorum panik atak çıktı bende anti depresan ilaç verdi doktor ama sonra bıraktırdı şimdi psikoloğa gidicem onu önerdi yarın ilk seansım var hatta .böyle canım şükür halimize yinede

GÜNAYDINNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Hayırlı cumlar Nasılsınız nasıl gidiyor hayatBugün hava bulutlu biraz'da soğuk aslında bu daha iyi sıcaklar başlayana kadar daha da zayıflamak için vaktimiz olucak:87:
Kahvaltıyı biraz fazla kaçırdım sanırsam:97::97:
Patatesli omlet
Zeytin,peynir,domates,salatalık,maydanoz,marul
Taze sıkılmış portakal suyu
Ara öğünde yeşil çay
1 litre su
Sabah bir saat tempolu yürüyüş

canım benim afiyet olsun.çok tebrik ederim....:92::92:verdiğin kilo için.ayrıcada inşallah rabbim nasip eder canım benim istediğin zamanda ve şekilde...
töbe töbe ne biçim iş olmuşki bu resmen oynatmışlar sizi.bide kınayı niye erkek tarafında yapacaklardıki anlamadım erkek tarafında kına olurmu ki:26:
ya birde tuaf olan evden çıkmadan 5 dak önce damadın abisi aradı hadi gelin nerde kaldınız diye .ama hiç söylemiyor mekan değişti ona çok kızdım...ya kız evi çok küçük maddi olarak iyi değillerdi oyüzden damat evi büyük salonda tutmak istememişler kalabalık olmayız diye..ama erkekler evde yapmak istemişler.o yüzden kızda komşusunun evinin avlusunu ayarlamış oraya geçiş oldu anlayacağın...

güzelim hoş geldin afiyet bal şeker olsun...tebrik ederim.....sallla:92::92::92::92::92::92::92::92:

çok geçmiş olsun canım...çabucak atlatırsın inşallah... benim dururmum daha kötü... benim de gitmem lazım psikiyatriye... kızın hastalığı çok yordu beni artık sinirlerim çok yıprandı... olur olmaz herşeye ağlar oldum...çok dengesiz tepkiler veriyorum olaylara...

günaydınnnnnnn neruşum maşşallah sendede takır takır gidiyo kilolarrrr:92::92::92::92: eeee sporun karşılığı işte bunlarr bende başlasam gitmeye başlar kilolarda inşallah başlıcam artıkım.afiyet olsun ve 2 dilim sucuk kesin kıl inceliğinde dimi (fammmbbııkkkk)

günaydın tebrik ederim
duaların için aminnnnnnnnnnnn

Arkadaşlar merhaba..geçen hafta ilk kez yazmıştım, sonra giremedim.ben yeniyim.kilom 68, boyum 1,65.kilo vermeye karar verdim.kilomu göstermediğim için şimdiye kadar pek önemsememiştim.ama çocuk düşünmeye başladım ve ondan önce biraz safra atmalıyım sanırım :) ama ben aşırı iştehlı, mütemadiyen birşeyler yiyen biriyim :) o yüzden birden bire iki dilim peynirle başlayamam.bana ilk etapta yapacağım birşeyler söyleyebilirmisiniz?

mesela su içmek yada ekmeği kesmekle başlasam olur mu acaba?

Son düzenleme:
afiyet olsun canımmm. inşallah saglıkla sıhhatle hepp saga kaysın tıkırlar heheyyttt..:92::92::92::92:
afiyet bal şeker olsun bitanem

aynen katılıyorum sıcaklar iyice başlamasın hemen ki bol bol sporları yapılsın yaglar erisinnn

sağolasın canım.senin durumunuda anlıyorum canım ama sabretmen lazım.ama destek alman için evet psikiyatriye gitmede psikoloğa git bence ilk önce yardımı olucağından eminim

merhaba kızlar
nasılsınız
bugün tartılam günümdü 900 gr vermişim nasılım
:92::92::92::92::92:
kahvaltıda

*yarım kase nesfit kırmızı meyveli
*bir kupa şekersiz kış çayı
*yarım dilim tam tahıllı ekmek
*yarım kk peynir
*domates
*salatalık

yedim

ayyy tebrik ederim canımm mükemmelsin..amin canım ticker larımız hep sağa kaysıııınnnn

bende yeşil elma yedim ara öğün olarak.
offf çok canım sıkılıyor yaa :18::18:

canım benim afiyet bal şeker olsun...tebrik ederim.....:92::92::92::92:canım benim kilo çizelgen yanlış yeniden yap istersen..

maşşallah veren verene:92: tebrik ederim afiyet olsun ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…