60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) yolanda, teşekkürler.anladım.yediklerimi yazarım o zaman bu günden sonra.

hehe eferim şimdi oldu
bundan sonra acımasızca eleştiriciiz incelesin şaka şaka .. ama her gün girmeye çalış unutturma kendini. sonra 10 gün 20 gün sonra " ben gelmiştim 20 gün sonra ama sora giremedim " deyip biri bişi yazmayınca da aglamayın heee

kız cimcimeeeeeeeeee

senin bu salata niye öyle 3 kaşık bakiiiiim

bak neruşa bi oturuşta bi borcam salata yiyoooooooooooo

bende bendeee bi oturuşa bi borcam salatayı hüpletebilirim
he bende yimek yidim
sabahtan aralarda 2 kayısı 3 badem yedim
ögle yemekte 4 kaşık ezogelin çorba
1 adet piliç topkapı yidim dışındaki deriyi ayırdım. içinde 3 yk pilav vardı. off lezizdi bee.
bide bolll salata

canım benim nasıl oldun....

tatlım halsizlik üşüme devam ediyo. eşime diyorum ev soğukmu diyorum yoo diyo o ince giyiyo üşümüyo bende polar var ama üşüyorum. garip bişey. aslında uyku manyağı olmamak için uyumuyorum yoksa yatsam uyurum. birde limon uyandırıyo bir saatten fazla uyuyunca

yaşlanıyorum galiba 5 gündür bi gribi atlatamadım. üşüyorum ısınamıyorum

deliye bak 28 yaşında yaşlanıyorum diye aglıyoo
biz 35 e merdiven dayadık sen daa otuz olmadın biz napak heeeee
bende bu ara paso üşüoyorum canım yaşlanmıyoruz havalar sook gece iki kat yorganla yatıyorum ben naaabeeerrr

ben malesef geceleri battaniye ile yattım sanırım ondan üşüdüm dün gece sabah titriyodum. üsteledi bende. yaşla ilgisi yoktur ama işte zayıflamada ne kadar sağlıklı olursa olsun bağışıklık sistemini etkiliyo galiba

aaaa, salatayı mı kıskanıyolar nen, hayret bişi kınadım bak şimdi onları

yok canım ama hem iş hem gezme amaçlı gitti benim hayta kocam
gelicek inşallah pazartesi

eneeeeeeee tikat et kız bodrum orası saga sola bakmasın kociş haaaa
şaka bi yana benimkide ne zamandır izmirde ama artık hasret bitiyo gelicek yakında yanımda olacak kocişimmm

yolandacım profiline tıklayınca avatarındaki o kara burunlu şeymi yoksa senin kızın

evettt o benimm kızım kuzum yolandammmm
ayy sabah kahvaltı yaparken yanıma gelmek istedi sevdirmek için. işim acele idi işe geç kalıyordum bide kahvaltıma tüyü uçmasın diye kovdum. ama içim parçalandı :84::84:

tatlım tabi ki etkiler sonuçta vucut o yaglara alışmışş. bende bide regl var ondan da üşüyorum kocişim yok yanımda ısıtıcak
üstünü saglam ört gece anacım hep der ki uyuyanın üzerine kar yagarmış derler saglam örtün bürlen der canımm anacımm

küçük kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr küçük kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabıyonuzzzzzzzz bana deyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yarın son sınavımıda hallettikten sonra aranıza katilicimmmmmmmmm inşallahh,zoru atlattık kolay olan sınavım kaldı inşallahhhhhhhhhhh
siz nettiniz bakimmmmmmmmmmmmmmm,benim sınav dönemi beslenmem içler acısı oldu vallaaaaa, toparlıcam kendimi inşallahhhhhhhh,sporumuda yapıcam haftasonu bomba kiminnn gelicem pazartesiiii

amanınn kimler gelmişşş fambukk gelmişşşş
inşalla iyi geçiyordur sınavlar hadi bakalım başarılar

amanınn kimler gelmişşşş fambukkk gelmişş kısss özlettin kendiniii
inşallla iyi geçer sınavlar hadi bakem bombişşş gibi bekliyoss senii
"ya kızlar ilk mesaj gitmemişti sonra bi daa yazdım şimdi ikisi de gitmiş görünüyor. elimde olmayan tekrarlardan dolayı dolayı özür dilerim"

Son düzenleyen: Moderatör:
coşmuşsunuzzzzzzzzzzzzzzz
benim mesai bitmek üzere

15- 20 dk yürüyorum dolmuşa binmek için biraz hareket olsun benim için

akşama fırında balık yapacağım

bir tane yiyebilirim değil mi yağsız palamut yanına da bol salata

yapma kızzz ay bak bende üzüldüm şimdi. limon yanımda şimdi. kuş çok olunca mecburen koltuklarıma örtü örtüyorum. örtüyü kaldırıyor ordan minnoşa içeriye gir diye işaret ediyıo bıkmadan yılmadan hiç vazgeçmiiyoo amaçlarından

ayyy bayıldım yolandaya. o ne yaww kapkara burnu varr. akşam gelinge eşime muhakkak göstermeliyim. bu arada limon omzumda gelmiş kulaklarımı geveliyo

aaaa, salatayı mı kıskanıyolar nen, hayret bişi kınadım bak şimdi onları

yok canım ama hem iş hem gezme amaçlı gitti benim hayta kocam
gelicek inşallah pazartesi
çok kötü ama kısıyorlar bazen...domates pahallı az alıyorlar bence salatalarda azıcık.

canım benim sen hasta olduğun için üşüyorsun.benimde eşim incecik giyer ben elektirikli sobayı açar önünde uzanırım genede ısınamam..:84::84:bende dün gecenn acısı çıkacak gibi hafta sonu allahtan dinlenebilirim inşallah...gerçi misafirlerim de var ama bakalım artık...

tabi canım afiyet olsun güzel bir akşam menüsü.
benim de akşam balıgım var ama ton

ahh canım evet ne yazık ki kovdum içim acıdı bana böle beni seemiyon gibi hüzünlü gözlerle bakarken gerçi hiç kin tutmaz benim kızım mıncırırım bazen severken kaçar benden ama iki dakka geçmeden gelir yanıma prensesim o benimm
ayy senin kuşçuklarda pek şekermiş hee merak ettim çok yaramaz oluyo onlar. ben bekarken evde bi sarı kuşumuz vardı adı çapkındı. çapkuşşş derdi kendi kendine delüü.. dudagımızdaki yemegi omzumuza konup yerdi çok fırlamaydı ama bigün salako yengem camı açık bırakmış o kafesin dışında iken. uçuup gitti

ayyy bayıldım yolandaya. o ne yaww kapkara burnu varr. akşam gelinge eşime muhakkak göstermeliyim. bu arada limon omzumda gelmiş kulaklarımı geveliyo
o fotoda esmer çıkmış benim kızımm
aslında sütlü kahve kürklü maviş gözlü bir güzeldir. profilime fotolarını yüklim onları göster hee maşalla demeyi de unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…