60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte en zor yanı bu. ben çok dikkat ediyorum onlar yatak odasında uyurken sabah erkenden havalandırıyorum sonra kapatıyorum camları. biz bizimkileri sıkmadık serbest bıraktık özgüvenleri yerinde hatta benle inatlaşırlar kafese girmemek için kafa tutarlar. şimdi limon sardı bana o uçarken gülüyorum ona diye kafamın üzerinde uçuyo mahsus rahatsız ediyo kaçııyo beni taciz ediyo çok yakın uçuyo deyiyo kaçıyo şımardı bugün çok

bende 150gr. vere bilmişim olsun az ama kalıcı olsun hepimizin bukadar uğraşıp tekrar almaktansa ağır ve kalıcı olsun herkesin gönlündeki kg olur inşallah

annecim taş bana mı geldi acaba ben okadar uğraşıp vermeme rağmen yine aldım sen çok dikkat ediyorsun vücudun sabitleyebilmesi kadar zamanda sabrediyorsun..tebrik ederim vallahi

aminnnn canım hep birlikte inşallah kurtulacağız

o fotoda esmer çıkmış benim kızımm
aslında sütlü kahve kürklü maviş gözlü bir güzeldir. profilime fotolarını yüklim onları göster hee maşalla demeyi de unutmayın

he olur valla bakarım çok sevinirim benimkilerin vardı fotosuda ölen bi kuşumda vardı resimlerde ona dayanamıyoduk görmeye sildik resimleri sonrada bilgisayar çöktü zaten.

kıslar fıstıklar canlar ben yarın tatile gitcem ya bide herşey dahil ben ne yicem :44:

sitede bi sürü online var ses seda yok nooooliiiiiiiiiiiiiiiyyyyy:26::26:
bugün güya morali bozuk olan yazmicak okuyucu kalacak olan bendim...
nöbetçi topikçi yaptınız beni nennnn hadiiiiii
az önce ben 1 türk kavesi 2 kayısı 4 badem yidim o zaman hayde bakem

Ay ancak gelebildim bir yandan site yapım işleri bir yandna ev işleri bi de dışarı çıktım manava falan gittim kargoya gittim biraz alışveriş derken geldim kurt gibi acıkmışım yemek yedimmm okuyoruuum okuyoruuum bitmiyor maşallahhhh malum olmuş dimek banaaa kalbimin derinliklerinde bir sızı hissettim dedim bubi çikolata yedi kesinnn baakkk dooru çıkmışşşşşş

Bundan sonraki planımmm rüyana girippp elinden çikolataları almak olacakkkk

olur böööle vakalarrrrrrrr
neruş sultan yakalarrrrr

walla yakaladı kııııııııızzz

korktum hee
daha da yemem walla
tatlı çikolata falan

zaten rahatsız etti, karnım şişti kocaman oldu (((((((

:82::82::82:her an ensende hisset nefesimi bebeğimmmmmmmm:82::82::82:

kız cimcimeeeeeeeeee

senin bu salata niye öyle 3 kaşık bakiiiiim

bak neruşa bi oturuşta bi borcam salata yiyoooooooooooo

:86::86::86::86::86:lütfennnnn kelimelerimize dikkat edelimmm özenle seçelimmm borcam değillllllllllllllll BK yaniiiii borcam kapaaaaaaaaaaaa

yemeğimiiiiii kaşıklıııyoooruuuuum ben fambııığııııııııı çok seviiiyooooorrruuummm (küçük ayşe melodisiyleeee)

Kolay gelsim fambığımmmm az kalmışşş hasretle bekliyoruuuzzzzzz amaaaaa

bende portakal yedim
:79::81:

espriyi bi sen anladın eferim sana
kız sen kilomu verdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,süpersin neruşum süperrrrrrrrr, idolümsün vallaaaaaaaaaa
3 kilocuk da ben versem olmamı hacı ya,plates yapsam bendeee,göbüşümm top kimin

neruşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canımmm benim de moralim iyi değil kilo kaybedemedim ama dediğin gibi iş yerindeyim gözüm hep burada...şimdi şekersiz,sütlü bir türk kahvesi içiyorum

afiyet olsun yoliiicaaannnnnnnnnn noliiiiii noliiiii yoliiicaannnn yoli yolii yoliiicaaaaaaaan (anonim halk ezgisi)

ben dee nedenseeee!!!! bugün canım kabak yemek istemedii ve 1 muz 4yk yoort 4yk nesift karıştırdım yedim öğlen bi de dışardan gelmiştim çok acıkmıştımmm çabucak o oldu yedimm afiyetleeeee öğleden önce de 1 yeşil elma 20tane sarı leblebi yemiştimmmm

haklısın canım.

koşu bandım gelsin baya terlerim . yürüyüş beni gerçekten zayıflatıyor.

işte küçük çocukla yağmurlu memleket düzenli yürüyüş yapamadım.

gidersem yarın yine yüzmeye gideceğim.

mekik çekemiyorum çektikten sonra aşırı bel ağrısı çekiyorum

HU HU HUUUUU neruda , famir nasıl sınız kızlar ?

2 gündür doğru düzgün hiçbir şey yazmadınız bana Aşk olsun ....

canımmm benim de moralim iyi değil kilo kaybedemedim ama dediğin gibi iş yerindeyim gözüm hep burada...şimdi şekersiz,sütlü bir türk kahvesi içiyorum

canım her hafta kilo gidecek diye bişi yok. bak neruş geçen hafta kilo vermedi sabit kaldı ama bu hafta 800 gr birden gitti. demoralize olmak yok.

hee dabe anonim türküdür deee kesin senden derlenmiştik o canımmmm saol bebeeem türkü de yakmış benim için
ne ne ruda ne ruda ne ne ruda ne ruda görünmüyon burada heeeyyy gelsene gelseneee heey
leplepileri de benden kıskandın kesin şimdi bende yiyicem 20 tane portakalla iyi oluyo boazıma sarmıyo tozu
afiyet olsun ayrıca

bende portakal yedim
:79::81:

afiyet olsunn
benim de çekmecede bekliyo birazdan onu götürcem.
sana da kocanla bodrumda güzel bir tatil diliyorum. açık büfe diye de bol kepçeden kaçırma heee yoksa kilo alırsan sana şınavv mekik cezası filan verebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…