şükretmelisin, ya çocuğun olmasaydı tüp bebek peşinde koşsaydın, veya eşin her gün evde olup da huzursuzluk çıkarsaydıben 25 yaşındayım hala bekarım asker yolu bekliyorum, bebişim yok, istanbulda doğu görevimi yapıyorum, ama yine de şükrediyorum, beni seven bi aşkım, annem babam var ve sağlar şükür :82:
günaydıııınn...
dünün raporunu veriyorum
kahvaltı;
2 parça krep
2 dilim peynir
şekersiz çay
ara öğün koşuştururken atlandı
öğlen;
4 yk kuru fasulye
3 yk beyaz pilav
3 küçük ızgara köfte
1 adet çiğ köfte
yoğurt
ara öğün;
şekersiz çay ve küçük bir parça kek
akşam;
1 büyük parça börek ve ayran
ara öğün;
şekersiz çay ve bir küçük parça pasta(misafirlikteydik ve önümdeki dolu tabaktan onu seçtim)
haftasonları böyle oluyor, hafta içi işte ok daha düzenli besleniyorum, enelde hiç kaçamak yapmıyorum, ara öğünler ve ana öğünler tam olması erektiği gibi oluyor, o yüzden haftanın 5 günü çalışmanın bu konuda avantajını yaşıyorum...kahvaltımı evde yapıyorum ve öğlen yemeğimi ve ara öğünlerim mutlaka evden yanımda götürüyorum...
akşamlarım ve haftasonlarım kızıma ait olduğu için spor yapmak için hiç zamanım olmuyor, onu da işe giderken, öğle arasında yemekten sonra ve akşam eve dönüş yolunda yaklaşık yarım saate yakın yürüyerek yapmaya çalışıyorum...
1,5 aydır bu düzene uymaya çalışıyorum, hadi hayırlısı
bu konuyu yeni gördüm ve bende dahil olmak istiyorum. 2009 da doğum yaptım eski kiloma(55) dönmek istiyorum şu anda açken 63 tokken 64 hatta buçuk oluyorum. gitmiyor kilolarım tabi şu sıra tatlıyı çok abarttım hemen hergun tatlı yedım son 1 hafta iki gündür yemiyorum hafif şeyler yemeğe çalışıyorum. bir düzen oturtmadım henüz.
günaydıııınn...
dünün raporunu veriyorum
kahvaltı;
2 parça krep
2 dilim peynir
şekersiz çay
ara öğün koşuştururken atlandı
öğlen;
4 yk kuru fasulye
3 yk beyaz pilav
3 küçük ızgara köfte
1 adet çiğ köfte
yoğurt
ara öğün;
şekersiz çay ve küçük bir parça kek
akşam;
1 büyük parça börek ve ayran
ara öğün;
şekersiz çay ve bir küçük parça pasta(misafirlikteydik ve önümdeki dolu tabaktan onu seçtim)
haftasonları böyle oluyor, hafta içi işte ok daha düzenli besleniyorum, enelde hiç kaçamak yapmıyorum, ara öğünler ve ana öğünler tam olması erektiği gibi oluyor, o yüzden haftanın 5 günü çalışmanın bu konuda avantajını yaşıyorum...kahvaltımı evde yapıyorum ve öğlen yemeğimi ve ara öğünlerim mutlaka evden yanımda götürüyorum...
akşamlarım ve haftasonlarım kızıma ait olduğu için spor yapmak için hiç zamanım olmuyor, onu da işe giderken, öğle arasında yemekten sonra ve akşam eve dönüş yolunda yaklaşık yarım saate yakın yürüyerek yapmaya çalışıyorum...
