60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize iyi tatiller kızlar. benim kociş yarın çalışcak pazar izinli o yüzden yarında evdeyim ben burda olurum nasipse. beklerim

sende seranatın karşılığında yumrutladınmı fambığı:

ben de serenat yaptımmmmmsonra daaa nazar deymesin deyüüü accukk yumrutladım tabeeee sevgiden o sevgidennnn

aman yokk mümkünse benimkiler genişlemesin zaten haltercilere benziyorum kollar kalın omuzlar genişşşş yani öyle fit değilim tabeee ama vücut tipim öyle geniş benim omuzlarrr ben bu hafta dambıll yapmadım benim daha yağım çokkk hugomm yaaa bunlar da olduğu gibi kasa dönemsinnnn diyorummm kardiyo ve plates yaptım bi süre böyle gideyim diyorum 55 falan olunca inşallah dambıla başlıycam tekrar o zamana kadar karın videosu, plates ve kardiyo tam gazz devammmmm abrunun plates videolarını indirdim birkaç tane onları yapıyorummm gün aşırı ara günlerde de önce kardiyo arkasından karın videosuuu sıkı ve ince olmam lazımmm

nugi,yolanda,hogooo,neruşşşşşşşşş hadi öpüyom hepiciğinizi...
iyi tatillleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

fambığımmmmm güleeee güleeee sanaaaaaaaaaa yoluuuunn açııık ooolsuuuuuunnnnn

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

ben geldimmmm
işim çohtu ya, giremedim walla (((

kızlar şimdi ben size bişi decem

ben pasta yidim, ikram geldi, hayır diyemedim, midem bulandı sonra, zaten çok sevmem pastayı normöalde, aylardır yemeyince de midem bulandı walla kremadan falan

şimdiiiiiiiiii ben bunu nası telafi edeyim yaaa

eve gelince yeşil çay demledim, şimdi onu içiyorum
spor yapcam bide
normalde yapmıcaktım bugün ama

bide akşam yemesem mi napsam?

nugi,yolanda,hogooo,neruşşşşşşşşş hadi öpüyom hepiciğinizi...
iyi tatillleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi tatiller fambukkkkk:118::118::118:
hepinize iyi tatiller kızlar. benim kociş yarın çalışcak pazar izinli o yüzden yarında evdeyim ben burda olurum nasipse. beklerim

iyi tatiller kuzu kuzu sanada ben izinliyim yrın burda olamam büyük bir ihtimalle

şimdi yeşilçay insülini dengeler merak etme. akşamada ekmek yeme istersen. ben hep şunu düşünürüm karbonhidrat fazla kaçtıysa karbonhidrat kısılmalı bence. akşama sebze yemeği yersin tamamdır.

canım hiçbişi istemiyo şimdi
ay resmen midem bulandı
bidaha yemem
böyle biş olursa da geri gönderrim artık
dersimi aldım
bugün yeterince tatlı yedim
1 ay falan yemesem olur sanırım :))))))

sebze yok yemek, barbunya var
ekmek yemicem zaten de
acaba yoort ve salata mı yesem sadece
barbunya fazla olacaksa

kızlar bende çıkayımda toplanayım yavaş yavaş azcukta gözlerimi dinlendireyim yine herkeze iyi tatiller beni özleyinnnnn anacımmm taammı

kızlar benden size tavsiye sakın böyle şeyler yemeyin

mide alışmış sağlıklı yemeğe, yediğim pasta geri geri geliyo resmen, ıyyyykkkkk

barbunya yersin sanına salata yoğurt tamamdır. panikleme kız zati zayıfsın hadi biz yesek zayıflamaya engel olur diye paniklerizde sen niye panikliyon nen

kızlar benden size tavsiye sakın böyle şeyler yemeyin

mide alışmış sağlıklı yemeğe, yediğim pasta geri geri geliyo resmen, ıyyyykkkkk

barbunya yersin sanına salata yoğurt tamamdır. panikleme kız zati zayıfsın hadi biz yesek zayıflamaya engel olur diye paniklerizde sen niye panikliyon nen

ya zayıfım da ben bi şımardım sen beni beğendin ya
o beğeniyi kaybetrmek istemem

ya dondurma falan yesem bu kadar üzülmezdim
zaten pek aram yoktur pastayla, o yüzden bide midem bozulunca kızıdm kendime iyice

