60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:13::13::13::13::13:

Çok sağol hugocukcuğumm yaaaaaa evett ben öyle hafta içi ve cumartesi de dahil 6 gün tam gaz sağlıklı beslenme ve sporr pazar günleri de boll yürüyüş açık havada ama canımın istediklerinden yiyorummmm çokşükür kiloların büyük bir kısmı gitti ama tabii ki elbette daha yolum varrr durmak yokk azimle devamm kalanlar da gidenler gibi sağlıkla özelliklee yağlardan gidecek inşallahhhhh daha bi 8-9kg var ama gidecekkk inşallahhhhhhh azimle sabırla yola devammmmmmmm

-İki haftada 9 kilo-

1.gün
Sabah: İstediğiniz miktarda şekersiz kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta biraz tuz
Akşam: 1 büyük biftek ızgara yada tavada tavada 3 biftek+yeşil salata+salatalık

2.gün
Sabah: Şekersiz kahve+1 sandeviç
Öğle: 1 büyük biftek+yeşil salata+salatalık
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

3.gün
Öğle: 2 haşlanmış yumurta+yeşil salata+domates
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

4.gün
Öğle: 1 haşlanmış yumurta+1 tane havuç
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

5.gün
Sabah: Şekersiz kahve+limonlu havuç
Öğle: Balık buğlama+domates
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

6.gün
Öğle: Tavuk ızgara
Akşam: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç

7.gün
Sabah: Limonlu çay
Öğle: 1 ızgara biftek+meyve
Akşam:Seçim sana ait ya et yada yumurta

Ertesi gün baştan yeniden başlanır 2 hafta sonunda 9 kilo verilir normal yeseniz bile 3 yıl boyunca verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
Eğer vücudunun şekle girmesini istiyosan yanında spor yapmanıda öneririm.
Günde 8 bardak su içmelisin.
Akşam yemeğini 19.30'dan sonra yersen eğer yediklrini eritemezsin.
Ben 2 haftanın sonunda 6 buçuk kilo verdim :)
Başarılar şimdiden :)

günaydın kızlar iyi hafta sonları başka bir topikte bu yazı dikkatimi çekti sizlerlede paylaşmak istedim bu arkadaş biraz kaçamak yapmış ona ragmen 6,5 kilo vermiş topikte bunu görüp uygulayan kızlar var 1 haftada 3 kilo vermiş biri hoşuma gitti diyet aslında sadece kahvaltısı bana kötü geldi çünkü kahvaltı önemli sizlerinde düşüncesini almak isterim ben yaparsam şayet kırmızı eti haftada 1 zor yiyorum hergün yiyemem onun yerine tavuk balıkla çeşitlendirmeyi düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum

Herkeseee merhabaaaaaa, temizlik yapanlara kolay gelsin ben de epey erkenciyim bugün ama ilanları falan hazırlıyorum güncelliyorum internet sitesi için o yüzden ancak gelebildimmm malumm buraya takılıncaa kopamıyoruzzz

Kahvltımı yazayımmm

1,5 dilim denge ekmek

1 ince dilim hindi salamı

1,5 kk beyaz peynir

boll maydonoz

3 minnak salatalık

2 minnak domatess

Sonra yeşil çayımı içtimmm

Kahvaltımı 8.30 - 9 gibi yapmıştımmm birazdan ara öğünde 1 yeşil elme yiycemm belki sonra da sütlü bir Türk kayyfesi yudumlarımmmm

canım başlamadan pes etmek olurmu öğrenen annekarnında öğrenmiyor başarırsın birde yanlış anlamadıysam evladın için istiyorsun karşın daki engeler vız gelir başarırsın

sağol tatlım. benim çocuğum yok maibeyaz evladı için anaokulu öğretmenliğini istiyor canım.

tosticim canım liste çok az tamam 2 haftada 9 kilo gidebilir ancak bana göre kas verdirir bu liste. sen bilirsin istersen yap
bak ben çok ünlü bir diyetisyen ismini vermeyeyim bir liste vermiş internet sitesinde o zamanlar diyetisyene gitmiyordum. bu listeyi yapayım dedim nasılsa diyetisyen vermiş sağlıklıdır dedim hergün yürüyüşte yaptım. kiloda verdim listeyi 2 hafta yaptım ve 2 hafta sonunda sabah titreyerek uyandım tansiyon düşmüş kendime gelemedim saatlerce hemen yemek yedim. bilmiyorum istersen dene ama 2 haftada 9 kilo bana kas kaybından başka bişeye yaramaz gibi geliyor. liste az geldi bana sen bilirsin

