60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sporun önemini daha iyi anlıyorum bunları okudukça.sana da maşallah şekeerr

nilmısra niye bukar üzüyor kendini duyanda90..100kg.sanacak hadi üzme canını sanırım bebek var zaten vücüt 1yılda toplanıyor eski durumuna sende bukadar hırs varken hiç üzülme başarırsın

öğle menumu yazayım

1 elma yedim
cok az salatalık ve domates
3 yada 4 tane zeytın yedim
1 bardak ta çay içtim.

hafta sonu annemlere gidiyorum annem ye ye diye durdurmayacak beni biliyorum tabi önlemimi aldım onun güzel yemeklerine dayanabilmek için 1 paket nesfiti attım valize . ordan alayım desem ihmal edip almam biliyorum yerim bir güzel yemekleribu kadar güzel giderken kendime bu kötülüğü yapmamam lazım yapmam demi kızlar :26::26::26::26:

Son düzenleme:

Teşekkür ederimmmm bubiiiiiiiiiiiiiiiiii inşallah sabırla hepsi gidecek fazla yağların kilolarınnnnn

Canım benimm morral bozmak yokkk sabırla devammmmm aç kalmıyoruzz sağlıklı besleniyoruzz ve böyle böyle gidecekk inşallah tüm fazla yağlar kilolarrrr ama işte spor çok önemli hafatad 4 gün düzenli olarak en 45dk en fazla 1 saat spor yapmak lazımm spor yapmayınca çok da kolay gitmiyorrr seninkiler de gidecek inşallahhh sabırr ve azimleee hallolacak bu işşş

Canımmmmmm teşekkür ederimmmmmm elbette yapabilirsinnn düzenli spor şart evet sen de sporu tam süresinde ve 4 gün yapınca daha güzel sonuçlar alıcaksın inşallahh vee hepberaber kurtulucazz tüm fazla yağlardan kilolardan inşallahhhhhhh kahvaltı çok güzel bu arada afiyet olsunnnn yalnız sanırım listeyi uygulamıyosun hem yumurt hem 2kk peynir hem 5 zeytin biraz fazla gibi gerçi emziriyosun biliyorum ama emziren anne diyetinde sanki kahvaltı daha azdı yani en azından ordaki ölçüleri dikkate alabilirsin hergün aynı yapmasan bile ölçü olarak o liste sana örnek olabilirrr

Afiyet olsun tatlımmm ben de bugün yine kabak yiycemmmm kabak yemeği yaa 8yk olsa ne olurrr çikolata yememişsin pizza yememişsinnn

hoşbulduk canımm.daha işin başındayız tabii,biraz çabalayacağız.ay şu obez hallerimden kurtulsam biraz ona bile razıyım yaa,giyinmek tam bir işkence,dün akşam kızlarla kafeye gidelim dedik,giyecek bir şey bulamıyorum,üzerime olanlar da hiç yakışmıyor:kafayı yiycem

hoşgeldin saliha,
sen bize ne yediğini tek tek yaz biz sana neyi değiştirmen gerektiğini söyleriz. ayrıca burada her gün ne yediğimizi zaten paylaşıyoruz. bu menüleri de örnek alabilirsin.

tatlım benim yaa kıyamam nolur üzülme
sen emziren annesin hem obez filan deme kendine emzirdikçe eriyiceksin kızz. bi cogumuzdan daha şanslısın burda. bide spora başladın yakında iyi sonuçlar ardı ardına gelecek eminimmmm aynen devammmm
hem şimdiden 1,6 klo gitti bile bu işe başlamasaı idin o kilo hala sende olacaktı ve yenileri gelmeye devam edecekti şimdi o dönem bitti. bi daha gelmesin allah korusun

Son düzenleyen: Moderatör:
sporun önemini daha iyi anlıyorum bunları okudukça.sana da maşallah şekeerr

sağol canım benim

bugün kimse benimle konuşmak istemiyor anladım

noldu kız
herkes bi tuhaf bugün
ya hasta ya canı sıkkın ya kilosun takmış durumda
noluyo leynnnnn

sevinin kısçeler bugün cuma :))))))))))

canım nesfiti almakla iyi yapmışsın ama öğlen menün çok az geldi bana
beğenmedim

kız neruşşşş müneccim misin seeeeeeeeennnnnnnnn

madlen yedim ben yineeeeeee

bak ya bildi hatun, lafı da koydu bana ama haklımsın yerden göğe kadar

şimdi o kutuyu çöpe atıyorum, attım

anam daha da yimem walla, kız ordan bildi, korktum len senden

canım hemen sıkma kendini
dur bakalım biraz zaman geçsin, hepsini giycen istediğin kıyafetin
ama sabır lazım önce

öğle yemeğimi yedim

*1 yk pilav
* yarım dilim kepek ekmeği
* 5 yk nohut yemeği
*salata
*bir soda (sade)

bir de kötü bişey yaptım 2 minik tulumba yedimmm

olur böööle vakalarrrrrrrr
neruş sultan yakalarrrrr

ben degildim canim

yolanda, ne yediğini yaz demişsinya, valla ne yemiyosun desen daha kolay olurdu :) ben bi erkek kadar çok ve yoğun yiyorum.neresinden başlayacağımı bilemediğim için bekliyorum.bu sizin yazdığınız listeleri direk uygulamaya başlasam yapabilirmiyim bilmiyorum, ama sanırım denemek lazım.

walla yakaladı kııııııııızzz

korktum hee
daha da yemem walla
tatlı çikolata falan

zaten rahatsız etti, karnım şişti kocaman oldu (((((((

esw canım sabah simit yemiştim arada da su cok içtim canım yemek istemedi o yüzden böyle oldu ama benim öğlenler genelde bu şekiklde

kızıma babannesi bakıyor öğle arası oraya gidiyorum akşamdan evde kızıma özel yemekler hazırlıyorum ama kendim için hazırlamaya vaktim olmuyıor malesef .öğlende kayınvalidemler ben gittiğimde kahvaltı yapıyor oluyorlar bende onlarla yıyorum işte.ne yazıkkı orda da kızım rahat bırakmadığı için yine kendim için birşey hazırlayamıyorum ara öğünlerle takviye yapıyorum canım

mesela sabah-öğlen-akşam 3 öğün, öğlen akşam her birinde bir iki tabak yemek, pilav, ekmek vs, herşeyi yiyorum yani.akşam çay, kek, poaça vs...ya aslında ben önce sadece ekstra yediklerimi bırakmakla başlasam iyi olcak galiba

herkes yediklerini yazar kızlar o zaman yönlendirmek daha kolay oluyor. yeni gelen arkadaşlarda yazsın yediklerini arkadaşlar yönlendirir

anladım canımmm
aslında kızına hazırlarken kendine de hazırlasan yetiştiremez misin?
çünkü sürekli kahvaltı da iyi değil
günlük alman gereken besinler var
ya da kayınvaliden yaşlı falan değilse ve aranız iyiyse ondan rica etsen sana en azından bi çorba yapsa bide sıcak sebze yemeği, ne güzel olur dimi
salata olmasa bile yoortla falan yersin aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…