- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
evliyim canım 6 yaşında cadı bi kızım varBen ne yaparsam yapıcaksan eğer şekeri bırakman lazım tamamen ben kasımda bıraktım şekeri tatlıyı 4 ay tamamen şimdi sadece hafta sonları ama oda 2 yada 3 tatlı kaşığı kahvaltıda tahin pekmez.çaydaki şekeri tamamn bıraktım gayet memnunum cola hiç yok yerini ayrana bıraktım çikolata çok çok nadir yerim zaten bir yada iki ısırık fazla midem almıyo şekersize alışınca.benimde evimde koşu bandı var canım önceleri çok binmiştim ama ben rahatsızlık geçirdim korktum bişey olur koşu bandına binersem tekrar diye ama bi sorun olmazmış binebilirmişim ama gel bakalım bana sor Ha bugün başlıcam ha yarın başlıcam başlayamadım daha Inşallah başlayacağım birgünn
çok sağol canım iyiyim allaha şükür... sen nasılsın... doydular canım oğlanı bahçeye saldım kız uyuyo biraz sonra derse götürücem... eşimin 1 ayı kaldı allahın izniyle canım... 4 ayı bitirdik çok şükür..
sen neler yapıyosun görüşmeyeli...
anladımk canım çayı zaten çok şekerli içmiyorum tatlıylada pek aram yok o konuda rahatım..aman canım bizde gece sporuna başlarız:92: :92: :92:
118 neruda yani 118 neruda :118::118::118::118:
tatlım 32 yi görnce sormak istedim Ispartalımısın..
canım benim afiyet olsun.çok tebrik ederim....merhaba arkadaslar sabah canım hiçbirsey istemedi sirkeli suyumu içtim 2 bardak da su içtim
yediklerim
yarım dilim kepek ekmeği
2 tane zeytin
1kk kadar bile değil peynir
1 bardak şekersiz çay
ara öğünde şefimiz simit getirmiş
zorla ondan yedirdi
59 oldum fakat birkaç gündür durdu gibi kilo verme
hergün yürüyüşümü yapıyorum dün yağışlı olduğu için gidemedik
ya 55 olsam razıyım artık hamile kalmayı düşünüyorum biraz zayıf kalmak istiyorum
ya birde tuaf olan evden çıkmadan 5 dak önce damadın abisi aradı hadi gelin nerde kaldınız diye .ama hiç söylemiyor mekan değişti ona çok kızdım...ya kız evi çok küçük maddi olarak iyi değillerdi oyüzden damat evi büyük salonda tutmak istememişler kalabalık olmayız diye..ama erkekler evde yapmak istemişler.o yüzden kızda komşusunun evinin avlusunu ayarlamış oraya geçiş oldu anlayacağın...töbe töbe ne biçim iş olmuşki bu resmen oynatmışlar sizi.bide kınayı niye erkek tarafında yapacaklardıki anlamadım erkek tarafında kına olurmu ki:26:
GÜNAAYYYYYYYYYYYYYDIIIIINNNNN CİCİŞLERİMMMMMMMM
Hepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurluu,yağlardan fazla kilolardan daha da kurtulduğumuzzz bir gün olsun inşallahhhhhhhhh
Bugün gayettt iyiyimmmm 800gr daha gitmişşş şükürlerrr olsunnnnnn58.6 oldummmmm devamı da sağlıkllaaa böyle güzell gelsin tıckerlarımızz hep sağa kaysın inşallahhhhhhh
kahvaltım
1,5 dilim denge ekmek
2kk beyaz peynir
2 dilim sucuk
boll salatalık-maydonoz-domatess
Sonra da yeşil çayımı içtimmm
Ara öğünde de azz sonra 1 yeşil elme biraz da leblebi yiycem inşallahhhhhh
az kalmış canım allah tez zamanda bitirip evine dönmeyi nasip eder inşallah.bende iyi sayılırım canım valla hastalıklarla uğraşıyorum panik atak çıktı bende anti depresan ilaç verdi doktor ama sonra bıraktırdı şimdi psikoloğa gidicem onu önerdi yarın ilk seansım var hatta .böyle canım şükür halimize yinede
Hepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurluu,yağlardan fazla kilolardan daha da kurtulduğumuzzz bir gün olsun inşallahhhhhhhhh
Bugün gayettt iyiyimmmm 800gr daha gitmişşş şükürlerrr olsunnnnnn58.6 oldummmmm devamı da sağlıkllaaa böyle güzell gelsin tıckerlarımızz hep sağa kaysın inşallahhhhhhh
kahvaltım
1,5 dilim denge ekmek
2kk beyaz peynir
2 dilim sucuk
kahvaltım
1,5 dilim denge ekmek
2kk beyaz peynir
2 dilim sucuk
afiyet olsun canımmm. inşallah saglıkla sıhhatle hepp saga kaysın tıkırlar heheyyttt..GÜNAAYYYYYYYYYYYYYDIIIIINNNNN CİCİŞLERİMMMMMMMM
kahvaltım
1,5 dilim denge ekmek
2kk beyaz peynir
2 dilim sucuk
GÜNAYDINNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNHayırlı cumlar Nasılsınız nasıl gidiyor hayat Bugün hava bulutlu biraz'da soğuk aslında bu daha iyi sıcaklar başlayana kadar daha da zayıflamak için vaktimiz olucak:87:
Kahvaltıyı biraz fazla kaçırdım sanırsam:97::97:
Patatesli omlet
Zeytin,peynir,domates,salatalık,maydanoz,marul
Taze sıkılmış portakal suyu
Ara öğünde yeşil çay
1 litre su
Sabah bir saat tempolu yürüyüş
çok geçmiş olsun canım...çabucak atlatırsın inşallah... benim dururmum daha kötü... benim de gitmem lazım psikiyatriye... kızın hastalığı çok yordu beni artık sinirlerim çok yıprandı... olur olmaz herşeye ağlar oldum...çok dengesiz tepkiler veriyorum olaylara...
:118::118::118: delüüüüüüüüüüüü
kahvaltım
1,5 dilim denge ekmek
2kk beyaz peynir
2 dilim sucuk
canım benim afiyet bal şeker olsun...tebrik ederim.....:92::92:merhaba kızlar
nasılsınız
bugün tartılam günümdü 900 gr vermişim nasılım
:92::92::92: :92::92:
kahvaltıda
*yarım kase nesfit kırmızı meyveli
*bir kupa şekersiz kış çayı
*yarım dilim tam tahıllı ekmek
*yarım kk peynir
*domates
*salatalık
yedim
merhaba kızlar
nasılsınız
bugün tartılam günümdü 900 gr vermişim nasılım
:92::92::92: :92::92:
kahvaltıda
*yarım kase nesfit kırmızı meyveli
*bir kupa şekersiz kış çayı
*yarım dilim tam tahıllı ekmek
*yarım kk peynir
*domates
*salatalık
yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?