60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım tamam çok güzel öğütlerde bulunmuşsun.

ama düşün bakalım benim yerimde olsan ne yapardın ?

aslında burası böyle konuları açmanın yeri değil ama bu seferlik olsun.

tabii ki halime şükrediyorum isyen ettiğimde geri tövbe ediyorum

ama zaman içinde sinirlerimde yıpranma oldu asker eşi olmak hiç kolay değil...

doğuda da sıkıntı çektim birikti birikti patladı bende.

yani yanlızlık zor..... hep küçük çocukla dön dur evde tabii ki zaman zaman çok bunalıyorum elimde değil.

Günaydın kızçeler nasısınız ?
herkes iyidir umarım bugün 9 da kalktım eşimle kahvaltı ettik ve bi foruma bakıp ev işlerine dalıcam. dün akşam yaptıgım jillian videosu çok zorladı yada havaların dengesizlii bilmiyorum ama heryerim agrıyo özelliklede kollarım bacaklarım sırtım ve kalçam resmen kilo verince kalça kemiklerim batıyo kalçadan ne kadar kilo verdim meger ne kadar fazlam varmış. off bide heryerden çatlaklar çıkmaya başladı ama olsun kilolu olup az çatlaklı olcama kilosuz olup çok çatlaklı olurum bunun için badem yagı mı sürsem ? ne tavsiye edersiniz:26:
bu akşam da eger temizlikten halim olursa yine spor yapmak istiyorum bu hafta sadece 3 gün yapabilidim eksiklik hissediyorum gerçi bu hafta regl ile de geçti ama olsun eksiklik hissediyorum çok alıştıgım için

canım benim afiyet olsun da hafta sonu diye biraz fazla mı kaçırmışsın sen

benim ödüm patlıyor yemeye yediğimde geri pişman olucam diye korkuyorum.

Merhaba hoşgeldin. vereceğin çok fazla bir kilo yok bide yeni başladıında daha çabuk gider ilk bi kaç kilo. ohoo biz o kadar uzun zamandır ugraşıyoruz ki. hala bi 10 kilo daha var gidicek.
her gün ugramaya ve yediklerini yazmaya devam edersek buradaki herkes yardımcı olacaktır başarılar arii

katrecim merhaba inan benim h sonlarım da aynen senin gibi oluyor tek fark ben h içi de çcocuk vs olmadıından spor yapabiliyorum ama haftaiçi bu tür menülerden sonra bende dengelemeye çalışıyorum. çok kaçırmadıktan sonra bence haftasonu bu tür menülerin sakıncası yok

ayyyyyyy herkesin herşeyin sıkıntısı ayrıdır. bekarlığın sıkıntısı ayrı evliliğinki ayrı çocuğun ayrı çocuksuzluğun ayrıdır o yüzden boşverin gamı kederi kilo verelim mutlu olalım
bugünn eşimin işi vardı bi köye gidecek bende gidecektim ama limon istemedi gitmemi boynunu büktü durdu gidemedim bende şimdi mutlu tabee yanlız kalmadı keyfi yerinde

Son düzenleme:
sağa kaydı derken nasıl kaydı koşu bandı

canım hani üstünde yürüdüğümüz yer var ya orası sağa doğru kaymıştı ama düzelttim sanırım

servis kontrol etmeden gidince böyle oldu tabii. neyse bir daha tekrarlarsa yeniden servisi ararım
.

haklısın canım bazen insanın içinde patlıyor. benim de haftaiçi eşim yok senin gibi çocugum da yok tek başınayım bi kedim var evde bana arkadaş o kadar. genelde cesur bir kadınımdır ama bazen korkuyorum bi tıkırtı duysam gece yorganın altına saklanıyorum ve haftanın beş günü böyle. o yüzden beterin de beteri var eşin sadece 2 gündür yok eminim yakında gelir sıkma canını

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba herkese.

sabah kahvaltı öncesi ılık suyumu içtim + 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.

kahvaltımda ;

1 haşlanmış yumurtayla yeşillikli z. yağlı salata yidim.
biraz peynir
3 bardak az şekerli çay
3 zeytin
2 dilim tahıllı ekmek

arada bol su ve elma.

