sende seranatın karşılığında yumrutladınmı fambığı:
herkeşler yapsın sporunu. ben yapamıyorum ama haftaya başlarız beraber küsel olur :118: :119: :119: :118: :118:
bu arada neruşşşşşşşşşşşşş dumbelle çalıştımya benim omuzlar genişlemişş
nugi,yolanda,hogooo,neruşşşşşşşşş hadi öpüyom hepiciğinizi...
iyi tatillleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi tatiller fambukkkkk:118::118::118:nugi,yolanda,hogooo,neruşşşşşşşşş hadi öpüyom hepiciğinizi...
iyi tatillleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize iyi tatiller kızlar. benim kociş yarın çalışcak pazar izinli o yüzden yarında evdeyim ben burda olurum nasipse. beklerim
şimdi yeşilçay insülini dengeler merak etme. akşamada ekmek yeme istersen. ben hep şunu düşünürüm karbonhidrat fazla kaçtıysa karbonhidrat kısılmalı bence. akşama sebze yemeği yersin tamamdır.kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmm
işim çohtu ya, giremedim walla(((
kızlar şimdi ben size bişi decem
ben pasta yidim, ikram geldi, hayır diyemedim, midem bulandı sonra, zaten çok sevmem pastayı normöalde, aylardır yemeyince de midem bulandı walla kremadan falan
şimdiiiiiiiiii ben bunu nası telafi edeyim yaaa
eve gelince yeşil çay demledim, şimdi onu içiyorum
spor yapcam bide
normalde yapmıcaktım bugün ama
bide akşam yemesem mi napsam?
şimdi yeşilçay insülini dengeler merak etme. akşamada ekmek yeme istersen. ben hep şunu düşünürüm karbonhidrat fazla kaçtıysa karbonhidrat kısılmalı bence. akşama sebze yemeği yersin tamamdır.
barbunya yersin sanına salata yoğurt tamamdır. panikleme kız zati zayıfsın hadi biz yesek zayıflamaya engel olur diye paniklerizde sen niye panikliyon nen
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmm
işim çohtu ya, giremedim walla(((
kızlar şimdi ben size bişi decem
ben pasta yidim, ikram geldi, hayır diyemedim, midem bulandı sonra, zaten çok sevmem pastayı normöalde, aylardır yemeyince de midem bulandı walla kremadan falan
şimdiiiiiiiiii ben bunu nası telafi edeyim yaaa
eve gelince yeşil çay demledim, şimdi onu içiyorum
spor yapcam bide
normalde yapmıcaktım bugün ama
bide akşam yemesem mi napsam?
barbunya yersin sanına salata yoğurt tamamdır. panikleme kız zati zayıfsın hadi biz yesek zayıflamaya engel olur diye paniklerizde sen niye panikliyon nen
ya zayıfım da ben bi şımardım sen beni beğendin ya
o beğeniyi kaybetrmek istemem
ya dondurma falan yesem bu kadar üzülmezdim
zaten pek aram yoktur pastayla, o yüzden bide midem bozulunca kızıdm kendime iyice
Bence de 3-4yk barbunya ye salata ve yoort ye hiç yememek olmaz!!! karbonhidrat yeme tamamdırrr sporunu da yaptınmıydııııııı ohhhhh bitti gitttiii spor yapınca rahatlarsın zatennn
hugoooooooooom resimlerimi nihayet yolladım sana yorumlarını bekliyorum bebeeeemmmmmgerçi bunlar 2kg önceki halimm bunlardan sonra göbek videosu çalışmaya başladım emmeee sen yine fotolara göre yap tabiii yorumlarınııı
bikaç hafta tatlıdan uzak dur sporunuda yaparsın tamamdır
Merhaba yapmadığım diyet kalmadı diyeceğim ama hakkını vererek yapmadım ki yok bugün yorgunum birşeyler sipariş edelim aşkım yok bugün cuma, haftasonu geldi oley hadi yemek yiyip mutlu edelim kendimizi...
64 kiloydum hayatımda hiç bu kiloyu görmemiştim en fazla 62 olmuştum malum yeni evli biri olarak evlendikten sonra kilo alanlar kervanına uzun çırpınışlardan sonra bende yakalandım ahhh şu kurban bayramı yokmu....
Neyse sonra aşkımla beraber herballife kullandık işe yaramadı dersem yalan olur yaradı o 8 kilo ben 4 kilo verdim ama hem sağlıksız söylentisi (ki ben demiyorum) hemde maddi açıdan o mamaya o paraları vermek istemedim.
Diyet yapayım sağlıklı besleneyim her akşam sebze yemeği pişirip yiyelim dedik çok az ve yavaş kilo vermenin yanında, baktım sürekli aynı kilodayım 61-,60,6 arasında gittim geldim. (aramızda kalsın aslında herballife ile zayıflayacaksın sonrasında yediklerine biraz dikkat edeceksin olacak bitecek). Bende en iyisi müsli yiyeyim aynı taktik zaten sabah akşam herbal /müsli. salı günü başladım bugün 4. günüm öğlen iş yerinde yemeğimi yiyorum ama dikkat ediyorum şirkette 6 çeşit tatlı çıkmasına rağmen 4 gündür uzak durdum çorba ve sulu yemek yiyorum bazen yemek salata bazende yemek yoğurt yiyorum. Akşam eve gidince 7 ye doğru müsli yiyorum saat 9 dada ya eti form diyet bisküviden yarım paket yada meyveli yoğurt yiyorum. Bunun yanında her sabah aç karnına sirke bal su karışımı içiyorum . bitti mi bitmedi şu titreşimli masaj aletleri varya ondan aldım. tek derdim beldeki yağlarım aslında onlara sabah akşam 1,5 dk süren bir masaj yapıyorum. Amacım 2 haftada 4 kilo vermek gelişmeleri anlatırımiş çıkışı eve gidiyorum hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?