canım maydanoz kürünü nasıl hazırladın anlatr mısın
taze taze mi içiyorsun
beni aydınlat bacım yaaaaa
kahveni iç de falına bakayım
ilahi ycl kız ne cezası aylardır ilk defa yemişsin çok mu ohooo ben kilo verirken bile yiodum arada oakadar.afiyet olsun bebişim hiç canını sıkma
işte karşınızda özlediğiniz kalanchoe kahvaltısııııııııııııııııııııııııııı
2 dilim ruşeymli ekmek
2 kk peynir
2 siyah 3 yeşil zeytin
1 bebiş salatalık
1 köy biberi
1 domates
1 tutam dereotu
1 tutam maydonoz
2 tk pekmez
3 yk light yoğurt
1 tk acı sos
1 gün kurusu kayısı
(1 ay boyunca pek düzenli beslenemediğim için süt ve yoğurt tüketimi le sebze meyve tüketimini artrmaya çalışacağım)
kim gelmiş kim gelmiş nugiş nugiş
hımm dondurma iyide bidaha şerbetli tatlı yeme. şerbeti olmasada içine çekmiştir. doktorlar diyette eğer şerbetli tatlı yenecekse ayda 1 diyorlar. ayda birkez şerbetli tatlı yersen bir ay boyunca başka tatlı yememen lazım yani. ama sütlü tatlı veya dondurma olursa haftada 1 kez yiyebilirsin o zaman. neyse bidaha yeme nen :86:günaydınnnnnn günaydınnnnn günaydınnnnn zayıf narin seksüü uzun boyluu cazibeli çıtır kızlarrrrrrrrrrrrrnasılsınızzbugün ben şükürler olsun iyiyim neşeliyim inşallah böyle devam eder hafta sonu kaçamaklarım oldu cumartesi küöük dondurma dünde dürüm yedim ve bir tane halka tatlı yedim ama halka tatlının şerbeti yoktu.neyse pişman değilim zaten.dünde saat 12 de kızımla çarşıya çıktık akşam 6 da eve gelmişiz 6 saat yürümüşüz tabi sadece bi yarım saat işte dürüm yemiştik oturmuştuk o kadar.dün aktardan papatya çayı aldım birde mısır püskülü kiraz sapı aldım kız neruş sen başka ne içiyodunki eksik oldu bu aldığım benim sonra aktarcıya dedimki böyle kabızlık için hani metabolizmayı hızlandırsın dedim bi çay varmı adamda dediki zayıflama çayımı sanki ben zayıflama çayı diye soramıyom neyse adam dedi var ama ben metabolizmayı çalıştırsın dedim adam tamam dedi hem zayılatıyo hem çalıştırıyo didi.iyi didim bende aldım içinde sinemekiden başka ne var hatırlamıyom unuttum :26 ndan sonracıma olay söyle oluyo (fambıkkkkkk) kendime 40 beden elbise aldım altına ayakkabı aldım çanta aldım neysee gelelim kahvaltıma
bir bardak ılık su
2 dilim tam tahıllı yoksa çavdarmıydı off gene bilemedim işte 2 dilim yedim yani
2 kk peynir
domates-salatalık
4 zeytin
maydanozzzz
canım benim 15-16 dal maydanozu temizce yıkıyorsun.saplarıyla birlikte robota koyuyorsun.1 adet limon sıkıp suyunu ekliyorsun 1 bardakta hazır su ekliyorsun.1 dakka çekiyorsun.sonra telvesiyle beraber içiyorsun. bu kadar taze taze içiyorsun...
