60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım maydanoz kürünü nasıl hazırladın anlatr mısın
taze taze mi içiyorsun
beni aydınlat bacım yaaaaa

canım benim 15-16 dal maydanozu temizce yıkıyorsun.saplarıyla birlikte robota koyuyorsun.1 adet limon sıkıp suyunu ekliyorsun 1 bardakta hazır su ekliyorsun.1 dakka çekiyorsun.sonra telvesiyle beraber içiyorsun. bu kadar taze taze içiyorsun...

işte karşınızda özlediğiniz kalanchoe kahvaltısııııııııııııııııııııııııııı
2 dilim ruşeymli ekmek
2 kk peynir
2 siyah 3 yeşil zeytin
1 bebiş salatalık
1 köy biberi
1 domates
1 tutam dereotu
1 tutam maydonoz
2 tk pekmez
3 yk light yoğurt
1 tk acı sos
1 gün kurusu kayısı

(1 ay boyunca pek düzenli beslenemediğim için süt ve yoğurt tüketimi le sebze meyve tüketimini artrmaya çalışacağım)

kahveni iç de falına bakayım

aman bana fal deme tatlım. ben bakıyodum bi ara şekilleri benzetip söylüyodum. dediklerim çıkmaya başlayınca herkes sardı bana. millet her dediğime inanmaya başladı. ağzımdan çıkacak lafa bakıyorlardı. sonra falcıya döndüm ben. kırmamak için bakıyodum. eşim kızdı yasakladı. 1 yıldır ne baktım nede baktırdım

1 elma yiyorum. aslında sabah ara öğünde meyve yok ama sabah beyaz ekmek yedim acıktım :86:

günaydınnnnnn günaydınnnnn günaydınnnnn zayıf narin seksüü uzun boyluu cazibeli çıtır kızlarrrrrrrrrrrrrnasılsınızzbugün ben şükürler olsun iyiyim neşeliyim inşallah böyle devam eder hafta sonu kaçamaklarım oldu cumartesi küöük dondurma dünde dürüm yedim ve bir tane halka tatlı yedim ama halka tatlının şerbeti yoktu.neyse pişman değilim zaten.dünde saat 12 de kızımla çarşıya çıktık akşam 6 da eve gelmişiz 6 saat yürümüşüz tabi sadece bi yarım saat işte dürüm yemiştik oturmuştuk o kadar.dün aktardan papatya çayı aldım birde mısır püskülü kiraz sapı aldım kız neruş sen başka ne içiyodunki eksik oldu bu aldığım benim sonra aktarcıya dedimki böyle kabızlık için hani metabolizmayı hızlandırsın dedim bi çay varmı adamda dediki zayıflama çayımı sanki ben zayıflama çayı diye soramıyom neyse adam dedi var ama ben metabolizmayı çalıştırsın dedim adam tamam dedi hem zayılatıyo hem çalıştırıyo didi.iyi didim bende aldım içinde sinemekiden başka ne var hatırlamıyom unuttum :26ndan sonracıma olay söyle oluyo (fambıkkkkkk) kendime 40 beden elbise aldım altına ayakkabı aldım çanta aldım neysee gelelim kahvaltıma
bir bardak ılık su
2 dilim tam tahıllı yoksa çavdarmıydı off gene bilemedim işte 2 dilim yedim yani
2 kk peynir
domates-salatalık
4 zeytin
maydanozzzz

ilahi ycl kız ne cezası aylardır ilk defa yemişsin çok mu ohooo ben kilo verirken bile yiodum arada oakadar.afiyet olsun bebişim hiç canını sıkma

sağol Kukuletam ya.. İçim biraz rahatladı...

Afiyet olsun canım.. İşte özlenen kukuleta kahvaltısı

hımm dondurma iyide bidaha şerbetli tatlı yeme. şerbeti olmasada içine çekmiştir. doktorlar diyette eğer şerbetli tatlı yenecekse ayda 1 diyorlar. ayda birkez şerbetli tatlı yersen bir ay boyunca başka tatlı yememen lazım yani. ama sütlü tatlı veya dondurma olursa haftada 1 kez yiyebilirsin o zaman. neyse bidaha yeme nen :86:

canım bir de kaynatılan varya hangisi daha iyi acaba biliyor musun
onu içtin mi hiç

Afiyet olsun nugim.. neşen bol olsun canım..

günaydın canım evet pazar günleri dışarda kahvaltı güzel olur özellikle bu bahar mevsiminde e yani dünü sayma artık yolaa devamm :92:

sabah kahvaltımı da yazayım...
Sabah süsleneceğim diye ekmeklerimi almayı unutmuşum..
Aferin bana..
1 kk beyaz peynir
2 domates
yarım simit yedim mecburen..
Öğlen ekmek yemeyeceğim, öyle dengelerim sanırım..
Bu arada kızlar
1 kilo 100 gr daha vermişim....
:92::92::92::92:
Ama sabah farkettim ki artık plates yapma vakti gelmiş...

yolanda yolandaaaaa günaydın şeker afiyet olsun

günaydın kukilatam geçmiş olsun canım

teşekkur ederım.fırsat sıtesınde cok uygun var aldım ama hala gıtmeye korkuyorum. 7seans kavıtasyon 7 seans pasıf jımnastık.ııns işe yarar.ıns herkes zayıflar

hııııııııııı emme zaten ayda birdir yediğim :26: yani bazen 2-3 ayı bulurr neyyssseeeeeee artık olan olduuu

günaydınnnnnnnn fambukkkkkk iyiyim ben güne neşeli başladım artıkım sonunu bilemiyorumm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…