- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
anladım canımmm
aslında kızına hazırlarken kendine de hazırlasan yetiştiremez misin?
çünkü sürekli kahvaltı da iyi değil
günlük alman gereken besinler var
ya da kayınvaliden yaşlı falan değilse ve aranız iyiyse ondan rica etsen sana en azından bi çorba yapsa bide sıcak sebze yemeği, ne güzel olur dimi
salata olmasa bile yoortla falan yersin aslında
öğle menumu yazayım
1 elma yedim
cok az salatalık ve domates
3 yada 4 tane zeytın yedim
1 bardak ta çay içtim.
hafta sonu annemlere gidiyorum annem ye ye diye durdurmayacak beni biliyorum tabi önlemimi aldım onun güzel yemeklerine dayanabilmek için 1 paket nesfiti attım valize . ordan alayım desem ihmal edip almam biliyorum yerim bir güzel yemekleribu kadar güzel giderken kendime bu kötülüğü yapmamam lazım yapmam demi kızlar :26::26::26::26:
ohh ohh maşallahhmesela sabah-öğlen-akşam 3 öğün, öğlen akşam her birinde bir iki tabak yemek, pilav, ekmek vs, herşeyi yiyorum yani.akşam çay, kek, poaça vs...ya aslında ben önce sadece ekstra yediklerimi bırakmakla başlasam iyi olcak galiba
arkadaşlar öğlen 3 çorba k ıspanak 2 tahta kaşık yoortlu makarna 1 domatess nasıllll
ispanak az olmuş. sebze yemekleri 5-6 kaşık yeniyor yağı az olmak kaydı ile
valla ben doymazdım bunlarla. hele birde makarna kepekli değil beyaz makarna ise 1 tabak yesem doymam valla hiç doyduğumu anlamıyorum beyaz makarna pirinç pilavı ile
öğle yemeğimi yedim
*1 yk pilav
* yarım dilim kepek ekmeği
* 5 yk nohut yemeği
*salata
*bir soda (sade)
bir de kötü bişey yaptım 2 minik tulumba yedimmm
sarmısaklı yoorttu çok sistim doydum ama sen menulerini yazıyomusun ben hep kacırıyorum ki göremiyorum öğlen ne yedin sen fikir olsun bana ayrıca yorumlurınada cokk tesekkurlerrr
kız cimcimeeeeeeeeee
senin bu salata niye öyle 3 kaşık bakiiiiim
bak neruşa bi oturuşta bi borcam salata yiyoooooooooooo
ohhh süper ya
benim kociş de bodrumda
yaşlanıyorum galiba5 gündür bi gribi atlatamadım. üşüyorum ısınamıyorum
:84::84::84::84::84:yaaaaaaaaaaaaaa okadar veriyorlar çok istiyoruz iki habbe daha atıyorla içine al sana çok der gibi...ne yapabilim ki........
orda mı çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?