60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bugün neler yedim ....

kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez , 1,5 bardak ılık su

kahvaltıda ;

bol yeşillikli salata
4 zeytin
2 tahıllı ekmek
biraz peynir
3 bardak çay

ara malesef yapamadım kapı açmaktan gelenim gidenim oldu sadece su içebildim.

öğle yemeğinde ;

1 kase yoğurt çorbası
6 kaşık kıymalı ıspanak
1 dilim ekmek

arada ;

1 bardak tarçınlı süt
bol su
1 elma
salatalık yedim.
kabak ve patlıcanı haşladım sarımsaklı yoğurtla karıştırıp yedim

akşam yemeğimde ;

light ekmekten yapılma tost
2 bardak çay
3 zeytin yedim. canım bunları çekti ...

bu arada 2 lt suyum bitti. aslında hergün bu kadar içiyorum ama yazmayı unutuyorum..

sana da afiyet olsun canım..ben çok az su içiyorum sorunum da bu..aklıma gelmişken kalkıp içeyim şimdi

kızlarrr mrbbb bende zayıflamak isteyenlerdenm :)
altınçilek siparişi verdim çok iimiş kullnan varmııı acil bilgi istiyorummmmm

sana da afiyet olsun canım..ben çok az su içiyorum sorunum da bu..aklıma gelmişken kalkıp içeyim şimdi

sen en iyisi telefonuna 15-20 dk aralarla hatırlatma koy su iç diye

işin şakası su her yönden faydalı umarım zamanla daha çok içebilirsin canım..

canım senin koşu bandın var mıydı ?

servis kurdu gitti bant sağa doğru kaydı hemen ufff düzeltemedim de

neyse ben birazdan uyurum sabah erken kalkıyorum erken uykum geliyor.

merhaba canım.

benim bildiğim burda bizim kızlardan kullanan yok

e kapsülü de meyvesi de pahalı yaniiii

biz sağlıklı beslanarak zayıflıyoruz.. sende aramıza gel.

hoşgeldin semser_88
biz burada o tür şeyler altınçilek gümüşçilek biber hapıı elma dilim pat. pardon elma krom vs. kullanmıyoruz. sporla saglıklı beslenip kilo verme yolunu seçtik ve sabırla azimle bu yolda başarılı bir şekilde ilerliyoruz. sen de istersen buyur gel canım

Son düzenleyen: Moderatör:

çok isterim canım ama benim çalışma şartlarım düzenli beslenmeme el vermiyor yani düzenli diyet yapamıyorum o yüzden altınçilek muhabbetini duydum bende böle şeylern taraftarı değilim ama yapıcak bişey yok bu arada fiyat konusuda fırsat bu fırsat sitesinde %55 indirimle satılıyo 29 lira ben sipariş verdim de şimdi ondan yanii

yan etkisi neolursa olsun ille hap düşünmeyin başka şey denedim çok pişmanım bence iyi araştır canım yavaş ver kalıcı olsun hapla verdim geri aldım
:18:

İyi akşamlar mı deseeeeeeeeeeeeeeem iyi geceler mi deseeeemmmmmmherkese selammmmm

akşam yemeğinde

2 adet ızagara took kötttesi

2 adet ızgara et köttttesi

3-4 çatal taze fasuliiiiiii

1 kase de yoort yedimmm

çokk doydum köftelerin hepsi toplam 3el ayası kadardır ama took da olunca tıkandım sanırım fasuliiden daha fazla yiycektimm ama köttteler beni tıkadı

Bugün ayrıca 45dk kardiyo çalıştımmmmm bu hafta spor az oldu haftaya 4 gün akrdiyo 2 gün plates olacak inşallahh bu hafta 3 gün akrdiyo 1 gün plates oldu

evet canım su mutlaka içmeliyim zaten su şişeleri kullanıyorum evde de göz önünde olsun her yerde diye
benim koşu bandım yok canım bilemiyorum neden öyle oldu
iyi uykular tatlım

sporr sporr spoorr hoşgeldin canımmm

tatlı rüyalar uyurkende kilo vermeye devam et nilcim

bende biber hapı aldım bana verdirdgii 2.5 kiloyu iki katı 5 kg olarak geri aldım ve saglıgım bozuldu. bizde zaten burada diyet yapmıyoruz ki diyet yasak kelime. saglıklı besleniyoruz spor yapıyoruz demiştim zaten sen herkesin istedii kolay yoldan olsun istiyorsun ama .. peki ben önerdim sen bilirsin. gelip buraya işe yaramadı yazarsın bir gün .. parana yazık demedi deme

Ayol Hazal Kaya bile 47 kiloymuş

boyu 1.60 demişler ama bence yoktur o kadar. benim kadardır bence

50.gr .100.gr olsada bazen aynı olsada böylesi doğru olan yatmadan hareket düşünüyorum gerçi misafirim var komşum 3.4 günlüğüne kızını bıraktı kızımz engellide anne her yere götüremiyo komşuluk ölmedi tabi bakarım

selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr

nabersiniizzzzzzzzzzzzzzzzzzz????????????

ben de şimdi yeşil çay içiyoruummmmmmmm

kuaföre gittim bugün, manikür yaptrdım, kıpkırmızı oje sürdürdümmmmm, çok seviyorum ya

1 haftadır sürecektim ama işte bi türlü denk gelip süremed,mmm

bide bugün bi elbise denedim, 36 beden, hiç bi yerimden bişi taşmadı ama çok kısaydı, dizimin 4 parmak üstündeydi, sahra rengi bi çorap ve çizmeyle süper olacaktı, kendi kolyedi de vardı ve ben bittim kolyeye ama o kadar kısa olduğu için alamadım ((((((((

içimde kaldı ama ((((((((((((((((

şu elbiseleri azcık uzun yapsalar da insanlar isteklerine göre kestirse, olmazmı?

kaç tane elbise içimde kaldı öyle ((((((((

böyle komşu da zor bulunur annecim çok iyisin..bakımı zor, konuşamıyor..canım benim

doğru söylüyorsun kimisi var tunik gibi fazla kısa kalıyor kimisi de yerleri süpürüyor.

canım ben sana bir soru sormuştum ama okumadın galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…