1,5 aydır bu düzene uymaya çalışıyorum, hadi hayırlısı
sağa kaydı derken nasıl kaydı koşu bandı
canımcım tamam çok güzel öğütlerde bulunmuşsun.
ama düşün bakalım benim yerimde olsan ne yapardın ?
aslında burası böyle konuları açmanın yeri değil ama bu seferlik olsun.
tabii ki halime şükrediyorum isyen ettiğimde geri tövbe ediyorum
ama zaman içinde sinirlerimde yıpranma oldu asker eşi olmak hiç kolay değil...
doğuda da sıkıntı çektim birikti birikti patladı bende.
yani yanlızlık zor..... hep küçük çocukla dön dur evde tabii ki zaman zaman çok bunalıyorum elimde değil.
haklısın canım bazen insanın içinde patlıyor. benim de haftaiçi eşim yok senn gibi çocugum da yok tek başınayım bi kedim var evde bana arkadaş o kadar. genelde cesur bir kadınımdır ama bazen korkuyorum bi tıkırtı duysam gece yorganın altına saklanıyorum ve haftanın beş günü böyle. o yüzden beterin de beteri var eşin sadece 2 gündür yok eminim yakında gelir sıkma canını
canım benim ben şimdi sana da üzüldüm. eşinin mesleği nedir neden hafta içi yok ?
benim eşim özel harekatta komando. geliyor 2-3 gün kalıyor sonra yine gidiyor.
ne zaman geleceği de belli olmuyor.
meraba hugocuk limon kedinmi anlıyamadım kedi içinmi eşinle gitmedin.işlerbitti galiba benim daha çok misafir var benim kızım başka ilde çalışıyor olum başka yerde üniversitede biz yine 2düşmüştük 3.4 günlük bir kızım var allah yardım ediyor çünkü zor engelli giydiriyor azına besleniyor 37 yaşında ama görüntü 15.16 obizim büyümeyen çocumuz komşumun ama şu anondan ben sorumlu oluyorum herkese kolay gelsinayyyyyyy herkesin herşeyin sıkıntısı ayrıdır. bekarlığın sıkıntısı ayrı evliliğinki ayrı çocuğun ayrı çocuksuzluğun ayrıdır o yüzden boşverin gamı kederi kilo verelim mutlu olalım
bugünn eşimin işi vardı bi köye gidecek bende gidecektim ama limon istemedi gitmemi boynunu büktü durdu gidemedim bendeşimdi mutlu tabee yanlız kalmadı keyfi yerinde
bazen onlarla olmuyor .onlarsızda zor yahiç evlenmiyecek yada allah kimseyi eşinden ayırmasın yola baktırsı ama yere baktırmasınyok canım üzülme ben alıştım valla. hatta haftasonları gelince bazen off bu adam da nerden çıktı diyorum etraftaki yerdeki çorapları filan görünceama tabi özlem de oluyo
eşim makine mühendisi bir proje için bi süre izmirde ama dönecek yakında inşalla o zaman napçam bilmiyorum işte evde olsalar bi deeert olmasalar bir dert
meraba hugocuk limon kedinmi anlıyamadım kedi içinmi eşinle gitmedin.işlerbitti galiba benim daha çok misafir var benim kızım başka ilde çalışıyor olum başka yerde üniversitede biz yine 2düşmüştük 3.4 günlük bir kızım var allah yardım ediyor çünkü zor engelli giydiriyor azına besleniyor 37 yaşında ama görüntü 15.16 obizim büyümeyen çocumuz komşumun ama şu anondan ben sorumlu oluyorum herkese kolay gelsin
günayyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatta tünaydın
nasılsınız bayanlar yoğunluktan uğrayamıyorum buralara ama zayıflamaya devam. dün tartıldım vee 65 kiloyum. spor haftada 2 gün yapabiliyorum ama evde mekik ve ip atlama yapıyorum fırsat buldukça.
kabızlık problemi çekmeye başladımhalbuki sabahları 2 bardak suyla 2 kuru kayısı yiyorum ama son 3 gündür kabızlık çekiyorum imdak
canım çok tebrik ediyorum gidiyor bak kiloların
:92: :92: :92: :92: :92:
3 gündür kabızlık çekiyorsun demek :95:
elma tüketiyor musun ?
z. yağlı ve sebze tüketiyor musun ? bunlar kabızlığa iyi geliyor.
ben salatama bile z.yağı ekliyorum.
z. yağlı pırasa çok yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?