hoşbulduk canımmm
ben de yimaamı yedim kızlaaarrr
walla rahat 8 kaşık vardı, kabak yemeği
1 kase yooort
1,5 dilim ekmek
nasıl acıkmışım
kurt var sanki midemde :)))))))
ama sporun sayesinde sanırım yediklerimi artırmama rağmen kilo almadım ne zamandır, du maşallah diyim kendimeeeeee
nilmısra niye bukar üzüyor kendini duyanda90..100kg.sanacak hadi üzme canını sanırım bebek var zaten vücüt 1yılda toplanıyor eski durumuna sende bukadar hırs varken hiç üzülme başarırsıncanım arkadaşlarım merhaba..
bazı mesajları okuyunca üzülüyorum elimde değil.
mesela bir arkadaş var adını hemencik unuttum 2 haftada nerdeyse 5 kilo vermiş
nilmısra üzülmesin de ne yapsın.....
arkadaşımı hem tebrik ediyorum hem de kızkanıyorum yaw
bugün neler yedim ben ;
kahvaltı öncesi ılık suyumu içtim ardından 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.
kahvaltımda ;
2 dilim tahıllı ekmek
biraz peynir
4 zeytin
pişmiş kırmızı biberle sarımsaklı yoğurt karıştırıp yedim.
1 lokmacık minicik bal sürdüm.
3 bardak çok az şekerli çay
arada ; bol su + elma yedim.
öğlen yemeğimde ;
1 kase yoğurt çorbası
6-7 kaşık kıymalı ıspanak yemeği
1 dilim tahıllı ekmek yiyeceğim.....
kızlaaaaaaaaaaaarrr ben geldimmmm
geçmişi okumaktan yazamadım wallaaa
neruşuummm, yolandaaaaaaaam ve nazendeeeeeeeee tebrikler kızlar, daha da gitsin hep sağa kaysın inşallah tickerlarınızz:92::92::92::92:
bu arada yeni gelenler olmuş hoş gelmişler sefalar getirmişlerr
ben bu sabah uyanamadım,alarmı duymamışım
uyduruk bi kahvaltı yaptım
2 poğaça ( kendim yaptıydım, pek minnaklar )
1 kk beyaz peynir
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
ara olarak da büyük boy bi elma :)))))))
daha yemek yememe var, kahvaltıyı geç yapınca öğün gecikti tabe
yemekte
1,5 dilim ekmek
7-8 yk kabak yimaa
ve yooort olcek
kalan barbunyayı da akşam yicem artıkın salata ve yooortla
planım öyle yani şimdilik :)))
canım arkadaşlarım merhaba..
bazı mesajları okuyunca üzülüyorum elimde değil.
mesela bir arkadaş var adını hemencik unuttum 2 haftada nerdeyse 5 kilo vermiş
nilmısra üzülmesin de ne yapsın.....
arkadaşımı hem tebrik ediyorum hem de kızkanıyorum yaw
bugün neler yedim ben ;
kahvaltı öncesi ılık suyumu içtim ardından 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.
kahvaltımda ;
2 dilim tahıllı ekmek
biraz peynir
4 zeytin
pişmiş kırmızı biberle sarımsaklı yoğurt karıştırıp yedim.
1 lokmacık minicik bal sürdüm.
3 bardak çok az şekerli çay
arada ; bol su + elma yedim.
öğlen yemeğimde ;
1 kase yoğurt çorbası
6-7 kaşık kıymalı ıspanak yemeği
1 dilim tahıllı ekmek yiyeceğim.....
kıZLAR MRB.nasılsınız bakalım?benim keyfim az kaçık,sabah 500 gr fazla çıktım,dünkü nohutun etkisiyle sanırım.amaa benim canım arkadaşlarımmm neruda,nazende vide yolandaaa hafiflemiş ,bunu duyunca sevindim ve gaza geldim,onlar yapıyosa bende yaparım didimm veeee don gömlek sallama sporu yaptımbiraz :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
işte bugunkü icraat
kalkınca 1 elma
kahvaltı
1dlm ç.t. ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
1 kırmızı biber
5 zeytin
2 y.k. pekmez
ara
4 kuru kayısı
su içmeye devam.bugunde yürüyüp 4 güne tamamlamak istiyorum haftalık sporu
hoşbulduk canımmm
ben de yimaamı yedim kızlaaarrr
walla rahat 8 kaşık vardı, kabak yemeği
1 kase yooort
1,5 dilim ekmek
nasıl acıkmışım
kurt var sanki midemde :)))))))
ama sporun sayesinde sanırım yediklerimi artırmama rağmen kilo almadım ne zamandır, du maşallah diyim kendimeeeeee
loxii hoşgeldin tatlımmm
sıkma canını günlük değişiklikler olabiliyor takmamak lazım .hem sen spora da başlamıştın yeni yeni dimi bak yakında sonuçlarını alıcaksın emin olafiyet olsun ayrıca
tebrik ederim ablacımm 150 gr 150 gr dır:92::92:
ben de evlenince daha dogrusu tanıştıktan sonra 7 eşim 25 kilo aldı. her akşam yeme içme gezme tozma özsütten pastalar mutluluk akşam yemek sonrası sohbetle çayla yenen kuru pastalar biskuviler çerez muhabbetleri geç saatte yemeler aşk mutluluk artık begenilmeme korkusunun olmaması ee ne olacaktı tabi ki kilo olacaktı bunda şaşırcak ne var
hoşbulduk kırmızıçilek ve nugya.boyum 1,65 kilom 68
ilk kez zayıflamayla ilgileniyorum.çok iştahlı, herşeyi herzaman yiyen biriyim.o yüzden birden ağır diyet yapamam.ama ilk etapta neyle başlayabilirim diye sormuştum?
