60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet bal kuru üzüm olsun

metabolizma hızlandırıcı tek bana yaramadı galibaaaaaaaa,ne kadar süre ile içcez bunu,evim aktara döndü zatiiii

sen bi de benimkini gör bir spor salonu yanına da bir aktar açabilirimmm

fambıııııııııııııııkkk nörüyoooon gıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

diyet listenden bahseder misin canım? geçmişte varsa da ben kaçırdım sanırım

Söyleyeyim canım ..
ben et yemediğim için böyle bir listem var.. Bide kollestrolüm yüksek olduğu için ona göre bir liste verdi..
sabah:1 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, salata,2 ceviz
ara:1 küçük elma ya da 3 tane kuru kayısı
öğlen: 2 kk beyaz peynir. 1 dilim denge ekmek, salata, 1/2 su bardağı yoğurt
5 kaşık baklagil, 1 dilim denge ekmek, salata , 1/2 su bardağı yoğurt
(Bir gün biri, bir gün biri)
ara: 1 küçük elma
ara:2 grisini
akşam: 5 kaşık sebze yemeği, 1 dilim denge ekmek, salata, 1/2 su bardağı yoğurt

günde 10 bardak su
4 fincan yeşil çay
10 tane fındık

işte hepsi bu kadar...

Teşekkür ederim neruşum...

tüm kilo veren arkadaşları totan tebrik edeyim eferim size alın bakem bu da ödülünüz
yclcim kesinlikle senin diyetisyen olayı işe yaradı bence yavaş değil gayet güzel kilo veriyosun canım
gitmesen veremeyecektin belkimde. işte listeye tam uyulunca sonuçları böyle güzel oluyor

ara öğün olarak anamın yaptığı orta şekerli türk kahvesi eşliğinde 1 ceviz ve yarım litrecik su içiyorum.

Evet canım Doğru söylüyorsun..
ama sizin de hakkınızı yiyemem. siz olmasanız hiç biri olmazdı.. Diyete uyuyor olmam da çok etkiniz var.. teşekkür ederim..

öff işler bitmiyo daha yemeklerimi yapıcam kuşlarım sardı bana yine bikaç gündür değişik şeyler vermedim hemen istiyorlar onlarada yumurta maması yapıcam

tebrik ederim ycl:92::92::92::92:

arkadaşlar herkesin metabolizması farklı.bende çok yavaş kg veriyorum. inş kurtuluruz biran önce

ben de ara olarak yeşil elma yidimmm

allahtan akşama yemek var
tavuk ve çorbam hazır ama yanına salata ve pilav yapsam iyi olcak galiba

bide yarın için kabağı mı yapsam acep, öğleyin de yerim

ay pişirecek bişi bulamıyom ben yaaa

hayvan sevgim yüzünden birgün vejeteryan olucam kesin. kuzu koyun oğlak tavşan vs.. av hayvanları eti yemem yiyemiyorum
sadece daha eti yiyebiliyorum onuda gözüm görmüyo diye. valla danayıda seversem eğer onuda yiyemem kesin

napim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,uğraşıyorum işte,yine ki,lom durdu canım sıkılıyo heeeeeeeeeeeiyi bir diyetisyen bulsamda gitsem diye düşünür oldummmmm

ben de hayvan sevgim yüzünden çocukluğumdan beri yemem et benim yiyeceğim ölürken çığlık atmamalı

Hatunlar merhaba
ben 65 kıloyum
55 e ınmem gerekıyor
nasıl yaptınız neyle yaptınız kılo veren arkadaslar??

Banada yardım edın nooolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26:

Yasım 24 boyum:165 kılom 65

evlendıgımde 52 kıloydum
3,5 yılda 65 oldum help sos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…