bugün urfa da hava kapalı yağmak üzere...ama bnim canım bugün pek fazla birşey istemedi.
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 adet zeytin,
2 tatlı kaşığı peynir,
1,5 dilim kepek ekmek...
2 bardak çay...
günaydın kızlar. sabah bir dilim beyaz ekmek 1 dilimde peynir yedim aceleyle. sonra salonu sildim süpürdüm hava berbat burdada soğuk yağışlı. sonra markete gittim çok tahıllı ekmek ve yoğurt aldım geldim. akşama pırasa yemeği yapıcam
hıı evet canım renksiz olmuş biraz afiyet olsun
canım onlarıda yemek istemiyordu ama tansiyonum düşer diye yedim.bunlarıda 1 saat boyunca ancak yedim...şimdide yeşil çayımı içiyorum...
boğazım düğümlenmiş sanki.bugün hiç neşem yok....
ara öğünde şekersiz türk kahvesi içecem. bu hafta değil ama önümüzdeki hafta bitki karışımı çay içecem faydası oluyormuş. kiraz sapı mısır püskülü filan demleyipp içerim artık
Günaydııın cicişlerimmmmmmm, evetttt hava yağmurlu,karanlık,kasvetli,soğukkkk ama hepimizzz neşelii,mutlu,huzurluuu olalımmmmmmm içimiz sıcacıkk olsuuunn yağlar da erisinnn inşallahhhhhhhh
Dün malum pazar günüydü ve ben bir miktar kaçamak yaptımmmmm çok çok abartmadım ama yaptım yaneeeeama aynı zaman da bütün gün dışardaydım ve sırtımda 3-4kg lik çanta ile saat öğlen 1 den akşam 9a kadar yürüdüm diyebilirim yani oturduğum oldu tabii ama uzun mesafeler yürüdüm ve inşallah yanmıştır kaçamaklarrr
bugüne geleliiiimmmmmmmmm
kahvaltımm
1kk beyaz peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 minnak salatalık
boll maydonoz
2 adet yeşil zeytin
afiyet olsun canım hafta sonu genelde herkezde kaçamak var zaten üzülmeÖnce dünkü menümü topluca yazayım cezamı kesin bakalım..
sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 bardak çay
misafirlikte
1 küçük dilim peynirli börek- 2 kk kadardır
2 kk kadar da muhallebili üstü kadayıflı falan süper bi tatlı
(1 aydır ilk defa tatlı yedim bu arada
akşam da
1 tabak kıvırcık salata
1 damates
yarım biber
İşte hepsi bu....
günaydın canım afiyet olsungünaydın kızçeler güzel bir hafta diliyorum
bu hafta sonu ki kacamaklar yüzünden kilom aynı sadece 100 gr fark ediyo ama olsunn... mutluyummmm
sabah : 400ml su
penir ligt 1kk
1 dilim light ekmek 0.5 dilim buğday ekm
mmaydonoz dere otu 1 biber
2 tk tahin pekmez
güzel bir hafta diliyorummmmm herkeşşeeee
işte karşınızda özlediğiniz kalanchoe kahvaltısııııııııııııııııııııııııııı
2 dilim ruşeymli ekmek
2 kk peynir
2 siyah 3 yeşil zeytin
1 bebiş salatalık
1 köy biberi
1 domates
1 tutam dereotu
1 tutam maydonoz
2 tk pekmez
3 yk light yoğurt
1 tk acı sos
1 gün kurusu kayısı
(1 ay boyunca pek düzenli beslenemediğim için süt ve yoğurt tüketimi le sebze meyve tüketimini artrmaya çalışacağım)
tatlım maşallah sen ne güzel kilo vermeye başladın diyetisten işe yaradısabah kahvaltımı da yazayım...
Sabah süsleneceğim diye ekmeklerimi almayı unutmuşum..
Aferin bana..
1 kk beyaz peynir
2 domates
yarım simit yedim mecburen..
Öğlen ekmek yemeyeceğim, öyle dengelerim sanırım..
Bu arada kızlar
1 kilo 100 gr daha vermişim....
