tabi canım afiyet olsun güzel bir akşam menüsü.
benim de akşam balıgım var ama ton
ahh canım evet ne yazık ki kovdum içim acıdı bana böle beni seemiyon gibi hüzünlü gözlerle bakarkengerçi hiç kin tutmaz benim kızım mıncırırım bazen severken kaçar benden ama iki dakka geçmeden gelir yanıma prensesim o benimm
ayy senin kuşçuklarda pek şekermiş hee merak ettim çok yaramaz oluyo onlar. ben bekarken evde bi sarı kuşumuz vardı adı çapkındı. çapkuşşş derdi kendi kendine delüü.. dudagımızdaki yemegi omzumuza konup yerdi çok fırlamaydı ama bigün salako yengem camı açık bırakmış o kafesin dışında iken. uçuup gitti
bende 150gr. vere bilmişim olsun az ama kalıcı olsun hepimizin bukadar uğraşıp tekrar almaktansa ağır ve kalıcı olsun herkesin gönlündeki kg olur inşallah
canımm benim teşekkür ederimmm hepberaberr kurtulalımmm inşallahhh gitsin yağlarrr fazla kilolarr inşallahhhhh:92::92::92:
canımmm benimm tebrik ederimm süpersinnn kurtulucazz bu yağlardan fazla kilolardann sabırla azimlee innşallahhhhhhh:92::92::92:
amann zaten sınavları var ne yumrutu görüyo ne öpücüüüüü senle uğraşayım bariiiiiiiii seni yumrutlıyım accukkkkk
Canımm teşekkür ederimmazimlee sabırlaa hepberaber başarıcaz tatlım bu işi hepimiz de sağlıklaaa kurtulucazz inşallahhh tüm fazla yağlardan kilolardannnnnn 74: :92::92::92:: :92::92::92:
o fotoda esmer çıkmış benim kızımm
aslında sütlü kahve kürklü maviş gözlü bir güzeldir.profilime fotolarını yüklim onları göster hee maşalla demeyi de unutmayın
sağol canım benim
noldu kız
herkes bi tuhaf bugün
ya hasta ya canı sıkkın ya kilosun takmış durumda
noluyo leynnnnn
sevinin kısçeler bugün cuma :))))))))))
canım nesfiti almakla iyi yapmışsın ama öğlen menün çok az geldi bana
beğenmedim
kız neruşşşş müneccim misin seeeeeeeeennnnnnnnn
madlen yedim ben yineeeeeee
bak ya bildi hatun, lafı da koydu bana ama haklımsın yerden göğe kadar
şimdi o kutuyu çöpe atıyorum, attım
anam daha da yimem walla, kız ordan bildi, korktum len senden
canım hemen sıkma kendini
dur bakalım biraz zaman geçsin, hepsini giycen istediğin kıyafetin
ama sabır lazım önce
olur böööle vakalarrrrrrrr
neruş sultan yakalarrrrr
walla yakaladı kııııııııızzz
korktum hee
daha da yemem walla
tatlı çikolata falan
zaten rahatsız etti, karnım şişti kocaman oldu(((((((
kız cimcimeeeeeeeeee
senin bu salata niye öyle 3 kaşık bakiiiiim
bak neruşa bi oturuşta bi borcam salata yiyoooooooooooo
küçük kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr küçük kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabıyonuzzzzzzzz bana deyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarın son sınavımıda hallettikten sonra aranıza katilicimmmmmmmmm inşallahh,zoru atlattık kolay olan sınavım kaldı inşallahhhhhhhhhhh
siz nettiniz bakimmmmmmmmmmmmmmm,benim sınav dönemi beslenmem içler acısı oldu vallaaaaa, toparlıcam kendimi inşallahhhhhhhh,sporumuda yapıcam haftasonu bomba kiminnn gelicem pazartesiiii
sitede bi sürü online var ses seda yok nooooliiiiiiiiiiiiiiiyyyyy:26::26:
bugün güya morali bozuk olan yazmicak okuyucu kalacak olan bendim...
nöbetçi topikçi yaptınız beni nennnn hadiiiiii
az önce ben 1 türk kavesi 2 kayısı 4 badem yidim o zaman hayde bakem
espriyi bi sen anladın eferim sanaAy ancak gelebildim bir yandan site yapım işleri bir yandna ev işleri bi de dışarı çıktım manava falan gittim kargoya gittim biraz alışveriş derken geldim kurt gibi acıkmışım yemek yedimmm okuyoruuum okuyoruuum bitmiyor maşallahhhhmalum olmuş dimek banaaa kalbimin derinliklerinde bir sızı hissettim dedim bubi çikolata yedi kesinnn baakkk dooru çıkmışşşşşş
Bundan sonraki planımmm rüyana girippp elinden çikolataları almak olacakkkk
:82::82::82:her an ensende hisset nefesimi bebeğimmmmmmmm:82::82::82:
:86::86::86::86::86:lütfennnnn kelimelerimize dikkat edelimmm özenle seçelimmmborcam değillllllllllllllll BK yaniiiii borcam kapaaaaaaaaaaaa
yemeğimiiiiii kaşıklıııyoooruuuuum ben fambııığııııııııı çok seviiiyooooorrruuummm(küçük ayşe melodisiyleeee)
Kolay gelsim fambığımmmm az kalmışşş hasretle bekliyoruuuzzzzzzamaaaaa
fambık ve nugiş maillerinize bakın bi.
canım senin kilon zaten normal .sen normalin alt sınırına inmek istiyorsun,biraz daha zor olacak senin kilo vermen tabii ki.düzenli spor yaparak bu süreci hızlandırabilirsin,kilon az oldugu için sadece diyetle çok yavaş kilo verirsin
neruşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: QUOTE]
:13::13::13::13:
canımmm benim de moralim iyi değil kilo kaybedemedim ama dediğin gibi iş yerindeyim gözüm hep burada...şimdi şekersiz,sütlü bir türk kahvesi içiyorum
afiyet olsun yoliiicaaannnnnnnnnn noliiiiii noliiiii yoliiicaannnn yoli yolii yoliiicaaaaaaaan(anonim halk ezgisi)
ben dee nedenseeee!!!! bugün canım kabak yemek istemedii ve 1 muz 4yk yoort 4yk nesift karıştırdım yedim öğlen bi de dışardan gelmiştim çok acıkmıştımmm çabucak o oldu yedimm afiyetleeeeeöğleden önce de 1 yeşil elma 20tane sarı leblebi yemiştimmmm
bende portakal yedim
:79::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?