günaydınnnnnn günaydınnnnn günaydınnnnn zayıf narin seksüü uzun boyluu cazibeli çıtır kızlarrrrrrrrrrrrrnasılsınızzbugün ben şükürler olsun iyiyim neşeliyim inşallah böyle devam eder hafta sonu kaçamaklarım oldu cumartesi küöük dondurma dünde dürüm yedim ve bir tane halka tatlı yedim ama halka tatlının şerbeti yoktu.neyse pişman değilim zaten.dünde saat 12 de kızımla çarşıya çıktık akşam 6 da eve gelmişiz 6 saat yürümüşüz tabi sadece bi yarım saat işte dürüm yemiştik oturmuştuk o kadar.dün aktardan papatya çayı aldım birde mısır püskülü kiraz sapı aldım kız neruş sen başka ne içiyodunki eksik oldu bu aldığım benim sonra aktarcıya dedimki böyle kabızlık için hani metabolizmayı hızlandırsın dedim bi çay varmı adamda dediki zayıflama çayımı sanki ben zayıflama çayı diye soramıyom neyse adam dedi var ama ben metabolizmayı çalıştırsın dedim adam tamam dedi hem zayılatıyo hem çalıştırıyo didi.iyi didim bende aldım içinde sinemekiden başka ne var hatırlamıyom unuttum :26 ndan sonracıma olay söyle oluyo (fambıkkkkkk) kendime 40 beden elbise aldım altına ayakkabı aldım çanta aldım neysee gelelim kahvaltıma
bir bardak ılık su
2 dilim tam tahıllı yoksa çavdarmıydı off gene bilemedim işte 2 dilim yedim yani
2 kk peynir
domates-salatalık
4 zeytin
maydanozzzz
günaydınnn :2:
güzel br hafta geçirmemiz dileklerimlerle dünün raporunu veriyorum
dışarıda dostlarla yapılan nefis bir köy kahvaltısı (pazar günü olduğu için lütfen içerik vermeyeyim)
ara öğün kahvaltı üstüne sıcak çikolata ve bir parça çikolatalı kurabiye
öğlen yemeği atlandı
akşam saat 18'e doğru açlıktan kuduruk, eve pizza menü söyledik ve afiyetle yedik
ara öğün şişen göbeğin etkisiyle 1 bardak şekersiz çay
pişman mıyım hayır, çünkü son gündür yediklerimle artık şu andan itibaren canımın çekebileceği hiç bir şey kalmadı, tam gaz diyete ve harekete devam
3 ana + 3 ara öğün + bol hareket
haydeeee hoppppaaaaaaa:92: :92: :118::118::118::122: ay şimdi pek kuduruğum ama öğleden sonra sönemese bari kudurukluğumm
Günaydın kızlar
yine 06.45 te kalktım duştan önce 3 tatlı kaşıgı harnup pekmezi içtim, giyindim şimdi kahvaltı yapıyorum
1 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin
bir salatalık az domates
yarım kk peynir
nane-maydonoz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek ( kansızlığım olduu için kepekli yemiyorum artık )
1 bardak şekersiz çay ve çekilebilirliği için yanında biraz kuru üzüm
günaydıııııınnn bebişlerrr cicişlerrrr
yeni bir haftaya merhaba istanbul yağışlı kapalı bulutlu çok fena kötü can sıkıcı bir hava var dışarda
kocişi yolladım birazdan duş alıp kahvaltımı yapıcam inşallah pilatese hazırlanarım sonrada. boğazım hala geçmedi çok ilginç öksürüğüm azaldı ama boğazım hala acıo yutkunurken bi de dişim sanırım iltihaplanmış onunda etkisi olabilr.diş etim şişmiş ve kırmızı basınca acıo. dişciyi arıycam şimdi bugün müsaitse oraya gidicem inşallah. bakalım nolmuş sevgili pek güzel dişime
birazdan kahvaltı menümle dönerim öptüm hepiniziii
mrb cnm bende kavitasyonu baya araştrdım bi zararı yok benm bildiğim ultrasonik ses dalgaları ile derialtındaki yağ kütleleri parçalanıp eritilo.ve sıkılşatırlıo.bence bir zararı yok şu an deil ama ileride bende düşünebilirim.
Ilahi ycl kız ne cezası aylardır ilk defa yemişsin çok mu ohooo ben kilo verirken bile yiodum arada oakadar.afiyet olsun bebişim hiç canını sıkma
hımm dondurma iyide bidaha şerbetli tatlı yeme. şerbeti olmasada içine çekmiştir. doktorlar diyette eğer şerbetli tatlı yenecekse ayda 1 diyorlar. ayda birkez şerbetli tatlı yersen bir ay boyunca başka tatlı yememen lazım yani. ama sütlü tatlı veya dondurma olursa haftada 1 kez yiyebilirsin o zaman. neyse bidaha yeme nen :86:
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,Ankara yağmurlu,kapalı ve kasvertliiiiiiiiii öfffffffffffffffzati bugün pazartesi hiç çekilmiyo yaniiii
sabah kahvaltım
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
salatalık
1 dlm light ekmek
kızmla ilgilendim ancak bu kadar olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?