bende bugün mutfak dolaplarımı silicem. fırın buzdolabı filan var onları silicem balkon var balkon camları onları silicem. yavaş yavaş yaparım artık
hepinize iyi tatiller kıslar. benim kociş bugün çalışıyo bende sıkıldım boş boş oturmaktansa mutfağımı halledeyim dedim.
ayy otur allah aşkına boş boş... bi günde temizlik yapma canım... saçını çekicem artık senin bak...daha tam iyileşmedin yorma kendini al bi kitap oku boş boş oturmak sıkıyosa ama iyileşmeden yorma kendini. .sen bize lazımsın bak..
napayım canım ya mutfak gözüme batıyo sinir oluyorum
ya dünden beridir düşünüyorum kpss 2012ye hazırlanmaya başlayayım diyorum. sözelci olduğumdan matematik sorunum var ama eşim sayısalcı sana gösteririm dedi. hergün 2-3 saat öğleden sonraları çalışsam yeter daha hemen hemen 1 buçuk yıl var. heralde o zamana kadar öğrenirim demi matematiği
tabiki yaparsın canım ben de destek olurum sana... matematik çok kolaydır aslında neden korkarsınız hiç anlamam...
sözelcilere zor geliyo ama. üniversitede hiç görmedik ondan öncede öylesine görüyoduk sözelciyiz diye hocalar bile ilgilenmiyodu geçiriyodu bizi. aslında ne büyük hata. bak şimdi çıktı karşımıza ve öğrenmeden kazanamayacaz
aslında kopya olayından sonra çok soğudum boşuna çalışmışız dedim puanlarımız çok düştü bizimde öyle olunca. dedim kopya çekenler kazanıyo ne kadar çalışsakta kazanamıcaz dedim ama sonra düşündüm herkes böyle düşünüyodur millet o kadar çalıştı kazanamadı hakkı yendi diye millet o kadar çalışıpta kendini helak etmez dedim. bari çalışayım dedim
valla ne bleyim canım ÖSYM nin de ağzı yanmıştır herhalde son YGS den sonra...artık daha tedbirli olurlar...gizli saklı iş yapılmıyo işte öğrendi herkes bence...
ttalım aslında benim lise puanım çok yüksek en yüksek notu veriyor öss için bana. eşimde diyor bana anaokulu öğretmenliğini kazan diye. girsem kazanırım kesin orasıda işte 4 yıl bidaha okusam yaş olacak 33. sonra yine kpss çıkacak karşıma öyle değilmi. yine kpss ile uğraş. anaokulu öğretmenleri kpssde matematik çalışması lazımmıki
canım ben anaokulu öğretmenliğini kzansamda çalışmıcam için kpss yi hiç düşünmedim...
ben kızım için istiyorum kızımın durumunu biliyosun bişeyler öğrenip ona daha fazla katkıda bulunabilmek için...sonuçta ne kadar emek verirsek okadar iyi yerlerde olur diye düşünüyorum...
çocuklarım uyandı... gerçi oğlan çok olmuştu uyanalı da kız yeni uyandı...
ona bi kahvaltı hazırlayayım sonra cam silicem akşama kadar temizlik yaparım artık...
sanada kolay gelsin hugocum çok yorma kendini...
maicim sence 1 buçuk yılda matematiği halledebilirmiyimki. ne dersin canım. off korkuyorumda öğrenemem diye. eşimde öğrenirsin diyor ama bilmiyorum sence çalışayımmı yoksa öğrenemem diye hiç başlamayayımmı
iyi oldum diye birden vücüdu yorup gücünü yitirme tekrarlar hemen çok arsız bi hastalık dikkat et canımbende bugün mutfak dolaplarımı silicem. fırın buzdolabı filan var onları silicem balkon var balkon camları onları silicem. yavaş yavaş yaparım artık
hepinize iyi tatiller kıslar. benim kociş bugün çalışıyo bende sıkıldım boş boş oturmaktansa mutfağımı halledeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?