Merhaba neruda günaydınnnnnnnnnnn Sende benim gibi erken kalkmışsın Çok enerjik başladım bugün güne önce bir saat tempolu bir yürüyüş yaptım sonra evde bir iki basit egzersiz hareketinden sonra duşumu alıp balkonda kahvaltımı ettim

1 Dilim kepek ekmek
Bol domates,salatalık,maydanoz.marul
Az yağlı bir krep
Çay
1 litre su içtim
Bir bardak beşi bir arada çay
Bir tane minik yeşil elma

tamam hatırladım şimdi. bu liste isveç diyeti listesi. çok memnunun diyende var kilo veremedim diyende var. yorumları başka sitelerdede epeyce okumuştum bi zamanlar. ama uzmanlar tavsiye etmiyor isveç diyetini.

öncelikle akşam menümü yazayım...

1 dilim kepek ekmek,
1 adet yağda yumurta,

1 adette kızımın çizisinden ağzıma atıverdim...

sabah menüm:

2 bardak çay,
1,5 tatlı kaşığı peynir,
5 adet zeytin,
yarım domates,
1 salatalık,
1 dilim kepek ekmek...

şimdide form çayımı içiyorum..

temizlik bitmedi daha ama kolayladım epeyce
daha duş alıcam pazara gidecem ama neyseki pazar apartmanın önündede kolayca gidip geliyorum

Selaaaammm livacııııııııımmm afiyet olsun canımm çok güzel başlamışsın günee inşallah da hepimiz için böyle sağlıklı,hareketliiii yğların gittiğiiii daha da inceldiğimizzz sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün olurrrr

afiyet olsun cimcimciiiimm

merhaba arkadaşlar.kahvaltımı yzayım.
1 haşlanmış yumurta (yağ ve limonlu)
1 kk peynir
2 dilim domates
1 dilim salatalık
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Normalde ben bunun 2-3 katını yerdim ama buraya yazıcam diye dikkat ettim ilk kez :)

bu listeyi denemeyi düşünüyorum ama kahvaltıyı bu şekilde yapmıycam ara öğün koycam bu şekilde belki 9 kilo gitmazde 3 gider ama denemeyi düşünüyorum

eşim daha uyanmadı kahvaltı yapamadım henüz her haftasonu böyle oluyor bizde

3 kuru kayısı,
500 ml su içtim

30 dk leslie yaptım

afiyet olsun şekerler...

slm arkadaşlar ben geldim hepinizi özledim beni sormuşsunuz hepinize tşlker bende eve daha yeni geldim bi hafta annemlerdeydim hep hamurişleriyle geçti yarın dan itbaren diyete devam inşşlah

Kesinlikle canımm inanın herşeyden önce pozitif olmamız kendimizi motive etmemiz şart başaracağımıza inandığımız anda bence başarmışız demektir...Hani derler ya çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır bence çirkin kadın yoktur kendini sevmeyen kadın vardır zaten insan kendini severse herşeyin en güzelini yapar çünkü biz herşeyin en güzelini biliyoruz eee ozaman hadi gidip aynaya bakalım ve çok güzel olucam diyelim

canım benim salatalık ve domatesi bolca ye...ne böyle azıcık bir ,iki tane olurmu.bol bol ye..

Afiyet olsun canımm gayet güzel bence hatta domates-salatalık ve yeşillik boll boll yiyebilirsinnn kahvaltıda dereotu,maydonoz boll yersen hem tok tutar hem de kilo vermene yardımcı olurrrr

slm arkadaşlar ben geldim hepinizi özledim beni sormuşsunuz hepinize tşlker bende eve daha yeni geldim bi hafta annemlerdeydim hep hamurişleriyle geçti yarın dan itbaren diyete devam inşşlah

hoşgeldin bebeeeem çok özledikkk seniiiiii sen eminim kontrollü yemişsnidirrrr yarından itibaren dee tam gaz devam inşallahhhhh gidecek bu yağlarrr fazla kilolarr hep beraber kurtulucazz inşallahhh tatlımmmmm:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…