kızlar kaçamakları dert etmeyin korkmayın yani. bugün çok kaçtıysa yarın telafi edersiniz sorun değil yani kaçamak yaptım diye moral bozup diyetten soğumayın
kilo verme kısa sürede olmuyo kas kısa sürede verilir yağlar uzun zamanda erir o yüzden korkmayın
ama kaçamaklarıda alışkanlık haline getirmeyin sadece.
bu konuda neruşum çok güzel bir örnek. hafta içi tam düzenli yapıyor diyetini sporunu asla ihmal etmiyor hafta sonu kaçamak yapıyor canı ne isterse abartmadan yiyor. bu şekilde yaptı ve 10 küsür kilo verdi. fotolarını gördüm beyendim çok yağı kalmamış ama eminim bu zaman kadar yağ verdi çünkü çok güzel zayıflamış. çok beyendim. sizde bu şekilde yapabilrsiniz
dert etmeyin
canım başlamadan pes etmek olurmu öğrenen annekarnında öğrenmiyor başarırsın birde yanlış anlamadıysam evladın için istiyorsun karşın daki engeler vız gelir başarırsın
günaydın kızlar iyi hafta sonları başka bir topikte bu yazı dikkatimi çekti sizlerlede paylaşmak istedim bu arkadaş biraz kaçamak yapmış ona ragmen 6,5 kilo vermiş topikte bunu görüp uygulayan kızlar var 1 haftada 3 kilo vermiş biri hoşuma gitti diyet aslında sadece kahvaltısı bana kötü geldi çünkü kahvaltı önemli sizlerinde düşüncesini almak isterim ben yaparsam şayet kırmızı eti haftada 1 zor yiyorum hergün yiyemem onun yerine tavuk balıkla çeşitlendirmeyi düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum
Herkeseee merhabaaaaaa, temizlik yapanlara kolay gelsinben de epey erkenciyim bugün ama ilanları falan hazırlıyorum güncelliyorum internet sitesi için o yüzden ancak gelebildimmm malumm buraya takılıncaa kopamıyoruzzz
Kahvltımı yazayımmm
1,5 dilim denge ekmek
1 ince dilim hindi salamı
1,5 kk beyaz peynir
boll maydonoz
3 minnak salatalık
2 minnak domatess
Sonra yeşil çayımı içtimmm
Kahvaltımı 8.30 - 9 gibi yapmıştımmm birazdan ara öğünde 1 yeşil elme yiycemm belki sonra da sütlü bir Türk kayyfesi yudumlarımmmm
Merhaba neruda günaydınnnnnnnnnnnSende benim gibi erken kalkmışsın Çok enerjik başladım bugün güne önce bir saat tempolu bir yürüyüş yaptım sonra evde bir iki basit egzersiz hareketinden sonra duşumu alıp balkonda kahvaltımı ettim
1 Dilim kepek ekmek
Bol domates,salatalık,maydanoz.marul
Az yağlı bir krep
Çay
1 litre su içtim
Bir bardak beşi bir arada çay
Bir tane minik yeşil elma
öncelikle akşam menümü yazayım...
1 dilim kepek ekmek,
1 adet yağda yumurta,
1 adette kızımın çizisinden ağzıma atıverdim...
sabah menüm:
2 bardak çay,
1,5 tatlı kaşığı peynir,
5 adet zeytin,
yarım domates,
1 salatalık,
1 dilim kepek ekmek...
şimdide form çayımı içiyorum..
Herkeseee merhabaaaaaa, temizlik yapanlara kolay gelsinben de epey erkenciyim bugün ama ilanları falan hazırlıyorum güncelliyorum internet sitesi için o yüzden ancak gelebildimmm malumm buraya takılıncaa kopamıyoruzzz
Kahvltımı yazayımmm
1,5 dilim denge ekmek
1 ince dilim hindi salamı
1,5 kk beyaz peynir
boll maydonoz
3 minnak salatalık
2 minnak domatess
Sonra yeşil çayımı içtimmm
Kahvaltımı 8.30 - 9 gibi yapmıştımmm birazdan ara öğünde 1 yeşil elme yiycemm belki sonra da sütlü bir Türk kayyfesi yudumlarımmmm
günaydınn kızlarrr,,nasılsınız, kimse kalmamış,temizlik günü sanırm bugünhemen akşamki menümü yazayım;
1 kase çorba
salata
5 kaşık bakla-yoğurtluu
2 tk bal
sonrasında,
3 brrdk çay
biras beyaz nohut yidim
1 elma
yarım muz yedimm
ve uyudummmm
sabah kahvaltı pek yapmadım
simit+çay içtimm
ara öğünde 1 elma,yidimmm
Selaaaammm livacııııııııımmm afiyet olsun canımm çok güzel başlamışsın günee inşallah da hepimiz için böyle sağlıklı,hareketliiii yğların gittiğiiii daha da inceldiğimizzz sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün olurrrr
merhaba arkadaşlar.kahvaltımı yzayım.
1 haşlanmış yumurta (yağ ve limonlu)
1 kk peynir
2 dilim domates
1 dilim salatalık
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Normalde ben bunun 2-3 katını yerdim ama buraya yazıcam diye dikkat ettim ilk kez :)
merhaba arkadaşlar.kahvaltımı yzayım.
1 haşlanmış yumurta (yağ ve limonlu)
1 kk peynir
2 dilim domates
1 dilim salatalık
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Normalde ben bunun 2-3 katını yerdim ama buraya yazıcam diye dikkat ettim ilk kez :)
slm arkadaşlar ben geldim hepinizi özledim beni sormuşsunuz hepinize tşlker bende eve daha yeni geldim bi hafta annemlerdeydim hep hamurişleriyle geçti yarın dan itbaren diyete devam inşşlah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?