bi fambıkkk gördüm sankiiiiiii evet evet gördüüüüüüümmmm bi fambıkk gördümmmmmmmmmmm:82::82::82::82::82: nerdesin guuuııııııııııııı ablana gittin kocişin evde yokk yalnız kalamadın ablandasınnnn:86::86::86: mııııııııııı acabaaaa ablanı tanımıyorum gerçi emmeeeeeeeçok selam söyle :86::86::86::86:
hugocukcuğuma fotolarımı yolladım ne yapmam gerektiği konusunda yorum yapsın diye bak neler geldi başımaaa hayatımda ilk kez ismimin önündeki sıfat sesssküüüüü gerrrçekten hakettiğim günler de gelir inşallahhhhh.
Senle ben çok benziyoruz zaten kuzuciiim yani tabi sen 5cm uzunsun ki o bile bence ince gösteriyor seniama bence ikimizin de esas sorunu basenn emmeeee biz de bu azim bu sabır bu inanç varkeeeeeeeeennn gidecekk bu basenler gideceekkk yakarızzz bu basenleri yakarııııııııııııııııııııııııııııızzzz
hugocukcuğuma fotolarımı yolladım ne yapmam gerektiği konusunda yorum yapsın diye bak neler geldi başımaaa hayatımda ilk kez ismimin önündeki sıfat sesssküüüüü gerrrçekten hakettiğim günler de gelir inşallahhhhh.
Senle ben çok benziyoruz zaten kuzuciiim yani tabi sen 5cm uzunsun ki o bile bence ince gösteriyor seniama bence ikimizin de esas sorunu basenn emmeeee biz de bu azim bu sabır bu inanç varkeeeeeeeeennn gidecekk bu basenler gideceekkk yakarızzz bu basenleri yakarııııııııııııııııııııııııııııızzzz
sütlü kahve içiyorum
ay çok yorulmuşum ya
walla hem belim hem sırtım ağriyiii
canım iyi geceler geçmiş olsun...bende yeni düğünden geldim kızımın karnını doyurdum.uyudu bende uymadan bir bakayım dedim...
sporumu yaptım geldim
70 dk 5 mil
herkes nerde yawwww:97:
saçın ten,ne değseeeeeeeeeeeeeeeeee tenini kıskanırımmmmmmmmmmmmmmmseni saran kemerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn belini kıskanırımmmmmmmmmmmmmmmmm kıskanırım seni bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız kimlere gösterdin kendini daha ben görmedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bittin kızım sen artık
seeeskü seeeskü hahaivet yapılar benziyo ben senin accık uzun versiyonun gibiyiz. yakıcız dimi o kiloları valla böle yanmazsa benzin döküp yakıciz muha muha muha
sora da gidip senle bi beden küçük pantolon bakıciz dimi guyzzz
ben yani kocakafa yolanda hala spor yapmadı sopalıkım bennkalkıyorum tımam atmayın
sütlü kahve içiyorum
ay çok yorulmuşum ya
walla hem belim hem sırtım ağriyiii
ohhh tebrik ediyorum valla ben de leslie yi en fazla 4 mil yapanlardanımm
oyyy guzuuuuuuuuuuuumm oy fambığımmmm kıskanmış beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisana sevdiğimmmmmmm diyemeeeeeemmmmmm ellerrr duyaaaaarrrrr sözzzz olurrrrr
ama ama sen beniii görmüş olmalısınnnnn yani foto da olsa da:78::78: ama burda olsan ben seni rahat bırakmazdım da yaban ellerdesinnnn:78::78:
döner pıçaaaananaaa yanlardan yontarııııkkkkkkkkkkkkkheeeee bakucıyıkkkkkkk inşallah canım benim innnşallahhhhhh bi deeeeee
artık yapmışsındır herhaldee siiiporunuuuuusi si si si silifkenin yoorduuuuuuuuu
maşallah sen de vur deyince öldürüyosunnnnn bubiiiii önce pastayı hülettt sonra sporlar temizliklerrr gitmiştir uçmuştur o pastaaaaa
inşallah bubiiiiiiiiii :)))))))))))
erisin diye uğraştım ya
normlade bugün yapmayacaktım hem temizliği hem sporu
ama o pasta beni mahvetti :)))))
kızzzz alırsınız tabe yolandayla minnak pantalonlarıııı
sizde bu azim oldukça, maşallah diyimmmm
neruşum ben çıkıyorum canımmm
iyi geceler sana
öpüyorum seniii
slm kızlar. herkese iyi geceler...
bugün yaşadıklarımı anlatsam inanamazsınız. özellikle yeni başlayan arkadaşlara belki fikir rolur diye yazmak istedim.
