60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yüreğim ağzıma geldi telefonda konuşuyodum salon kapısı aralık kalmış limon çıkmış ordan baktım koridorda gezip duruyo allahtan açık kapı cam yoktu yoksa panikle kaçar giderdi
çok şükür açık yer yoktu.. aslında çok dikkat ederim ben ama işte limon çok yaramaz meraklı azcık açık yer buldumu ziyater etmeye çıkıveriyor. bu ikinci firar eylemi. daha öncede çıkmıştı mutfak perdesinde buldum korkmuş yapışmış perdeye birde mutfak tezgahının üzerinde kek vardı biraz onu tırtıklamış gel diyorum gelmiyo gel diyorum yok en sonunda kafesi koydum o zaman geliyo acıkınca tabii bende aldım salona getirdim eşini görünce rahatladı. fazla meraklı ondan başka kaçan yok sadece o gidiyo. alıyo başını tintintin gidiyo artık nereye gidiyosa pek hızlı gidiyo pıtıpıtı

canımcım merhaba haftasonu kızlar kaçmış
biz ev kuşları burdayız yine.

eşin de aynı benim ki gibi dar pantolon yok
illa basenimi örtecek bişey giymem lazım.
açık yaka yok
askılı yok
düşün yani yüzmeye bile bayan seansına gidebiliyorum

ayy bende yeni şeyler almak istiyorum ama biraz daha bir ümit zayıflarım diye bekliyorum.

kızlar bişi denemek istedim ve muhteşem oldu. mikrodalgada sebzeli tavuk pirzola pişirdim. mikrodalgası olanlar mutlaka denesin derim. hem çok pratik, hem yağsız, hem de çok lezzetli :))

Son düzenleme:

canım ellerine sağlık. çok güzel görünüyor.

mikrodalgam gelsin bende denerim şu an kargoda.

nasıl yaptın pratikçe anlat aklımda yer etsin.

canım ellerine sağlık. çok güzel görünüyor.

mikrodalgam gelsin bende denerim şu an kargoda.

nasıl yaptın pratikçe anlat aklımda yer etsin.

anlatıyım tabii cnm. hayırlı olsun bu arada...
önce tavukları koydum tabağa. en yüksek ayarda 5dk pişirdim. sonra patatesleri koyup gene 5dk pişirdim. sonra soğanla 5dk, domatesleri ve biberleri koyup 5dk pişirdim. sonra ara ara kontrol ederek pişene kadar pişirdim. yaklaşık 25-30dkda pişti...

ben deneme amaçlı böyle yaptım. sen mesela soğanla biberi bir koyabilirsin ya da havuç kabak palıcan felan ekleyebilirsin. ama dikkat et en zor pişen önce koy ki aynı ayarda pişsin...

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız iyi haftasonları diliyorum hepiciğinizeeeeeeeeeeeeeee
bugün itibariyle nihayet sınavlarım bitti,tam gaz diyete ve spora devam inşallahhh
bugün yediklerimmmm

kalkınca
1 elma

sabah
2 dlm çok tahıllı ekmek
1,5 kk beyaz-kaşar peynir
3 zeytin
1 tk pekmez
domatessss

ara
yarım elma
7-8 yaprak lahanaçok seviyom çokkkkkkkkkkkk

öğle
2 yk et kavurma
4 yk meksika fasülyesi salatası
1 yk pirinç pilavı
1 dlm çok tahıllı ekmek
1 bardak ayran
1 kase mercimek çorba

ara
1 adet çizi kraker:26:
3 adet bayram şekeri:26:
ne çok yemişim di mi,haftasonu tozutuyom işte ben böleeeeeeeeeeeeeee
akşam portakallı yoğurt yicem pek bir şişimde üzerine afiyet

canım benim sen zaten bence çok da abartı değilmişsin günlük sporunu biraz artırıp yediklerini de özellikle abur cubur karbonhidrat biraz azaltır az yağlı boll sebzeli beslenirsennn tamamdır bu işşş akşam yemeklerini normalde yediğinden 1-2 saat erken yemen bile ve de hafif olması!!!çok şey değiştirir

ohhhh güle güle giyyy petekli balummmmm sen daha minnaklarına da girersin bence de işte eşin razı olmadığından 1er beden büyük alıyosun bence olsunn biliyosun sen önemli olan buuu

halen daha baskılı ayıcıklı tişörtler alıyorum onları seviyorum sanırım çocukluktan kurtulamadım daha

yooooooo ben de severim öle şeylerr hatta ben üzerinde minnak kız çocuuu olan tişörtler var onlardan alıyorum çok sevimli iri gözlü kızlar falan oluyo alıyorum onlardannnn içimizdeki çocuktan olsa gerekkk amannn hiç kaybolmasın o güzel bişeyyyy

bak senn minnaaaaaa pıt pıttt hemen firar benim de daha önce dişi bir kedim vardııı kapı açıldığı anda iki taşın arasında çıkardı dışarı beşinci katta oturuyodum o zaman 3te falan yakalardım evde olsa asla bukadar hızlı yürüez firar olunca pırrrrrrrrrrrr ama tabii onun derdi başkaydı dişi yaaa kaçacak koca bulacakkkkk

süpersinnnn afiyet olsunnn dünden sonra temiz bir sayfa açılmışşş süperrrrrrrr

oyyyyyyyyyyyyyyyy fambıkkkk davşanıı gelmiişşşşşşşşşşşşşşşşş afiyet olsun cınımmmmmm cınıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım cınım cınım cınım cınımm cınıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmm

