60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoşgeldin sınırsız çay ama şekerlimi içiyosun.birde kurabiyelerden bi müddet uzak kalsan iyi olur canım acıktırır seni.çizelge yapmasını ben bilmiyorum maalesef
Hoş bulduk canım cevabın için teşekkür ederim nugya galiba diğer kızlar yaşlıyım diye beni aralarına almak istemediler kalsammı gitsemmi diye düşünüyorum Nugya çayı biraz şekerli içiyorum fakat kilo vereceğim zaman hem çayı birazda olsa azaltıyorum o aralar baş ağrım için ağrı kesiciler devreye giriyor..Kurabiyeye gelince evde vardı dayanamadım işte bitsin eve kurabiye falan girmiycek o zamanda yemiycem zaten..Az öncede bir küçük salatalık yedim şu an iyiyim bakalım ne olacak ilerleyen saatlerde..yine yazarsın canım

Son düzenleme:
selam kızlar.... ya ben bu boğazımı nasıl tutucam...
sabah kahvaltısından kalkalı 2 saat olmadan ben 1 dilim ekmek ve 1 kaşık menemen yedim yine...
iştah kesecek bişeyler lazım bana...
şimdi yeşil çay içiyorum...

:18:

maşallah
ben düğünümde o kadar topukla canım cıktı
sen nasıl oynadın kıss

canım buda benim gelinlik ayakkabımdı..çok güzel ya kıyamıyordum giymeye ama dünkü kıyafetime en çok o uyuyordu mecburen giydim.birde önce evde olacak kına dediler eve gidincede mekan değiştirdik.evde olsa yorulursam çıkarırım dedim.şanssızlık oldu anlayacağın.zaten hep beni bulur.en kötüsüde kınanın yapıldığı ev benim hemen alt sokağımda.ama bize ilk önce damat evinde yapılacak dedikleri için yarım saat oraya yürüyüp gittik.sonrada gene bizim evin oraya geri hurraaaaa:84::84::84:çok sinirlendim ya .birde eve gider gitmez girmeyin hemen çıkıyoruz dediler deliye döndüm.ya...

güzel kilo verdin ama canım..biraz daha sabır hatta çok da yememişsin yeşil çay iyi gelir şimdi

YAA BENDE MASA BAŞI İŞ YAptığım için sürekli oturmak zorundayım spor yok anlıcan seni takip ediyoru canım sen ne yaparsan banada söle emiii evlimisin sen canım

kıskanmışlardır kg verdin tabiii fıstık gibi oldun daha ne boş ver zaten farklı sade olmak iyidir.

günaydın canım afiyet olsun

ayy benimde en sinir olduğum durumlardan önceden ayarla yani herkes ona göre giyinsin. havalar zaten berbat herkes hasta olur bak 1 haftaya kadar

aramıza alıp almamak gibi bi durum olamazki burda herkez herşeyde özgür öyle düşünme yani sayfalarda çabuk ilerlediği için gözden kaçmıştır merak etme herkez yazar sana zamanı geldiğinde.yaşlı derken yaş kaç acaba :26:.evet eve bi müddet kurabiye yada çikolata kilo yapacak şeyler almazsan iyi olur arada çerez yiyebilirsin ama sınırını bilmen lazım fazla yeme.bende çayı şekersiz içemem derdim ama maşşallah şimdi şekerli içemiyorum

ben de çayıma 4 kesme şeker atarken 1 günde kestim şekersiz içmeye başladım artık alıştım hiç tuhaf gelmiyo bana...
evet haklısın kuruyemiş sınırını bilmek lazım ben gibi bi oturuşta yarım kilo fındık yersen( nasıl yediysem hala düşünüyorum) olmuyo bu iş...

ARA ÖĞÜN FAZLA YEMİORUM AMA AZ DA YEMİROUM, MEYVE YERİM YADA KURU KAYISI İNİCR FALAN, İŞYERİNDE BAŞKA PEK TERCİHİM OLMUOR, şimdi aklıma geldi nesfit yiisem olur herhalde.

