ben geldimmişler bitti. pazara gittim ayy neruş dayanamadım kısa kollu ince bir gömlek aldım L beden aldım çünkü dar kesimli oturan cinsten. biliyosunki benim kociş arıza çıkarır aldım. aslında benim yanımda benden kilolu kadın vardı o alacaktı elinde tutuyodu bırakınca aldım hemencik fiyatıda uygundu. eşofman altı aldım ince yazlık. ama tabee bol sonra eşim evden dışarda giydirmiyo. sonra birde s beden tişört aldım tişörtte tam oldu dar değil.
gördüğün gibi neruşum ne giysem oluyo artıkın s,m,l hepiciği oluyo:86:
kızlar bişi denemek istedim ve muhteşem oldu. mikrodalgada sebzeli tavuk pirzola pişirdim. mikrodalgası olanlar mutlaka denesin derim. hem çok pratik, hem yağsız, hem de çok lezzetli :))
Eki Görüntüle 178555
Eki Görüntüle 178556
canım ellerine sağlık. çok güzel görünüyor.
mikrodalgam gelsin bende denerim şu an kargoda.
nasıl yaptın pratikçe anlat aklımda yer etsin.
başlangıçda aşırı yüklenmeyim dedim, yürümeyi artırırım daha sonra.bi de ben çok hareketliyim zaten.o sabah dışında da sık sık yürürüm.zaten öyle olmasa ben o yemeyle 90 kilo olurdum :)
ben geldimmişler bitti. pazara gittim ayy neruş dayanamadım kısa kollu ince bir gömlek aldım L beden aldım çünkü dar kesimli oturan cinsten. biliyosunki benim kociş arıza çıkarır aldım. aslında benim yanımda benden kilolu kadın vardı o alacaktı elinde tutuyodu bırakınca aldım hemencik fiyatıda uygundu. eşofman altı aldım ince yazlık. ama tabee bol sonra eşim evden dışarda giydirmiyo. sonra birde s beden tişört aldım tişörtte tam oldu dar değil.
gördüğün gibi neruşum ne giysem oluyo artıkın s,m,l hepiciği oluyo:86:
halen daha baskılı ayıcıklı tişörtler alıyorum onları seviyorum sanırım çocukluktan kurtulamadım daha
bugün yüreğim ağzıma geldi telefonda konuşuyodum salon kapısı aralık kalmış limon çıkmış ordan baktım koridorda gezip duruyo allahtan açık kapı cam yoktu yoksa panikle kaçar giderdi
çok şükür açık yer yoktu.. aslında çok dikkat ederim ben ama işte limon çok yaramaz meraklı azcık açık yer buldumu ziyater etmeye çıkıveriyor. bu ikinci firar eylemi. daha öncede çıkmıştı mutfak perdesinde buldumkorkmuş yapışmış perdeye birde mutfak tezgahının üzerinde kek vardı biraz onu tırtıklamış gel diyorum gelmiyo gel diyorum yok en sonunda kafesi koydum o zaman geliyo acıkınca tabii bende aldım salona getirdim eşini görünce rahatladı. fazla meraklı ondan başka kaçan yok sadece o gidiyo. alıyo başını tintintin gidiyo artık nereye gidiyosa pek hızlı gidiyo pıtıpıtı
kızlar bişi denemek istedim ve muhteşem oldu. mikrodalgada sebzeli tavuk pirzola pişirdim. mikrodalgası olanlar mutlaka denesin derim. hem çok pratik, hem yağsız, hem de çok lezzetli :))
Eki Görüntüle 178555
Eki Görüntüle 178556
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız iyi haftasonları diliyorum hepiciğinizeeeeeeeeeeeeeee
bugün itibariyle nihayet sınavlarım bitti,tam gaz diyete ve spora devam inşallahhh
bugün yediklerimmmm
kalkınca
1 elma
sabah
2 dlm çok tahıllı ekmek
1,5 kk beyaz-kaşar peynir
3 zeytin
1 tk pekmez
domatessss
ara
yarım elma
7-8 yaprak lahanaçok seviyom çokkkkkkkkkkkk
öğle
2 yk et kavurma
4 yk meksika fasülyesi salatası
1 yk pirinç pilavı
1 dlm çok tahıllı ekmek
1 bardak ayran
1 kase mercimek çorba
ara
1 adet çizi kraker:26:
3 adet bayram şekeri:26:
ne çok yemişim di mi,haftasonu tozutuyom işte ben böleeeeeeeeeeeeeee
akşam portakallı yoğurt yicem pek bir şişimde üzerine afiyet
nöbetçi kuşummmmmmmmmmm nabıyonnnnnnnnnnnnnnnn
oyyyyyyyyyyyyyyyy fambıkkkk davşanıı gelmiişşşşşşşşşşşşşşşşşafiyet olsun cınımmmmmm cınıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım cınım cınım cınım cınımm cınıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmm
Ben fazla olan bişey göremedimmmm kaçamaklar da gayet kararındaaaaa afiyet olsun kuzuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
iyiyim kuzummmmmmmmmm çok şükürrrrsen nasılsın bebeeeeemmmm hee ben nöbetçii davşannnnn bi buraya bakıyorum bigidipçamaşır seriyorum bi buraya bi yemeğe bakıyorummm ara yapıyorum geliyorum bi daaa bakıyorummmm öyleee işteeeee azz sonra da sporumuu yapıcaaammm inşallahhh sonra güzel bir duşşşşş biraz kişisel bakımmmmmmm felannnn feeelaaannnnnnnnnnn:87::87::87::87:
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmm,nörüyon kızzzzz,evdemisin bugunnnnnn,gezmiyonmu yavuklunla sen bakimmmm
bende ablamdayım halaaaa,sporu çok özledimmmmmmmmmmm yarından itibaren başlamam lazımm hantallaştım biraz
bu sabah kampüsten metroya,metrodan kampüse kadar yürüdüm,merdiven in çık toplamda 4o dk yürümüşümdür,pek tempolu değiildi ama yavaşda değildi.bugünlük yapamam spor bu idaere eder umarım:44:
boyum 1,65.başlangıç kilom 68.
kızlar bugün çok dikkatli idim aslında ama spor yapamadım ne yazık ki
akşamüstü ara
1 portakal
akşam yemeği
balık ve bol salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?