günayyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatta tünaydın
nasılsınız bayanlar yoğunluktan uğrayamıyorum buralara ama zayıflamaya devam. dün tartıldım vee 65 kiloyum. spor haftada 2 gün yapabiliyorum ama evde mekik ve ip atlama yapıyorum fırsat buldukça.
kabızlık problemi çekmeye başladımhalbuki sabahları 2 bardak suyla 2 kuru kayısı yiyorum ama son 3 gündür kabızlık çekiyorum imdak
canım benim afiyet olsun da hafta sonu diye biraz fazla mı kaçırmışsın sen
benim ödüm patlıyor yemeye yediğimde geri pişman olucam diye korkuyorum.
Merhaba hoşgeldin. vereceğin çok fazla bir kilo yok bide yeni başladıında daha çabuk gider ilk bi kaç kilo. ohoo biz o kadar uzun zamandır ugraşıyoruz ki. hala bi 10 kilo daha var gidicek.
her gün ugramaya ve yediklerini yazmaya devam edersek buradaki herkes yardımcı olacaktır başarılar arii
katrecim merhaba inan benim h sonlarım da aynen senin gibi oluyor tek fark ben h içi de çcocuk vs olmadıından spor yapabiliyorum ama haftaiçi bu tür menülerden sonra bende dengelemeye çalışıyorum. çok kaçırmadıktan sonra bence haftasonu bu tür menülerin sakıncası yok
evet haftada bir böyle coşuyorum ama bu haftasonu bayağı abarttım, kararlıyım zayıflayacağım
katrem naber :)
iyiyim canım, sen nasılsın???
rapor vermeye buradan devam :)
günaydıııııınnn bebişlerrr cicişlerrrr
yeni bir haftaya merhaba istanbul yağışlı kapalı bulutlu çok fena kötü can sıkıcı bir hava var dışarda
kocişi yolladım birazdan duş alıp kahvaltımı yapıcam inşallah pilatese hazırlanarım sonrada. boğazım hala geçmedi çok ilginç öksürüğüm azaldı ama boğazım hala acıo yutkunurken bi de dişim sanırım iltihaplanmış onunda etkisi olabilr.diş etim şişmiş ve kırmızı basınca acıo. dişciyi arıycam şimdi bugün müsaitse oraya gidicem inşallah. bakalım nolmuş sevgili pek güzel dişime
birazdan kahvaltı menümle dönerim öptüm hepiniziii
Günaydın kızlar
yine 06.45 te kalktım duştan önce 3 tatlı kaşıgı harnup pekmezi içtim, giyindim şimdi kahvaltı yapıyorum
1 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin
bir salatalık az domates
yarım kk peynir
nane-maydonoz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek ( kansızlığım olduu için kepekli yemiyorum artık )
1 bardak şekersiz çay ve çekilebilirliği için yanında biraz kuru üzüm
günaydıııııınnn bebişlerrr cicişlerrrr
yeni bir haftaya merhaba istanbul yağışlı kapalı bulutlu çok fena kötü can sıkıcı bir hava var dışarda
kocişi yolladım birazdan duş alıp kahvaltımı yapıcam inşallah pilatese hazırlanarım sonrada. boğazım hala geçmedi çok ilginç öksürüğüm azaldı ama boğazım hala acıo yutkunurken bi de dişim sanırım iltihaplanmış onunda etkisi olabilr.diş etim şişmiş ve kırmızı basınca acıo. dişciyi arıycam şimdi bugün müsaitse oraya gidicem inşallah. bakalım nolmuş sevgili pek güzel dişime
birazdan kahvaltı menümle dönerim öptüm hepiniziii
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,Ankara yağmurlu,kapalı ve kasvertliiiiiiiiii öfffffffffffffffzati bugün pazartesi hiç çekilmiyo yaniiii
sabah kahvaltım
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
salatalık
1 dlm light ekmek
kızmla ilgilendim ancak bu kadar olduu
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,Ankara yağmurlu,kapalı ve kasvertliiiiiiiiii öfffffffffffffffzati bugün pazartesi hiç çekilmiyo yaniiii
sabah kahvaltım
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
salatalık
1 dlm light ekmek
kızmla ilgilendim ancak bu kadar olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?