60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nörüyon kız gece kuşuuuuuuuuuuuuyok canım olay şöle oldu,ablamın kocası evde yoktu ben bu iki çocukla baş edemem sen kızınıda kocanıda al gel bu gece bizde kalın dedi bizde geldik
Aleyküm slm sağol cicişşşş sölerimm

saçın ten,ne değseeeeeeeeeeeeeeeeee tenini kıskanırımmmmmmmmmmmmmmmseni saran kemerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn belini kıskanırımmmmmmmmmmmmmmmmmkıskanırım seni bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız kimlere gösterdin kendini daha ben görmedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bittin kızım sen artık
seeeskü seeeskü haha ivet yapılar benziyo ben senin accık uzun versiyonun gibiyiz. yakıcız dimi o kiloları valla böle yanmazsa benzin döküp yakıciz muhamuhamuha
sora da gidip senle bi beden küçük pantolon bakıciz dimi guyzzz
ben yani kocakafa yolanda hala spor yapmadı sopalıkım benn kalkıyorum tımam atmayın

ben geldimm

evi de temizledimm

1.5 saat onla uğraştım

50 dk sporun üstüne ev temizliği, heralde bugün yediğim pasta çikolatalar erimiştir artıkın

erisinler yani bi zahmet

yoruldum nen

Merhabaaaa kızlar annemdeyim simdi telefondan bağlanıyorum. Hasretinize dayanamadım Bugün akşam ne yedıklermi söylemicemm sırr Hepinize iyi geceler öpüyorum (az yedim ama )

sütlü kahve içiyorum

ay çok yorulmuşum ya

walla hem belim hem sırtım ağriyiii

canım iyi geceler geçmiş olsun...bende yeni düğünden geldim kızımın karnını doyurdum.uyudu bende uymadan bir bakayım dedim...

sağol canım
benimki hem sporun hem temizliğin verdiği yorgunluktan kaynaklanıyo
hafta osnuna kalmasın dedim hem de pastayı eritsin istedim :)))

sen de maşallah kamber oldun tam
inşallah düğün iyi geçmiştir, dün kına biraz kötü geçmiş sanırım

sporumu yaptım geldim
70 dk 5 mil
herkes nerde yawwww:97:

ohhh tebrik ediyorum valla ben de leslie yi en fazla 4 mil yapanlardanımm

oyyy guzuuuuuuuuuuuumm oy fambığımmmm kıskanmış beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sana sevdiğimmmmmmm diyemeeeeeemmmmmm ellerrr duyaaaaarrrrr sözzzz olurrrrr

ama ama sen beniii görmüş olmalısınnnnn yani foto da olsa da:78::78: ama burda olsan ben seni rahat bırakmazdım da yaban ellerdesinnnn:78::78:

döner pıçaaaananaaa yanlardan yontarııııkkkkkkkkkkkkk heeeee bakucıyıkkkkkkk inşallah canım benim innnşallahhhhhh bi deeeeee

artık yapmışsındır herhaldee siiiporunuuuuu si si si si silifkenin yoorduuuuuuuuu

sütlü kahve içiyorum

ay çok yorulmuşum ya

walla hem belim hem sırtım ağriyiii

maşallah sen de vur deyince öldürüyosunnnnn bubiiiii önce pastayı hülettt sonra sporlar temizliklerrr gitmiştir uçmuştur o pastaaaaa

inşallah bubiiiiiiiiii :)))))))))))
erisin diye uğraştım ya
normlade bugün yapmayacaktım hem temizliği hem sporu
ama o pasta beni mahvetti :)))))

kızzzz alırsınız tabe yolandayla minnak pantalonlarıııı
sizde bu azim oldukça, maşallah diyimmmm

ohhh ellerine sağlıkkkkkkk gitmiştir gitmiştir kalmamıştır pasta falannn valla benimde midem almıyo öyle şeyleri yani pazarları kaçamak yapıyorum ama öyle pasta falan hiç yiyemiyorum genelde yemek türü tuzlu şeyler oluyo benim kaçamaklar