Bence de 3-4yk barbunya ye salata ve yoort ye hiç yememek olmaz!!! karbonhidrat yeme tamamdırrr sporunu da yaptınmıydııııııı ohhhhh bitti gitttiii spor yapınca rahatlarsın zatennn

hugoooooooooom resimlerimi nihayet yolladım sana yorumlarını bekliyorum bebeeeemmmmm gerçi bunlar 2kg önceki halimm bunlardan sonra göbek videosu çalışmaya başladım emmeee sen yine fotolara göre yap tabiii yorumlarınııı

ya zayıfım da ben bi şımardım sen beni beğendin ya
o beğeniyi kaybetrmek istemem

ya dondurma falan yesem bu kadar üzülmezdim
zaten pek aram yoktur pastayla, o yüzden bide midem bozulunca kızıdm kendime iyice

bikaç hafta tatlıdan uzak dur sporunuda yaparsın tamamdır

Merhaba yapmadığım diyet kalmadı diyeceğim ama hakkını vererek yapmadım ki yok bugün yorgunum birşeyler sipariş edelim aşkım yok bugün cuma, haftasonu geldi oley hadi yemek yiyip mutlu edelim kendimizi...

64 kiloydum hayatımda hiç bu kiloyu görmemiştim en fazla 62 olmuştum malum yeni evli biri olarak evlendikten sonra kilo alanlar kervanına uzun çırpınışlardan sonra bende yakalandım ahhh şu kurban bayramı yokmu....

Neyse sonra aşkımla beraber herballife kullandık işe yaramadı dersem yalan olur yaradı o 8 kilo ben 4 kilo verdim ama hem sağlıksız söylentisi (ki ben demiyorum) hemde maddi açıdan o mamaya o paraları vermek istemedim.

Diyet yapayım sağlıklı besleneyim her akşam sebze yemeği pişirip yiyelim dedik çok az ve yavaş kilo vermenin yanında, baktım sürekli aynı kilodayım 61-,60,6 arasında gittim geldim. (aramızda kalsın aslında herballife ile zayıflayacaksın sonrasında yediklerine biraz dikkat edeceksin olacak bitecek). Bende en iyisi müsli yiyeyim aynı taktik zaten sabah akşam herbal /müsli. salı günü başladım bugün 4. günüm öğlen iş yerinde yemeğimi yiyorum ama dikkat ediyorum şirkette 6 çeşit tatlı çıkmasına rağmen 4 gündür uzak durdum çorba ve sulu yemek yiyorum bazen yemek salata bazende yemek yoğurt yiyorum. Akşam eve gidince 7 ye doğru müsli yiyorum saat 9 dada ya eti form diyet bisküviden yarım paket yada meyveli yoğurt yiyorum. Bunun yanında her sabah aç karnına sirke bal su karışımı içiyorum . bitti mi bitmedi şu titreşimli masaj aletleri varya ondan aldım. tek derdim beldeki yağlarım aslında onlara sabah akşam 1,5 dk süren bir masaj yapıyorum. Amacım 2 haftada 4 kilo vermek gelişmeleri anlatırımiş çıkışı eve gidiyorum hoşçakalın.

neruşş pantolunun kaç beden. ya ne göbeği senin göbeğin çok güzel sakmamış hiç belki yumuşaktır ama sarkma yok.

tamam bebeem
öyle yapayım
evet ya ben acaip rahatlıyorum spor yaptığımda
dizi videom da doldu zaten :)))

tatlı yemicem artık
sözzzzzzzzzz

bikaç hafta tatlıdan uzak dur sporunuda yaparsın tamamdır

tamam bebeem

sana kolay gelsin ama 2 haftada 4 kilo çok
ve o mamayı ( senin tabirin ) bırakman çok iyi olmuş
ama yine tek yönlü beslenmeye başlamışsın
et sebze ve bakliyat olmayan bi menüye menü demem ben

valla neruş karında bişey yok. az var ama da gider sakma olmamış ama belki yumuşama vardır ama yani şunu diyeyim zayıfladığın sürece sert olmaz zaten. bacaklarda basende var ama zayıfladıkça gider onlarda hiç takma üzülme. kardiyoya devam et. sende yağ miktarlarımız düşürelim sonra nasılsa sıkılaşırırz bak ben bu ay sıkılaşayım derdine düştüm 1 kilo kas yaptım. hiç gerek yoktu bence. yağ verdim ama kas yapınca aynı kiloda çıktım. ben artık yağ oranım yüzde 20ye düşüne kadar kardiyo yapcam birde karın için pilates o kadar ağırlık filan yok şimdilik

waaaay seksü neruş, heeeee ???????????

benimki seksü değil miydi kızzzzzzzzzzzzzz????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…