toplu alıntı yapamadığım için toptan herkese afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnn
kız nugiiiiiiiiiiiiiiii bende dün bu nugi hiç kaçamak yapmıyo galiba bişey yazdığı yok diyodum,hah bu sefer gördümmm.afiyet olsun kız arada kaçamak yapmakda lazımmmm yoksa bünye alışıyo dimi,arada leblebi falan yimek lazım mesalaaaa
leblebimide sakladım artıkın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün markete gittik eşim ik tane büyük kare çikolata almışşşşşşşşşşşşşş,kıızmda daha ücretini ödemeden açmış koca çikolatayı yiyodu eller vıcık vıcık tabiiiiiiiiiiiiiii,ama ben o çikolatyı görünce bi midem bulandı anlatamam şimdi aklıma gelincede bi tuhafffffffffff oluyorum,ıyhhhhhhhh iğrenç geliyo artıkın bana,kız noldu abna hiç bilmiyorum vallaaa,iğrenmekde istemiyorummmmm ben ama bi iğrenç geliyo düşündükçe
sabah kahvaltımı da yazayım...
Sabah süsleneceğim diye ekmeklerimi almayı unutmuşum..
Aferin bana..
1 kk beyaz peynir
2 domates
yarım simit yedim mecburen..
Öğlen ekmek yemeyeceğim, öyle dengelerim sanırım..
Bu arada kızlar
1 kilo 100 gr daha vermişim....
:92::92::92::92:
Ama sabah farkettim ki artık plates yapma vakti gelmiş...
maşallh canım ne guzel kılo veriyosunuz ya ben gıdıdm gıdım verıyorumm yaaaaa:84::84::84::84::84::84: 5 li kiloları görmek istiyorummmmm artıkkkkkk bi şey falan içiyomusun kıııı gecen haftada vermiştin şekerimm darısı başıma inşlllaaahhhh
rica ederim bende alırsam öle bişiler düşünüorum cnm uygun fırsatlar var bir an önce git başla derimteşekkur ederım.fırsat sıtesınde cok uygun var aldım ama hala gıtmeye korkuyorum. 7seans kavıtasyon 7 seans pasıf jımnastık.ııns işe yarar.ıns herkes zayıflar
afiyetler olsun neruşcummm ama sanki bazı renkler eksik gibim:44::44::44:tam gökkuşağı olmamış sankiGünaydııın cicişlerimmmmmmm, evetttt hava yağmurlu,karanlık,kasvetli,soğukkkk ama hepimizzz neşelii,mutlu,huzurluuu olalımmmmmmm içimiz sıcacıkk olsuuunn yağlar da erisinnn inşallahhhhhhhh
Dün malum pazar günüydü ve ben bir miktar kaçamak yaptımmmmm çok çok abartmadım ama yaptım yaneeeeama aynı zaman da bütün gün dışardaydım ve sırtımda 3-4kg lik çanta ile saat öğlen 1 den akşam 9a kadar yürüdüm diyebilirim yani oturduğum oldu tabii ama uzun mesafeler yürüdüm ve inşallah yanmıştır kaçamaklarrr
bugüne geleliiiimmmmmmmmm
kahvaltımm
1kk beyaz peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 minnak salatalık
boll maydonoz
2 adet yeşil zeytin
benimde aklımdan geçio ya pırasa ya da semizotu pişrcemaman tanrımm herkeşşşler pırasamı yapiyıı bugünnn
hugocuk pepeti ve nilmısraaa yok mu başka kızlarrrrr:76::76::76::76::76::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
canım alışmışız artık sanırım ondan kaynaklanıyo
ben de cuma günü yaş pasta yemiştim, sonra midem baya kötü oldu, pasta dokundu resmen
aylardır yemeyince sanırım ondan oldu
tebrikler gıyzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
sabah kahvaltımı da yazayım...
Sabah süsleneceğim diye ekmeklerimi almayı unutmuşum..
Aferin bana..
1 kk beyaz peynir
2 domates
yarım simit yedim mecburen..
Öğlen ekmek yemeyeceğim, öyle dengelerim sanırım..
Bu arada kızlar
1 kilo 100 gr daha vermişim....
:92::92::92::92:
Ama sabah farkettim ki artık plates yapma vakti gelmiş...
Sağol canım... Diyetisyenin mucizesi bence.. sadece listeme uyuyorum 1 aydır ilk defa kaçamak dün yaptım.. Noktası virgülüne kadar uyuyorum listeme o yüzden de veriyorum kiloları sanırım..
ondan mı diyosunn,zayıflama hastalığına yakalanmayalım daaaa
ycl
tebrik ederim canım süperinşallah böyle vermeye devam edersin
aaa kızlar unutmadan akşama kadar sizi merak içinde bırakmayayım dün tvde selahattin dönmez bu içeceğin tarifini verdi hazmı kolaylaştyırıomuş aynı zmanda aynı kilo da çakılıp kaldım kilo verememiorum kilo vermem durakladı dienler içinde mucizeymiş bu i.ecek
1 avuç taze torhun otu
1 avuç taze ada çayı
1 limon 4 e bölünecek
1 avuç taze nane,
3 litre suda kaynatılacak.sonra süzülüp her gece yatmadan 1 bardak içilecek.öve bitiremedi selahattin dönmez bu içeceği denemek isteyen varsa buyursun .sıcak soğuk farketmio bişi demedi.
fambığım dene bakalım işe yarar gbime gelio metabolizma hızlandırı içeçceği de bu adamdan duymuştum ben bak hepimzde işe yaradı bence bu da yarar
tebrikler canum benimmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
çok tebrik ederim..................:92::92::92::92::92::92:
aaa kızlar unutmadan akşama kadar sizi merak içinde bırakmayayım dün tvde selahattin dönmez bu içeceğin tarifini verdi hazmı kolaylaştyırıomuş aynı zmanda aynı kilo da çakılıp kaldım kilo verememiorum kilo vermem durakladı dienler içinde mucizeymiş bu i.ecek
1 avuç taze torhun otu
1 avuç taze ada çayı
1 limon 4 e bölünecek
1 avuç taze nane,
3 litre suda kaynatılacak.sonra süzülüp her gece yatmadan 1 bardak içilecek.öve bitiremedi selahattin dönmez bu içeceği denemek isteyen varsa buyursun .sıcak soğuk farketmio bişi demedi.
fambığım dene bakalım işe yarar gbime gelio metabolizma hızlandırı içeçceği de bu adamdan duymuştum ben bak hepimzde işe yaradı bence bu da yarar
Afiyet olsun neruş... Yanmıştır o kaçamaklar merak etme..
Sağol canım... Diyetisyenin mucizesi bence.. sadece listeme uyuyorum 1 aydır ilk defa kaçamak dün yaptım.. Noktası virgülüne kadar uyuyorum listeme o yüzden de veriyorum kiloları sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?