hoşbulduk canımm.daha işin başındayız tabii,biraz çabalayacağız.ay şu obez hallerimden kurtulsam biraz ona bile razıyım yaa,giyinmek tam bir işkence,dün akşam kızlarla kafeye gidelim dedik,giyecek bir şey bulamıyorum,üzerime olanlar da hiç yakışmıyor:kafayı yiycem
sporun önemini daha iyi anlıyorum bunları okudukça.sana da maşallah şekeerr
bugün kimse benimle konuşmak istemiyor anladım
öğle menumu yazayım
1 elma yedim
cok az salatalık ve domates
3 yada 4 tane zeytın yedim
1 bardak ta çay içtim.
hafta sonu annemlere gidiyorum annem ye ye diye durdurmayacak beni biliyorum tabi önlemimi aldım onun güzel yemeklerine dayanabilmek için 1 paket nesfiti attım valize . ordan alayım desem ihmal edip almam biliyorum yerim bir güzel yemekleribu kadar güzel giderken kendime bu kötülüğü yapmamam lazım yapmam demi kızlar :26::26::26::26:
Teşekkür ederimmmm bubiiiiiiiiiiiiiiiiiiinşallah sabırla hepsi gidecek fazla yağların kilolarınnnnn
Canım benimm morral bozmak yokkk sabırla devammmmm aç kalmıyoruzz sağlıklı besleniyoruzz ve böyle böyle gidecekk inşallah tüm fazla yağlar kilolarrrrama işte spor çok önemli hafatad 4 gün düzenli olarak en 45dk en fazla 1 saat spor yapmak lazımm spor yapmayınca çok da kolay gitmiyorrr seninkiler de gidecek inşallahhh sabırr ve azimleee hallolacak bu işşş
Canımmmmmm teşekkür ederimmmmmm elbette yapabilirsinnn düzenli spor şart evet sen de sporu tam süresinde ve 4 gün yapınca daha güzel sonuçlar alıcaksın inşallahh vee hepberaber kurtulucazz tüm fazla yağlardan kilolardan inşallahhhhhhhkahvaltı çok güzel bu arada afiyet olsunnnn yalnız sanırım listeyi uygulamıyosun hem yumurt hem 2kk peynir hem 5 zeytin biraz fazla gibi gerçi emziriyosun biliyorum ama emziren anne diyetinde sanki kahvaltı daha azdı yani en azından ordaki ölçüleri dikkate alabilirsin hergün aynı yapmasan bile ölçü olarak o liste sana örnek olabilirrr
Afiyet olsun tatlımmm ben de bugün yine kabak yiycemmmmkabak yemeği yaa 8yk olsa ne
olurrr çikolata yememişsin pizza yememişsinnn
hoşbulduk canımm.daha işin başındayız tabii,biraz çabalayacağız.ay şu obez hallerimden kurtulsam biraz ona bile razıyım yaa,giyinmek tam bir işkence,dün akşam kızlarla kafeye gidelim dedik,giyecek bir şey bulamıyorum,üzerime olanlar da hiç yakışmıyor:kafayı yiycem
olur böööle vakalarrrrrrrrkız neruşşşş müneccim misin seeeeeeeeennnnnnnnn
madlen yedim ben yineeeeeee
bak ya bildi hatun, lafı da koydu bana ama haklımsın yerden göğe kadar
şimdi o kutuyu çöpe atıyorum, attım
anam daha da yimem walla, kız ordan bildi, korktum len senden
canım sen niye yemek yemiyosun sorabilirmiyim
senin kahvaltın mıydı o azcık peynir, 3 zeytin bide yarım üzümlü kurabiye
o ne biçim kahvaltı öyle sorabilirmiyim
benim bugünkü uyduruk kahvaltım bile seninkinden çok daha sağlıklıydı
bi baksana burda o şekilde kahvaltı yapan kim var?
esw canım sabah simit yemiştim arada da su cok içtim canım yemek istemedi o yüzden böyle oldu ama benim öğlenler genelde bu şekiklde
kızıma babannesi bakıyor öğle arası oraya gidiyorum akşamdan evde kızıma özel yemekler hazırlıyorum ama kendim için hazırlamaya vaktim olmuyıor malesef .öğlende kayınvalidemler ben gittiğimde kahvaltı yapıyor oluyorlar bende onlarla yıyorum işte.ne yazıkkı orda da kızım rahat bırakmadığı için yine kendim için birşey hazırlayamıyorum ara öğünlerle takviye yapıyorum canım
evet hemşom bugün cuma ve yarın koçişimle bodruma gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?