alıciiiiiiiz inşallah yaaaa şöyle hakkıyla şöyle kalıbı minnak mağzalarda da 36 olsakkkkkkkkk inşallahhhh gelecekkkk o günler de gelecekk azimlee sabırla inşallah canım benimmmm

neruşum ben çıkıyorum canımmm

iyi geceler sana

öpüyorum seniii

iyi geceler bebeeemmmmmm iyi gecelerrrrrrr minnak göbeeni yesinnn cücelerrrrrrrr benim deee göbeeemiii popomuuuuu basenleri kollarıııııı yesinlerrr ve obez olsunlarrr cücelerrrrrrrrr

slm kızlar. herkese iyi geceler...

bugün yaşadıklarımı anlatsam inanamazsınız. özellikle yeni başlayan arkadaşlara belki fikir rolur diye yazmak istedim.

1aydan daha kısa zamanda 5kilo verinde eşim de çevremdekiler de daha dikaktli olmamı söyledi ve eşim gerekirse göbekteki fazlalıkları sporla felan ver ama hasta olma deyince ben de artık biraz daha serbest davranabilirim heralde diye düşündüm. düşündüm ve uyguladım ama şuanda reflü yüzünden uyuyamıyorum. :26: elimde soda size yazmaya karar verdim ben de.
bugün yediklerimi yazmakla başlıycam. belki özenen olabilir yazdıklarım yüzünden ama inanın benim yazarken bile midem bulanıyor. nedenini anlıycaksınız.
aslında öyle çok abartmadım da daha doğrusu abartamadım. mide öyle küçülmüş ki artık zor alıyor herşeyi.

sabah normaldi kahvaltım. haşlanmış yumurtam, domates, 1-2 zeytin, çok az peynir, form çayı ve extra olarak dünden kalma fırında mücverden 1-2 yemek kaşığı kadar. gayet hafif geldi bu yediklerim sorun yoktu yani.

sonra arkadaşa davetliydim ve malum hazırlananlar ağır şeylerdi. tabakta bir dilim börek, yoğurdu fazla mayonezi az küçük bir kase rus salatası, bir dilim kek, birtane kurabiye ve ikramlık götürdüğüm çikolatalı kestane şekeri... :18::18::18:
ama hepsini yiyemedim tabiiki... böreğin dışını ben içini oğlum yedik. rus salatasından ve kekten bir iki çatal ucu alabildim. kurabiyenin de yarısı kadarını çayla yedim ve o ölüp bittiğim belki bir a öncesine kadar 1kutu getirseler dakikalar içinde tüketebileceğim çikolatalı kestaneden 1-2 çok küçük parça aldım ve çok tatlı geldiği için yiyemedim. kendime inanamıyorum kızlar.

neyse sonra eve geldik. arkadaşlar bize de uğradı ben de şekersiz türk kahvesi yaptım içtik.

sonra akşam yemeği yicez oğlumla. orda herşey yağlı, tuzlu ve tatlı gelince yiyemedim ve doğal olarak acıktım akşama. oğluma yaptığım kıymalı tel şehriye çorbasından 2kepçe kadar, gene son kalan mücver dilimi (kenarına çok az ketçap döktüm) ve bir dikim tam buğday ekmeği yedim. biraz sonra ketçap midemi yakmaya başladı bile. :97:

sonra saat 10 gibi kocacım geldi ve kıymalı yumurta istedi. ee artık bırakcaz dedik ya diyeti. ben de küçük bir dilim ekmekle yumurtadan ve kahvaltılıklardan tırtıklandım acık. üzerine de 2bardak siyah çay içtim. sonuç mu?? UYUYAMIYORUM kızlar yaaa... midem yanıyor. bende zaten gastrit vardı ve bu diyete başladığımdan beri midem çok rahattı ama bugün bukadar şeyle bile zorlandı micem. inanın ne bi eksik ne bi fazla yazdım. ne yediysem aynen burda ama buna rağmen midem felaket zorlandı. bundan sonra miktarı birazdaha çoğaltarak gene yağsız tuzsuz yemeye devam edicem. tatlı da heralde bundan sonra sadece bitter çikolata yiyebilicem. kestane şekerinde bu kadar şeker olduğunu, börekte bu kadar yağ olduğunu bugün öğrendim. vıcık vıcık geldi.