1aydan daha kısa zamanda 5kilo verinde eşim de çevremdekiler de daha dikaktli olmamı söyledi ve eşim gerekirse göbekteki fazlalıkları sporla felan ver ama hasta olma deyince ben de artık biraz daha serbest davranabilirim heralde diye düşündüm.düşündüm ve uyguladım ama şuanda reflü yüzünden uyuyamıyorum. :26: elimde soda size yazmaya karar verdim ben de.
bugün yediklerimi yazmakla başlıycam. belki özenen olabilir yazdıklarım yüzünden ama inanın benim yazarken bile midem bulanıyor. nedenini anlıycaksınız.
aslında öyle çok abartmadım da daha doğrusu abartamadım. mide öyle küçülmüş ki artık zor alıyor herşeyi.
sabah normaldi kahvaltım. haşlanmış yumurtam, domates, 1-2 zeytin, çok az peynir, form çayı ve extra olarak dünden kalma fırında mücverden 1-2 yemek kaşığı kadar. gayet hafif geldi bu yediklerim sorun yoktu yani.
sonra arkadaşa davetliydim ve malum hazırlananlar ağır şeylerdi. tabakta bir dilim börek, yoğurdu fazla mayonezi az küçük bir kase rus salatası, bir dilim kek, birtane kurabiye ve ikramlık götürdüğüm çikolatalı kestane şekeri... :18::18::18:
ama hepsini yiyemedim tabiiki... böreğin dışını ben içini oğlum yedik. rus salatasından ve kekten bir iki çatal ucu alabildim. kurabiyenin de yarısı kadarını çayla yedim ve o ölüp bittiğim belki bir a öncesine kadar 1kutu getirseler dakikalar içinde tüketebileceğim çikolatalı kestaneden 1-2 çok küçük parça aldım ve çok tatlı geldiği için yiyemedim. kendime inanamıyorum kızlar.
neyse sonra eve geldik. arkadaşlar bize de uğradı ben de şekersiz türk kahvesi yaptım içtik.
sonra akşam yemeği yicez oğlumla. orda herşey yağlı, tuzlu ve tatlı gelince yiyemedim ve doğal olarak acıktım akşama. oğluma yaptığım kıymalı tel şehriye çorbasından 2kepçe kadar, gene son kalan mücver dilimi (kenarına çok az ketçap döktüm) ve bir dikim tam buğday ekmeği yedim. biraz sonra ketçap midemi yakmaya başladı bile. :97:
sonra saat 10 gibi kocacım geldi ve kıymalı yumurta istedi. ee artık bırakcaz dedik ya diyeti. ben de küçük bir dilim ekmekle yumurtadan ve kahvaltılıklardan tırtıklandım acık. üzerine de 2bardak siyah çay içtim. sonuç mu?? UYUYAMIYORUM kızlar yaaa... midem yanıyor. bende zaten gastrit vardı ve bu diyete başladığımdan beri midem çok rahattı ama bugün bukadar şeyle bile zorlandı micem. inanın ne bi eksik ne bi fazla yazdım. ne yediysem aynen burda ama buna rağmen midem felaket zorlandı. bundan sonra miktarı birazdaha çoğaltarak gene yağsız tuzsuz yemeye devam edicem. tatlı da heralde bundan sonra sadece bitter çikolata yiyebilicem. kestane şekerinde bu kadar şeker olduğunu, börekte bu kadar yağ olduğunu bugün öğrendim. vıcık vıcık geldi.
hoşgeldin canım
günaydın kıslaaar napıyosunuz bakiyim :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?