60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben spor yapmaya gidiyorum

o pastayı eritmem lazım
acuk yürüyüm bari bandımdaaaa

waaaay seksü neruş, heeeee ???????????

benimki seksü değil miydi kızzzzzzzzzzzzzz????????????

seninkide çok seksi..
ya sen diyodun karnımda sorun yok diye zaten tahmin etmiştimde bu neruşş göbeğimde göbeğim deyip duruyodu ama yok öyle bartı bişey. beli ince karnı toplu bence gayet estetik. zayıfladıkça dahada iyi olur.

neruşş pantolunun kaç beden. ya ne göbeği senin göbeğin çok güzel sakmamış hiç belki yumuşaktır ama sarkma yok.

yaaaaaaaaa ayy çok sevindiiiiimmmm sağolasın hugocukcuğumm yaa ağzından bal damlamışşşş işte insan kendisini bilmiyooo:78::78: pantolon 28 beden ama ben minnak bir insan olduğumdan daha verecek kilom olmasına rağmen giriyorum küçük bedenlere 36 beden pantolona da giriyorum mesela kumaşlarda hatta aldım ki hedef olsun rahat gireyim diye azimle devam ederimmm ama yani yumuşağımmm ve minnağımmmm evet sarkık değil ama zayıfladıkça ortada top gibi çıktı ve oturunca falan çıkıyo yani alt karın ve göbek deliği etrafııı:78::78: ama tabii daha yolum var karın videosu ve platesle sıkılaşacak inşallahh

sözz di mii sööözzz bak girerim rüyan alırım elinden tatlıları çikolatalarıııı

sağol canım benimmm tabii ki var yani fazla kilolar nerde işte bacakta biraz göbekte kolalrda heryer de biraz biraz var ama en çok bacak-basen zaten benim baştan beri sorunum basendi hala da var ki nasıldı yanii bu küçülmüş hali düşünnn ama evet bence de dambıl konusunda acele ediyorum ki sende kas olunca tırstım dedimşimdi daha yağlar gitmeden bu falz ayağlar kas olursa zaten boyun kısa tıkna zbişey olur kalırım didimm ve bıraktım dambılı bi iç bacak çalışıyorum accuk ama onun dışında akrdiyo ve karın videosunu yapıyorum ve platesss bence de yağ oranını düşürmek lazımm yani tabii gitti ama daha epey yağ var bende basenlerde bacaklarda özellikle:78:

:82::82::82::82:

neruşun göbeği çok seksiiiymişşşş
çok beyendim

yok yaaa oturunca falan çıkıyooo ortada bir top oluştu zayıfladıkçaa ama gidecekkk özellikle basen bacak gidecekk ama o top da gidecekkkkk karın çalışlarak yürüyerek ve platesleeee

neruş zayıfladıkça benimde karın çıktı geçen ay daha düzdü sanki ama en son göbek erir dedi diyetisyen. kardiyoya devam en düşük yağ seviyesine inene kadar devam kardiyoya sonrada toparlanırız. 2 haftada disiplinli egzersiz ve pilatesle toparlanılıyor fazla değil yani. şimdi yağlar erisin demi

işte evet bende de ortada bir top çıktı yaaaa ben de en son basen eriyo galibaaa ya da en çok oydu ondan öleeee:26::26: kessinlikle katılıyorummm yağlar gitmeli ben de daha özellikle basende bacakta yağ var kardiyoya devammm plates de yaparım karın da çalışırımmm ama özellikle kardiyoya devam etmemiz lazımmm yağlar gitsinnn sonra evet sıkılaşırız çalışırız dambıll platese ağırlık veririzzz karın çalışırızzz ama şimdilik kardiyoooo

benim fotoda bell değildi sanırım ama ben de var o alt karından yaa
gıcık oluyorum kendisine
açken oturduğumda falan pötlemez ama toksam çıkıyo biraz
ben de karnımı çekerek oturuyorum walla
alışsın hem :)))

53 dk yürüdüm koşu bandında
kendimi daha iyi hissediyorum şincik :))))))

neruuuuşşş senden de alıntı yaptıydım emme
nedense olmamış
tamam kız söz walla, bugün korktum zaten senden :)))))))))

o kutuyu da attım walla çöpe

ben yemeğimi ne zaman yiyim?
kızlar siz spordan ne kadar zaman sora yiyosunuz yemeğinizi?