canım benim çok geçmiş olsun öncelikle
eşin ve çevrendekiler diikkat et demiş, sen dibine vurmuşun be güzelim :))

ama en doğru kararı yaşayarak kendin vermişsin zaten, bundan sonra öğle ysğlı ve zararlı şeyler yiyeceğine yediklerinin miktarını artırmayı düşünerek

ben de bugün senin yaşadıklarının benzerini yaşadım

öğle yemeğindn sonra madlen yemiştim
ondan 2 saat sora falan 1 koca dilim pasta yedim ama midem nasıl bulandı, zaten çok sevmem yaş pastayı, bide aylardır yemeyince acaip yağlı geldi, geri geri geldi hep, sinir oldum (((((((((

eriticem diye de yapmadığım kalmadı
1 saate yakın spor ve 1.5 saat aktif bi ev temizliği

şimdi elmamı yiyip yatıcam artık
m,idem daha iyi artık ama bidaha yok yani pasta falan yemem

sen de o kadar kilo verdin etrafındakilerin sözüne bakıp böyle şeyler yiyip geri alma kilolarını
çünkü kilo çok yüzsüzdür, gönderirken gitmek bilmez, çağırmazsın ama koşa koşa gelir

o yüzden sen yine de dikkatli ol tatlım

bize o fotolu güzel menülerini göstermeye devam et :)))))))

hoşgeldin canım

hoşbulduk

dün güne biraz kaçamakla başladım ve kaçamakla bitirdim; mis gibi 1 simitle , 1 aydır yemiyordum neredeyse rejim uğruna...yanında 2 dilim beyaz peynir, domates, şekersiz çay, zeytin...

arada yeşil çay (ceviz yemeyi unuttum), öğlen çorba, bezelye (4 yk), 1 dilim kepekli ekmek ve yoğurt, arada ceviz, sonra 1 bardak süt, akşamı söyleyemeye dilim varmıyor; 1 hamburger+patates kızartması+kola

cuma akşamı keyfiydi ama değdi, bir daha yapmayacağım söz

bende bugün mutfak dolaplarımı silicem. fırın buzdolabı filan var onları silicem balkon var balkon camları onları silicem. yavaş yavaş yaparım artık
hepinize iyi tatiller kıslar. benim kociş bugün çalışıyo bende sıkıldım boş boş oturmaktansa mutfağımı halledeyim dedim.

günaydın kıslaaar napıyosunuz bakiyim :76:

günaydınnnnnn
kızlarrrrrrr
nasıl keyiflerrr
bugün sınav gözetmenliğim var çıkacağım birazdan
size uğrayayım dedim
eşim yok erken çıktı bu sabah o yüzden kahvaltı çekmedi canım
bir küçük kase nesfit yedim light sütle beraber
ara öğünlerimi hazırlayıp giyinip çıkcağımmm

kızlar kaçamakları dert etmeyin korkmayın yani. bugün çok kaçtıysa yarın telafi edersiniz sorun değil yani kaçamak yaptım diye moral bozup diyetten soğumayın
kilo verme kısa sürede olmuyo kas kısa sürede verilir yağlar uzun zamanda erir o yüzden korkmayın
ama kaçamaklarıda alışkanlık haline getirmeyin sadece.
bu konuda neruşum çok güzel bir örnek. hafta içi tam düzenli yapıyor diyetini sporunu asla ihmal etmiyor hafta sonu kaçamak yapıyor canı ne isterse abartmadan yiyor. bu şekilde yaptı ve 10 küsür kilo verdi. fotolarını gördüm beyendim çok yağı kalmamış ama eminim bu zaman kadar yağ verdi çünkü çok güzel zayıflamış. çok beyendim. sizde bu şekilde yapabilrsiniz
dert etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…