60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr öğlen yemeğinde kuru fasülye pilav cacık ve kakaolu puding var...
ben bunları az az ekmeksiz yesem olurmu ki :26: pudingi mutlaka yemem lazım çok canım çekiyorrrr

oooh afiyet olsun kilocuklar da gitmiş tebrikleeeeeeeeer

kızlaaaaaaaaaaaarrr ben geldimmmm
geçmişi okumaktan yazamadım wallaaa

neruşuummm, yolandaaaaaaaam ve nazendeeeeeeeee tebrikler kızlar, daha da gitsin hep sağa kaysın inşallah tickerlarınızz :92::92::92::92:

bu arada yeni gelenler olmuş hoş gelmişler sefalar getirmişlerr

ben bu sabah uyanamadım,alarmı duymamışım

uyduruk bi kahvaltı yaptım

2 poğaça ( kendim yaptıydım, pek minnaklar )
1 kk beyaz peynir
2 çk bal
1 kupa yeşil çay

ara olarak da büyük boy bi elma :)))))))

daha yemek yememe var, kahvaltıyı geç yapınca öğün gecikti tabe

yemekte
1,5 dilim ekmek
7-8 yk kabak yimaa
ve yooort olcek

kalan barbunyayı da akşam yicem artıkın salata ve yooortla

planım öyle yani şimdilik :)))

Nasıl çizelge koyuyorsunuz cevap veren varmı canlarım :26::26::26::26::26::26:

Selamlar herkese.

Ben de 68 kiloyum.Boyumu hiç sormayın.Kendi çapımda rejime başladım.Birşey sormak istiyorum.Muz kilo aldırıyor mu acaba?Diğer meyveleri pek yiyemiyorum muz daha kolayıma geliyor.Nette pek bilgi bulamadım.Fikri olan var mı?

Canım benim saağolllllll valla geçen hafta tık oynamadı ama bu hafta plates yaptım karın egzersizleri videosuyla karın çalışıyorum ve kardiyo sanırım etkili oldu inşallah da böyle devam ederrrrr sen de inşallah sağlığına tamamen, kavuş başla tatlım yürüyşlereeee gitsinnn yağlarrrrrr

yok sucuklarrr bildiğin sucuk dilimi kalınlığındaydı sucuklu yumurta yapmıştımm (anladın sen onuuu:86::86: ) ben 2 dilim sucuk çaldım içindennn

günaydın tebrik ederim
duaların için aminnnnnnnnnnnn

canımmm çok teşekkür ederimmmm ben de seni tebrik ediyorummmmm sallayalımmm donları sütyenleriii gitsinnn tüm fazla yağlarr kilolarrrr hepberaber kurtulalımmm inşallahhhhhhh:92::92::92::92::92:

canımm benim teşekkür ederimmm hepberaberr kurtulalımmm inşallahhh gitsin yağlarrr fazla kilolarr inşallahhhhh:92::92::92:

canımmm benimm tebrik ederimm süpersinnn kurtulucazz bu yağlardan fazla kilolardann sabırla azimlee innşallahhhhhhh:92::92::92:

fambık yokya daha benle uğraş azucuk

amann zaten sınavları var ne yumrutu görüyo ne öpücüüüüü senle uğraşayım bariiiiiiiii seni yumrutlıyım accukkkkk

ayyy tebrik ederim canımm mükemmelsin..amin canım ticker larımız hep sağa kaysıııınnnn

Canımm teşekkür ederimm azimlee sabırlaa hepberaber başarıcaz tatlım bu işi hepimiz de sağlıklaaa kurtulucazz inşallahhh tüm fazla yağlardan kilolardannnnnn74::92::92::92:::92::92::92:

kızlarr bişi sorucam şu k-bar yada k-flakes' lerin çikolata yada kurabiyelerini yesek zararlımı yinede,,
gevreklerini sütle yiyorus,ya çikolataları kurabiyeleri..:44::44::44::44:

hoşgeldin esw afiyet olsun canım

hoşgeldin muz kabızlık yapar ama ara öğün olarak yiyebilirsin zaten günde 3 kere ara öğün yapma hakkımız var üçündede muz yersin eğer kabızlık sorunun olmazsa.ama hergün hergünde ara öğününde muz yeme bence arada değişiklik yap.

Ben de geldim. 2 haftadır diyet yapıyorum 67 ile başladım. Bu sabah tartıldım 62.6yım. Hayırlısıyla 50li rakamları görseydim bi :)

ya bunu nasıl başarıyor sunuz?

2 haftada neredeyse 5 kilo vermişsin ben zavallı da 3 hafta oldu tık yok.

her şeye harfiyen uyuyorum dikkat diyorum ama üsülüyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…