60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende spor yapamıyorum kaç gündür. kendimi çok ezik hissediyorum. azcık toparlanayım valla şöyle açıcam camı takıcam kulaklığı metal şarkılar eşliğinde nirvana beatles metallica filan tam gaz koşucam yetti gari

HU HU HUUUUU neruda , famir nasıl sınız kızlar ?

2 gündür doğru düzgün hiçbir şey yazmadınız bana Aşk olsun ....

canım beniiimmmmmmm ama amaa ben bugün sana yazdıııııııııııııııııımm moralin bozuktuuuuuuu birsürü yazdım ben sanaaaa demek arada kaynamışşşşş

yolandanın cinsi ne
çok sakin masum duruyo
canım görünüm olarak siyamı andırıyor rengi vs ama fiziki yapısı american bobtail yani kırıkkuyruk. benim kızımın öyle uzun kedi kuyrugu yoktur kırık kuyruktur. iki cinsin kırması olduunu düşünüyoruz

ben iki gün yapmiim rahatsız olmaya başladım sanki kilo alacam gibi geliyo. hee müzik iyi fikir bende kocişe ayarlatiim büyük ekran tv de vidyoları yapim yada koyarım mp3 playere rammstein cayır cayır off ne gaz verir heee hiheyt çok gaza geldim kısss

haklısın canım demoralize olmayacağım tabiki daha yolun başındayım

yaaaa çok ezik hissediyüüür insan:78::78::78: ben de dün yapamadımm nasılllllllllllllll ezildim nasılll büzüldüm anlatamam:82::82: bugünn tam gaz devam innnşallah sen de biran önce iyileş de ko gitsiinn hugommmmmm uvvvvvvvvvvvv metalllll süperrrrrrrrr acayip konsantre oluyo insan ben de arada metal ve 80ler rock, dinlerim seviyorummmm

oyy sen de bana mı yaktın hemencüüüük mersi guzuuuummmm guzum daaa guzummmm kınalı da guzummm kardan beeeyaaazııııııııııııımmm:26::26::26:

lepppplebiyi dün sen canımı istetinceeeeeee gittim aldım hemencikkkk bugün de 20 tanecik yiyiverdimmmmmm ne zamandır yemiyodummmm iyi olduuuuu

süper olur. koşarken metal dinlerim nirvana metallica sonra beatles var bunlarla koşarım özellikle metal şarkılarda acayip coşuyorum

heee bende sana yaktımm. kıskandım sen paso fambuka yakıyordun bööle türküüü sora bi baktım enee bana da yakmışsın türküü içimden kopuveeedi gıııyzzz

zayıflayınca kimyam değişti hastalanıyorum düzelemiyorum regl günlerim değişip duruyo
bu arada ev soğukmuştu kalorifer sönmüş ısırıcı çalıştırdım ısındım
bende anormallik var sanmıştım meğer normalmişim ev soğukmuştu ondan üşüyormuşumdu

süper olur. koşarken metal dinlerim nirvana metallica sonra beatles var bunlarla koşarım özellikle metal şarkılarda acayip coşuyorum

nirvana metallic beni pek açmadı nedense
ben geçen yaz geldiklerinden rammstein'i canlı dinledim istanbulda. kociş çok büyük fanıdır. şimdi ben ondan büyük fanları oldum her şarkılarına bitiyorumm
gitaristimm riçırdımmm gitar solu atıtırkene acayip gaz oluyo. yolda mp3 te dinlerken bile bi bakıyorum yürümem hızlanmış

neruşa türkü yakmaya gerek yokki onun zati türküsü var.
habudi yar habudi yar habudi habudi habudi yar
neruda yar neruda yar neruda neruda neruda yar

neruuuuuuş hayranların ne çok gıyyyyzzz ama en güzel türkü bence de bu

nilmısra niye bukar üzüyor kendini duyanda90..100kg.sanacak hadi üzme canını sanırım bebek var zaten vücüt 1yılda toplanıyor eski durumuna sende bukadar hırs varken hiç üzülme başarırsın

canımcım sağol.

oğlum var 3 yaşında son 4 ay içinde kilo aldım ben.

depresyon ilacı ve demir ilacı düzenli olarak kilo yaptı bana.

hayırlısı olsun bakalım...

yaaa hugom da şiirler yazaarrr türküler çığırıııırrrrr hasta hasta hem de canım benimmmmmmmmm :94::94::94::94::94: ilacın olayımmmmmm anammmmmmmmm beni gördükçe iyileşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…