- 15 Nisan 2010
- 589
- 31
- 318
- 60
Hoş bulduk canım cevabın için teşekkür ederim nugya galiba diğer kızlar yaşlıyım diye beni aralarına almak istemediler kalsammı gitsemmi diye düşünüyorumcanım hoşgeldin sınırsız çay ama şekerlimi içiyosun.birde kurabiyelerden bi müddet uzak kalsan iyi olur canım acıktırır seni.çizelge yapmasını ben bilmiyorum maalesef
:18:
maşallah
ben düğünümde o kadar topukla canım cıktı
sen nasıl oynadın kıss
selam kızlar.... ya ben bu boğazımı nasıl tutucam...
sabah kahvaltısından kalkalı 2 saat olmadan ben 1 dilim ekmek ve 1 kaşık menemen yedim yine...
iştah kesecek bişeyler lazım bana...
şimdi yeşil çay içiyorum...
sana ye dediysem fazlada cozutma kız.yani ben mesela sabah bir öğlen bir akşam bir dilim ekmek yerdim ama bende spor olmadığı için sabah 2 öğlen 2 akşam dilim akşam yemiyorum çünkü eritemem diye sabahtan akşama kadar işyerinde oturuyorum e sporda yapmıyorum yapamıyorum bi nevi başlıcam inşallahonun için ama spor yaparsan sen akşamda bir dilim yiyebilirsin ekmek.
sağol canım inşallah bakalım...güzel kilo verdin ama canım..biraz daha sabır hatta çok da yememişsin yeşil çay iyi gelir şimdi
canım kınayı hiç beğenmedim.zaten acık havada bu kış günü yaptılar donduk.oturacak yer bile yoktu...müzikler berbattı.bizde sadece 1 halay müziğini çevirip çevirip oynuyorduk.aslında oynamayacaktım da oturunca donuyordum.bende bari yediklerimi eriteyim dedim hiç halaydan çıkmadım oynadım durdum....saç felanda iyiki yapmamışım.hiç gerek kalmadı.herkes abiye giymişti ama çok rüküşlerdi...benceevde kendileri makyajlarını yapmışlardı kendilerini berbat etmişlerdi.herkes beni görünce çok şasşırdı nasıl kilo vermişsin sen dediler.daha verme yeter dediler.güldüm ya size öyle geliyor verilecek çok kilom var dedim.neden kendine eziyet ediyorsun diyiyorlar.aç kalmıyorumki herşeyden yiyiyorum..dedim...siporda yapıyorum fırsat buldukça.asıl kendileri kendilerine eziyet ediyorlar farkında değiller...ben normal bir kıyafet giymiştim.ama eşim çok şık olduğumu söyledi...kayınvalidemde çok beğendi.gerisi de tuaf tuaf beni süzüyorlardı.dün akşam sanki kıskançlık sezdim.bana soğuk davranıyorlardı...:26::26::26::26:
nugya+ eylulungulu ruzgarozge+ melankoli59 cimcimesude+ yolanda blackandwhite
günaydın tümmm kıslarraaaa ben kahvaltımı yazım hiçç canım istemedı bende cok az yedımmm yanı renksız 1 dilm lıgt ekmek yarım kk peynir yarım slatalık biarz maydonoz
ara olarakta 2 kayısıkuru 1 elma birazdan da yesşil çay demliycem
bende bu şekilde kalorı hesabı yapıyorum tatlımmm
canım buda benim gelinlik ayakkabımdı..çok güzel ya kıyamıyordum giymeye ama dünkü kıyafetime en çok o uyuyordu mecburen giydim.birde önce evde olacak kına dediler eve gidincede mekan değiştirdik.evde olsa yorulursam çıkarırım dedim.şanssızlık oldu anlayacağın.zaten hep beni bulur.en kötüsüde kınanın yapıldığı ev benim hemen alt sokağımda.ama bize ilk önce damat evinde yapılacak dedikleri için yarım saat oraya yürüyüp gittik.sonrada gene bizim evin oraya geri hurraaaaa:84::84::84:çok sinirlendim ya .birde eve gider gitmez girmeyin hemen çıkıyoruz dediler deliye döndüm.ya...
