60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım suan fızık tedavıye gıdıyorum okul cıkısı ıns sonrasında hazırlarım.kayınvalıdem yaslı degıl aramızda ıyıdır ama saglık sorunları var sımdı kıza bakarken bırde ben yuk olmak ıstemıyorum neyse yaz gelıyor artık bahceden yesıllıklerı alır salata yaparım yanında bır corba bulrum elbet

arkadaşlar öğlen 3 çorba k ıspanak 2 tahta kaşık yoortlu makarna 1 domatess nasıllll

1 adet tavuk but fırında,
2 kaşık zerdeli pirinç piavı(içinde birkaçtane kuş üzümü ve dolmalık fıstık vardı)
200 ml.ayran,
3 kaşık salata (domates ve salatalık)

canımcım bende anneme gitcem ve az da olsa alırım ucundan kıyından of offf sırf diytem zarar görcek diye gitmek istemiyorummm 1.5 ay oldu gitmeyeli de iki hafta önce onlar gelmişti ama

ohh ohh maşallahh
şaka tabi bizde böyle yiyorduk merak etme. sen şimdi şu saatten itibaren ne kadar ne yiyorsun ölçüleri ile beraber yazıyorsun biz de yorumluyoruz. ancak bu şekilde yardımcı olabliriz.
kek pogaca ayrıca yediğin ekstra aburcuburu keserek başlayabilirsin. akşam yatmadan 3-4 saat önce yemek yemegi kes bu bile sana ayda ortalama 0.5 1 kilo kaybettirir. tecrübe ile sabittir

arkadaşlar öğlen 3 çorba k ıspanak 2 tahta kaşık yoortlu makarna 1 domatess nasıllll

ispanak az olmuş. sebze yemekleri 5-6 kaşık yeniyor yağı az olmak kaydı ile
valla ben doymazdım bunlarla. hele birde makarna kepekli değil beyaz makarna ise 1 tabak yesem doymam valla hiç doyduğumu anlamıyorum beyaz makarna pirinç pilavı ile

yani herkes yazsın tabee yediklerini çekincek bişey yok.. bizde öyle yiyorduk eskiden. heleki ben valla günde 1 tane kestaneli pasta yerdim 1 litre cola içerdim. o kadar severdim pastayı aç karnına bilenem yerdim valla.
hamurişi poağaçaya bayılırdım hiç üşenmez bir tepsi yapardım yani. birde insan yemek yapmayı seviyorsa eğer o zaman daha çok kilo oluyo üşenmeden yapıyosun yiyosun

kız cimcimeeeeeeeeee

senin bu salata niye öyle 3 kaşık bakiiiiim

bak neruşa bi oturuşta bi borcam salata yiyoooooooooooo

sarmısaklı yoorttu çok sistim doydum ama sen menulerini yazıyomusun ben hep kacırıyorum ki göremiyorum öğlen ne yedin sen fikir olsun bana ayrıca yorumlurınada cokk tesekkurlerrr

bak bak bak kepçe yine yok. kesin gözlerini dinlendiriyordur
gözlerim yoruluyo ayağına uyukluyoda olabilir
yaw bunlardaa yeni oldu eskiden böyle durumları hiç yoktu
kızzzzzzzzzzz yaşlanıyonmu nen

sarmısaklı yoorttu çok sistim doydum ama sen menulerini yazıyomusun ben hep kacırıyorum ki göremiyorum öğlen ne yedin sen fikir olsun bana ayrıca yorumlurınada cokk tesekkurlerrr

yaptığım sporuda menülerimide yazarım ama burdaki tüm arkadaşlar rtık benim diyet listemi ezberlediler bazen sadece yapacağım yemeği söylerim arkadaşlar ne kadar ölçüde yiyeceğimi bilirler ama bu aralar hasta olduğumdan listeme uymuyorum o yüzden yazmıyorum ama pazartesi başlıyorum yine ama dur diyet listemi yazayım

offfff yaramaz limon oyuncakları koparmış parçalamış
oyuncak bebeğin kafasını delmiş gagalaya gagalaya. bütün oyuncaklar kopuk dağılmış
minnoşta oyuncakla oynamak istiyo ama hepsi kopmuş parça parça
anlamazda nasıl anlatcam hayvana yramazlık yapma diye
şimdi yeni oyuncak alıcizz mecbur

:84::84::84::84::84:yaaaaaaaaaaaaaa okadar veriyorlar çok istiyoruz iki habbe daha atıyorla içine al sana çok der gibi...ne yapabilim ki........

aaaa, salatayı mı kıskanıyolar nen, hayret bişi kınadım bak şimdi onları

orda mı çalışıyor

yok canım ama hem iş hem gezme amaçlı gitti benim hayta kocam
gelicek inşallah pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…