HU HU HUUUUU neruda , famir nasıl sınız kızlar ?
2 gündür doğru düzgün hiçbir şey yazmadınız bana Aşk olsun ....
canım görünüm olarak siyamı andırıyor rengi vs ama fiziki yapısı american bobtail yani kırıkkuyruk. benim kızımın öyle uzun kedi kuyrugu yoktur kırık kuyruktur. iki cinsin kırması olduunu düşünüyoruzyolandanın cinsi ne
çok sakin masum duruyo
bende spor yapamıyorum kaç gündür. kendimi çok ezik hissediyorum. azcık toparlanayım valla şöyle açıcam camı takıcam kulaklığı metal şarkılar eşliğinde nirvana beatles metallica filan tam gaz koşucam yetti gari
canım her hafta kilo gidecek diye bişi yok. bak neruş geçen hafta kilo vermedi sabit kaldı ama bu hafta 800 gr birden gitti. demoralize olmak yok.
hee dabe anonim türküdür deee kesin senden derlenmiştik ocanımmmm saol bebeeem türkü de yakmış benim için
ne ne ruda ne rudane ne ruda ne ruda görünmüyon burada heeeyyy gelsene gelseneee heey
leplepileri de benden kıskandın kesinşimdi bende yiyicem 20 tane portakalla iyi oluyo boazıma sarmıyo tozu
afiyet olsun ayrıca
afiyet olsunn
benim de çekmecede bekliyo birazdan onu götürcem.
sana da kocanla bodrumda güzel bir tatil diliyorum. açık büfe diye de bol kepçeden kaçırma heee yoksa kilo alırsan sana şınavv mekik cezası filan verebiliriz
bende spor yapamıyorum kaç gündür. kendimi çok ezik hissediyorum. azcık toparlanayım valla şöyle açıcam camı takıcam kulaklığı metal şarkılar eşliğinde nirvana beatles metallica filan tam gaz koşucam yetti gari
canım her hafta kilo gidecek diye bişi yok. bak neruş geçen hafta kilo vermedi sabit kaldı ama bu hafta 800 gr birden gitti. demoralize olmak yok.
hee dabe anonim türküdür deee kesin senden derlenmiştik ocanımmmm saol bebeeem türkü de yakmış benim için
ne ne ruda ne rudane ne ruda ne ruda görünmüyon burada heeeyyy gelsene gelseneee heey
leplepileri de benden kıskandın kesinşimdi bende yiyicem 20 tane portakalla iyi oluyo boazıma sarmıyo tozu
afiyet olsun ayrıca
afiyet olsunn
benim de çekmecede bekliyo birazdan onu götürcem.
sana da kocanla bodrumda güzel bir tatil diliyorum. açık büfe diye de bol kepçeden kaçırma heee yoksa kilo alırsan sana şınavv mekik cezası filan verebiliriz
canım görünüm olarak siyamı andırıyor rengi vs ama fiziki yapısı american bobtail yani kırıkkuyruk. benim kızımın öyle uzun kedi kuyrugu yoktur kırık kuyruktur. iki cinsin kırması olduunu düşünüyoruz
ben iki gün yapmiim rahatsız olmaya başladım sanki kilo alacam gibi geliyo. hee müzik iyi fikir bende kocişe ayarlatiim büyük ekran tv de vidyoları yapim yada koyarım mp3 playere rammstein cayır cayır off ne gaz verir heeehiheyt çok gaza geldim kısss
yaaaa çok ezik hissediyüüür insan:78::78::78: ben de dün yapamadımm nasılllllllllllllll ezildim nasılll büzüldüm anlatamam:82::82: bugünn tam gaz devam innnşallahsen de biran önce iyileş de ko gitsiinn hugommmmmm uvvvvvvvvvvvv metalllll süperrrrrrrrr acayip konsantre oluyo insan ben de arada metal ve 80ler rock, dinlerim seviyorummmm
oyy sen de bana mı yaktın hemencüüüük mersi guzuuuummmm guzum daaa guzummmm kınalı da guzummm kardan beeeyaaazııııııııııııımmm:26::26::26:
lepppplebiyi dün sen canımı istetinceeeeeee gittim aldım hemencikkkkbugün de 20 tanecik yiyiverdimmmmmm ne zamandır yemiyodummmm iyi olduuuuu
süper olur. koşarken metal dinlerim nirvana metallica sonra beatles var bunlarla koşarım özellikle metal şarkılarda acayip coşuyorum
heee bende sana yaktımm. kıskandım sen paso fambuka yakıyordun bööle türküüüsora bi baktım enee bana da yakmışsın türküü içimden kopuveeedi gıııyzzz
canım beniiimmmmmmmama amaa ben bugün sana yazdıııııııııııııııııımm moralin bozuktuuuuuuu birsürü yazdım ben sanaaaa demek arada kaynamışşşşş
neruuuuuuş hayranların ne çok gıyyyyzzzneruşa türkü yakmaya gerek yokki onun zati türküsü var.
habudi yar habudi yar habudi habudi habudi yar
neruda yar neruda yar neruda neruda neruda yar
nilmısra niye bukar üzüyor kendini duyanda90..100kg.sanacak hadi üzme canını sanırım bebek var zaten vücüt 1yılda toplanıyor eski durumuna sende bukadar hırs varken hiç üzülme başarırsın
neruşa türkü yakmaya gerek yokki onun zati türküsü var.
neruşa türkü yakmaya gerek yokki onun zati türküsü var.
nugişşş kara tospiki yine yokk kesin yine gözlerini dinlendiriyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?