:92::92::92::92:
Ama sabah farkettim ki artık plates yapma vakti gelmiş...
yolanda yolandaaaaa günaydın şeker afiyet olsun
günaydınnnnnn günaydınnnnn günaydınnnnn zayıf narin seksüü uzun boyluu cazibeli çıtır kızlarrrrrrrrrrrrrnasılsınızzbugün ben şükürler olsun iyiyim neşeliyim inşallah böyle devam eder hafta sonu kaçamaklarım oldu cumartesi küöük dondurma dünde dürüm yedim ve bir tane halka tatlı yedim ama halka tatlının şerbeti yoktu.neyse pişman değilim zaten.dünde saat 12 de kızımla çarşıya çıktık akşam 6 da eve gelmişiz 6 saat yürümüşüz tabi sadece bi yarım saat işte dürüm yemiştik oturmuştuk o kadar.dün aktardan papatya çayı aldım birde mısır püskülü kiraz sapı aldım kız neruş sen başka ne içiyodunki eksik oldu bu aldığım benim sonra aktarcıya dedimki böyle kabızlık için hani metabolizmayı hızlandırsın dedim bi çay varmı adamda dediki zayıflama çayımı sanki ben zayıflama çayı diye soramıyom neyse adam dedi var ama ben metabolizmayı çalıştırsın dedim adam tamam dedi hem zayılatıyo hem çalıştırıyo didi.iyi didim bende aldım içinde sinemekiden başka ne var hatırlamıyom unuttum :26 ndan sonracıma olay söyle oluyo (fambıkkkkkk) kendime 40 beden elbise aldım altına ayakkabı aldım çanta aldım neysee gelelim kahvaltıma
bir bardak ılık su
2 dilim tam tahıllı yoksa çavdarmıydı off gene bilemedim işte 2 dilim yedim yani
2 kk peynir
domates-salatalık
4 zeytin
maydanozzzz
sağol Kukuletam ya.. İçim biraz rahatladı...
ylc cim bencede kaçamagında biş iyok tatlım relaxx ol
sabah kahvaltımı da yazayım...
Aferin bana..
1 kk beyaz peynir
2 domates
Bu arada kızlar
maşallh canım ne guzel kılo veriyosunuz ya ben gıdıdm gıdım verıyorumm yaaaaa:84::84::84::84::84::84: 5 li kiloları görmek istiyorummmmm artıkkkkkk bi şey falan içiyomusun kıııı gecen haftada vermiştin şekerimm darısı başıma inşlllaaahhhh
ay bende aldım ama mısır püskülü kiraz sapı nasıl içicem bilmiyorum yani başka bişey eklicekmiyizki:26:
canım ne alıcaksak deyinde alalm kızceler gıdıdm gıdım vermekten sıkıldımmm sihirli karışımlar verın nolluuuuuurrrnnnnn
hugocuk bende pırasa yapcam akşama
nen enerji hapımı aldın sabah sabah :86:
afiyet olsun canımsabah kahvaltımı da yazayım...
Aferin bana..
1 kk beyaz peynir
2 domates
Bu arada kızlar
afiyet olsun canım .hafta sonu ben kızımla çarşıda dolanıyodukKızlar günaydıııııııın herkese. bugün uykumu aldım değmeyin keyfime
kahvaltı öncesi ;
2 bardak ılık su içtim sonra 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.
kahvaltıda ;
2 dilim tahıllı ekmek
peynirli yeşillikli yağsız salata.
4 zeytin
3 bardak az şekerli çay içtim.
birazdan sabah yürüyüşümü de yaparım.
Ay kızlar haftasonu çoğunuz yoktu canımız sıkıldı bizim burda
nugi özeline bak nen
günaydın kızlar. sabah bir dilim beyaz ekmek 1 dilimde peynir yedim aceleyle. sonra salonu sildim süpürdüm hava berbat burdada soğuk yağışlı. sonra markete gittim çok tahıllı ekmek ve yoğurt aldım geldim. akşama pırasa yemeği yapıcam
günaydın canım benim de bugün menümde pırasa olcak zeytin yağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?