:) yolanda, teşekkürler.anladım.yediklerimi yazarım o zaman bu günden sonra.
kız cimcimeeeeeeeeee
senin bu salata niye öyle 3 kaşık bakiiiiim
bak neruşa bi oturuşta bi borcam salata yiyoooooooooooo
canım benim nasıl oldun....
yaşlanıyorum galiba5 gündür bi gribi atlatamadım. üşüyorum ısınamıyorum
ah canım bide evden dışarı çıkmıyosun yani. acaba zayıflayınca bünyende mi değişiklik oldu :44:
deliye bak 28 yaşında yaşlanıyorum diye aglıyoo
biz 35 e merdiven dayadık sen daa otuz olmadın biz napak heeeee
bende bu ara paso üşüoyorum canım yaşlanmıyoruz havalar sook gece iki kat yorganla yatıyorum ben naaabeeerrr
aaaa, salatayı mı kıskanıyolar nen, hayret bişi kınadım bak şimdi onları
yok canım ama hem iş hem gezme amaçlı gitti benim hayta kocam
gelicek inşallah pazartesi
yolandacım profiline tıklayınca avatarındaki o kara burunlu şeymi yoksa senin kızın
ben malesef geceleri battaniye ile yattım sanırım ondan üşüdüm dün gece sabah titriyodum. üsteledi bende. yaşla ilgisi yoktur ama işte zayıflamada ne kadar sağlıklı olursa olsun bağışıklık sistemini etkiliyo galiba
küçük kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr küçük kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabıyonuzzzzzzzz bana deyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarın son sınavımıda hallettikten sonra aranıza katilicimmmmmmmmm inşallahh,zoru atlattık kolay olan sınavım kaldı inşallahhhhhhhhhhh
siz nettiniz bakimmmmmmmmmmmmmmm,benim sınav dönemi beslenmem içler acısı oldu vallaaaaa, toparlıcam kendimi inşallahhhhhhhh,sporumuda yapıcam haftasonu bomba kiminnn gelicem pazartesiiii
küçük kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr küçük kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabıyonuzzzzzzzz bana deyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarın son sınavımıda hallettikten sonra aranıza katilicimmmmmmmmm inşallahh,zoru atlattık kolay olan sınavım kaldı inşallahhhhhhhhhhh
siz nettiniz bakimmmmmmmmmmmmmmm,benim sınav dönemi beslenmem içler acısı oldu vallaaaaa, toparlıcam kendimi inşallahhhhhhhh,sporumuda yapıcam haftasonu bomba kiminnn gelicem pazartesiiii
yapma kızzz ay bak bende üzüldüm şimdi. limon yanımda şimdi. kuş çok olunca mecburen koltuklarıma örtü örtüyorum. örtüyü kaldırıyor ordan minnoşa içeriye gir diye işaret ediyıo bıkmadan yılmadaneneeeeeeee tikat et kız bodrum orası saga sola bakmasın kociş haaaa
şaka bi yana benimkide ne zamandır izmirde ama artık hasret bitiyo gelicek yakında yanımda olacak kocişimmm
evettt o benimm kızım kuzum yolandammmm
ayy sabah kahvaltı yaparken yanıma gelmek istedi sevdirmek için.işim acele idi işe geç kalıyordum bide kahvaltıma tüyü uçmasın diye kovdum. ama içim parçalandı :84::84:
çok kötü ama kısıyorlar bazen...domates pahallı az alıyorlar bence salatalarda azıcık.aaaa, salatayı mı kıskanıyolar nen, hayret bişi kınadım bak şimdi onları
yok canım ama hem iş hem gezme amaçlı gitti benim hayta kocam
gelicek inşallah pazartesi
tatlım halsizlik üşüme devam ediyo. eşime diyorum ev soğukmu diyorum yoo diyo o ince giyiyo üşümüyo bende polar var ama üşüyorum. garip bişey. aslında uyku manyağı olmamak için uyumuyorum yoksa yatsam uyurum. birde limon uyandırıyo bir saatten fazla uyuyunca
tabi canım afiyet olsun güzel bir akşam menüsü.coşmuşsunuzzzzzzzzzzzzzzz
benim mesai bitmek üzere
15- 20 dk yürüyorum dolmuşa binmek için biraz hareket olsun benim için
akşama fırında balık yapacağım
bir tane yiyebilirim değil mi yağsız palamut yanına da bol salata
yapma kızzz ay bak bende üzüldüm şimdi. limon yanımda şimdi. kuş çok olunca mecburen koltuklarıma örtü örtüyorum. örtüyü kaldırıyor ordan minnoşa içeriye gir diye işaret ediyıo bıkmadan yılmadanhiç vazgeçmiiyoo amaçlarından
yaşlanıyorum galiba5 gündür bi gribi atlatamadım. üşüyorum ısınamıyorum
o fotoda esmer çıkmış benim kızımmayyy bayıldım yolandaya. o ne yaww kapkara burnu varr. akşam gelinge eşime muhakkak göstermeliyim. bu arada limon omzumda gelmiş kulaklarımı geveliyo
hugocuğum nasıl oldun? uyumaya gitmiştin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?