60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım alışmışız artık sanırım ondan kaynaklanıyo

ben de cuma günü yaş pasta yemiştim, sonra midem baya kötü oldu, pasta dokundu resmen

aylardır yemeyince sanırım ondan oldu

tebrikler gıyzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım tebrik ediyorum gerisi de gelsin İnşallah ..

Sağol canım... Diyetisyenin mucizesi bence.. sadece listeme uyuyorum 1 aydır ilk defa kaçamak dün yaptım.. Noktası virgülüne kadar uyuyorum listeme o yüzden de veriyorum kiloları sanırım..

teşekkur ederım.fırsat sıtesınde cok uygun var aldım ama hala gıtmeye korkuyorum. 7seans kavıtasyon 7 seans pasıf jımnastık.ııns işe yarar.ıns herkes zayıflar
rica ederim bende alırsam öle bişiler düşünüorum cnm uygun fırsatlar var bir an önce git başla derim

afiyetler olsun neruşcummm ama sanki bazı renkler eksik gibim:44::44::44:tam gökkuşağı olmamış sanki

aman tanrımm herkeşşşler pırasamı yapiyıı bugünnn
hugocuk pepeti ve nilmısraaa yok mu başka kızlarrrrr:76::76::76::76::76::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
benimde aklımdan geçio ya pırasa ya da semizotu pişrcem

pilatesim btti kızlar 35 dk yaptım ebru devam edio ama benm işim var biraz kısa kestim dişciden randevu aldım 12 de .biraz sağı solu toplayım çıkmam lazım .işim erken biterse o tarafa gtmişken kuzenime uğrayım diorum doğum yaptı kızcağız gidemedim ben daha bakalım kısmet.

kilo verenlere kocaman tebrklerrrbir daha geri gelmesinlerrrr

canım alışmışız artık sanırım ondan kaynaklanıyo

ben de cuma günü yaş pasta yemiştim, sonra midem baya kötü oldu, pasta dokundu resmen

aylardır yemeyince sanırım ondan oldu

ondan mı diyosunn,zayıflama hastalığına yakalanmayalım daaaa

tebrikler canum benimmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

aaa kızlar unutmadan akşama kadar sizi merak içinde bırakmayayım dün tvde selahattin dönmez bu içeceğin tarifini verdi hazmı kolaylaştyırıomuş aynı zmanda aynı kilo da çakılıp kaldım kilo verememiorum kilo vermem durakladı dienler içinde mucizeymiş bu i.ecek

1 avuç taze torhun otu

1 avuç taze ada çayı

1 limon 4 e bölünecek

1 avuç taze nane,

3 litre suda kaynatılacak.sonra süzülüp her gece yatmadan 1 bardak içilecek.öve bitiremedi selahattin dönmez bu içeceği denemek isteyen varsa buyursun .sıcak soğuk farketmio bişi demedi.

fambığım dene bakalım işe yarar gbime gelio metabolizma hızlandırı içeçceği de bu adamdan duymuştum ben bak hepimzde işe yaradı bence bu da yarar

Sağol canım... Diyetisyenin mucizesi bence.. sadece listeme uyuyorum 1 aydır ilk defa kaçamak dün yaptım.. Noktası virgülüne kadar uyuyorum listeme o yüzden de veriyorum kiloları sanırım..

diyet listenden bahseder misin canım? geçmişte varsa da ben kaçırdım sanırım

ondan mı diyosunn,zayıflama hastalığına yakalanmayalım daaaa

yok kız ne hastalığı, allah korusun da duyan da çöp gibi kaldık bişi yiyemiyoz zannetcek, maşallah leblebileri yerken hiç iğrenmiyon ama, demek ki hasta falan değilsin :)))))))

seninkiler çok oburca yediler belki çikoyu sen de ondan öyle hissettin

torhun otu ne yaaa?
allahım hergün yeni bi icat çıkartıyosunuz hee :))))))

ben de bu hafta ebru şallının verdiği göz altı maskesini yapcam
buğday yağı aldım onun için :)))

heme tarifini de vereyim
1/4 kivi rendelenecek
1 tk bal
1 çk buğday yağı, iyice karıştırılıp temiz göz altına sürülecek, 15 rk bekledikten sonra pamukla teminzelenecek
haftada 2 kez tekrarlanacak

metabolizma hızlandırıcı tek bana yaramadı galibaaaaaaaa,ne kadar süre ile içcez bunu,evim aktara döndü zatiiii

Afiyet olsun neruş... Yanmıştır o kaçamaklar merak etme..

Canımmm teşekkür ederimmmmmm

Süpersin yclciiimmm tebrik ediyorummmmmm devamı da böyle güzel gelsin inşallahhhhh kurtulalım tüm fazla yağlardan kilolardannnn inşallahhhhhh hepsi gitssiiiiiiin sağlıkla birdaha da gelmesiiiiiiiinnnn:92::92::92::92::92::13::13::13:

günaydınlar kıslar
pazartesi haftaya yoğun başladık giremedim sabahtan beri.
kahvaltımı yazayım
2 kepçe tarhana çorbası
1 domates
1 salatalık
1 yeşik biber
1 tam buğ tah ekmeği

ara öğünde de 1 yeşil elma yedim

kukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım ya sen ruşeymli ekmek yiyosun ya, ruşeym kilo almak için kullanılıyomuş, diyet gruplarında kilo almak isteyenlerde var ya, onların bi konusunda okumuştum, sen aklıma gelmiştin ozaman ama daha dönmediydin, bugün kahvaltında göjrünce yine aklıma geldi tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…