kızlar ben bugün neler yedim ....
kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez , 1,5 bardak ılık su
kahvaltıda ;
bol yeşillikli salata
4 zeytin
2 tahıllı ekmek
biraz peynir
3 bardak çay
ara malesef yapamadım kapı açmaktan gelenim gidenim oldu sadece su içebildim.
öğle yemeğinde ;
1 kase yoğurt çorbası
6 kaşık kıymalı ıspanak
1 dilim ekmek
arada ;
1 bardak tarçınlı süt
bol su
1 elma
salatalık yedim.
kabak ve patlıcanı haşladım sarımsaklı yoğurtla karıştırıp yedim
akşam yemeğimde ;
light ekmekten yapılma tost
2 bardak çay
3 zeytin yedim. canım bunları çekti ...
bu arada 2 lt suyum bitti. aslında hergün bu kadar içiyorum ama yazmayı unutuyorum..
sana da afiyet olsun canım..ben çok az su içiyorum sorunum da bu..aklıma gelmişken kalkıp içeyim şimdi
kızlarrr mrbbb bende zayıflamak isteyenlerdenm :)
altınçilek siparişi verdim çok iimiş kullnan varmııı acil bilgi istiyorummmmm
kızlarrr mrbbb bende zayıflamak isteyenlerdenm :)
hoşgeldin semser_88
biz burada o tür şeyler altınçilek gümüşçilek biber hapıı elma dilim pat.pardon elma krom vs. kullanmıyoruz. sporla saglıklı beslenip kilo verme yolunu seçtik ve sabırla azimle bu yolda başarılı bir şekilde ilerliyoruz. sen istersen buyur canım
yan etkisi neolursa olsun ille hap düşünmeyin başka şey denedim çok pişmanım bence iyi araştır canım yavaş ver kalıcı olsun hapla verdim geri aldımkızlarrr mrbbb bende zayıflamak isteyenlerdenm :)
sen en iyisi telefonuna 15-20 dk aralarla hatırlatma koy su iç diye
işin şakası su her yönden faydalı umarım zamanla daha çok içebilirsin canım..
canım senin koşu bandın var mıydı ?
servis kurdu gitti bant sağa doğru kaydı hemen ufff düzeltemedim de
neyse ben birazdan uyurum sabah erken kalkıyorum erken uykum geliyor.
İyi akşamlar mı deseeeeeeeeeeeeeeem iyi geceler mi deseeeemmmmmmherkese selammmmm
akşam yemeğinde
2 adet ızagara took kötttesi
2 adet ızgara et köttttesi
3-4 çatal taze fasuliiiiiii
1 kase de yoort yedimmm
çokk doydum köftelerin hepsi toplam 3el ayası kadardır ama took da olunca tıkandım sanırım fasuliiden daha fazla yiycektimm ama köttteler beni tıkadı
Bugün ayrıca 45dk kardiyo çalıştımmmmmbu hafta spor az oldu haftaya 4 gün akrdiyo 2 gün plates olacak inşallahh bu hafta 3 gün akrdiyo 1 gün plates oldu
tatlı rüyalar uyurkende kilo vermeye devam et nilcim
sen en iyisi telefonuna 15-20 dk aralarla hatırlatma koy su iç diye
işin şakası su her yönden faydalı umarım zamanla daha çok içebilirsin canım..
canım senin koşu bandın var mıydı ?
servis kurdu gitti bant sağa doğru kaydı hemen ufff düzeltemedim de
neyse ben birazdan uyurum sabah erken kalkıyorum erken uykum geliyor.
tatlı rüyalar uyurkende kilo vermeye devam et nilcim
çok isterim canım ama benim çalışma şartlarım düzenli beslenmeme el vermiyor yani düzenli diyet yapamıyorum o yüzden altınçilek muhabbetini duydum bende böle şeylern taraftarı değilim ama yapıcak bişey yok bu arada fiyat konusuda fırsat bu fırsat sitesinde %55 indirimle satılıyo 29 lira ben sipariş verdim de şimdi ondan yanii
50.gr .100.gr olsada bazen aynı olsada böylesi doğru olan yatmadan hareket düşünüyorum gerçi misafirim var komşum 3.4 günlüğüne kızını bıraktı kızımz engellide anne her yere götüremiyo komşuluk ölmedi tabi bakarım
hoşgeldin semser_88
biz burada o tür şeyler altınçilek gümüşçilek biber hapıı elma dilim pat.pardon elma krom vs. kullanmıyoruz. sporla saglıklı beslenip kilo verme yolunu seçtik ve sabırla azimle bu yolda başarılı bir şekilde ilerliyoruz. sen de istersen buyur gel canım
50.gr .100.gr olsada bazen aynı olsada böylesi doğru olan yatmadan hareket düşünüyorum gerçi misafirim var komşum 3.4 günlüğüne kızını bıraktı kızımz engellide anne her yere götüremiyo komşuluk ölmedi tabi bakarım
selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
nabersiniizzzzzzzzzzzzzzzzzzz????????????
ben de şimdi yeşil çay içiyoruummmmmmmm
kuaföre gittim bugün, manikür yaptrdım, kıpkırmızı oje sürdürdümmmmm, çok seviyorum ya
1 haftadır sürecektim ama işte bi türlü denk gelip süremed,mmm
bide bugün bi elbise denedim, 36 beden, hiç bi yerimden bişi taşmadı ama çok kısaydı, dizimin 4 parmak üstündeydi, sahra rengi bi çorap ve çizmeyle süper olacaktı, kendi kolyedi de vardı ve ben bittim kolyeye ama o kadar kısa olduğu için alamadım((((((((
içimde kaldı ama((((((((((((((((
şu elbiseleri azcık uzun yapsalar da insanlar isteklerine göre kestirse, olmazmı?
kaç tane elbise içimde kaldı öyle((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?