Hoş bulduk canım cevabın için teşekkür ederim nugya galiba diğer kızlar yaşlıyım diye beni aralarına almak istemediler kalsammı gitsemmi diye düşünüyorumNugya çayı biraz şekerli içiyorum fakat kilo vereceğim zaman hem çayı birazda olsa azaltıyorum o aralar baş ağrım için ağrı kesiciler devreye giriyor..Kurabiyeye gelince evde vardı dayanamadım işte bitsin eve kurabiye falan girmiycek o zamanda yemiycem zaten..Az öncede bir küçük salatalık yedim şu an iyiyim bakalım ne olacak ilerleyen saatlerde..yine yazarsın canım
aramıza alıp almamak gibi bi durum olamazki burda herkez herşeyde özgür öyle düşünme yani sayfalarda çabuk ilerlediği için gözden kaçmıştır merak etme herkez yazar sana zamanı geldiğinde.yaşlı derken yaş kaç acaba :26:.evet eve bi müddet kurabiye yada çikolata kilo yapacak şeyler almazsan iyi olur arada çerez yiyebilirsin ama sınırını bilmen lazım fazla yeme.bende çayı şekersiz içemem derdim ama maşşallah şimdi şekerli içemiyorum
fıstıklar güzeller günaydınlarhayırlı cumalar.
afiyet olsun datlum
afiyet olsun canımm off ben yumurta yiyemiyorum :96:
günaydın canımm afiyet olsun.acaba ara öğünde mi az yiyorsun?
günaydın eylülcüm afiyet olsun. tebrikler:92:
günaydın canım fazla yememişsinmerak etme.
günaydın datlummmafiyet olsun. neyin var noldu ki :44:
tebrikler:92:
YAA BENDE MASA BAŞI İŞ YAptığım için sürekli oturmak zorundayım spor yok anlıcan seni takip ediyoru canım sen ne yaparsan banada söle emiiievlimisin sen canım
ben de çayıma 4 kesme şeker atarken 1 günde kestim şekersiz içmeye başladım artık alıştım hiç tuhaf gelmiyo bana...
evet haklısın kuruyemiş sınırını bilmek lazım ben gibi bi oturuşta yarım kilo fındık yersen( nasıl yediysem hala düşünüyorum) olmuyo bu iş...
canım buda benim gelinlik ayakkabımdı..çok güzel ya kıyamıyordum giymeye ama dünkü kıyafetime en çok o uyuyordu mecburen giydim.birde önce evde olacak kına dediler eve gidincede mekan değiştirdik.evde olsa yorulursam çıkarırım dedim.şanssızlık oldu anlayacağın.zaten hep beni bulur.en kötüsüde kınanın yapıldığı ev benim hemen alt sokağımda.ama bize ilk önce damat evinde yapılacak dedikleri için yarım saat oraya yürüyüp gittik.sonrada gene bizim evin oraya geri hurraaaaa:84::84::84:çok sinirlendim ya .birde eve gider gitmez girmeyin hemen çıkıyoruz dediler deliye döndüm.ya...
maibeyaz napıyosun nasılsın çocuklar ı doyurdunmu canım.maibeyaz eşin geldimi askerden canım senin daha varmı yoksa gelmesine
sağol canım inşallah bakalım...
sen nasılsın görüşmeyeli çoookkk uzun zaman oldu...
merhaba arkadaslar sabah canım hiçbirsey istemedi sirkeli suyumu içtim 2 bardak da su içtim
yediklerim
yarım dilim kepek ekmeği
2 tane zeytin
1kk kadar bile değil peynir
1 bardak şekersiz çay
ara öğünde şefimiz simit getirmiş
zorla ondan yedirdi
59 oldum fakat birkaç gündür durdu gibi kilo verme
hergün yürüyüşümü yapıyorum dün yağışlı olduğu için gidemedik
ya 55 olsam razıyım artık hamile kalmayı düşünüyorum biraz zayıf kalmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?