60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım sağol.

oğlum var 3 yaşında son 4 ay içinde kilo aldım ben.

depresyon ilacı ve demir ilacı düzenli olarak kilo yaptı bana.

hayırlısı olsun bakalım...

Canım benim inşallah gidecek hepsi de...ama gerçekten senin kilon çok değil o yüzden yavaş gidecek olabilir; ama sabırla azimle inşallah gidecekk inan bu iş sabır işi bak ben daha yeni senin şuanki kilona geldim yani almışız işte o veya bu şekildee ama önemli olan buna artık bir dur demek ve bu kilolardan yağlardan kurtulamk için emek vermek azimle ve sabırla hepsi de gidecekkkkama spor şartttt sabah da bunu yazmıştımm bir şekilde spora vakit ayırmak lazımmm yoksa inans ağlıklı bir kşlo verme süreci olmuyor

gızzzzzzlarrrr nediyonuz ben gözlerimi dinlendirdim ve elma kemiriyom şimdiii

heee biz de aynen öleee tahmin etmiştikkkk nugi kesin gözlerini dinlendiriyordur dediydikkkk

fambık hiç gelmedimi:26:yoksa bu çerezlerin hepsini akşam bitirdide nugi ben çerezlerin hepsini yedim demeyemi çekiniyo

sporumu yaptım kızlar.42 dk yürüdüm.bu hafta 4 gün yürümüş oldum.artık daha az yoruluyorum.süreyi veya hızı biraz arttırıcam sanırım

öğle yemeğim
1 kase tarhana corba
1 tbk patlıcan salata
1 tbk makarna(yagsız ve sossuz)
2 brn ayran
1 dlm ç.t.ekmek

ara olarak sütlü türk kahvesi içebilirim.uykum geldi galiba

herkeşler yapsın sporunu. ben yapamıyorum ama haftaya başlarız beraber küsel olur :118: :119: :119: :118: :118:
bu arada neruşşşşşşşşşşşşş dumbelle çalıştımya benim omuzlar genişlemişş

nugişşş çizelgeyle filan uğraşmaz aşmış bazı şeyleri kilo filan bunları aşmış artık

kızlar az önce tempolu 50 dk yürüyüş yaptım

tebrikler tatlım aynen devam

loxiii süpersin kız sen bu işi kaptın
afiyet olsun ayrıcana bende yarım saate akşam yimeemi yiyip bugünü kapiycim akşam kociş geliyo yimek yapmam lazım ama o ocakta pişerken yimeemi de ihmal etmicem

fambık hiç gelmedimi:26:yoksa bu çerezlerin hepsini akşam bitirdide nugi ben çerezlerin hepsini yedim demeyemi çekiniyo

yokkkkkkkkkkkk gızzzzzzzzzzzzzzzzzzz yimedimmmmm,aslında potansiyel vardı emme kızım zorla yatağa uyumaya götürünce yiyemedim

muhabbet iyi bakıyorum,maşşallahhhhhhhhhhhhh bizim gruba yahuuuuuuuuuuuuu,sporlarda yapılmış yemekler yenmişşşşşşşşş.
bende çıkma hazırlıkları yapayımmmmmmmmmmbari,

nugi,yolanda,hogooo,neruşşşşşşşşş hadi öpüyom hepiciğinizi...
iyi tatillleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…