60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maiciki psikiatrise değilde psikoloğa git psikiatri ilaç verir psikolog terapi yapar belki sadece terapiyle düzelecek bir durumdur

kıZLAR MRB.nasılsınız bakalım?benim keyfim az kaçık,sabah 500 gr fazla çıktım,dünkü nohutun etkisiyle sanırım.amaa benim canım arkadaşlarımmm neruda,nazende vide yolandaaa hafiflemiş,bunu duyunca sevindim ve gaza geldim,onlar yapıyosa bende yaparım didimm veeee don gömlek sallama sporu yaptımbiraz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

işte bugunkü icraat
kalkınca 1 elma
kahvaltı
1dlm ç.t. ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
1 kırmızı biber
5 zeytin
2 y.k. pekmez
ara
4 kuru kayısı

su içmeye devam.bugunde yürüyüp 4 güne tamamlamak istiyorum haftalık sporu

canım arkadaşlarım merhaba..

bazı mesajları okuyunca üzülüyorum elimde değil.

mesela bir arkadaş var adını hemencik unuttum 2 haftada nerdeyse 5 kilo vermiş

nilmısra üzülmesin de ne yapsın.....

arkadaşımı hem tebrik ediyorum hem de kızkanıyorum yaw

bugün neler yedim ben ;

kahvaltı öncesi ılık suyumu içtim ardından 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.

kahvaltımda ;

2 dilim tahıllı ekmek
biraz peynir
4 zeytin
pişmiş kırmızı biberle sarımsaklı yoğurt karıştırıp yedim.
1 lokmacık minicik bal sürdüm.
3 bardak çok az şekerli çay

arada ; bol su + elma yedim.

öğlen yemeğimde ;

1 kase yoğurt çorbası
6-7 kaşık kıymalı ıspanak yemeği
1 dilim tahıllı ekmek yiyeceğim.....

sor bakiim 2 haftada 5 kilo veren arkadaşa neler yemiş neler yapmış nasıl vermiş

aynen ya düzenli bi diyet bende yapamıyorum normalde aç bırakmamak gerek kendini.sık sık az yemeli diyorlar ama bende rejim yaptığımda yemek yemek istemiyorum. yemeğincede 2gün rejim yapıyorsam 3.gün kötü oluyorum ve 4.günü yedirdikçe yediriyon midene

az önce deniz uguru dinledim tv de.hamilelikte 30 kusur kilo almış,hiç diyet yapmamıs(tabii onların diyet yapmamıs halleri de düzenli beslenmedir,benim gibi oturup hamurişi ,tatlıları yememiştir),ancaak hergün 1 saat yuruyerek (çok düzenli bir şekilde,tüm kilolarını vermiş),bir de sazeryan olmus kadın ama göbek möbek hiçbişey yok maşallah.

Kabızlık yaptığını duymuştum galiba.Haklısın hep aynı şeyleri yiyince metabolizma az çalışıyormuş.Teşekkürler.

Son düzenleme:
bende 150gr. vere bilmişim olsun az ama kalıcı olsun hepimizin bukadar uğraşıp tekrar almaktansa ağır ve kalıcı olsun herkesin gönlündeki kg olur inşallah

aynen arkadaşım bende evlilikten sonra kilo aldım ve 1 - 2 ayda ben 6 kilo eşim 10civarı aldı :)

2 -3 gündür yeni rejime başladım . yazacam birazdan ama inşallah bu sefer uygulayabilirim.

ya bunu nasıl başarıyor sunuz?

2 haftada neredeyse 5 kilo vermişsin ben zavallı da 3 hafta oldu tık yok.

her şeye harfiyen uyuyorum dikkat diyorum ama üsülüyorum yaaa

canım senin kilon zaten normal .sen normalin alt sınırına inmek istiyorsun,biraz daha zor olacak senin kilo vermen tabii ki.düzenli spor yaparak bu süreci hızlandırabilirsin,kilon az oldugu için sadece diyetle çok yavaş kilo verirsin

kizlar ya aranizda zayiflama jeli hapi kullanan varmi? sadece diyetle 2ayda 10 kilo verdigim oldu ama simdi yemek yemeyince sikintiya giriyorumya niye boyle

hoşbulduk canımmm

ben de yimaamı yedim kızlaaarrr

walla rahat 8 kaşık vardı, kabak yemeği
1 kase yooort
1,5 dilim ekmek

nasıl acıkmışım

kurt var sanki midemde :)))))))

ama sporun sayesinde sanırım yediklerimi artırmama rağmen kilo almadım ne zamandır, du maşallah diyim kendimeeeeee

bende 150gr. vere bilmişim olsun az ama kalıcı olsun hepimizin bukadar uğraşıp tekrar almaktansa ağır ve kalıcı olsun herkesin gönlündeki kg olur inşallah

maşallah canım sana da 20 kg vermissin.nasıl verdin anlatırmısın biraz,dogum kiloları mıydı?spor yaptın mı?

loxii hoşgeldin tatlımmm
sıkma canını günlük değişiklikler olabiliyor takmamak lazım .hem sen spora da başlamıştın yeni yeni dimi bak yakında sonuçlarını alıcaksın emin ol afiyet olsun ayrıca

tebrik ederim ablacımm 150 gr 150 gr dır :92::92:

aynen arkadaşım bende evlilikten sonra kilo aldım ve 1 - 2 ayda ben 6 kilo eşim 10civarı aldı :)

2 -3 gündür yeni rejime başladım . yazacam birazdan ama inşallah bu sefer uygulayabilirim.

ben de evlenince daha dogrusu tanıştıktan sonra 7 eşim 25 kilo aldı. her akşam yeme içme gezme tozma özsütten pastalar mutluluk akşam yemek sonrası sohbetle çayla yenen kuru pastalar biskuviler çerez muhabbetleri geç saatte yemeler aşk mutluluk artık begenilmeme korkusunun olmaması ee ne olacaktı tabi ki kilo olacaktı bunda şaşırcak ne var

hoşbulduk kırmızıçilek ve nugya.boyum 1,65 kilom 68
ilk kez zayıflamayla ilgileniyorum.çok iştahlı, herşeyi herzaman yiyen biriyim.o yüzden birden ağır diyet yapamam.ama ilk etapta neyle başlayabilirim diye sormuştum?

kizlar ya aranizda zayiflama jeli hapi kullanan varmi? sadece diyetle 2ayda 10 kilo verdigim oldu ama simdi yemek yemeyince sikintiya giriyorumya niye boyle

canım sen niye yemek yemiyosun sorabilirmiyim

senin kahvaltın mıydı o azcık peynir, 3 zeytin bide yarım üzümlü kurabiye

o ne biçim kahvaltı öyle sorabilirmiyim

benim bugünkü uyduruk kahvaltım bile seninkinden çok daha sağlıklıydı

bi baksana burda o şekilde kahvaltı yapan kim var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…