Karnım çokkk acıktı yeşillik yemeye gidiyorum
öğle yemeğim
et döner (3 el ayası kadar)
salata,bir bardak ayran
2 dilim kepek ekmeği
hugocuk nasıl oldun balım
sor bakiim 2 haftada 5 kilo veren arkadaşa neler yemiş neler yapmış nasıl vermişcanım arkadaşlarım merhaba..
bazı mesajları okuyunca üzülüyorum elimde değil.
mesela bir arkadaş var adını hemencik unuttum 2 haftada nerdeyse 5 kilo vermiş
nilmısra üzülmesin de ne yapsın.....
arkadaşımı hem tebrik ediyorum hem de kızkanıyorum yaw
bugün neler yedim ben ;
kahvaltı öncesi ılık suyumu içtim ardından 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.
kahvaltımda ;
2 dilim tahıllı ekmek
biraz peynir
4 zeytin
pişmiş kırmızı biberle sarımsaklı yoğurt karıştırıp yedim.
1 lokmacık minicik bal sürdüm.
3 bardak çok az şekerli çay
arada ; bol su + elma yedim.
öğlen yemeğimde ;
1 kase yoğurt çorbası
6-7 kaşık kıymalı ıspanak yemeği
1 dilim tahıllı ekmek yiyeceğim.....
tokken akşamları 62 açken sabahları 60 kiloyum ayrıca 10 gün sıkı rejim yaptım 59 olabıldım ancak...
bu diyet işi bana göre değil kızlar 10 gün rejim yaptım 1 hafta hasta yattım...size kolay gelsin...
hoşgeldin muz kabızlık yapar ama ara öğün olarak yiyebilirsin zaten günde 3 kere ara öğün yapma hakkımız var üçündede muz yersin eğer kabızlık sorunun olmazsa.ama hergün hergünde ara öğününde muz yeme bence arada değişiklik yap.
bende 150gr. vere bilmişim olsun az ama kalıcı olsun hepimizin bukadar uğraşıp tekrar almaktansa ağır ve kalıcı olsun herkesin gönlündeki kg olur inşallahkıZLAR MRB.nasılsınız bakalım?benim keyfim az kaçık,sabah 500 gr fazla çıktım,dünkü nohutun etkisiyle sanırım.amaa benim canım arkadaşlarımmm neruda,nazende vide yolandaaa hafiflemiş ,bunu duyunca sevindim ve gaza geldim,onlar yapıyosa bende yaparım didimm veeee don gömlek sallama sporu yaptımbiraz :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
işte bugunkü icraat
kalkınca 1 elma
kahvaltı
1dlm ç.t. ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
1 kırmızı biber
5 zeytin
2 y.k. pekmez
ara
4 kuru kayısı
su içmeye devam.bugunde yürüyüp 4 güne tamamlamak istiyorum haftalık sporu
birileri birsey yazsin da uygulamaya geçelim arkadaslar
inanamiyorum yaa...bu grupta oldugumda inanamiyorum
ben ki hem 55 en fazla 58 olan...
mahfetti bu evlilik beni yaa ama derhal rejime girmeliyim 3 ayda 10 kilo alirsam gerisini siz dusunun
ne olurrrr guzel rejim bilenler yazsinnnn
ya bunu nasıl başarıyor sunuz?
2 haftada neredeyse 5 kilo vermişsin ben zavallı da 3 hafta oldu tık yok.
her şeye harfiyen uyuyorum dikkat diyorum ama üsülüyorum yaaa
hoşgeldin esw afiyet olsun canım
hoşgeldin muz kabızlık yapar ama ara öğün olarak yiyebilirsin zaten günde 3 kere ara öğün yapma hakkımız var üçündede muz yersin eğer kabızlık sorunun olmazsa.ama hergün hergünde ara öğününde muz yeme bence arada değişiklik yap.
bende 150gr. vere bilmişim olsun az ama kalıcı olsun hepimizin bukadar uğraşıp tekrar almaktansa ağır ve kalıcı olsun herkesin gönlündeki kg olur inşallah
loxii hoşgeldin tatlımmmkıZLAR MRB.nasılsınız bakalım?benim keyfim az kaçık,sabah 500 gr fazla çıktım,dünkü nohutun etkisiyle sanırım.amaa benim canım arkadaşlarımmm neruda,nazende vide yolandaaa hafiflemiş ,bunu duyunca sevindim ve gaza geldim,onlar yapıyosa bende yaparım didimm veeee don gömlek sallama sporu yaptımbiraz :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
işte bugunkü icraat
kalkınca 1 elma
kahvaltı
1dlm ç.t. ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
1 kırmızı biber
5 zeytin
2 y.k. pekmez
ara
4 kuru kayısı
su içmeye devam.bugunde yürüyüp 4 güne tamamlamak istiyorum haftalık sporu
bende 150gr. vere bilmişim olsun az ama kalıcı olsun hepimizin bukadar uğraşıp tekrar almaktansa ağır ve kalıcı olsun herkesin gönlündeki kg olur inşallah
aynen arkadaşım bende evlilikten sonra kilo aldım ve 1 - 2 ayda ben 6 kilo eşim 10civarı aldı :)
2 -3 gündür yeni rejime başladım . yazacam birazdan ama inşallah bu sefer uygulayabilirim.
kizlar ya aranizda zayiflama jeli hapi kullanan varmi? sadece diyetle 2ayda 10 kilo verdigim oldu ama simdi yemek yemeyince sikintiya giriyorumya niye boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?