waaaay seksü neruş, heeeee ???????????
benimki seksü değil miydi kızzzzzzzzzzzzzz????????????
neruşş pantolunun kaç beden. ya ne göbeği senin göbeğin çok güzel sakmamış hiç belki yumuşaktır ama sarkma yok.
tamam bebeem
öyle yapayım
evet ya ben acaip rahatlıyorum spor yaptığımda
dizi videom da doldu zaten :)))
tatlı yemicem artık
sözzzzzzzzzz
tamam bebeem
sana kolay gelsin ama 2 haftada 4 kilo çok
ve o mamayı ( senin tabirin ) bırakman çok iyi olmuş
ama yine tek yönlü beslenmeye başlamışsın
et sebze ve bakliyat olmayan bi menüye menü demem ben
valla neruş karında bişey yok. az var ama da gider sakma olmamış ama belki yumuşama vardır ama yani şunu diyeyim zayıfladığın sürece sert olmaz zaten. bacaklarda basende var ama zayıfladıkça gider onlarda hiç takma üzülme. kardiyoya devam et. sende yağ miktarlarımız düşürelim sonra nasılsa sıkılaşırırz bak ben bu ay sıkılaşayım derdine düştüm 1 kilo kas yaptım. hiç gerek yoktu bence. yağ verdim ama kas yapınca aynı kiloda çıktım. ben artık yağ oranım yüzde 20ye düşüne kadar kardiyo yapcam birde karın için pilates o kadar ağırlık filan yok şimdilik
seninkide çok seksi..
ya sen diyodun karnımda sorun yok diye zaten tahmin etmiştimde bu neruşş göbeğimde göbeğim deyip duruyodu ama yok öyle bartı bişey. beli ince karnı toplu bence gayet estetik. zayıfladıkça dahada iyi olur.
neruşun göbeği çok seksiiiymişşşş
çok beyendim
neruş zayıfladıkça benimde karın çıktı geçen ay daha düzdü sankiama en son göbek erir dedi diyetisyen. kardiyoya devam en düşük yağ seviyesine inene kadar devam kardiyoya sonrada toparlanırız. 2 haftada disiplinli egzersiz ve pilatesle toparlanılıyor fazla değil yani. şimdi yağlar erisin demi
neruş zayıfladıkça benimde karın çıktı geçen ay daha düzdü sankiama en son göbek erir dedi diyetisyen. kardiyoya devam en düşük yağ seviyesine inene kadar devam kardiyoya sonrada toparlanırız. 2 haftada disiplinli egzersiz ve pilatesle toparlanılıyor fazla değil yani. şimdi yağlar erisin demi
Merhaba yapmadığım diyet kalmadı diyeceğim ama hakkını vererek yapmadım ki yok bugün yorgunum birşeyler sipariş edelim aşkım yok bugün cuma, haftasonu geldi oley hadi yemek yiyip mutlu edelim kendimizi...
64 kiloydum hayatımda hiç bu kiloyu görmemiştim en fazla 62 olmuştum malum yeni evli biri olarak evlendikten sonra kilo alanlar kervanına uzun çırpınışlardan sonra bende yakalandım ahhh şu kurban bayramı yokmu....
Neyse sonra aşkımla beraber herballife kullandık işe yaramadı dersem yalan olur yaradı o 8 kilo ben 4 kilo verdim ama hem sağlıksız söylentisi (ki ben demiyorum) hemde maddi açıdan o mamaya o paraları vermek istemedim.
Diyet yapayım sağlıklı besleneyim her akşam sebze yemeği pişirip yiyelim dedik çok az ve yavaş kilo vermenin yanında, baktım sürekli aynı kilodayım 61-,60,6 arasında gittim geldim. (aramızda kalsın aslında herballife ile zayıflayacaksın sonrasında yediklerine biraz dikkat edeceksin olacak bitecek). Bende en iyisi müsli yiyeyim aynı taktik zaten sabah akşam herbal /müsli. salı günü başladım bugün 4. günüm öğlen iş yerinde yemeğimi yiyorum ama dikkat ediyorum şirkette 6 çeşit tatlı çıkmasına rağmen 4 gündür uzak durdum çorba ve sulu yemek yiyorum bazen yemek salata bazende yemek yoğurt yiyorum. Akşam eve gidince 7 ye doğru müsli yiyorum saat 9 dada ya eti form diyet bisküviden yarım paket yada meyveli yoğurt yiyorum. Bunun yanında her sabah aç karnına sirke bal su karışımı içiyorum . bitti mi bitmedi şu titreşimli masaj aletleri varya ondan aldım. tek derdim beldeki yağlarım aslında onlara sabah akşam 1,5 dk süren bir masaj yapıyorum. Amacım 2 haftada 4 kilo vermek gelişmeleri anlatırımiş çıkışı eve gidiyorum hoşçakalın.
tebrikler tatlım aynen devam
loxiii süpersin kız sen bu işi kaptın
afiyet olsun ayrıcana bende yarım saate akşam yimeemi yiyip bugünü kapiycim akşam kociş geliyo yimek yapmam lazım ama o ocakta pişerken yimeemi de ihmal etmicem
işte evet bende de ortada bir top çıktı yaaaa ben de en son basen eriyo galibaaa ya da en çok oydu ondan öleeee:26::26: kessinlikle katılıyorummm yağlar gitmeli ben de daha özellikle basende bacakta yağ var kardiyoya devammm plates de yaparım karın da çalışırımmm ama özellikle kardiyoya devam etmemiz lazımmm yağlar gitsinnn sonra evet sıkılaşırız çalışırız dambıll platese ağırlık veririzzz karın çalışırızzz ama şimdilik kardiyoooo
teşekkürler canım evet aynen böyle devam etmeliyim..
akşam yemeğinde de
4 kaşık makarna
1 küçük porsiyon tavuk sote
1 küçük kase yoğurt
ve salata yedim
ama saat 18.00de hiç ara öğün falan yapmamıştım çünkü çok acıkmışım
çok güzel canım bravo
ama sana tavsiyem karbo alımını güniçinde bitir
selam kızlar ii akşamlar
akşam 17.30 da ton balıklı salata ile yemek işini hallettim
az önce eve geldim ve 300 ml süt içtim yarım yaglı. bugün süt yoort tarzı bişi yeyip içmemiştim sabahki peynir hariç..
bu akşam kociş geliyo semizotu ve nohut yapacam. mutfaa toplucam bugün cuma nasılsa erken yatmaya gerek yok sporda yapcam nasipse.
sorada gelip buraya yazıcam gaz oluyo böle
neruşş seskü göbekkk napaanbundan sora sana böle dicem. bende sen öle göbek pek görmedim basen var sende o kadar totişte sorunlu accuk emmmee o kadarı bende de var göbeemi biliyon zatti malum
gidicek o göbüşte kalçalarda basende mnnacık olcen kuyzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?