60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın balımm afiyet olsun

canım onlarıda yemek istemiyordu ama tansiyonum düşer diye yedim.bunlarıda 1 saat boyunca ancak yedim...şimdide yeşil çayımı içiyorum...

boğazım düğümlenmiş sanki.bugün hiç neşem yok....

iyi yaptın canım tansiyon düşmeleri çok sıkıntı oluyor form koruyalım derken sağlıktan olmamak lazım değil mi ama
benim de tansiyona bağlı bayılmalarım oluyor arada bir o yüzden çook çok dikkat ediyorum. Kardiyoloğum yaz günlerinde en az 4,5 - 5 litre, kış günlerindeyse en az 3 litre su içmeye zorluyor çünkü su tansiyon düşüklüğü için en güzel çözüm. böylece su içmeye alıştım ben, tavsiye ediyorum canım sana da. bol su = dengeli tansiyon.

ay bende aldım ama mısır püskülü kiraz sapı nasıl içicem bilmiyorum yani başka bişey eklicekmiyizki:26:

Günaydııın cicişlerimmmmmmm, evetttt hava yağmurlu,karanlık,kasvetli,soğukkkk ama hepimizzz neşelii,mutlu,huzurluuu olalımmmmmmm içimiz sıcacıkk olsuuunn yağlar da erisinnn inşallahhhhhhhh

Dün malum pazar günüydü ve ben bir miktar kaçamak yaptımmmmm çok çok abartmadım ama yaptım yaneeee ama aynı zaman da bütün gün dışardaydım ve sırtımda 3-4kg lik çanta ile saat öğlen 1 den akşam 9a kadar yürüdüm diyebilirim yani oturduğum oldu tabii ama uzun mesafeler yürüdüm ve inşallah yanmıştır kaçamaklarrr

bugüne geleliiiimmmmmmmmm

kahvaltımm

1kk beyaz peynir

1 dilim çok tahıllı ekmek

2 minnak salatalık

boll maydonoz

2 adet yeşil zeytin

Kızlar günaydıııııııın herkese. bugün uykumu aldım değmeyin keyfime

kahvaltı öncesi ;

2 bardak ılık su içtim sonra 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.

kahvaltıda ;

2 dilim tahıllı ekmek
peynirli yeşillikli yağsız salata.
4 zeytin
3 bardak az şekerli çay içtim.

birazdan sabah yürüyüşümü de yaparım.

Ay kızlar haftasonu çoğunuz yoktu canımız sıkıldı bizim burda

Afiyet olsun neruş... Yanmıştır o kaçamaklar merak etme..

afiyet olsun canım hafta sonu genelde herkezde kaçamak var zaten üzülme
günaydın canım afiyet olsun

afiyetttttt olsunnnn kukiiii

tatlım maşallah sen ne güzel kilo vermeye başladın diyetisten işe yaradı tebrik ederim :92::92::92:

yolanda yolandaaaaa günaydın şeker afiyet olsun

sagol nugicim allah neşeni daim etsin benim tadım yok bugün

nugyacmmm bende bugun çokkk iyyym maşallh diyelimm hepp büleee olalım inşllhhh

nen enerji hapımı aldın sabah sabah :86:

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım .hafta sonu ben kızımla çarşıda dolanıyoduk
nugi özeline bak nen

bakeyommm balımm

günaydın canım benim de bugün menümde pırasa olcak zeytin yağlı.

kilo verenlereeeeeeee
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

toplu alıntı yapamadığım için toptan herkese afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnn
kız nugiiiiiiiiiiiiiiii bende dün bu nugi hiç kaçamak yapmıyo galiba bişey yazdığı yok diyodum,hah bu sefer gördümmm.afiyet olsun kız arada kaçamak yapmakda lazımmmm yoksa bünye alışıyo dimi,arada leblebi falan yimek lazım mesalaaaa
leblebimide sakladım artıkın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün markete gittik eşim ik tane büyük kare çikolata almışşşşşşşşşşşşşş,kıızmda daha ücretini ödemeden açmış koca çikolatayı yiyodu eller vıcık vıcık tabiiiiiiiiiiiiiii,ama ben o çikolatyı görünce bi midem bulandı anlatamam şimdi aklıma gelincede bi tuhafffffffffff oluyorum,ıyhhhhhhhh iğrenç geliyo artıkın bana,kız noldu abna hiç bilmiyorum vallaaa,iğrenmekde istemiyorummmmm ben ama bi iğrenç geliyo düşündükçe

herkese günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr

yclcim süpersin canım, seni tebrik ediyoruuuuuuummmmmm :92::92::92::92:

peynir zeytin yerken veriyosun kız kiloları, demek ki diyetisyenin işini biliyo :)))))))))

ben de bu sabah normal kahvaltı yapmak istemedim

1 kase karışık meyveli nesfit yedim

üstüne de bi lokma simit yedim

hugooooooooooooooooooo bu püskül de çirkin şey bea, at kılı gibi duruyo aynıı

günaydın canım benim de bugün menümde pırasa olcak zeytin yağlı.

aman tanrımm herkeşşşler pırasamı yapiyıı bugünnn
hugocuk pepeti ve nilmısraaa yok mu başka kızlarrrrr:76::76::76::76::76::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…