Ben fazla olan bişey göremedimmmm kaçamaklar da gayet kararındaaaaa afiyet olsun kuzuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

nöbetçi kuşummmmmmmmmmm nabıyonnnnnnnnnnnnnnnn

iyiyim kuzummmmmmmmmm çok şükürrrrsen nasılsın bebeeeeemmmm hee ben nöbetçii davşannnnnbi buraya bakıyorum bigidipçamaşır seriyorum bi buraya bi yemeğe bakıyorummm ara yapıyorum geliyorum bi daaa bakıyorummmm öyleee işteeeee azz sonra da sporumuu yapıcaaammm inşallahhh sonra güzel bir duşşşşş biraz kişisel bakımmmmmmm felannnn feeelaaannnnnnnnnnn:87::87::87::87:

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmm,nörüyon kızzzzz,evdemisin bugunnnnnn,gezmiyonmu yavuklunla sen bakimmmm
bende ablamdayım halaaaa,sporu çok özledimmmmmmmmmmm yarından itibaren başlamam lazımm hantallaştım biraz
bu sabah kampüsten metroya,metrodan kampüse kadar yürüdüm,merdiven in çık toplamda 4o dk yürümüşümdür,pek tempolu değiildi ama yavaşda değildi.bugünlük yapamam spor bu idaere eder umarım:44:

haftasonu pek hareket yokmuş dimi nese artık hafta içi takılırız bol bolllllll
kolay gelsin sana cicimmmmm

yokkk o bugün çalışıyoooo ben de cumartesilerrr hafta içi ile aynı pazarlar bizim için haftasonuuu o yüzden o iştee ben evdeee

Ohhh epey yürümüşsünnnyarından itibarennn düzene girersin inşallahh fambığımmm hafta içi de boll bollll konuşuruzzzzzzz fingirderizzzzzz

slm can kızlar,,

ben bugün hiç iyi değildim.felaket baş ağrısı vardı.artık iki taene ağrı kesici birden attım uyudum...çok fenaydı.saçlarımı yolacak gibi oluyordum...en sonunda şimdi daha iyiyim...ama bugün pek birşey yiyemedim..öğlen bir elma,,
akam içinde 1 portakal,1 elma doğradım yoğurt ve tarçın döküp yedim...

altıbucukta eşimle akşam yemegi-kahvaltısı yaptık. beraber pişirdik yedik aşkımla çokk güzeldi
3 tane köfte 2 bardak siyah çay ( içlerinde 1er çay kaşıı şekerle )ve canım çok krep çekiyordu eşim pişirdi sagolsun bana 3 büyük krepi harnup pekmezi ve peynirle yedim. şokella da vardı yemedim ne zaman şokella yesem bir saat sonra içime canavar kaçmış gibi acıkıyorum ama eşimin krepine sürerken miss gibi koktu burnuma yemedim ama epey kaçamaklı bi gün oldu dünde spor yapmamıştım bugün yapacam artık

boyum 1,65.başlangıç kilom 68.

canım şimdiki kilonda mı 68 ? öyle ise son zamanlarda hatırladığın en yüksek kilonu söle başlagıca yazalım

Spor yaptım geldimmmmmm
bugün yeni indirdiğim bir spor videosunu denedim hem kas yapıp hem cardio saglıyor.
Jillian Michaels Shred up Level 1 .. toplam 28 dakika spor yaptım içinde dambıl ile kol gögüs çalışma cardio aradığım herşey var ara da bunu da yapmak istiyorum valla terletiyo ve nefes nefese kalıyorum

esw merhaba canımsana bişey sormak istiyorum.
özel msj attım ama mesaj kutun doluymuş iletilmedi.

bugün koşu bandımı gelip kurdular
onların yanında hiçbir sorun yoktu ama gittiler ve band sağa doğru kayma yaptı
arkasına bir kol sokulup sağa sola çeviriliyormuş ama beceremedim ve bişey olcak diye fazla kurcalamadım.
senin bilgin var mı ?

kızlar bugün çok dikkatli idim aslında ama spor yapamadım ne yazık ki

akşamüstü ara
1 portakal

akşam yemeği
balık ve bol salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…