hayvan sevgim yüzünden birgün vejeteryan olucam kesin. kuzu koyun oğlak tavşan vs.. av hayvanları eti yemem yiyemiyorum
sadece daha eti yiyebiliyorum onuda gözüm görmüyo diye. valla danayıda seversem eğer onuda yiyemem kesin
peki o kadar kilo verdin fark yokmu nasıl oldu vücudun karnın filan nasıl oldu
bebişi süresi yok bunu yap işte 3 litre bitene kadar iç 1 haftada biter zannımca. metabozlima ,çeçceği bende süper işe yaradı valla...metabolizma hızlandırıcı tek bana yaramadı galibaaaaaaaa,ne kadar süre ile içcez bunu,evim aktara döndü zatiiii
bebişim bende çok fena kabızlık varya onun için doktor sölemişti bu ruşeym keten tohumu gibi bişi bağırsakları çalıştırıo kilo almak için ilk defa duydum valla arada alıorum zaten dönüşümlü yiorum ya ekmekleri. bi daha araştrayım bakalım.saol cnmkukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım ya sen ruşeymli ekmek yiyosun ya, ruşeym kilo almak için kullanılıyomuş, diyet gruplarında kilo almak isteyenlerde var ya, onların bi konusunda okumuştum, sen aklıma gelmiştin ozaman ama daha dönmediydin, bugün kahvaltında göjrünce yine aklıma geldi tatlım
napim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,uğraşıyorum işte,yine ki,lom durdu canım sıkılıyo heeeeeeeeeeeiyi bir diyetisyen bulsamda gitsem diye düşünür oldummmmm
Söyleyeyim canım ..
ben et yemediğim için böyle bir listem var.. Bide kollestrolüm yüksek olduğu için ona göre bir liste verdi..
sabah:1 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, salata,2 ceviz
ara:1 küçük elma ya da 3 tane kuru kayısı
öğlen: 2 kk beyaz peynir. 1 dilim denge ekmek, salata, 1/2 su bardağı yoğurt
5 kaşık baklagil, 1 dilim denge ekmek, salata , 1/2 su bardağı yoğurt
(Bir gün biri, bir gün biri)
ara: 1 küçük elma
ara:2 grisini
akşam: 5 kaşık sebze yemeği, 1 dilim denge ekmek, salata, 1/2 su bardağı yoğurt
günde 10 bardak su
4 fincan yeşil çay
10 tane fındık
işte hepsi bu kadar...
tebrik ederim ycl:92: :92: :92::92:
arkadaşlar herkesin metabolizması farklı.bende çok yavaş kg veriyorum. inş kurtuluruz biran önce
Hatunlar merhaba
ben 65 kıloyum
55 e ınmem gerekıyor
nasıl yaptınız neyle yaptınız kılo veren arkadaslar??
Banada yardım edın nooolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26:
Yasım 24 boyum:165 kılom 65
evlendıgımde 52 kıloydum
3,5 yılda 65 oldum help sos
napim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,uğraşıyorum işte,yine ki,lom durdu canım sıkılıyo heeeeeeeeeeeiyi bir diyetisyen bulsamda gitsem diye düşünür oldummmmm
yarın sabahtan itibaren ben şu mayadanoz kürüne başlayayım eşimle beraber yaparız onunda ihtiyacı varrr
en azından ödemlerim gitsinnn:82::82::82:
değil mi??
hügocum bi göbeğim kaldı zati top kimin ,üst karnım gitti biraz altıda gitti ama var yinede işte,bel bölgemdede varrrrrrrrrrr
ben de çok yavaş kilo veriyorum canım..inşallah kurtuluruz hep birliktespor da çok ama çook önemli tabi
1. nazende_87
2. ruzgarozge
3. cimcimesude
4. pepeti
5. famir
6. ycl
7. neruda
8. eylulungulu
9. nugya
10. barkinim
11. esw+
12. yolanda
herkes nerde ses soluk yokkkkkkk
kızlar canlanın
pazartesi sendromu var galibaaa
1. nazende_87
2. ruzgarozge
3. cimcimesude
4. pepeti
5. famir
6. ycl
7. neruda
8. eylulungulu
9. nugya
10. barkinim
11. esw+
12. yolanda
kızlar canlanın
1. nazende_87
2. ruzgarozge
3. cimcimesude
4. pepeti
5. famir
6. ycl
7. neruda
8. eylulungulu
9. nugya
10. barkinim
11. esw+
12. yolanda
kızlar canlanın
geldim canım hafta sonu annenmlere gdecegım demıstım ya sabah geldım şimdi işteyim.gece 2 e yatıp 6 da uyandım süperimm suann:85::85::85::85:
hafta sonu bıraz kacamaklı oldu ama olsun bu hafta hallederım ben bu işi
canım ya maşallh sanaSağol canım... Diyetisyenin mucizesi bence.. sadece listeme uyuyorum 1 aydır ilk defa kaçamak dün yaptım.. Noktası virgülüne kadar uyuyorum listeme o yüzden de veriyorum kiloları sanırım..
bir pırasa dahaa haaha:90::90::90::90::90::90::90:rica ederim bende alırsam öle bişiler düşünüorum cnm uygun fırsatlar var bir an önce git başla derim
afiyetler olsun neruşcummm ama sanki bazı renkler eksik gibim:44::44::44:tam gökkuşağı olmamış sanki
benimde aklımdan geçio ya pırasa ya da semizotu pişrcem
pilatesim btti kızlar 35 dk yaptım ebru devam edio ama benm işim var biraz kısa kestim dişciden randevu aldım 12 de .biraz sağı solu toplayım çıkmam lazım .işim erken biterse o tarafa gtmişken kuzenime uğrayım diorum doğum yaptı kızcağız gidemedim ben daha bakalım kısmet.
kilo verenlere kocaman tebrklerrrbir daha geri gelmesinlerrrr
Söyleyeyim canım ..
ben et yemediğim için böyle bir listem var.. Bide kollestrolüm yüksek olduğu için ona göre bir liste verdi..
sabah:1 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, salata,2 ceviz
ara:1 küçük elma ya da 3 tane kuru kayısı
öğlen: 2 kk beyaz peynir. 1 dilim denge ekmek, salata, 1/2 su bardağı yoğurt
5 kaşık baklagil, 1 dilim denge ekmek, salata , 1/2 su bardağı yoğurt
(Bir gün biri, bir gün biri)
ara: 1 küçük elma
ara:2 grisini
akşam: 5 kaşık sebze yemeği, 1 dilim denge ekmek, salata, 1/2 su bardağı yoğurt
günde 10 bardak su
4 fincan yeşil çay
10 tane fındık
işte hepsi bu kadar...
1. nazende_87
2. ruzgarozge
3. cimcimesude
4. pepeti
5. famir
6. ycl
7. neruda
8. eylulungulu
9. nugya
10. barkinim
11. esw+
12. yolanda
kızlar canlanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?