selam kızlar ii akşamlar
akşam 17.30 da ton balıklı salata ile yemek işini hallettim
az önce eve geldim ve 300 ml süt içtim yarım yaglı. bugün süt yoort tarzı bişi yeyip içmemiştim sabahki peynir hariç..
bu akşam kociş geliyo semizotu ve nohut yapacam. mutfaa toplucam bugün cuma nasılsa erken yatmaya gerek yok sporda yapcam nasipse.
sorada gelip buraya yazıcam gaz oluyo böle

neruşş seskü göbekkk napaan bundan sora sana böle dicem. bende sen öle göbek pek görmedim basen var sende o kadar totişte sorunlu accuk emmmee o kadarı bende de var göbeemi biliyon zatti malum
gidicek o göbüşte kalçalarda basende mnnacık olcen kuyzzz

selam boundary hoşgeldin
herballife yi bırakman iyi olmuş. bir tanıdıgı onu kullanarak nasıl kaslarını eritip yaglanmış ve kadının saglıgı bozulmuş otobüste bile tutunurken kolları agrıyormuş kasların erimesinden hugocuk sana anlatsın. ama şimdi de müsli kullanıyorsun yani birini al vur ötekine olmamışş
bir kere herşeyden önce bizim başlangıçta olduğumuz gibi sabırsızsın. 2 haftada dört kilo kesin kastan ve sudan gider. diyetisyenler en ayda saglıklı olarak verilen kilo 2-4 kilo diyor sen ne diyorsun dikkat et hata ediyorsun. ben bu hafta 300 gram verdim o zaman bende bırakim saglıklı beslenerek zayıflamayı oldu mu şimdi
yanlış yoldasın canım burada hepimiz saglıklı besleniyoruz bu senin ki çok saglıklı değil. eminim bunun içinde sporda yoktur müsli yiyip az yemek yiyerek kaslarını eritmek istersen senin tercihin

eve geldim yemeğimi yedim ne mi yedim

* bir adet palamut yağsız fırında
*yanına bol salata

ara olarak da 20-30 tane sarı leblebi

şimdi spor zamanı
5 mil leslie yi yapayımm da geleyimm

işteee bugünki menümmm

sabah : 2 dilim ekmek zeytin domates bi adet yumurta ve 3 ince dilimden omlet az nane
ara : 3 bdem iki kayısı
ögle 4 kaşık ezogelin çorba içpilavlı tavuk fırında ( piliç topkapı diyolar )
aralarda : yarım dilim ekmek çeyrek kk light peynir 1 portakal biraz badem ve sarı lebledi
akşam yemegi : ton balıklı salata
son ara : 300 ml yarın yaglı süt
spor henüz yapmadım yapınca yazsam iyi olur

bven de yemeğimi yedimm

4 yk barbunya ve bol salata
ekmek yok tabi

yoort da yicektim ama sonra sütlü kahve içerim dedim, öğleyin de yedim zaten yoort

evi toparlıcam şimdi

yarın kuaföre falan gidicem

bide hçsonu ev toparlamakla uğraşmayayım

teşekkürler canım evet aynen böyle devam etmeliyim..
akşam yemeğinde de
4 kaşık makarna
1 küçük porsiyon tavuk sote
1 küçük kase yoğurt
ve salata yedim
ama saat 18.00de hiç ara öğün falan yapmamıştım çünkü çok acıkmışım

evet bende de en sorunlu bölge göbek o çok zor eriyor..önce basenlerim eriyor orada sorun olmadığından herhalde..kızlar bir şey duydum doğru mu size sormak istedim!!!! kilo verdikten sonra pilates yapılmalı imiş dedi bir arkadaşım pilates sıkılaştırıyor ama pilatesle sıkılaştıktan sonra kilo vermek daha zor diye duydum dedi :18::18: benim kafam çok karıştı ben pilates yapıyorum yürüyüş hariç çünkü

çok güzel canım bravo
ama sana tavsiyem karbo alımını güniçinde bitir

hugocukcuğuma fotolarımı yolladım ne yapmam gerektiği konusunda yorum yapsın diye bak neler geldi başımaaa hayatımda ilk kez ismimin önündeki sıfat sesssküüüüügerrrçekten hakettiğim günler de gelir inşallahhhhh.

Senle ben çok benziyoruz zaten kuzuciiim yani tabi sen 5cm uzunsun ki o bile bence ince gösteriyor seni ama bence ikimizin de esas sorunu basenn emmeeee biz de bu azim bu sabır bu inanç varkeeeeeeeeennn gidecekk bu basenler gideceekkk yakarızzz bu basenleri yakarııııııııııııııııııııııııııııızzzz

bi fambıkkk gördüm sankiiiiiii evet evet gördüüüüüüümmmm bi fambıkk gördümmmmmmmmmmm:82::82::82::82::82: nerdesin guuuııııııııııııı ablana gittin kocişin evde yokk yalnız kalamadın ablandasınnnn:86::86::86: mııııııııııı acabaaaa ablanı tanımıyorum gerçi emmeeeeeeeçok selam söyle :86::86::86::86:

iyi akşamlar kızlar
yarın tatile gitcez diye valizi hazırladım şimdi.
kocişim uyuyor yorulmuş benden fırsattan istifade hemen bakayım dedim kim var yok diye.
iş cıkışı 4km yürüdük kocişimle eve geldik ızgara köfte yaptı eşim bana.
1 kase yoğurt
4 köfte
1 domates
2 taze soğan mis gibi koktuk

birazdan muz yicem cok canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…