60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ton balıklarınıda götürüyon ammeeeeeeeee

metabolizma hızlandırıcı tek bana yaramadı galibaaaaaaaa,ne kadar süre ile içcez bunu,evim aktara döndü zatiiii
bebişi süresi yok bunu yap işte 3 litre bitene kadar iç 1 haftada biter zannımca. metabozlima ,çeçceği bende süper işe yaradı valla...

bebişim bende çok fena kabızlık varya onun için doktor sölemişti bu ruşeym keten tohumu gibi bişi bağırsakları çalıştırıo kilo almak için ilk defa duydum valla arada alıorum zaten dönüşümlü yiorum ya ekmekleri. bi daha araştrayım bakalım.saol cnm

ben kaçıorum kızlar dişciye doğru yol alayım kendinze iyi bakın yollarda orda burda bişi yersem gelince yazarımhepiciğinizi öptümmmmmm

napim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,uğraşıyorum işte,yine ki,lom durdu canım sıkılıyo heeeeeeeeeeeiyi bir diyetisyen bulsamda gitsem diye düşünür oldummmmm

fambıkcan istersen kızılayda özkaya var ya, dolmuş duraklarının orda, ön görüşme ücretsiz, bi git bence en azından yağını suyunu ölçtür derim ben :)))

ama diyetisyen olarak daha iyi birine gitmeni tavsiye ederim canım

ben de et sevmem canım...çooookkk teşekkür ederimm

yarın sabahtan itibaren ben şu mayadanoz kürüne başlayayım eşimle beraber yaparız onunda ihtiyacı varrr

en azından ödemlerim gitsinnn:82::82::82:

değil mi??

napim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,uğraşıyorum işte,yine ki,lom durdu canım sıkılıyo heeeeeeeeeeeiyi bir diyetisyen bulsamda gitsem diye düşünür oldummmmm

Canım benim sen yine de moralini bozmaaaaa ve sabırlı olll bak bu 8kg de senden gitti sonuçtaaaa kalanlar da gidecek inşallahhhh bir de geçen hafta sınavlar falan düzenin şaştı bu hafta sporlarını yaparsınnnn hepsi de gider inşallahhhhh bence aslında platese de başlayabilirsin çok farkettiriyo plates ve sadece karnın kaldıysa bence başlasan iyi olur zaten boyun 164 kilon 63 yani öyle abartı değil ki fazlan bence başyalabilirsin

1. nazende_87
2. ruzgarozge
3. cimcimesude
4. pepeti
5. famir
6. ycl
7. neruda
8. eylulungulu
9. nugya
10. barkinim
11. esw+
12. yolanda

herkes nerde ses soluk yokkkkkkk
kızlar canlanın
pazartesi sendromu var galibaaa

yarın sabahtan itibaren ben şu mayadanoz kürüne başlayayım eşimle beraber yaparız onunda ihtiyacı varrr

en azından ödemlerim gitsinnn:82::82::82:

değil mi??

tabi canım..benim 10.günüm.haaaaaaa canım 15 gün yapıyorsun 1 hafta ara veriyorsun,
15 gün tekrar yapıyorsun ve bitiriyorsun...

benim kilo duraklama dönemine girdi regli günlerindeyim..ama inşallah haftaya kadar etkisini gösterecek.ama cildimde çok fark etti...benim cilt gözeneklerim biraz açıktı...ama kullanalı bayağı toparlandılar...çok işe yarıyor.önce deri altındaki sivilceleri dışarı atıyor sonra kurutuyor.süper bir cildinde oluyor.15 günde 1-2 kilo verdiyormuş...bakalım göreceğiz artık...:26::26:

hügocum bi göbeğim kaldı zati top kimin ,üst karnım gitti biraz altıda gitti ama var yinede işte,bel bölgemdede varrrrrrrrrrr

tatlım biliyosunki bendede var. diyetisyen bile dedi geçen heryer zayıf güzel göbek kaldı ona çalış dedi. işte bitkisel çay içecem listeeme uyacam kardiyo ve pilatese devam yapacak bişey yok en zor eriyen bölge işte

ben de çok yavaş kilo veriyorum canım..inşallah kurtuluruz hep birlikte spor da çok ama çook önemli tabi

evet spor çok önemli. Ama sabah 8.30 dan akşam 5.30 a kadar çakılıp kalıyorum masaya. mutfaya yada lavaboya gidebiliyorum en uzak. işten çıkınca eve yürüyerek gidiyorum sabah yürüyerek geliyorum yağmurlu havalarda onuda yapamıyorum. akşam yatarken ve sabah kalcınca bazı hareketleri yapıyorum yalnızca. daha 25 yaşındayım ve bebiş yok vücudumu korumalı ve kendimi forma sokmalıyım ki bebiş düşüneyim :97:

benim hiç keyfim yok bugün.dün gece kocişimle biraz atıştık.canım çok sıkkın...........sadece okumaya çalışıyorum.arada yazmakta iyi geliyor.ama işte neşe olmayınca olmuyor...:26:

geldim canım hafta sonu annenmlere gdecegım demıstım ya sabah geldım şimdi işteyim.gece 2 e yatıp 6 da uyandım süperimm suann:85::85::85::85:

hafta sonu bıraz kacamaklı oldu ama olsun bu hafta hallederım ben bu işi

selam arkadaşlar...haftasonum iyi geçti elimden geldiğince dikkat ettim.tek sorun regl oldum ve canım müthişş tatlı çekiyor...akşam kalkıp tatlı yapacaktım kendime sonra vicdan yaparım biliyorum kendimi o yüzden meyve talimm ettim...

1 bardak su
bu sabah elma sirkeli su

1 yumurta 1 dilim ekemk yeşil biber ve birazda peynir yedim
nescafe

1 yeşil çay 1 küçük galeta 7-8 antep fıstığı
ve şimdide 500 ml su

öğleyi bilmiyorum annem ne yapmışsa yumualacak vallaha

walla sorma bi pazartesi sendromu sardı:97:
hiç bişeyim yapasım yok ama yoğunuz.
haftasonu tatilimiz cok güsel geçti kocişimle başbaşa

helal sana 2 de yat 6 da kalk ben olsam şimdi robot gibi gezerdim herhalde..vede yanımdan kimse geçmesin vay haline..çok agresif olurdum ..hafta sonu kaçamaklarını hiç söyleme bütün denge bozuluyor

Sağol canım... Diyetisyenin mucizesi bence.. sadece listeme uyuyorum 1 aydır ilk defa kaçamak dün yaptım.. Noktası virgülüne kadar uyuyorum listeme o yüzden de veriyorum kiloları sanırım..
canım ya maşallh sana tekrarr
bir pırasa dahaa haaha:90::90::90::90::90::90::90:

canım peki spor ne yapıyosunn birrr
denge ekmek sende görünce alcaktım markette yokmuş ligtk kepek ekmek olurmu

canım ya aslında bu listeyle büle kilo vermek cok normal gramm zayıflayamayanlar biirirde benn arada leblebi badem götürenlerrr gercekten lite cok az ve güzel canım ben et yerım amma yapamaynıca peynir yiyodum bundan sona böle bende vercemmm fambıkkk sende leblebilerden veremiyosun canım ya cok oluyo galiba sayıylı yesek te bi diyetiyen dinlemistim kilo veremiyorum diyen mutlaka bi hata yapıyo diye ben de senin gibiyim ...:90::90::90::90::90:

burdayız sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…