öğlen sadece çorba içeceğim.
çünkü arkadaşıma davetliyim. gerçi ne ve nasıl yiyeceğim de muamma ama ...

canım benim ben şimdi sana da üzüldüm. eşinin mesleği nedir neden hafta içi yok ?

benim eşim özel harekatta komando. geliyor 2-3 gün kalıyor sonra yine gidiyor.

ne zaman geleceği de belli olmuyor.

canım benim ben şimdi sana da üzüldüm. eşinin mesleği nedir neden hafta içi yok ?

benim eşim özel harekatta komando. geliyor 2-3 gün kalıyor sonra yine gidiyor.

ne zaman geleceği de belli olmuyor.

yok canım üzülme ben alıştım valla. hatta haftasonları gelince bazen off bu adam da nerden çıktı diyorum etraftaki yerdeki çorapları filan görünce ama tabi özlem de oluyo
eşim makine mühendisi bir proje için bi süre izmirde ama dönecek yakında inşalla o zaman napçam bilmiyorum işte evde olsalar bi deeert olmasalar bir dert

meraba hugocuk limon kedinmi anlıyamadım kedi içinmi eşinle gitmedin.işlerbitti galiba benim daha çok misafir var benim kızım başka ilde çalışıyor olum başka yerde üniversitede biz yine 2düşmüştük 3.4 günlük bir kızım var allah yardım ediyor çünkü zor engelli giydiriyor azına besleniyor 37 yaşında ama görüntü 15.16 obizim büyümeyen çocumuz komşumun ama şu anondan ben sorumlu oluyorum herkese kolay gelsin

bazen onlarla olmuyor .onlarsızda zor yahiç evlenmiyecek yada allah kimseyi eşinden ayırmasın yola baktırsı ama yere baktırmasın

günayyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatta tünaydın
nasılsınız bayanlar yoğunluktan uğrayamıyorum buralara ama zayıflamaya devam. dün tartıldım vee 65 kiloyum. spor haftada 2 gün yapabiliyorum ama evde mekik ve ip atlama yapıyorum fırsat buldukça.
kabızlık problemi çekmeye başladım halbuki sabahları 2 bardak suyla 2 kuru kayısı yiyorum ama son 3 gündür kabızlık çekiyorum imdak

canım maşallah sana senin hem oğlun hem kızın mı var ve kocamanlar evden bile ayrılmışlar..

benim sana abla demem lazım

bu arada komşunun engelli kızına bakıyorsun ne büyük sabır ne büyük güzellik.

canım çok tebrik ediyorum gidiyor bak kiloların

:92: :92: :92: :92: :92:

3 gündür kabızlık çekiyorsun demek :95:

elma tüketiyor musun ?

z. yağlı ve sebze tüketiyor musun ? bunlar kabızlığa iyi geliyor.

ben salatama bile z.yağı ekliyorum.

z. yağlı pırasa çok yerim.

günde 2 elma yiyorum canım yaa ama zeytinyağı konusunda haklı olabilirsin, çok az kullanıyorum zeytin yağı zaten sebze yiyorum vejeteryan olduğum için yarın da geçmezse ilaç alsam mı?

limon benim kuşum canım. 4 tane muhabbet kuşum var benim. teki kuluçkada o yüzden eşiyle kafeste onlar yatak odasındalar. diğer ikisi salonda ayırdım geçici süre çünkü limon çok yaramaz meraklı bir erkek böyle olunca yuvalığa girmeye kalkıyo filan ee yuvalıkta kuluçkada yumak var böyle olunca kavga gürültü çok oluyor mecburen ayırdım limon rahat vermiyo dayakta yiyor. 2 dakika uslu duruyo sonra yine başlıyo bizde ayırdık. limon bize düşkündür yanında olmamızı ister o yüzden gitmedim bende. zaten eşimin arkadaşıda var samimi değilim onlarla gitmektense evde oturayım dedim. zaten evin iişi hiç bitmiyo. dün mutfağı temizledim bugün diğer ıdalar silinip süpürülecek

herkese selam kelam
işler bitti şimdilik salon çok büyük kuşlar salık o yüzden salonu yarına bıraktım. yoruldum nen

slmlar. ben de geldim.
sabah: yağsız tam tahıllı ekmekle az sucuklu çeçil peynirli tost yedim.
öğlen yemeğim de: ayçiçek yağıyl ayapılmış pilav, kıymanın yapıyla pişmiş patlıcan yemeği, yağsız çok az kaşarlı ve sütlü püre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…