YAA BENDE MASA BAŞI İŞ YAptığım için sürekli oturmak zorundayım spor yok anlıcan seni takip ediyoru canım sen ne yaparsan banada söle emiii evlimisin sen canım

evliyim canım 6 yaşında cadı bi kızım var ben ne yaparsam yapıcaksan eğer şekeri bırakman lazım tamamen ben kasımda bıraktım şekeri tatlıyı 4 ay tamamen şimdi sadece hafta sonları ama oda 2 yada 3 tatlı kaşığı kahvaltıda tahin pekmez.çaydaki şekeri tamamn bıraktım gayet memnunum cola hiç yok yerini ayrana bıraktım çikolata çok çok nadir yerim zaten bir yada iki ısırık fazla midem almıyo şekersize alışınca.benimde evimde koşu bandı var canım önceleri çok binmiştim ama ben rahatsızlık geçirdim korktum bişey olur koşu bandına binersem tekrar diye ama bi sorun olmazmış binebilirmişim ama gel bakalım bana sor ha bugün başlıcam ha yarın başlıcam başlayamadım daha inşallah başlayacağım birgünn

maibeyaz napıyosun nasılsın çocuklar ı doyurdunmu canım.maibeyaz eşin geldimi askerden canım senin daha varmı yoksa gelmesine

merhaba arkadaslar sabah canım hiçbirsey istemedi sirkeli suyumu içtim 2 bardak da su içtim
yediklerim
yarım dilim kepek ekmeği
2 tane zeytin
1kk kadar bile değil peynir
1 bardak şekersiz çay

ara öğünde şefimiz simit getirmiş
zorla ondan yedirdi
59 oldum fakat birkaç gündür durdu gibi kilo verme
hergün yürüyüşümü yapıyorum dün yağışlı olduğu için gidemedik
ya 55 olsam razıyım artık hamile kalmayı düşünüyorum biraz zayıf kalmak istiyorum

töbe töbe ne biçim iş olmuşki bu resmen oynatmışlar sizi.bide kınayı niye erkek tarafında yapacaklardıki anlamadım erkek tarafında kına olurmu ki:26:

maibeyaz napıyosun nasılsın çocuklar ı doyurdunmu canım.maibeyaz eşin geldimi askerden canım senin daha varmı yoksa gelmesine

çok sağol canım iyiyim allaha şükür... sen nasılsın... doydular canım oğlanı bahçeye saldım kız uyuyo biraz sonra derse götürücem... eşimin 1 ayı kaldı allahın izniyle canım... 4 ayı bitirdik çok şükür..
sen neler yapıyosun görüşmeyeli...

sağol canım inşallah bakalım...
sen nasılsın görüşmeyeli çoookkk uzun zaman oldu...

evet tatlım çoook uzun zaman oldu ve ben ozamanlar 61lere düşmüşken şimdi 67lere vurdum maalesef bu süreç bana çok zarar verdi sizden ayrılmak...o yüzden dedim seni tebrik ederim tekrar tekrar

tatlım 32 yi görnce sormak istedim Ispartalımısın..

GÜNAAYYYYYYYYYYYYYDIIIIINNNNN CİCİŞLERİMMMMMMMM

Hepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurluu,yağlardan fazla kilolardan daha da kurtulduğumuzzz bir gün olsun inşallahhhhhhhhh

Bugün gayettt iyiyimmmm 800gr daha gitmişşş şükürlerrr olsunnnnnn 58.6 oldummmmm devamı da sağlıkllaaa böyle güzell gelsin tıckerlarımızz hep sağa kaysın inşallahhhhhhh

kahvaltım

1,5 dilim denge ekmek

2kk beyaz peynir

2 dilim sucuk

boll salatalık-maydonoz-domatess

Sonra da yeşil çayımı içtimmm

Ara öğünde de azz sonra 1 yeşil elme biraz da leblebi yiycem inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…